1942
  • Tutilevi
    ez a TVUplayer igen király. az espn2-n asszem adják a mai monday nightot is
    de káááár hogy melózom:(:(:(
  • teddymac
    Na emberek, aki velem fog játszani este 8 után ráérek minden nap:)
    Ha csak a család nem szól közbe.
    Remélem egy-két Barátság is születik a verseny alatt.
    Remélem, sokan ismerik a Ventrilo progit aki nem annak itt egy kis nfo:

VENTRILO voice-chat

Innen le tudod szedni és nfo is, van, hogy kell feltelepíteni.ventrilo letöltése.
    Szivesen dumálok játék közben azzal, akinek van kedve.
    Ha ez bonyesz marad msn-mikrofon.

• MCcrank
    Akit még érdekel az amcsi focis honlap az nézegesse.Most lett frissítve!!!
    AMCSIFOCi
  • teddymac

• examinee
    Most kezdödik Sport1-en!
  • teddymac
    HEJ,szép napot és szép reggelt :) lemaradtam a tegnapi match-röl (sport2)
    Le tudom valahonnan szedni ?
  • Bucser
    nfl honlapján megnézheted, hogy melyik meccset ki közvetíti és mikor. Úgyhogy választod a csatornát és megy. Most a Cardinals vs. 49ers találkozót néztem és kurvára megérte... MOst viszont tépek aludni mert holnap 7-kor kelek:D

JA letöltéseket feltöltéseket ki kell kapcsolni közben:D
  • Thanatos
    összes mecset közvetitik? :)
  • Bucser
    10 goto www.google.co.hu
    20 writeln"TVUplayer"
    30 hit enter
    40 download
    50 install TVUplayer
    60 Switch fox
    70 smile and enjoy:)
  • examinee
    Tök jó hogy a meccseket a Sport2 közvetiti és nem a Sport1... gg
  • Dexantreal
    ok
  • mike0013
  • Dexantreal
    Akinek meccse van velem, majd küldjön pls msn hangot, előre is thanks!

Mike, avengir: szép munka volt, amit eddig csináltatok(oldal,bajnokság létrehozása). Grat!
  • avengir
    nah, tehát az a táblázat 1 hétel korábban készült, mert elvileg ez került volna ki vasárnap, csak ezena 7en nekem tul sok volt a jóbol, feljelentettek, ügyfélszolgálatissal balhéztam, összetörte a nyugdijas az autot... :no comment:
  • Jeff24
    Jájdejó:D
  • mike0013
    tessék, kész a honlap... márcsak a meccsek vannak hátra.
  • mike0013
    nah mindjárt kikerül a szabályzat!
    Jeff a nevedet mindjárt átirom:P
    és rendben Teddymac legyen a határidő mondjuuukk:szeptember 20. ok?
  • teddymac
    Hali jó az oldal meg minden csak a határidő rövid. Nem tudom mikor került ki a táblázat,de szep.9 az ma van és minimum 1 hét kéne a matchek lejátszásához. Ha nem több, szerintem mindenkinek van más elfoglaltsága is, mint pl.: munka, suli, csajok stb. Szóval legyen egy bizonyos határidő, de ne pár nap.Köszönöm

Ui.:Azért játszom, mert szeretek, de nem ez az életem nem tudok egyfolytában itt ülni.
  • Jeff24
    Hey a GIANTS al már én vok!!!
  • Max23
    Látom nem nagyon tudsz olvasni, én nagyon nyugodt vagyok, ja és gratulálok a 8. osztályhoz én megértem hogy te egy nagyon elfoglalt ember vagy és ezer meg ezer dolgod van százával kell csinálnod a honlapokat. De ha te iylen elfoglalt ember vagy nem kellet volna ezt bevállalnod, ha egy játékos adatok meg mérkőzések listára 2 hetet vártunk nem merek bele gondolni mi lesz később. Egyébként nem nagy a pofám...
  • mike0013
    de nem bízom benne ezért inkább feltöltöttem az adatokat és a beosztást! holnap jön a szabályzat
  • Dexantreal
  • mike0013
    nyugodjál le!!!
    1. 8-ikas vagyok
    2. rohadt sok dolgom van...
    3. nem mindegy, hogy mien lesz a szabályzat és nem kis idő megcsinálni az emberkék statját satöbbi
    4. nem cska ezen a honlapon dolgozom!!!!
    5. ha ennyire nagy a pofád csináld te a többit!
  • Dexantreal
    Ha nem bírsz várni, csináld meg te a hátralévő dolgokat:P
  • Dexantreal
    Kansas City Chiefs 42 - Seattle Seahawks 17

WR-ként statom: Rec3,Yds76,Avg25,3,TD1,YAC5

Nah persze pron:P, de akkoris...
  • Max23
    Én nyugodt vagyok...Monnyuk ha egy vezető 7.-es matek feladatokat ír a forumba az kicsit gáz de lehet hogy csak én érzem így...Azt meg főleg nem értem hogy a szabályzaton mit kell gondolkozni? A meccs végi eredményeket le kell printelni le kell írni a a játék beállításokat, és meg kell csinálni a naptárt. Ezt nem bántásnak szánom de ez így nem fog menni az az alap hogy a játékosok adatait felteszem az oldalra, a szabályzat 10 perc alatt kész a naptárt se olyan nagy művészet megcsinálni. Ennyi várakozás után 1-2 ember már sztem azt se tudja hogy jelentkezett a ligába.
  • lord nihilus
    patriots 4ever :)
  • Dexantreal
    Majd csak lesz, nyugi.
  • Max23
    látom nem lesz semmi a ligából...
  • mike0013
    lenne egy nagy kérésem!!! megváltoztattam az MSN címemet!!!! és legyetek szívesek felvenni
  • mike0013
    :DDDDDD THANKS!!!!!
  • Neoncsoves
    a, kapja be a tanár
    b, faszom tudja :)
  • Dougie
    nekem már több mint 5 éve volt az utolsó matekórám (de azért erre még emlékszem)
    (rajzolni kell 3 kört, ahol vannak metszetek)
    a, 0
    b, 5

(egyébként itt a többi eredmény is: csak M=0 csak F=1 csak K=1
    csak MK=4 csak MF=7 csak FK=2 MFK=5 összesen=20)
  • Hakan
    Csak akkor jó ha a matekosok 17-en vannak akkor 4-fő mind a 3 versenyen részt vett,8 a matek és fizikán,3 a fizikán és a kémián,és 5 a matek és kémián.
  • Jeol
    Torrenten már lűttam olyan programot ami külföldön több százezer dollárt ér...leszedni persze nem szedtem le...még a végén rámtörik a kommandósok éjszaka az ajtót :D
  • Dougie
    azt hittem ez a madden 07 topikja... (nem az offtopik)
  • Dexantreal
    ezért utálom a matekot,meg az összes szar órát
  • avengir
    A vicces azaz, hogy azt fájlt már másfél hónapja szedtem le, szvsz csak az ügyfélszolgálatisnak volt tele velem a f***a, mert 4 napja folyamatosan zaklattam őket...
  • Thanatos
    szvsz simán beperelhetnéd anetszolgáltatót mert nemhiszem hogy joguk van ilyet tenni :) vagy pedig amaitt emrt ezzel megszegték a rendelkezésre állást amit a szerződés rögzit és amibe 4 nap jóesélyel nem fér bele :D
  • avengir
    Nem, az amerikai BSA-tol aminek fogalmam sincs mi most a neve, és azt mondta aszolgáltatóm, ha ilyesmi érkezik feléjük le kell tiltaniuk a netről amig el nem távolitoma fájlt.... no comment, nem tudom miota bűn egy .torrent kiterjesztésű fájl letöltése....