Kaotikus tűzijáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és az a 20 birka akit kizavartam az egyik sátor megmaradt darabkája alól, úgy, hogy közben drága anyukám csuklott rendesen (mert a f@szláma persze nemfogja fel, hogy lehet, hogy kicsit megázik ugyan, de talán megéri a holnapot (mát)), tehet egy qva nagy szivességet, mert durván rá félpercre le is szakadt az egész...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mégis sajnálom, hogy nem voltam kint. Azért megnéztem volna ezt a világvége hangulatot 😊
Itt csepelen (21. ker) csak kicsit esett, de mondjuk kb 2mp alatt kezdett el szakadni...amúgy végre nekem is elkezdett zenélni az sg...oldalt váltottam és vmi talán guitar pro 4-el készített zene elindult. Ha valakit érdekel feltölthetem valahova mert felvettem 2 példányban. Az elsõben már zenél a végéb meg nyomok egy F5-öt és abbahagyja.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bye
jóéjt
BomBa
u dont have to listen anybody else but me
Az emberek egymást taposták le. Itt mit kellett volna cselekedni? Ha a tömeg nem feledkezik meg magáról és megpróbálják fegyelmezni magukat.
A tûzijátéknak meg nem tudom, mennyire gond, hogy ilyen szélben lövik fel. Ha nem robban, nem tudom, hova esett volna, de feltételezem gondoltak erre, és nem a közönség közepébe lõtték õket.
Az, hogy többen meghaltak, szörnyû. Felfogni is nehéz. Õszintén sajnálom mind az elhunytakat, a sérülteket és a hozzátartozókat.
"ahogy lesz úgy lesz" szokták mondani
ebben a pillben mondták be: az omsz orkán erejû vihart jelzett
BomBa
És ha valaki nem idõjós akkor is felnéz az égre és legalább felkészül egy minimális szinten ha futni kell
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ti meg ugyan azon a 2-3 gondolaton csámcsogtok, de semmi más.
"Bezzeg ezt elõre tudták a pénztõl elvakult fõgórék és leszarták az emberéleteket."
Most õszintén, ebben mennyi ráció van?
Viszont egy biztos, hogyha minden ember tudta volna, hogy nagy vihar lesz és jégesõ. Nem ért volna senkit váratlanul, és nem kezdett volna el mindenki pánikolni meg rohanni mint az õrült.
Egy átlag ember nem tudja megállapítani azt hogy imlyen vihar jön,hiába néz rá a felhõkre (én se).
Volt már vihar tüzijátéknál. Akkor esõkabát meg midnen volt, mert felvoltunk készülve, és nem is volt akkora esõ. (Azon még mindig elkap a röhögés, mikor eszembe jut hogy az elõttünk ülõ ember gyapju puloverbe volt. És kicsavarta, és vagy 2 vödörnyi vizet kicsavart belõle 😄😄)
na de most póloba meg midnen féle ujjatlan nyári cuccba rohangászott mindenki. Aki tudta hogy várható egy "kis" vihar, az berakott egy esernyõt, de az addig jó amíg ki nem nyitják ilyen viharba.
BomBa
ha 1 órával elötte tudni, hogy itt nagy baj lesz, illik elhalasztani
vagy legalább vmi hangszóróba bemondták volna, hogy vihar lesz, aki úgy gondolja menjen haza
"és a szervezõ ugyan az mint amikor begyulladt a fél technika, szép hogy újra õk nyerik ela tendert" biztos haverok, vagy nagyon olcsón csinálták
a felelõs meg egy titkárnõ lesz vagy az omsz mer' nem volt elég határozott... szokás szerint megint rá fogják kenni valakire...
elég rossz lehet... elmész tüzijátékra és gyerek nélkül jösz haza :/
BomBa
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.