1942
  • Thanatos
    fölösleges..., tipikus magyar hozzállás, jusztse tanulok meg egy oylan nyelvet amin a számitógépes programok 99% fut és kb 10 perc ráfoditásal egy progiban már midnent, értek, minek az..., de az iylennel én ugyvagyok hagyom hagy szivjon ha akar..., egy full amerikai játékot magyargatni amiben a szakifejezések fele fordithatatlan..., oh yeah...
  • Thanatos
    izé..., én kérnék elnézést helyetted is...
  • Bucser
    Nem tudom neked minek magyarítás hisz még magyarul sem tudsz rendesen... Egyébként szerintem tök felesleges a magyarítás mert ha a szabályokat nem tudod akkor fingod sem lesz róla mi az a szélső elkapó vagy a futó (bár mondjuk nem tudom hogy fordítanák a runningback meg a fullback közötti különbséget:D)

Valamint hidd el Thanatosnak nem igazán van szüksége magyarításra:D (szerintem neki is akárcsak nekem a hátamon is feláll a szőr a magyartalan fordításoktól helyenként.. inkább maradjon angol) Manapság már angol tudás nélkül elég nehéz ellenni.. tanulkj meg angolul forgasd a szabálykönyvet meg szótárt az öledbe én is úgy tettem régen mikor még commodore-om volt meg 386-osom..
  • exorcis
    mi a kinod thanatosz?
    a pofad nagy, mikor lenne honosítas akkor meg...
    man nem is lenne jó?
    hat persze h jo lenne segfej!!!!!
  • Thanatos
    jajjaj...
  • Dexantreal
    :PP...pl határozottan jól esne az IQ kérdéseknél egy magyarosítás...biztosra veszem, hogy sablonos és valahogy kilehetne szedni a szöveget, lefordítani és magyarrá varázsolni és voálá...meg az már csontnélkül is menne, h az nfl superstar mod-ba a házba lefordítani a dolgokat a gyengébek kedvéért - én értem:P - meg az interjúkat és egyebeket....szal én támogatom az ötletet....csak nincs senki aki megcsinálja:P.
  • Thanatos
    őőő jaj...
  • Dexantreal
    pedig nem rossz ötlet:P.
  • Thanatos
    nfl-hez honositás? atyaúristen...
  • Bucser
    NINCS HONOSÍTÁS!

A SZABÁLYOK MEG MÁR LE LETTEK ÍRVA KORÁBBAN.. Mi lenne ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál a redvás topicban?
  • exorcis
    haho valaki adna linket a honosításra?
    mert igy nem tom jatszani, mert nem ertek semmit
    a szabalyokat se meg igy qurva szar
    help
  • Dexantreal
    nálam TS2 the best:P
  • Dexantreal
    meg nézzen pár meccset
  • examinee
    Ventrillo sokkal jobb mint a ts2...
  • teddymac
    jaj nem kell megtaláltam azé thx
  • Bucser
    talán mássz bele az options-be és megnézni a billentyűzetkiosztást először aztán meg olvasd el a szabályokat utána pedig próbálgasd a mini drilleket és az egyszeri meccseket.
  • teddymac
    Valaki help kéne az msn cim lista nemtom kivel kell játszanom :(
  • exorcis
    Leci valaki irja man le nekem h hogy kell jatszani az nfl-t, es a billentyuzetet is jo lenne hozza lec!!
    koszi.
  • lampard99
    tudom :d szóval enyi
  • mike0013
    arról ne álmodj, hogy felmegy!!
  • Thanatos
    ezt buktad akkor...
  • ProGabe #721
    te vistara betara akarod felrakni ezt?ne csodálkozz hogy nem megy...
  • lampard99
    Hello valaki help windows vista van a gépemen(nem fogom fel rakni a szar xp) és nem tudom felnyomni a gépre ha valaki tud jó megoldást akkor szóljja ha nem nem tudok részt venni a bajnokságban thx
  • MCcrank
    ÉS AZÉRT NEM KELL KILÉPNI MERT VESZTÉSRE ÁLLSZ.
    PL ő vezetett 7-0ra
    de utána BUMMMM
  • MCcrank
    PONTOSAN!!!
    A TEDDYNEK nagyon igaza van.
    Tényleg jó meccs volt:D
    58-21
    bár voltak technikai hibák de ez van:D
  • teddymac
    pfuuu -tegnap este hatalmas zakot kaptam a Packers-tól.,de élveztem a játékot.Az én gépem is kifaygott a 4. végefelé ,de mentettünk képet és eredmények az is jó :)
    Miért fáj az valakinek ha valaki kikap ez csak játék.

HAJRÁ VIKINGS
  • Dexantreal
    pffff...
  • Tutilevi
    én csak egyszerűen nem értem miért voltál ilyen tahó,a meccs érdekel a legkevésbé
  • Max23
    kilépek, bocs amiér elrontottam a meccsed...bye
  • mike0013
    khm... ezt kapja adam0421
    (3 után feketelista)
  • Bucser
    sehogy szerintem.. 32-bites windows XP (vagy zt megelőző oprendszer) kell neki... 64 biten sem megy egy negyedet kibír utána random fagyásokat generál.. 32 biten csont nélkül fut.
  • lampard99
    windows vista (oprendszer) re hogy tudom fel rakni a gemet?
  • Tutilevi
    őőő akkor közölnék valamit. megkerestem a adam0421 msn című emberkét,aki a philadelphia eaglessel jáccik és akivel az első meccsem lenne a bajnokságban. támadt egy apró nézeteltérésünk,de azért elindult a game. az első negyedben elmentem 10-0 ra,erre ő sorozatos encroachmentekkel tönkretette a játékot,ami végülis ugye disconnecttel végződött. nem tudom mi a ti véleményetek erről de ha többi résztvevő hozzáállása is ilyen akkor nem tudom hova fogunk kilyukadni:(
    u.i.:a 10-0 ról azért persze van screenshotom és kérem a rendezőket hogy reagálják le ezt az eseményt
  • MCcrank
    Hi.
    A print screenelést hova menti a játék???
  • Dexantreal
    Team Speak 2 akkor már. Ez szar.
  • Thanatos
    véletlen nicns és véletlen nem az a topic, és mielött véletlen átmész torrent topicban az sem az a topic...
  • avengir
    nincs vkinek véletlen en-sl meghivoja?
  • teddymac
    TVUplayer csak kat ide
  • teddymac
    ja láttom már köszi :)
  • teddymac
    TVUplayer ? az meg mi honnan van ?