1942
-
Tutilevi #702 ez a TVUplayer igen király. az espn2-n asszem adják a mai monday nightot is
de káááár hogy melózom:(:(:( -
#701 Na emberek, aki velem fog játszani este 8 után ráérek minden nap:)
Ha csak a család nem szól közbe.
Remélem egy-két Barátság is születik a verseny alatt.
Remélem, sokan ismerik a Ventrilo progit aki nem annak itt egy kis nfo:
VENTRILO voice-chat
Innen le tudod szedni és nfo is, van, hogy kell feltelepíteni.ventrilo letöltése.
Szivesen dumálok játék közben azzal, akinek van kedve.
Ha ez bonyesz marad msn-mikrofon.
-
MCcrank #700 Akit még érdekel az amcsi focis honlap az nézegesse.Most lett frissítve!!!
AMCSIFOCi -
-
#698 Most kezdödik Sport1-en! -
#697 HEJ,szép napot és szép reggelt :) lemaradtam a tegnapi match-röl (sport2)
Le tudom valahonnan szedni ?
-
#696 nfl honlapján megnézheted, hogy melyik meccset ki közvetíti és mikor. Úgyhogy választod a csatornát és megy. Most a Cardinals vs. 49ers találkozót néztem és kurvára megérte... MOst viszont tépek aludni mert holnap 7-kor kelek:D
JA letöltéseket feltöltéseket ki kell kapcsolni közben:D -
Thanatos #695 összes mecset közvetitik? :) -
#694 10 goto www.google.co.hu
20 writeln"TVUplayer"
30 hit enter
40 download
50 install TVUplayer
60 Switch fox
70 smile and enjoy:) -
#693 Tök jó hogy a meccseket a Sport2 közvetiti és nem a Sport1... gg -
Dexantreal #692 ok -
#691 thanks:) és majd küldök hangot ha ráérek! -
Dexantreal #690 Akinek meccse van velem, majd küldjön pls msn hangot, előre is thanks!
Mike, avengir: szép munka volt, amit eddig csináltatok(oldal,bajnokság létrehozása). Grat! -
#689 nah, tehát az a táblázat 1 hétel korábban készült, mert elvileg ez került volna ki vasárnap, csak ezena 7en nekem tul sok volt a jóbol, feljelentettek, ügyfélszolgálatissal balhéztam, összetörte a nyugdijas az autot... :no comment: -
Jeff24 #688 Jájdejó:D -
#687 tessék, kész a honlap... márcsak a meccsek vannak hátra. -
#686 nah mindjárt kikerül a szabályzat!
Jeff a nevedet mindjárt átirom:P
és rendben Teddymac legyen a határidő mondjuuukk:szeptember 20. ok? -
#685 Hali jó az oldal meg minden csak a határidő rövid. Nem tudom mikor került ki a táblázat,de szep.9 az ma van és minimum 1 hét kéne a matchek lejátszásához. Ha nem több, szerintem mindenkinek van más elfoglaltsága is, mint pl.: munka, suli, csajok stb. Szóval legyen egy bizonyos határidő, de ne pár nap.Köszönöm
Ui.:Azért játszom, mert szeretek, de nem ez az életem nem tudok egyfolytában itt ülni.
-
Jeff24 #684 Hey a GIANTS al már én vok!!! -
#683 Látom nem nagyon tudsz olvasni, én nagyon nyugodt vagyok, ja és gratulálok a 8. osztályhoz én megértem hogy te egy nagyon elfoglalt ember vagy és ezer meg ezer dolgod van százával kell csinálnod a honlapokat. De ha te iylen elfoglalt ember vagy nem kellet volna ezt bevállalnod, ha egy játékos adatok meg mérkőzések listára 2 hetet vártunk nem merek bele gondolni mi lesz később. Egyébként nem nagy a pofám... -
#682 de nem bízom benne ezért inkább feltöltöttem az adatokat és a beosztást! holnap jön a szabályzat -
Dexantreal #681 -
#680 nyugodjál le!!!
1. 8-ikas vagyok
2. rohadt sok dolgom van...
3. nem mindegy, hogy mien lesz a szabályzat és nem kis idő megcsinálni az emberkék statját satöbbi
4. nem cska ezen a honlapon dolgozom!!!!
5. ha ennyire nagy a pofád csináld te a többit! -
Dexantreal #679 Ha nem bírsz várni, csináld meg te a hátralévő dolgokat:P -
Dexantreal #678 Kansas City Chiefs 42 - Seattle Seahawks 17
WR-ként statom: Rec3,Yds76,Avg25,3,TD1,YAC5
Nah persze pron:P, de akkoris... -
#677 Én nyugodt vagyok...Monnyuk ha egy vezető 7.-es matek feladatokat ír a forumba az kicsit gáz de lehet hogy csak én érzem így...Azt meg főleg nem értem hogy a szabályzaton mit kell gondolkozni? A meccs végi eredményeket le kell printelni le kell írni a a játék beállításokat, és meg kell csinálni a naptárt. Ezt nem bántásnak szánom de ez így nem fog menni az az alap hogy a játékosok adatait felteszem az oldalra, a szabályzat 10 perc alatt kész a naptárt se olyan nagy művészet megcsinálni. Ennyi várakozás után 1-2 ember már sztem azt se tudja hogy jelentkezett a ligába. -
lord nihilus #676 patriots 4ever :) -
Dexantreal #675 Majd csak lesz, nyugi. -
#674 látom nem lesz semmi a ligából... -
#673 lenne egy nagy kérésem!!! megváltoztattam az MSN címemet!!!! és legyetek szívesek felvenni
-
#672 :DDDDDD THANKS!!!!! -
Neoncsoves #671 a, kapja be a tanár
b, faszom tudja :) -
Dougie #670 nekem már több mint 5 éve volt az utolsó matekórám (de azért erre még emlékszem)
(rajzolni kell 3 kört, ahol vannak metszetek)
a, 0
b, 5
(egyébként itt a többi eredmény is: csak M=0 csak F=1 csak K=1
csak MK=4 csak MF=7 csak FK=2 MFK=5 összesen=20) -
#669 Csak akkor jó ha a matekosok 17-en vannak akkor 4-fő mind a 3 versenyen részt vett,8 a matek és fizikán,3 a fizikán és a kémián,és 5 a matek és kémián. -
Jeol #668 Torrenten már lűttam olyan programot ami külföldön több százezer dollárt ér...leszedni persze nem szedtem le...még a végén rámtörik a kommandósok éjszaka az ajtót :D -
Dougie #667 azt hittem ez a madden 07 topikja... (nem az offtopik) -
Dexantreal #666 ezért utálom a matekot,meg az összes szar órát -
#665 A vicces azaz, hogy azt fájlt már másfél hónapja szedtem le, szvsz csak az ügyfélszolgálatisnak volt tele velem a f***a, mert 4 napja folyamatosan zaklattam őket... -
Thanatos #664 szvsz simán beperelhetnéd anetszolgáltatót mert nemhiszem hogy joguk van ilyet tenni :) vagy pedig amaitt emrt ezzel megszegték a rendelkezésre állást amit a szerződés rögzit és amibe 4 nap jóesélyel nem fér bele :D -
#663 Nem, az amerikai BSA-tol aminek fogalmam sincs mi most a neve, és azt mondta aszolgáltatóm, ha ilyesmi érkezik feléjük le kell tiltaniuk a netről amig el nem távolitoma fájlt.... no comment, nem tudom miota bűn egy .torrent kiterjesztésű fájl letöltése....