Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sabodave
a gyakorlásokon! ha rb vagy akkor futó play-eket válassz, ha wr vagy akkor csak pass play, ha védõ vagy akkor meg blitz

nem tom de nekem állandoan oldal kamerába és nem is én játszok miota elkezdõdõtt a rendes szezon csak ilyenbe van ezt hogy lehet átállitani
nekem a max ien pontom 184 én is pron tolom, kb az 5ik meccsemen volt, szal normál szezonba az elsõ meccsemen

Multimax
ÉN IS JELENKEZNÉK HA MÉG LEHET <#smile>
MSN: [email protected]
KÖSZI!

NOK-I beleive in the future!

á thx
akkor tényleg JELENTKEZNÉK
Hasselback+Alexander RuLeZ😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

mike0013
sztem mindegyik kérdésedre a válasz igen kivéve a 2.-ra mert mindegy, hogy eredeti-e vagy sem

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

3 kérdésem lenne: 1:van e még hely az online bajnokságban? Ha igen JELENTKEZNÉK MSN:[email protected] 2:számít hogy eredeti-e a game? 3:ha minden ok szabad-e még a Seahawks?😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

mike0013
okok! Jah és elfelejtettem írni, hogy enyém a Patriots😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szevasztok
Az lenne a kérdésem ,hogy superstar módban mitõl fejlõdik a karakterem
csak a meccseken nyújtott teljesítmény befolyásolja vagy a traningeket is figyelembe veszi .
Egyébként nagyon bejön a játék csak még elég kezdõ vagyok.

Attila8805
Ja és Pro-n jáccok.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Remélem látjátok a képet.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
törölt hozzászólás

avengir
Felmerult a kérdés, hogy egyenes kiesés legyen vagy mindenki játszon mindenkivel, én az utobbit javaslom...

https://hotshu.wordpress.com/

Spy Hun
JELENTKEZEK!
msn: [email protected]
csapat: tampa bay buccaneers

avengir
kérlek tudasátok velem, hogy ki szervezi a bajnokságot, én most kértem támogatást hozzá az sg.hu-tol. Ha nem probléma én vmelyik maradék csapatbol választok mivel abszulut esélytelennek tartom magam a gyõzelemre. <#vigyor5>

avengir
elvileg mike0013 intézi a bajnokságot a forumba,a nyeremények egyeztetése folyamatban, és engem is vegyetek fel a bajnokságra 😄 msn: [email protected]

Felvettem az új jelentkezõket, ha nem probléma.
Ha az se probléma, akkor pls hagyjátok meg nekem a Titánokat majd. Mivel úgysincs nagy kedvenc és, ha csapatot kell választani, akkor az csakis a Titánok, mivel õket ismerem úgyahogy lévén abból a bizonyos filmbõl (lsd:Emlékezz a Titánokra! topik). Ha mégis lesz kedvencem, akkor idõvel õk, mert már most bírom a csapatot.

Elõre is thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

9csöves9
Én is jelentkeznék!
msn:[email protected]

csapat: Miami Dolphins

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Jelentkezeeeek!
msn: [email protected]

Atlanta Falcon/Dallas cawboys

ok

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Dexantreal felveszlek MSNre, meg 1 óra és lentvan a gém aztán én is jövök a bajnokságra <#hehe>

Jelentkezeeeek!

msn:[email protected]

Team: Titans - ha lehet (go titánok!<#hehe>)

Én is be akarok kerülni a 250 játékos közé, akik a Hall of Fame tagjai<#hehe><#eljen>.Jó múvi az ott az elején, 2006-ban ilyen nem volt.

Megfigyeltétek már, hogy superstar modba elején - vége elé nemtom, mer még nem jártam - más riporter közvetíti a meccseket, mint franchise-ban?

HB? Az is támadó játékos nem? Hm, kipróbálom majd és thanks!<#wave>

depth charts asszem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hol klle beálítani a szuperstar módban hogy a játékosom állandóan kezdõ legyen és ne kelljen a game közben be cserélni?

anonymus nem is lehet jelentkezni? bah 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

az elsõ idényig amig azt is megnem unod hogy negyedévente egyszer jutsz labdához 😛

mike0013
AKKOR HIVATALOSAN IS BEJELENTEM: ELKEZDÕDIK AZ NFL 07 BAJNOKSÁG!!! összesen 16 jelentkezõt kérnék... JELENTKEZÉS ITT!!! ÉS A JELENTKEZÉSEKET LEHETÕLEG FELTÛNÕEN JELEZZÉTEK PL: PIROSAN VAGY NAGY BETÛVEL HASONLÓ
ÉN JELENTKEZEK😊[/szin=red] JAH ÉS MSN CÍMET IS KÉRETIK ÍRNI
MSN-em: [email protected][/szin=red]

jah én is azér hagytam ott a védõségemet mert szar volt a kameraállás, de most ujrakezdtem HBként és kva jó

quack
hat igy viszont 10 perc jatek utan mar kurva uncsi, pedig a tavalyiban nagyon tetszett...
nemá télleg nem lehet? :\

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

De arról se szól, hogy ne lássam WR-ként, hogy hova dobja a QB nekem a labdát lol😛....mikor pl ilyen szar oldalról mutatja a kamera a dolgokat..engem ez zavar leginkább

ez nem errõl szól! arra ott van a franchise

quack
fasza a jatek, meglepoen sok az ujitas, de lenne egy olyan kerdesem h superstar modban be lehet allitani h az egesz csapatot en iranyitsam, mint a tavalyiban? mert ez igy eleg szar h qb vagyok es akkor annyibol all egy tamadas h megnyomok ket gombot :\

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Bucser
Favre öreg az sem volt már biztos, hogy ezt az idényét megkezdi mint játékos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Attila8805
Ja bocs akkor Brett Favre.
És meg is válaszolom 3 meccs után valamivel jobb az arányom<#nyes>
Ja és a My Web nél van egy olyan link hogy personas vagy mi és ott azt írják hogy"Qb of the future."

haladunk haladunk 😄

Bucser
már letöltöttem kiírtam majd lassan neki is állok😄 már a partíció is megvan hozzá😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hogy állsz 32bites win ügyileg? 😄

Bucser
Brad-rõl nem tudok nyilatkozni de Brett Favre-t biztosan😄

Attila8805
+=3

Attila8805
Hi all!
Elkeztem egy karriert a Superstar módban QB ként.
Sajnos a gyeneg angol tudásom miatt 50%Lett az Iq teszt.(a Számolásos részeket értettem a többin tippeltem)
És a + körben 3 ként Draftoltak a Grenn Bay Packershoz.
Szerintetek nehéz lesz kiszorítan Brad Favre-t?<#idiota>

Egyébként most csak úgy nagy szenvedésemben elkezdtem egy franchiset. Na, jót vigyorogtam mikor a franchise menüben meg szólalt egy ilyen tv show-s beszélgetés, miközben én ott kattingattam. Tetszik...nem tudom, hogy volt-e a 2006-ban ez.
Itt végre az van, amit akarok: midnent én csinálok. Én döntöm, el, hogy WR kapja-e, vagy csináljak fake FG Pass-t esetleg, szóval tényleg mindent, mert az összes játékossal én vagyok.
Igazából nincs kedvenc,de,ha választani kell, akkor a Titánok<#eljen>. Azért, mert van róluk is film és nagyon bejöttek. Most pron próbálom megnyerni velük majd az NFL-t.
Superstar modba meg majd szenvedek tovább a WR pozíciós játékosommal, bár sokkal jobb lenne, ha nem ilyen oldalasan mutatná sokszor a kamerát.

Írta valaki, hogy nem érti, mit írok én a más bill felosztásról. Ez azért van, mert superstarba a bill máshogy van felosztva...külön a védelemnek van egy, külön a támadóknak asszem és a passzolásnak meg midennféle játéknak. Ha belépsz superstar modba, meglátod. Franchise-ban nekem is normálisan van.

Ennyi.

Hello.
Van valahol online bajnokság? Lécc adjatok címet.köszi.
ezt mondom énis 😊

nokia 6600

ez nem soocer itt kiskorod óta(pl:u.s.a.ban) egy "posztra képezne ki" ezért is nem paszolgatnak 60 szor egymás után mert a többi nincs kiképezve.

Helllo valaki Help!!!

NEM tudja valaki hogy mijen progival tudom lejátszani folyamatosan 3pg vagy olyan formátumut amivel lehet.VAGY olyan fálj tipust ami kis mérestû!!!

És mért nem tudom halgatni a blutuszos headsel az mp3-at(pedig minden müködik biztos) ÖTLETEKET PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha jobban belegodnolsz akkor a valóságban se tudsz szezon közepén posztot váltani..., sõt szvsz egy adott posztra kihegyezett játékos lehet hogy eégsz életében nem tudna másik posztra váltani..., szvsz... (gondoldel mi lenne avalóságban ha Vick holnap bejelentené hogy õ akkor msotantol TE szeretne LB akarna lenni 😛)

áááá...<#rinya>. Nemtom, de kezd elegem lenni a WR posztból. Lássuk miért is:
- mert meccseken sokszor úgy áll a kamera, hogy oldalról mutatja a játékosom és elõe rohanok, nem látom sokszor, hogy hova passzolja a QB a labdát<#falbav>
- mert egyszerûen nem értem ezt az elkapási dolgot (F bill nálam). Nyomom F-t és szinte mindig kiesik a kezébõl, de máskor meg oda rohanok és nem is nyomon és belehullik...megint máskor meg csak bill nyomásra kapja el...<#falbav>

Szóval nem vágom, hogy mit kéne tennem ahhoz, hogy végre sikerüljön jól elkapni, jó kamera állásba játszani<#shakehead>.

Megnéztem a lentebb lévõ linket - a honlapot, ami leírja aposztokat - és gondoltam váltok egy könnyeb támadó posztra, aminél talán normális kamera állás mellett játszhato...erre nem lehet szezon alatt posztot váltani. Én legalábbis még nem találtam meg.

<#help><#shakehead><#help><#wave>

to Bucser:

Hali!
Hogy sikerült kikerülnöd a telepítésnél a dx9.0b+ hibát?mert nekem is
9.0c van fenn,és nem telepiti fel hivatkozva hogy régebbi mint a 9.0b .

kösz!