65
az összeesküvés
-
Vlala #25 Nézi a halál... elég agylágyítást kapok így is. -
#24 A Lusitania is szándékos volt. Pearlrol is tudtak.
Nem az első eset lenne.
Amúgy tényleg nézd meg a filmet, leülhetsz elé szkeptikusként is, kíváncsi vagyok a véleményekre.
-
#23 Szerintem simán. És az USA gazdaságának legnagyobb mozgatórugója a fegyver. -
Vlala #22 Szerinted tényleg ekkora katasztrófát okoznának pénzért?
Hagyjatok már az összeesküvés-elméletekkel... -
#21 szpemmer
BAN
:P -
#20 Van esély arra, hogy utasszálító volt? Ha igen mi az?
Komolyan kérdem...
-
#19 Pénzt és az USA. -
Vlala #18 Miért, kik nyertek? Mit nyertek? -
FLeK0 #17 ban #1 -
Thanatos #16 pontosan :) -
#15 Csupán azt kell megnézni, hogy ki(k) nyert(ek) ezen. -
Vlala #14 Bődületes nagy marhaság.
Egyes embereknek nincs jobb dolguk, mint bebizonyítani minden hülyeséget. Az amerikaiak pölö még nem is jártak a Holdon, mert a híres képen látszik az ember árnyéka a földön, de nem látszik a kezének az árnyéka a szkafanderen. És különben is, sajtból van.
Ez a film is arra épít, hogy egy repülő el sem találhatta volna a Pentagont... a WTC belső robbanásoktól szakadt össze, csak valaki véletlenül épp akkor hívott légitaxit.
Következő film a cunamiról fog szólni? Nem is víz volt, hanem narancslé, és az amerikai kormány így tesztelte a legújabb tengeralattjáróját? -
#13 Épp az ilyen "1 millió százalék"-okkal van a baj... :| -
#12 Háát nemtom, de az 1millió százalék, hogy nem utasszállító csapódott a Pentába. Tehát a kormány hazudik. Innentől pedig bármi elképzelhető...
:))) -
#11 pentagonstrike? kicsit erőltetett, de vannak benne elgondolkodtató részek. -
#10 és mit gondoltok arról a flashizéről ami a pentagonba csapódó "repülőgép" esetét elemezte? -
#9 Videofelvételek és hangfelvételek, megmaradt rocsok stb.
-
#8 én ezt a fotoink topikba irtam, épp tettem be a wtcrol egy képet, aztán beszélgettunk egy kicsit:
a videon a boeing alja a fekete volt, a american airlines 77 járatának szine pedig ha jól tudom fehéres szinű volt...
sok fekete szinu gépes légitárs. nincs.... maximum ha katonai célra használják a boeinget...
ezt én kb ugy tudom felfogni: boeingek becsapodnak, az egész toronyban bombák voltak minden szinten (bár azért nem mindegyiken mert az sok) és ahol a boeing becsapodott, ott elkezdték robbantani a bombákat szépen lefelé... bár csak tipp.
elvileg olyan infok is vannak, hogy a "becsapodott" boeing leszállt a tornyok dölése után.
de akkor a hozzátartozokkal készített interjúk, amiket a TV-k készítettek?
mindegyik hozzádartozot csak nem fenyegették meg, hogy hazudja azt, hogy a boeingen lévő hozzátartozojuk meghalt...
na akkor felteszem a kérdést hogy is van ez? vagy talán csak mi bonyolítjuk?
a gép szine azért volt fekete mert épp a torony árnyékában volt? és a leomlás csak egyszerű fizika?
Ezt már lehet nem deríthetjük ki vszinüleg, az Áldozatokra meg már könnyű kitalálni mindent, ők már nem állnak ki az igazukért. -
#7 video.google.com
youtube.com... -
#6 Bizonyítékok?:O Milyen bizonyítékok?:O azokat mind elvitte az FBI :) -
#5 Tudtommal legálisan letölthető torrent oldalról.
1-2 link:
Az SG cikk, ami alapján megtaláltam.
Wikipedia
A hivatalos oldal, ami valami furcsa okból elérhetetlen az utóbbi időben...
Viewer Guide -
#4 -
#3 :\ -
Norbi7 #2 Hogy/hol lehet megszerezni mert még nem láttam boltokban és neten se? mondjuk nem is nagyon kerestem! -
#1 Üdv!
A film címe: 911 Loose Change
Újabb tényfeltáró, összeesküvés-elmélet gyártó film, szeptember 11.-éről. Most néztem meg, és elgondolkodtatóbb mint a Fahrenheit, nagyon durva dolgokat feszeget, kizárólag bizonyítékokra hivatkozva.
Tudom, hogy már rengeteg ilyen szenzációhajhász film van/volt/lesz, de ez megér 1 totyikot.