911 Loose Change
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://video.google.com/videoplay?docid=4630329696656423897#
Láttam a topikot a kedvencek között, eszembe jutott és most megnézem.. 1,2 mb/s-al töltöm lefele.
TRRNT link
ajánlom a témába vágó south parkot (1009 - Mystery of the Urinal Deuce
A valaha létezõ legnagyobb összeesküvést Eric Cartman leplezi le, amint rátalál a szeptember 11-i támadásokért valóban felelõs gonosztevõre. )
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
practitioner of the forbidden arts of death
Ehhez a verzióhoz nincs felirata valakinek? Ugyanis ehhez nem jó a feliratok.hu-n található... és nem sok kedvem van megint leszedni 800 MB-ot 😊
Puszi 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
megköszönném nagyon :p
practitioner of the forbidden arts of death
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ha jól számolom ez már a 3. vagy 4. ilyen témájú 20kommentes topic ahol feltûntök páran 1-2 csereemberrel, és beleerõszakoljátok a dokumentált dolgaitokat a kis fejünkbe, köszönjük, jobbá teszitek magyarországot.
legalább valami idevalóbb témát csinálhattatok volna ezúttal.. erre a szép ünnepre pl. jöhetett volna egy erdélyvisszafoglalás vagy ilyesmi.
"A WTC épületeiben mintegy 75 ezren dolgoztak és a támadás bekövetkeztekor legtöbben éppen a 9 órai munkakezdésre érkeztek, nagy a valószínûsége tehát, hogy az irodaház igen zsúfolt lehetett. Az illetékesek biztosak abban, hogy a New York-i áldozatok száma messze meghaladja a Pearl Harboriakét (kb.4000) sôt, egyesek attól félnek, hogy most többen haltak meg, mint az amerikai polgárháborúban, amelynek során 49 ezren vesztették életüket. Ha ez így van, akkor ez a katasztrófa lesz a legnagyobb, ami amerikai földön valaha is bekövetkezett. Végleges adatokra minden valószínûség szerint néhány napot még várni kell."
Elsõ gép: 8.46
Második: 9.06
Elég hülye idõzítés.
😊)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Következõ a kérdésem:
Miért nem 10 után baszták be a gépeket a terrotristák? Az õ szempontjukból jobb lett volna szvsz.
Mibõl gondolod, hogy kis szar magyar vagyok?
Szerintem húzz el egy pszihiáterhez.
😄
Melyik hatna a magyar emberre jobban, ha senki nem halna meg az ismerõsei közül?
1. Meghal 200 ember egy bombamerényletben.
2. Meghal 20 ember de összedõl a Parlament és a Vár?
azért voltak kevesen, mivel a munkaidõ kezdete elõtt volt a merénylet.
Te olyan vagy, hogy az iskolába 6 ra bemész?? Vagy munkahelyre 2 órával hamarabb?
Az amerikai emberek számára az amerikai föld, sérthetetlen volt. Ott nem lesz háború, saját otthonába nem halhat meg az ember terrortámadástól.
Amerika fõ ipara a HADIIPAR.
Pearl-rõl se úgy tudtak, hogy 8.00-kor x számú japcsi megtámadja a kikötõt.
Divatcsapatok OLÉ!
gonosz a világ és egyedül maradtál?
Jobb mint a pentastrike, itt rengeteg tanu, fénykép, hangfelvétel stb. van, amit nem sikerült idõben eltávólítania a kormánynak!
És még egy megdöbbentõ dolog:
A WTC alatt tárolták a világ legnagyobb aranykészletét, 160 MILLIÁRD dollár értékben.
Vajon meglett az összedõlés után? Ja, 200 millió meglett belõle...
@
@
Vagy csak egyszerûen nézz utána. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem az elsõ eset lenne.
Amúgy tényleg nézd meg a filmet, leülhetsz elé szkeptikusként is, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Hagyjatok már az összeesküvés-elméletekkel...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent