911 Loose Change

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loose Change - 2nd edition , ha vki nem akar töltögetni.
http://video.google.com/videoplay?docid=4630329696656423897#

N o N a m e
N o N a m e
Igen 😊

Láttam a topikot a kedvencek között, eszembe jutott és most megnézem.. 1,2 mb/s-al töltöm lefele.

TRRNT link
a 3.-nak van mar magyar felirata?

hali ,ha kell valakinek az adott film felirata az az Loose.Change.2nd<2006>DvDrip698mb-aXXo akkor vegyen fel az msn-re és átküldöm [email protected]
N o N a m e
kösz, majd ha lesz felirat akkor szólj! 😄
PLackó
Van 3. is, feliratot még nem láttam hozzá.
Final cut a címe asszem.

N o N a m e
milyen új részt? a 2. a legújabb vagy lemaradtam valamirõl?
PLackó
Valaki láttam már az új részt?

nyamiag
de hogy találtam ezt a fos topikot? 😮

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

nyamiag
te olyan hülye vagy mint az átlag amerikai

ajánlom a témába vágó south parkot (1009 - Mystery of the Urinal Deuce

A valaha létezõ legnagyobb összeesküvést Eric Cartman leplezi le, amint rátalál a szeptember 11-i támadásokért valóban felelõs gonosztevõre. )

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Frosty01
megnéztem, érdekes témát feszeget az hót sicher :/ de kár hogy senki semmit nem tehet ez ellen, max jókat bosszankodik rajta az ember

practitioner of the forbidden arts of death

NeoMaN
ott van az alábbi linkemen...

911 - Loose Change 2nd Edition DVDRip (ConCen) XviD.avi

Ehhez a verzióhoz nincs felirata valakinek? Ugyanis ehhez nem jó a feliratok.hu-n található... és nem sok kedvem van megint leszedni 800 MB-ot 😊
Frosty01
köcce

0Fritz0
A személyeskedõk nyugodtan mehetnek visszafoglalni Erdélyt, majd iszok rájuk a temetésükön.
Puszi 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

NeoMaN
torrent
(A második lemezt nem szükséges letölteni)

Felirat

armageddon666
õ is az FBInak dolgozik <#idiota>

@

Frosty01
torrentet és magyar feliratot tudnál linkelni? sajna alig van idõm keresgélni 😞(
megköszönném nagyon :p

sapkafej
zavar, ha vkit érdekel vmi és megosztja velünk?

György

Gerbill
Hát ha már nemzeti ünnep akkor a Magyarországot írhattad volna nagy betûvel.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

NeoMaN
😄DDDDDDDDDD

loller

már fájnak a csontjaid belülrõl hogy hetek óta nincs barátok közt? hiányzik a pletyizés a barátokkal? már nem kell sokat aludni (ha tudsz egyáltalán)(
ha jól számolom ez már a 3. vagy 4. ilyen témájú 20kommentes topic ahol feltûntök páran 1-2 csereemberrel, és beleerõszakoljátok a dokumentált dolgaitokat a kis fejünkbe, köszönjük, jobbá teszitek magyarországot.

legalább valami idevalóbb témát csinálhattatok volna ezúttal.. erre a szép ünnepre pl. jöhetett volna egy erdélyvisszafoglalás vagy ilyesmi.

NeoMaN
Aznapi, a helyszínrõl:

"A WTC épületeiben mintegy 75 ezren dolgoztak és a támadás bekövetkeztekor legtöbben éppen a 9 órai munkakezdésre érkeztek, nagy a valószínûsége tehát, hogy az irodaház igen zsúfolt lehetett. Az illetékesek biztosak abban, hogy a New York-i áldozatok száma messze meghaladja a Pearl Harboriakét (kb.4000) sôt, egyesek attól félnek, hogy most többen haltak meg, mint az amerikai polgárháborúban, amelynek során 49 ezren vesztették életüket. Ha ez így van, akkor ez a katasztrófa lesz a legnagyobb, ami amerikai földön valaha is bekövetkezett. Végleges adatokra minden valószínûség szerint néhány napot még várni kell."

Elsõ gép: 8.46
Második: 9.06

Elég hülye idõzítés.
😊)

mike0013
2 órával késõbb halnak meg😊... Szerintem azért, mert nem volt kedvük röpködni még 2 óráig

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

NeoMaN
Aha, ezt nem tudtam!
Következõ a kérdésem:
Miért nem 10 után baszták be a gépeket a terrotristák? Az õ szempontjukból jobb lett volna szvsz.

NeoMaN
Ne vetítsd ki rám a saját gondolataidat magadról ha megkérhetlek.
Mibõl gondolod, hogy kis szar magyar vagyok?

Szerintem húzz el egy pszihiáterhez.
😄

olympus
a WTC-ben 10 kor kezdõdött a munka.

Divatcsapatok OLÉ!

NeoMaN
9.15-kor még nincs meló az USA-ban?
Ezt nemtom, lehet.

olympus
Mi az, hogy nem sikerült? Ha tudták szerinted nem tartottak mindent kézbe?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Nah akkor én is hozzászólok.
Melyik hatna a magyar emberre jobban, ha senki nem halna meg az ismerõsei közül?
1. Meghal 200 ember egy bombamerényletben.
2. Meghal 20 ember de összedõl a Parlament és a Vár?

azért voltak kevesen, mivel a munkaidõ kezdete elõtt volt a merénylet.
Te olyan vagy, hogy az iskolába 6 ra bemész?? Vagy munkahelyre 2 órával hamarabb?
Az amerikai emberek számára az amerikai föld, sérthetetlen volt. Ott nem lesz háború, saját otthonába nem halhat meg az ember terrortámadástól.
Amerika fõ ipara a HADIIPAR.
Pearl-rõl se úgy tudtak, hogy 8.00-kor x számú japcsi megtámadja a kikötõt.

Divatcsapatok OLÉ!

miért kell kis szar magyar létedre a többi hasonló embernek ezt bizonygatni ekkora erõbedobással?
gonosz a világ és egyedül maradtál?

armageddon666
rejtélyes módon felszívódtak mint a repülõroncsok a pentagonnál <#nyes>

@

NeoMaN
50-60 ezer helyett 3-4ezren voltak úgytom. A többi szabin volt biztos 😊.
Fura nagyon.

NeoMaN
Letölthetõ torrent oldalakról és van hozzá magyar felirat.

Jobb mint a pentastrike, itt rengeteg tanu, fénykép, hangfelvétel stb. van, amit nem sikerült idõben eltávólítania a kormánynak!
És még egy megdöbbentõ dolog:
A WTC alatt tárolták a világ legnagyobb aranykészletét, 160 MILLIÁRD dollár értékben.
Vajon meglett az összedõlés után? Ja, 200 millió meglett belõle...

armageddon666
azért az a hatalmas katasztrofa... ha terrorista lennél akkor egy teli épületbe mennél bele vagy egy majdnem üresbe? mert én ugy tudom hogy nem voltak "sokan" WTCben mikor ez a katasztrofa megtörtént.

@

armageddon666
Én pearl harborrol + most pentagon és WTCrõl hallottam hogy tudnak és én is igy gondolom. ezzel õk csak nyertek. pearlnél végre volt okuk hogy beléphessenek a háborúba és kipróbálhatták az atomot is. WTC/pentagon megint olyan volt hogy ok a háborúra amin természetesen õk nyertek. én megnéztem a pentagonstrike-t. ezt nem mert 1.30h és az picit sok. de ha van olyan mint a pentastrike akkor lehet hogy megfogom.

@

0Fritz0
Olvass újságot, nézd a híreket.
Vagy csak egyszerûen nézz utána. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Frosty01
meg az olaj =.=

Nézi a halál... elég agylágyítást kapok így is.

NeoMaN
A Lusitania is szándékos volt. Pearlrol is tudtak.
Nem az elsõ eset lenne.

Amúgy tényleg nézd meg a filmet, leülhetsz elé szkeptikusként is, kíváncsi vagyok a véleményekre.

NeoMaN
Szerintem simán. És az USA gazdaságának legnagyobb mozgatórugója a fegyver.

Szerinted tényleg ekkora katasztrófát okoznának pénzért?

Hagyjatok már az összeesküvés-elméletekkel...

NeoMaN
szpemmer
BAN
😛

NeoMaN
Van esély arra, hogy utasszálító volt? Ha igen mi az?
Komolyan kérdem...

NeoMaN
Pénzt és az USA.

Miért, kik nyertek? Mit nyertek?

ban #1

pontosan 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Oldal 1 / 2Következő →