Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor én tudtam rosszul, elnézést

ProGabe
nem hát,de kicsit rosszul írtam,ezért javítottam a #237-l,hogy bárki eldobhatja,de csak egy elõrepassz lehet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mike0013
nagyon jó a játék:) nagyon tetszik valósághû minden...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Bucser
NEm keveri. Volt már rá példa pont a mostani idényben, hogy a Steelersnél támadáskor QB eldobta a labdát azután a WR elkapta majd hátrapasszolta egy másik WR-nek. csak sajnos a másik WR-t elkapták közben. Valamint arra is van lehetõség,hogy a QB helyett az RB dobjon... persze ehhez olyan RB is kell..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmmm...oké, de akkor szerintem én leszek idegenben végig ,mert nekem az NBA Live 2006-ban se sikerült hostolni vmiért:S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ProGabe
igaz is,rosszul írtam,csak egyszer lehet elõre dobni a labdát,utána már csak oldalirányba vagy hátrafelé

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ip alapján lehet

Multizni lehet valahogy?:S Szívesen játszanék itt a fórumból majd valakivel....csak a 2006ban egyáltalán nem multiztam, úgyhogy gõzöm sincs mivel lehetne...hamachi?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kevered a rugbyvel...

ProGabe
csak az irányító dobhatja ELÕRE a labdát,mindenki más csak hátrafelé,azt meg nem tudom mivel,ha egyáltalán lehet

mike0013
amúgy amikor az irányító eldobta a labdát utána nem tudjuk még tovább dobni? mert próbáltam mindennel de nem megy:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
S :)

Ja és lemaradt:

A: lökdösni az ellent, de ezt úgyis tudjátok.

Aha, akkor nemtom. Na mindegy. De a lényeg, hogy most már én is rájöttem.

WR pozícióba a bill kiosztás:

W: integet QB-nak, hogy adja oda

D: sprint

E: nemtom, talán az ugrás akar lenni, meg elkapás is

F: elkapás - én ezzel tudtam elkapni

New Orleans Saints - Kansas City Chiefs: 21-30. WR játékosommal csináltam egy touchdownt, végre megvan az elsõ<#eljen><#hehe> és a in game influence vagy micsoda, szóval az a kis grafikon 71-n állt meg a végén. Úgyhogy egy nagyon jó mecs volt<#eljen>. Mindezt pron.

ProGabe
mindig is a D volt a sprint,elkapni E-vel lehet,W-vel amíg a QB nem dobta a labdát kérni lehet hogy neked passzolja,ha meg már eldobta akkor elütni

Bucser
gondolam fizettek a membershipért.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hoppá,sry a duplázásért

felvettem egy kis részt a géjmbõl<#hehe> és a youtube-ra felakartam tölteni, de ilyet szól, hogy 100 MB-nél nagyobb nem lehet...viszont ott egy rakat olyan vidi van, ami annál több...õk hogyan csinálták a feltöltést,ti már töltöttetek oda fel?:S

felvettem egy kis részt a géjmbõl<#hehe> és a youtube-ra felakartam tölteni, de ilyet szól, hogy 100 MB-nél nagyobb nem lehet...viszont ott egy rakat olyan vidi van, ami annál több...õk hogyan csinálták a feltöltést,ti már töltöttetek oda fel?:S

Atesz89
RB vagy HB asszem én is az vok az a tuti és 87 az overallom :)

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Nekem is lenne még egy kérdésem:

úgy látom picit át lett birizgálva a bill, bár lehet, hogy 2006-ba is így volt. Sima géjmben a w a speed, de nekem most WR-nél a D...bár lehet, hogy az valami drive akar lenni és télleg W a speed,sebaj. E pedig az elkapás. OK, futok elõre, de edzésen se és meccsen se sikerül elkapnom sokszor. A kickoffoknál vagy hol pedig magától oda rohan a körbe, ahol majd a labda érkezik és lazán elkapja. Támadásoknál is csak álljak körbe és majd csak elkapja?:S

hello mijen poszt a futó a gameban? és mi a röviditése?

Dave9214
neem,ez csak játék közben van, Windows közbe teljes a képernyõ

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Dave9214
Másik meg, hogy van egy MSI NX6600GT 128MB VGA-m, és egy LG FLATRON 775FT monitorom
a játékot 1280x720x32 be jáccom, és a kép jobb oldalán egy más fél cm hiányzik nincs erre vmi beálitás hogy teljes képernyõ?

ProGabe
a csik:nem lehet hogy csak arréb kéne "tolni" a képet,mármint ugyebár a moncsi beállításainál,bár gondolom ezt már megnézted

superstar mod rúlz sztem.

ProGabe
mér írtam a franchise módot,amikor mittomén hány évig irányítasz egy csapatot,és mindent neked kell csinálni
VAGY
superstar mód,amikor csak egy játékost irányítasz,ez a két féle karrier van

Ezer sry a kép méretért, valahogy nekem mindig a feltöltõ oldal ilyen nagyban vágja be. mike0013 thanks a linket, ezt már engedi az sg<#wave>. Régen én is innen töltöttem fel. Csak elfelejtettem.

Szóval: gondoltam megmutatom 2007-es saját játékosomat. Az apja asszem NFL hall of fame volt anyja meg vmi tv-s izé és úgy indultam, hogy tök nagy értékek. Speed 99 meg minden más is 80-99 körül, pedig ne mbirizgáltam semmit se. "006-ba meg tök ratyiként kezdtem QB-nél...poszttól,szülõktõl függõ lenne ez?:S A 80-as játékos vagyok bal oldalt a képen.

Dave9214
nem tudnátok segiteni ?

QB voltam 2006-ba. Be is jött meg nem is. Sokat kell vele melózni edzéseken és hát meccsen is õ a csapat front embere ahogy észre vettem. WR sokkal jobban bejön nekem most.

Úgy ahogy vágom a szabályokat. Anno néztem a Sport1-2-n az NFL-t és a kupát vagy mit - már elfelejtettem ki nyerte a döntõt, sry NFL rajongók,de én nem vagyok annyira nagy fan - és ennek köszönhetõen, meg a 2006-os játéknak, hogy sikerült megtanulnom felületesen a szabályokat és játékba nem tévedek el.

De, ha valaki interneten megtalálja esetleg magyarul, az jó lenne.

Tényleg: lesz magyarosítás a 2007hez?:S

bármilyen védõ poszt, annál nincs jobb :)

2006-ba rookieztam én is, most meg alapból pron kezdtem és jól elboldogulok.

Dave9214
lenne egy kérdésem!
Hogy lehet carriert csinálni? mármint hogy egyre nehezebb legyen é sha végig vittem kapok vmi kupát vagy vmit!
Másik meg, hogy van egy MSI NX6600GT 128MB VGA-m, és egy LG FLATRON 775FT monitorom
a játékot 1280x720x32 be jáccom, és a kép jobb oldalán egy más fél cm hiányzik nincs erre vmi beálitás hogy teljes képernyõ?

Bucser
Szerintem meg az RB vagy a TightEnd:D

Bucser
Wide receiver az egyik legjobb post:D de csak akkor ha sokat passzoló csapatba kerülsz:)

Legyél quarterback(irányító) szerintem az a legjobb poszt.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

Attila8805
Walaki le tudná írni nekem meilyk posztnak mi a rövidítése mert superstar módba szeretnék elekzdeni végre egy értelmes posztot mert az elkapó s*art se ér.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

na, elolvastam a szabályokat, betanultam az irányítást, és tök jó!! igaz, csak két béna csapat (admiral, galaxy) ellen nyomtam a patriots-al, de lényeg, hogy nyertem 31-25-re, és 25-13-ra :)
mike0013
lejött:D:D:D végre:DDDDD

mike0013
áááá, márcsak 8 mega kell:):))) csak az a gond, hogy 4 KB-al szedi:( utálom a torrentet:S

mike0013
enyém a 200. HSZ:D és márcsak másfél óra és lejön a game:D:D:D

Dave9214
modnom egycerûbben, a cspaatom 0 n van, és felakarom tornázni 1. heyre, sok csapat leküzdésével

ProGabe
csak és kizárólag bajnokság van amerikai fociból,nincs pl vb,és ami neked kell az a franchise szvsz

Atesz89
Nem akartam "menõzni" csak arra akartam rámutatni hogy a rookie szint elég gyenge lett a játékban!
És olyan mint a Vb nincs de bennt van az NFL a maga lebonyolítási szabályaival

Dave9214
lehet hogyte anyit nyomtál elsõre de godnolom nem elsözör jáccotál NFL el, de én mostjáccok életembe elöször vele!
Hát ugyhogy mitom én, kihivnak csapatok lekelzgyözni õket
oyasmi mint ami most volt a TV_be FIFA VB iyesmire godnolok csan NFL, és nem hivatalos VB hanem csak igy játékbeli!

Atesz89
nálam Rookien elsõ meccsem 120-0 lett ezek után most már pron tolom.És hogy érted azt hogy hogy lehet karriert csinálni?

Dave9214
Rookie, de csak 1 napja tok rajta jáccani, mert eddig nem, egy haver megmutatta és aztán ment:D

Atesz89
Gratula milyen nehézségi szinten érted ezt el?