Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOK-I beleive in the future!
akkor tényleg JELENTKEZNÉK
Hasselback+Alexander RuLeZ😄
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az lenne a kérdésem ,hogy superstar módban mitõl fejlõdik a karakterem
csak a meccseken nyújtott teljesítmény befolyásolja vagy a traningeket is figyelembe veszi .
Egyébként nagyon bejön a játék csak még elég kezdõ vagyok.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
https://hotshu.wordpress.com/
Ha az se probléma, akkor pls hagyjátok meg nekem a Titánokat majd. Mivel úgysincs nagy kedvenc és, ha csapatot kell választani, akkor az csakis a Titánok, mivel õket ismerem úgyahogy lévén abból a bizonyos filmbõl (lsd:Emlékezz a Titánokra! topik). Ha mégis lesz kedvencem, akkor idõvel õk, mert már most bírom a csapatot.
Elõre is thanks!<#wave>#wave>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
msn:[email protected]
csapat: Miami Dolphins
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
msn:[email protected]
Team: Titans - ha lehet (go titánok!<#hehe>#hehe>)
Megfigyeltétek már, hogy superstar modba elején - vége elé nemtom, mer még nem jártam - más riporter közvetíti a meccseket, mint franchise-ban?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nemá télleg nem lehet? :\
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És meg is válaszolom 3 meccs után valamivel jobb az arányom<#nyes>#nyes>
Ja és a My Web nél van egy olyan link hogy personas vagy mi és ott azt írják hogy"Qb of the future."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elkeztem egy karriert a Superstar módban QB ként.
Sajnos a gyeneg angol tudásom miatt 50%Lett az Iq teszt.(a Számolásos részeket értettem a többin tippeltem)
És a + körben 3 ként Draftoltak a Grenn Bay Packershoz.
Szerintetek nehéz lesz kiszorítan Brad Favre-t?<#idiota>#idiota>
Itt végre az van, amit akarok: midnent én csinálok. Én döntöm, el, hogy WR kapja-e, vagy csináljak fake FG Pass-t esetleg, szóval tényleg mindent, mert az összes játékossal én vagyok.
Igazából nincs kedvenc,de,ha választani kell, akkor a Titánok<#eljen>#eljen>. Azért, mert van róluk is film és nagyon bejöttek. Most pron próbálom megnyerni velük majd az NFL-t.
Superstar modba meg majd szenvedek tovább a WR pozíciós játékosommal, bár sokkal jobb lenne, ha nem ilyen oldalasan mutatná sokszor a kamerát.
Írta valaki, hogy nem érti, mit írok én a más bill felosztásról. Ez azért van, mert superstarba a bill máshogy van felosztva...külön a védelemnek van egy, külön a támadóknak asszem és a passzolásnak meg midennféle játéknak. Ha belépsz superstar modba, meglátod. Franchise-ban nekem is normálisan van.
Ennyi.
Van valahol online bajnokság? Lécc adjatok címet.köszi.
Helllo valaki Help!!!
NEM tudja valaki hogy mijen progival tudom lejátszani folyamatosan 3pg vagy olyan formátumut amivel lehet.VAGY olyan fálj tipust ami kis mérestû!!!
És mért nem tudom halgatni a blutuszos headsel az mp3-at(pedig minden müködik biztos) ÖTLETEKET PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- mert meccseken sokszor úgy áll a kamera, hogy oldalról mutatja a játékosom és elõe rohanok, nem látom sokszor, hogy hova passzolja a QB a labdát<#falbav>#falbav>
- mert egyszerûen nem értem ezt az elkapási dolgot (F bill nálam). Nyomom F-t és szinte mindig kiesik a kezébõl, de máskor meg oda rohanok és nem is nyomon és belehullik...megint máskor meg csak bill nyomásra kapja el...<#falbav>#falbav>
Szóval nem vágom, hogy mit kéne tennem ahhoz, hogy végre sikerüljön jól elkapni, jó kamera állásba játszani<#shakehead>#shakehead>.
Megnéztem a lentebb lévõ linket - a honlapot, ami leírja aposztokat - és gondoltam váltok egy könnyeb támadó posztra, aminél talán normális kamera állás mellett játszhato...erre nem lehet szezon alatt posztot váltani. Én legalábbis még nem találtam meg.
<#help>#help><#shakehead>#shakehead><#help>#help><#wave>#wave>
Hali!
Hogy sikerült kikerülnöd a telepítésnél a dx9.0b+ hibát?mert nekem is
9.0c van fenn,és nem telepiti fel hivatkozva hogy régebbi mint a 9.0b .
kösz!