1942
-
MCcrank #542 ha igen akkor a Green Bay Packers el indulnék amugy csak a PATRIOTS!!!
msn [email protected] -
MCcrank #541 Van még egy hely???
-
MCcrank #540 Hi emberek!
Akit érdekel egy jó oldal az amerikai fociról(NFL,MAFL,MADDEN) az katt ide:
a mi kis amcsifocink
Remélem tetszik majd nektek, nekem nagyon bejön.
-
#539 Akkor a GIANTS-t választom.... -
#538 Ezekbol nem válaszhatsz:
all star ligák
patriots
Titans
Atlanta Falcon
Miami Dolphins
Colts
tampa bay buccaneers
seahawks
PHILADELPHIA EAGLES
bears
CAROLINA PANTHERS
Steelers
Vikings
De ezt már leirtam 1x, tehát legközelebb tessék visszaolvasni.
-
#537 felrobbanok,nincs sport2-m és most nézem a menetrendet:szept 10 sport2 22:30,szept 11 hajnali 4-kor sport2 és a ráadás:a másnapi "emberi időpontban" való ismétlése 20:30 sport2!!!!!!!!!!!!!!!!44444 mikor nézzek nfl-t ha nem adnak a sport1-n???hát bekaphatják,már bocs,de most nagyon ideges lettem,ráadásul ha ez így lesz egész évben nem tudom mit csinálok... -
#536 ameik csapatot kapom!!mind1 meik -
#535 VIKING
msn cimem :[email protected] -
#534 Azért ennyire hülye nem vagyok... -
#533 Vasárnap nincs monday night :D -
#532 választanék ha tudnám melyek közül választhatok...... -
#531 miért csak 1 mecset adnak le? a vasárnapit?? azt hittem monday night is le lesz adva.... -
Dexantreal #530 Meglesz....felületesen vágom csak. -
NB2 #529 A hozzámnemértőknek plusz javaslom jövő vasárnap az SP2 nézését, 22.15-től:) -
#528 Teddy, ja nevezve vagy. Jeol 10; Maniakuss 11; ROCKO 13; LasDen 15 kérlek válaszatok csapatot. -
#527 Szerintem marad az all-pro es max 10-el emelve az elkapas eldobas skilleket, de inkabb marad az alap 50en. Az eddigi tapasztalataim alapjan hihetetlen sok Interception lesz meg igy is, es nagyon amator passzokat nem fognak elkapni neha.... -
#526 annak elöször meg kell tanulni a szabályokat és utánna játszani neten... -
Dexantreal #525 Nah jahh és, ha az illető totál véletlen csinálja, pl kezdő még NFL-be és nem vág mindent? Ergo én -
Tutilevi #524 pro szintről: 3szor megjátszottam egymás után 4 elkapóval a hail mary playt (mindenki fut egyenesen előre oszt annyi) ebből 3 TD lett.Ennyit arról hogy pro vagy Allpro...
a cheatről: tapasztalatom szerint akkor jön ez elő ha valaki egymás után soxor szabálytalankodik,pl nálunk 3 offside volt egymás után. Egyszerű a megoldás:nem köll direkte szabálytalankodni,vagy aki ezt teszi azt ki köll zárni -
Dexantreal #523 sztem alá...bannerra nem mindenki kattintana kapásból..alá szöveg,h :
Madden NFL 2007 bajnokság
rákatt és ott lenne...így szerintem okés. -
#522 khm... kikéne tenni a bajnokság linkjét (http://nfl07.try.hu) a banner-be vagy alá vagy inkább ne? -
Dexantreal #521 Én akkoris a superstar mod-ba pron nyomulok és kész:P...de majd néha gyakorlásképpen játszok pár all-pro meccset is. -
#520 Attól, hogy billel vagy gamepaddal játszol nem hiszem, hogy sokkal jobban fog menni a játék mivel alapvető gondjaid vannak a magának a játéknek a megértésével.. talán olvasd el előbb a szabályokat. De mondjuk jó ötlet alapból az egész topiccal kezdeni meg néhány ide betett linkel. hidd el nem poénból mondtam az előbb sem amit mondtam. -
#519 Miután a franchise-nak nincs vége egy évnél nem hiszem:D ráadásul ott igazából az év vége a zizis az újraigazolásokkal és salary cappel:d hogyan tudod beszorítani az embereket a sapka alá:) Mega megfelelő draft pick:) -
WOLF3x6 #518 All-Pro-n már végigtoltátok a Francishe-t(?) ? -
gstup #517 Esetleg vlmi javaslat? -
gstup #516 Sziasztok!
Tart már vlki a második szezonjánál?Nekem lefagy,amikor az edzést el szeretném kezdeni,de a meccs az megy rendesen. -
kicsirobi #515 Próbálom,de nem negyon megy a játék
-
#514 gamepadon is megvan rá a gomb ;) -
kicsirobi #513 Akkor az a baj hogy gamepaddal nyomom?
-
#512 játsszál 1-2 matchet és nyomd meg a G gombot meglátod ki merre szalad,rohan,fut,Forrest
-
kicsirobi #511 Hát én tényleg nem értem az irányitást,hogy kit hova kell küldeni,meg mikor milyen pont van,meg mikor kinek passzoljak -
Dougie #510 mit nem értesz? nem a gép volt a Chiefs-szel ha ez felmerült valakiben... -
Dexantreal #509 ? -
Dougie #508 törölt hozzászólás -
#507 Tényleg így van. Ez már ki lett tapasztalva ;) -
#506 alul kereső: beírod szabályok
alul kereső: beírod beállítások
Egyébként az alap beállítás felettéb használható meglepő módon azt jól etlalálták (azért egy dual analog karos gamepad jól jön:D -
kicsirobi #505 Ennyire nem segít senki?
Pedig biztos fasza -
#504 5 -
Dexantreal #503 Aha...felőlem