34
  • Lenny
    Most jól megmondtad! :D Számalmas vagy kisapám. Nem kell reagálnod, úgy is lehánylak.
  • abzu
    Akkor neked mázlid volt nekem is volt m$ egerem, de félév múlva ki is purcant
  • Dzson
    Ez a mikrofosbuzieak-nak lett kitalálva. Az iPod meg az applebuzieaknak, mivel annál is van jobb player abban az árkategóriában (sőt).
  • Dzson
    Annyiból már kapsz egy PSP-t... Az lejátszik mindent, van rajta netbrowser, játszani is lehet vele...
  • NEXUS6
    Na de M-berek!

Már ma is garmadával vannak ennél sokkal jobb pléjerek!
  • sitemaxx
    Viszont ha már van benne WIFI, akkor igazán dobhatnának rá egy jó böngészőt. Bár ezekkel a kezelőgombokkal elég érdekesen lehet majd url-t beírni. De ha majd netezni is lehet vele akkor és olcsobb is lessz mint az ipod akkor biztosan ez lessz nálam a nyerő.
  • Dzson
  • Tetsuo
    Szerintem lesznek ennél (v az i-Podnál) sokkal jobb playerek, én biztos egy 3.-at veszek. Az online (fizetős) letöltés meg soha nem fog érdekelni..
  • Tetsuo
    A vinyónak télleg nem lesz baja, de nem a burkolata miatt. :)
  • DKm
    Nekem nagyon jól esne, hogy ha kinyirná a pc-sek között az iPod-ot a Zune. (Legalább nem lenne annyi divatbuzinak.) Viszont aki Mac-es, annak esze ágában sincsen más lejátszót vásárolni, hamár ugyanaz a cég gyárt valami jót, mint amilyen a gépe, és maximálisan együtt tud működni a kettő.
  • nedudu
    Elfogadom, veszel egy ipodot meg a gyilkosát és el van gereblyélve ;-)
  • Benedicht
    Azt nem neked szantam. Bocsi. :]
  • Mike65
    ezt a hülyét! neked mindenről konzolok ugranak be?
  • nedudu
    Én nem sz@roztam le, sőt bármennyire is utálom az ms-t mégis tőlük van az egerem, mert jó.
  • Benedicht
    Az nekem hol gond? Ha ugyanannyit tud olcsobban az Apple-nek ket valasztasa van:
    1.) Lejebbb viszi a sajatja arat is.(Nekem tetszik az otlet, igy azt veszem meg ami tenyleg jobb.)
    2.) Vegre el kezd uj dolgokat fejleszteni(Cikk utolso mondata). Nekem ez is tetszik, mert akkor az MS-nek is fejlesztenie kell. Hacsak tenyleg ki nem nyirja az Apple-t(iPod-ot), de erre nem latok sok eselyt.
    A kettovel egyutt jarnank a legjobban. Hogy mi fog tortenni az idovel eldol. Meg a Zune arat sem tudjuk, es szerintem elhamarkodott dolog lenne lesz@rozni is.
  • nedudu
    Nem kell félteni a többi céget sem. Mindenki ennyiért dolgoztat Kínában. Talán egész véletlenül terjeszkednek a multik arrafelé. Biztos ott jobb a levegő azért mennek és semmi köze az olcsó munkaerőnek ehhez. Szakszervezet meg minek, csak a baj van velük ;-)
  • nedudu
    Kevesebbért fogják adni még ha veszteséges is lesz az elején, csak vegyék-vigyék!
  • icespeakyy
    jó persze...várható volt hogy az ipod-osok szidják a zune-t...de Benedicht-nek igaza van hogy ha már olcsóbb az ipodnál az már jobb,mert az ipod előállítási költség kb 10-12e forint...és eladják 40-70e forintért, a munkásokat meg kemény 40 eurocentes órabérért dolgoztatják,napi 15órában heti egy szabadnappal havi 16ezer forintért.Hát ezért nem szeretem az ipod-ot,mert van neve és elkérnek érte 4-5x annyit mint amennyiért előállítják,az új ipod tulajdonosa meg örül hogy milyen jó kis cucc, biztos drágán állítják elő ha ilyen drága(meg gyakran szériahibásan: lásd ipod nano)
  • Benedicht
    Szerintem ha mar kevesebbert fog tudni ugyanannyit mint az iPod, az mar pozitiv.
  • DKm
    Nekem nagyon gyanús volt ekkora kijelző méret, úgyhogy a kijelző átló méretéből, és egy interneten található teljes alakos kép méretarányait átszámítva megterveztem egy 1:1 méretarányos Zune-t, és lerajzoltam. Meglepő dolgot fedeztem fel, mikor az ipod-om mellé helyeztem. Majdnem kétszer akkora a mérete az iPod gyilkosnak. Hogy mindenki láthassa, csináltam pár képet a tervrajzról a 30 gigás videós iPod mellett. (A képeket nagy felbontásban tettem fel, hogy jobban látszódjon a méret. :) Kép1 Kép2 Kép3
  • DKm
    "A készülék beépített FM rádióval és Wi-Fi csatlakozóval érkezik, külső mérete a 3,75 hüvelykes kijelzővel és a 30 GB-os merevlemezzel nagyobb lesz a hasonló kapacitású iPodnál."
    FM rádió az iPod-ban is van, csak elő kell hozni megfelelő opcionális tartozék segítségével. 3,75 hüvelykes kijelző??? Valószínüleg valamit elszámoltak, mert számításaim szerint akár 1,5X akkora lehet ilyen kijelzővel, mint az iPod. Mellesleg a 2,5colos kijelzőm is eléggé zabálja az aksit. Hát még, ha nagyobb...
  • synus
    kíváncsian várom hogy mi lesz belőle :)
  • NEXUS6
    Mi értelme van valamiből tök ugyanolyat csinálni és semmivel sem jobbat?
    Nem lehet mindent a marketingre fordított milliárdokkal megoldani.

Azért az emberek nagy részének szerencsére kezd kinyilni a csipája. A FF is azt bizonyítja, hogy manapság a M$ ott sem lehet biztonságban, ahol kiba nagy előnye van.
  • Caro
    Ezt te meg hol hallottad?
    A ferromágneses anyagok magukba sűrítik az indukcióvonalakat, de mágneses árnyékolást ilyen módon nem lehet létrehozni.
    Az hogy a tok fémből van eleve nem ér semmit, ha azt írod, hogy pl.: vasból az már valamit.
    De a vinyónak azért elég erős mágneses tere van, úgyhogy ez kb. olyan, mintha egy villanyórát akarnánk egy külső mágnessel megbuherálni.
    Még szupravezetővel is nehéz lenne!
  • Dzson
    Ez nem, de majd a Zune360! Az lesz az igazi! 2008 karácsonya előtt jön ki, mert ugye az számít, ki jön ki előbb, és ezért fogyott a Zune-ből szánalmas mennyiség, mert az iPod volt kint előbb. :) Ismerős? PS2 killer xfos eladási mutatói? :))) X360 kutyának nem kell? :) Billi bácsi mindenhol monopolheyzetet akar? Megkapja. :) A fasz cégek szegmensében ők vannak monopol helyzetben. :)
  • dara
    A vinyó fémtokozású, úgyhogy semmi baja sem lesz a külső mágneses tértől.
  • onimusha
    az "iPod-gyilkos" 4 éves késésbe van, de ez nyilván nem zavarja az M$-t
  • wanek
    "A hátoldalon mágnesezett felület segít a fülhallgatók tárolásában" - ez jót tesz a winchesternek...
  • Caro
    "FM rádióval"
    Gondolom a digitális rádió túl sokba került volna bele....
    Vegyen csak ilyet aki le akarja huzatni magát.
  • DKm
    Kíváncsian várom az "iPod gyilkost". Noha a múlt hónapban vásároltam egy 30gb-s iPod-ot és nem tágítok tőle, de mégis érdekel ez a kütyü. :) Remélem egy számunkra előnyös árverseny kezdete tart most.