65
az összeesküvés
  • Vlala #25
    Nézi a halál... elég agylágyítást kapok így is.
  • NeoMaN
    A Lusitania is szándékos volt. Pearlrol is tudtak.
    Nem az első eset lenne.

Amúgy tényleg nézd meg a filmet, leülhetsz elé szkeptikusként is, kíváncsi vagyok a véleményekre.

• NeoMaN
    Szerintem simán. És az USA gazdaságának legnagyobb mozgatórugója a fegyver.
  • Vlala #22
    Szerinted tényleg ekkora katasztrófát okoznának pénzért?

Hagyjatok már az összeesküvés-elméletekkel...
  • NeoMaN
    szpemmer
    BAN
    :P
  • NeoMaN
    Van esély arra, hogy utasszálító volt? Ha igen mi az?
    Komolyan kérdem...
  • NeoMaN
    Pénzt és az USA.
  • Vlala #18
    Miért, kik nyertek? Mit nyertek?
  • FLeK0
    ban #1
  • Thanatos
    pontosan :)
  • 0Fritz0
    Csupán azt kell megnézni, hogy ki(k) nyert(ek) ezen.
  • Vlala #14
    Bődületes nagy marhaság.

Egyes embereknek nincs jobb dolguk, mint bebizonyítani minden hülyeséget. Az amerikaiak pölö még nem is jártak a Holdon, mert a híres képen látszik az ember árnyéka a földön, de nem látszik a kezének az árnyéka a szkafanderen. És különben is, sajtból van.

Ez a film is arra épít, hogy egy repülő el sem találhatta volna a Pentagont... a WTC belső robbanásoktól szakadt össze, csak valaki véletlenül épp akkor hívott légitaxit.

Következő film a cunamiról fog szólni? Nem is víz volt, hanem narancslé, és az amerikai kormány így tesztelte a legújabb tengeralattjáróját?
  • PrasCo
    Épp az ilyen "1 millió százalék"-okkal van a baj... :|
  • NeoMaN
    Háát nemtom, de az 1millió százalék, hogy nem utasszállító csapódott a Pentába. Tehát a kormány hazudik. Innentől pedig bármi elképzelhető...
    :)))
  • sapkafej
    pentagonstrike? kicsit erőltetett, de vannak benne elgondolkodtató részek.
  • Frosty01
    és mit gondoltok arról a flashizéről ami a pentagonba csapódó "repülőgép" esetét elemezte?
  • NeoMaN
    Videofelvételek és hangfelvételek, megmaradt rocsok stb.
  • ColdFire
    én ezt a fotoink topikba irtam, épp tettem be a wtcrol egy képet, aztán beszélgettunk egy kicsit:

a videon a boeing alja a fekete volt, a american airlines 77 járatának szine pedig ha jól tudom fehéres szinű volt...

sok fekete szinu gépes légitárs. nincs.... maximum ha katonai célra használják a boeinget...

ezt én kb ugy tudom felfogni: boeingek becsapodnak, az egész toronyban bombák voltak minden szinten (bár azért nem mindegyiken mert az sok) és ahol a boeing becsapodott, ott elkezdték robbantani a bombákat szépen lefelé... bár csak tipp.
    elvileg olyan infok is vannak, hogy a "becsapodott" boeing leszállt a tornyok dölése után.
    de akkor a hozzátartozokkal készített interjúk, amiket a TV-k készítettek?
    mindegyik hozzádartozot csak nem fenyegették meg, hogy hazudja azt, hogy a boeingen lévő hozzátartozojuk meghalt...

na akkor felteszem a kérdést hogy is van ez? vagy talán csak mi bonyolítjuk?
    a gép szine azért volt fekete mert épp a torony árnyékában volt? és a leomlás csak egyszerű fizika?

Ezt már lehet nem deríthetjük ki vszinüleg, az Áldozatokra meg már könnyű kitalálni mindent, ők már nem állnak ki az igazukért.
  • ColdFire
    video.google.com

youtube.com...
  • Csirke4
    Bizonyítékok?:O Milyen bizonyítékok?:O azokat mind elvitte az FBI :)
  • NeoMaN
    Tudtommal legálisan letölthető torrent oldalról.
    1-2 link:

Az SG cikk, ami alapján megtaláltam.
    Wikipedia
    A hivatalos oldal, ami valami furcsa okból elérhetetlen az utóbbi időben...

Viewer Guide
  • SHADOWEYES7
  • bertino
    :\
  • Norbi7
    Hogy/hol lehet megszerezni mert még nem láttam boltokban és neten se? mondjuk nem is nagyon kerestem!
  • NeoMaN
    Üdv!

A film címe: 911 Loose Change

Újabb tényfeltáró, összeesküvés-elmélet gyártó film, szeptember 11.-éről. Most néztem meg, és elgondolkodtatóbb mint a Fahrenheit, nagyon durva dolgokat feszeget, kizárólag bizonyítékokra hivatkozva.

Tudom, hogy már rengeteg ilyen szenzációhajhász film van/volt/lesz, de ez megér 1 totyikot.