Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1: attól hogy a traningen más látszik attól még a te statjaid javulnak,csak futóként mindig futóplayt jácc. Jó trükk pl. hogy a védelmet elküldöd balra te meg jobbrafutást jáccol. 2: a sorrended a my computer/depth chartban manipulálhatod

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Max23
azt hol kell? 😊

Spy Hun
cseréld be magad 😊

Max23
de hol tudok edzeni? 😊 van a training de ott is mindig az 1. számu HB játszik 😄

sok fárasztó edzés árán

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Max23
Én a Steelers-nél vagyok HB de a meccseken sose vagyok kezdõ 😞 hogy tudom beverekedni magam a kezdõbe?

Spy Hun
http://forums.tenyardtorrents.com/

Regisztrálj ide. NFL Films topicba vannak superbowl meccsek elég réglõl is. És elég sok preseason meccset is kiraknak 😉

sok van...majd a honlap elkészül,akkor megnézheted mi a foglalt és mi nem

mike: nem lehetek valami segéd admin,vagy ilyesmi majd a honlapodon?<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

LasDen
MSN: [email protected]
Csapat? mi van még?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Akkor megvan mindenki...de kérlek benneteket,h msn cím,vagy mail címet tüntessétek fel és a választott csapatot

LasDen
én is jelentkeznék ha lehet... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aha, asszem van még2hely...ha idõközbe nem nyúlták le

LasDen
sztem youtube-n vannak...

teddymac
jelentkezhetek a bajnokságra?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
nem tudna valaki segiteni honnan tudok leszedni match videokat superbowl érdekelne igazán köszi

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

mike0013
nem a villogáson van a lényeg... de mindegy, megtartom ezt😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

észrevehetõbb<#hehe>

Bucser
miért jó ha villog? spec engem zavar kicsit😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mike0013
megyek játszani egy meccset...a honlapot egyelõre hagyom... nem oskáig jutottam mert nagyon fájt a fejem, de mostmár nincs kedvem azzal vacakolni😊 amúgy mien a logóm/avatarom?😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
😄DDDDDDDD

teúristen mekkora meccs
félidõ 10-10,3. negyedet a NE kezdi,eljut egy Fg-ig. Utána nem jutok semeddig,õk se dejól sikerül a puntjuk szal 4 yardról jövök. Erre csinálnak rajtam egy safetyt majd utána még egy FG-t.Kezdõdik a 4. negyed.10-18 as hátrányban vagyok. Eltelik 3 perc nem történik semmi. Majd sikerült nekem egy TD és még a 2 pontos is bejött,visszajövök a meccsbe 18-18. 2 perc van hátra elvégzem a kirúgást, 23 yardról jöhet a NE és BRADY EKKOR DOBOTT EGY INTERCEPTIONT!!!Beviszem , TD......
Szal jó a game😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

énis? 😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ja ez félidõ😄

monday night meccs all-pron:new england (CPU)- minnesota : 10-10
kicsit kemény...

Ok, csak nekem a lentebb leírttal van problémám.. bár most lenyomtam1meccset Jeollal IP alapján és minden simán ment<#eljen>. 34-26-ra nyertem.

avengir
elvileg akik eddig jelentkeztek mind benne vannak és igen te is benne vagy.

https://hotshu.wordpress.com/

Mi van az állítólagos cheattel? Mi lesz, ha kivág? Kétszer játszottam...egyszer hamachin keresztül - mármint multit - és akkor az ellenfelem vágta ki, hogy állítólag cheattel...aztán IP alapján és akkor meg engem dobott ki, pedig nekem csak azt írta ki, hogy megszakadt, a másiknak meg, hogy cheateltem...lol...picit érdekes.

ugye engem beírtatok? 😄
avengir
eddig 14-en jelentkezte, még 2 jelentkezot várunk

https://hotshu.wordpress.com/

mike0013
az😊

Nemigazán játszottam még hálón...hamachi az egy program vagy mi? 😄
mike0013
Már nagyban készül a honlap, remélhetõleg holnapra készen lesz
Addig is ha valaki játszani akar itt egy hamachis server (bajnokságon ezt fogjuk hazsnálni)
Hálózat neve: nfl07sgcup
Jelszó: sg
JÓ JÁTÉKOT ADDIG IS MÍG EL KEZDÕDIK A BAJNOKSÁG...

mike0013
dede😊 én vagyok a bajnokság rendezõje, én jelentkeztem legelõször😄 szóval válassz más csapatot

quack
4 asszem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

engem hb-ként a jets draftolt és meg is nyertük a superbowlt egybõl 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Atesz89
és mennyi volt a legtöbb interception?
Nálam a legtöbb "elkapott" yard egy embernek rekodot döntöttem meg

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

quack
hat azt tenyleg benezhetted, Barber a játékban (is) az egyik legjobb hb, nem eppen csere, masodik (?) legtobb futott yardja volt tavaly
egyebkent meg ha annyira kezdeni akarsz atallitod a depth chartot azt pusz
nekem volt mar rekord, legtobb interception egy meccsen egy embernek
keudtem egy qb-t, san diego draftolt, kezdo qb-nak 3ponttal volt csak magasabb az overallja, szal egy honap alatt sikerult bedolgoznom magam a kezdobe

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

LasDen
hát aki HB a Giantsnél nemsok jóra számíthat Barber mögött...én 3. évemet a Jetsnél kezdtem mint elsõ sázmú futó így jött össze 26 TD és 1500+ futott Yrd.....a Super Bowlt is megnyertük érdekes volt hogy pont a Cowboys ellen akik draftoltak..... 😄
Díjak:
MVP
Év játékosa (AFC, NFL)
Év támadó játékosa (AFC, NFL)
voltam párszor a hét játékosa is....

3. szezonra csak összejöttek a dolgok...

Majd ki ismerem magam itt az NFL-be,de már írtam, hogy kezdõ vagyok és ne várd egy kezdõtõl, hogy oda-vissza tudja az összes csapat összes kezdõ játékosát - védõ,támadó egyaránt - meg a cseréket is... kell ehhez idõ.... gondoltam1ratyi embert fogtak ki... így utólag akár sérült is lehetett, de nem nagyon láttam.

Majd ma még játszok a géjmel és akkor meglesem, hogy mi az ábra a csávónál.

Atesz89
Csináltatok ti már NFL rekordot?
Fast Willie ezt egy meccs alatt csinálta?ez szép teljesítmény!

robotnyk
"aki favorite depth charts listánál az elsõ helyen van HB-k között, 12-s overálja volt" Tiki Barber-nek? biztos sérült volt

gyerekek, elõbb egy picit tanulmányozni kéne az nfl-t, (vagy legalább meccseket nézni majd) aztán lehet elkezdeni játszani... de ne úgy, hogy azt se tudjuk ki kicsoda...

Atesz89
Én is HB vagyok engem a Jacksonville Jaguars draftolt az elsõ szezonban fõleg csere voltam a másodikban megutam ezért Fred Taylor elé raktam magam és 2 meccs alatt futottam 7 Td-t,a leghosszabb az 68 yardos.Az igazsághoz hozzátartozik hogy emellett 2 fumblet csináltam 😞

webibebi
neeeeem😄

msn:[email protected] bárki felvehet

sry,javítok..TD-nal.

ezt skubizzátok:

Pron superstar modba:

Indianapolis Colts 42 - New York Giants 49 és ehhez a sikerhez HB-ként én is hozzá járúltam 1 TD-hoz.

A mecshez hozzá tartozik, hogy pre-season után elegem lett a Cleveland Browns-ból, hogy csak második vagyok a Hábéknál és kerestem csapatot... minden félét behozott, de egyiknél se sikerült elsõnek lennem, kiléptem, load és New York Giants... ott milyen ratyi HB-k voltak lol...1ik aki a favorite depth charts listánál az elsõ helyen van HB-k között, 12-s overálja volt<#hehe>, a másiknak meg 44-49,nemtom<#hehe>.

mike0013
jelentkezhetsz de a patriots az enyém😛

webibebi
SZERETNÉK JELENTKEZNI A LIGÁBA
NÉV:ROCKO
MNS CÍM:[email protected]
CSAPAT:NEW ENGLAND PATRIOTS HA LEHET

msn:[email protected] bárki felvehet

a gép oda draftol, amelyik csapatnak szüksége van egy jó fiatal játékosra arra a posztra, vagyis a dolphinsba nem egyhamar fogsz bekerülni rb-ként (Ronnie Brown anyone?)

mike0013
csak még tolok egy meccset!😄