1942
-
#582 #538 itt le vannak irva, hogy meikek foglaltak -
#581 hovaaaaa? -
#580 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, olvassál már vissza -
#579 meik csapatok szabadok????? -
Jeol #578 Én nem kaptam körlevelet,és nemtudtam küldeni neked e-mailt.... -
#577 Kuldtem egy korlevelet, elvileg 2 ember nem kapta meg, mivel az msn cim amit hasznalnak, nem "valos" postafiokokra mutatnak. Aki nem kapott kapot korlevelet az irjon egy mailt [email protected] es kuldom neki. -
#576 már csak Maniakus és Rocko csapatai hiányoznak, és kezdodhet a bajnokság. -
#575 HATALMAS!!!! VAN MÉG ?
WEAPONX -
#574 jó lett! amúgy szólhattál volna, mert én értek a FLASH-hez:P (persze honnan tudtad volna) -
Thanatos #573 oks, ha véretlen nagy üresedést látsz szólj rám pm-ben pls :) de azért majd alkalomadtán énis nézegetem :) -
#572 javítottam rajta egy picit,EZ a jó
persze lehet gondok lesznek vele,hogy pl nem új ablakban/lapon nyitja meg,vagy mittomén majd meglátjuk,próba szerencse -
#571 Vannak főleg küzdősportok. Nemtudom milyen, azokat nem szoktam tölteni :) -
#570 naszóval!az van,hogy semmit nem konyítottam eddig a flash-hez,de gondoltam átalakítom a bannert ezért néztem egy-két tutorialt és megcsináltam EZT(hirtelen csak rapid jutott eszembe,meg a mérete (mármint hogy bXc)nem számít tudtommal,azt a modi állítja be,meg elvileg akkorára van optimalizálva mint a mostani,bár mint írtam nem vágom a flashet).Kéne tárhely ahova fel lehet rakni(mondjuk a nfl07.try.hu pont megfelelne ugyebár) és akkor ki kéne cseréltetni,persze csak ha ti is úgy gondoljátok -
#569 hehe full azt hittem azokból lehet választani:D -
#568 Először értelmezni kéne amit Avengir leírt -
#567 atlanta azzal leszek jó?kösz -
Thanatos #566 oks, majd meglesem, maugy itt only amerikai foci van? (mármint azon az odlalon) :) -
#565 szóljak a Moderátorok figyelmébe(vagy valami ilyesmi a topic neve) topicban, hogy tegyék ki? -
#564 xD azok hát...:) amúgy a banner alá valamikor kiteszi egy moderátor a bajnokság honlapjának linkjét:D? -
#563 szerintem nemrosszabbak az elkapók csak a védők már messziről is eléugranak a labdának és lecsapják, pron csak fut veled együtt, tényleg hail mary-n harombol ketszer elkapja...
kapuvas meg nagyon komoly, nekem is volt 06-ban multiba 60yd-s kapuvas, bár nem meccsdöntő de komoly volt nagyon -
#562 Próbálgatom all pro-n a superstar módot... Hát a gyakorlás kínszenvedés:D Az elkapók olyan szinten fakezűek, hogy hihetetlen:D -
#561 http://rapidshare.de/files/31013856/weaponx.wmv.html
Kötelező darab. Még most is tátva van a szám :D -
Dexantreal #560 először megbarátkozok a pro-val,késöbb majd én is kipróbálom all-pro-t... -
Dougie #559 nekem meg még a 2006-ba volt olyan, hogy 3 másodperccel a vége előtt egál és a gép jött rúgni egy kb. 50 yardos FG-t, ami kapufa lett, ahonnan kifelé pattant... (ot-ba pénzfeldobást nyertem és onnantól kezdve a meccset is) -
#558 ja, all pro, elfelejtettem irni -
#557 vááá mekkora mecccset toltam superstarba...utolsó alapszaksz meccs, home field advantage-hez nyernem kell Cardinals ellen...meglepően jól védekeztek, de szarul támadtak, első negyed 0-0, masodikban csinalok egy TD-t, harmadikban egyenlítenek, negyedik legelején beszopok egy safety-t,aztan ebbol a tamadasbol csinalnak meg egy fg-t, igy 7-13, saját 10 yardomról apránként dolgozgatom le a hátrányt már a végkátékban, erre dobok egy interception-t, de szegény tagot úgy bezúzzák egyszerre ketten hogy fumble, visszaszerezzük, 6mp van hátra, gyorsan timeout, hail mary 40 yardról, Parker elkapja kb 6-7yardnál, rá vetődik a védő, már húzná le, de kíbújik és beviszi
fú kurvajovolt, így felugrott az ultrákhoz utána azok meg ott olelgették:D -
#556 kb 2 hétig lehetett jönni. Mindig van ilyen. Attól függ milyen gyakran dobálják ki az embereket :D -
Dexantreal #555 Átküldte Cápa....elolvastam és szerintem lehet ez így, nekem megfelel. -
#554 Nem is kell oldalt talanod, a link csak egy fajlra mutat, elvileg felken jonnie egy popupnak, hogy le akarod-e tolteni... -
Dexantreal #553 404-az oldal nem található...:P. -
#552 Itt a nem vegleges szabalyrendszere a bajnoksagnak, az oldalra mar csak a vegleges kerul ki, lehet velemenyezni.
sgcup szabalyok -
#551 t- r+ -
#550 Sziasztok kitály nagyon csak fingom nincs hogy kell normálisan rugni -
Thanatos #549 az első ráadásul invites... :P -
#548 kösz,de FCZ meghívásos+ugyebár ez így nem élő,nem az igazi,remélem visszaáll az eddigi,jól megszokott rend a közvetítésekben(vasárnap sp1,hétfői sp2),remélem... -
#547 Itt lesznek/vannak fent meccsek ;) Csak úgy csináld, hogy nehogy megtudd az eredményt :D párszor már megtörtént és elég idegesítő
http://tracker.fullcontactzone.com/
http://forums.tenyardtorrents.com/
-
#546 Csak vicceltem :) -
#545 De. de a Redskinsről sem esett egy szó sem:/ -
#544 csak nem Miami?:) -
#543 A 3 hsz mehetett volna egybe is^^ Az oldal jó bár számomra hiányos ugyanis pont a kedvenceimről nincs rajta egy szó sem...