1942
-
Thanatos #742 fölösleges..., tipikus magyar hozzállás, jusztse tanulok meg egy oylan nyelvet amin a számitógépes programok 99% fut és kb 10 perc ráfoditásal egy progiban már midnent, értek, minek az..., de az iylennel én ugyvagyok hagyom hagy szivjon ha akar..., egy full amerikai játékot magyargatni amiben a szakifejezések fele fordithatatlan..., oh yeah... -
Thanatos #741 izé..., én kérnék elnézést helyetted is... -
#740 Nem tudom neked minek magyarítás hisz még magyarul sem tudsz rendesen... Egyébként szerintem tök felesleges a magyarítás mert ha a szabályokat nem tudod akkor fingod sem lesz róla mi az a szélső elkapó vagy a futó (bár mondjuk nem tudom hogy fordítanák a runningback meg a fullback közötti különbséget:D)
Valamint hidd el Thanatosnak nem igazán van szüksége magyarításra:D (szerintem neki is akárcsak nekem a hátamon is feláll a szőr a magyartalan fordításoktól helyenként.. inkább maradjon angol) Manapság már angol tudás nélkül elég nehéz ellenni.. tanulkj meg angolul forgasd a szabálykönyvet meg szótárt az öledbe én is úgy tettem régen mikor még commodore-om volt meg 386-osom.. -
exorcis #739 mi a kinod thanatosz?
a pofad nagy, mikor lenne honosítas akkor meg...
man nem is lenne jó?
hat persze h jo lenne segfej!!!!! -
Thanatos #738 jajjaj... -
Dexantreal #737 :PP...pl határozottan jól esne az IQ kérdéseknél egy magyarosítás...biztosra veszem, hogy sablonos és valahogy kilehetne szedni a szöveget, lefordítani és magyarrá varázsolni és voálá...meg az már csontnélkül is menne, h az nfl superstar mod-ba a házba lefordítani a dolgokat a gyengébek kedvéért - én értem:P - meg az interjúkat és egyebeket....szal én támogatom az ötletet....csak nincs senki aki megcsinálja:P. -
Thanatos #736 őőő jaj... -
Dexantreal #735 pedig nem rossz ötlet:P. -
Thanatos #734 nfl-hez honositás? atyaúristen... -
#733 NINCS HONOSÍTÁS!
A SZABÁLYOK MEG MÁR LE LETTEK ÍRVA KORÁBBAN.. Mi lenne ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál a redvás topicban? -
exorcis #732 haho valaki adna linket a honosításra?
mert igy nem tom jatszani, mert nem ertek semmit
a szabalyokat se meg igy qurva szar
help
-
Dexantreal #731 nálam TS2 the best:P -
Dexantreal #730 meg nézzen pár meccset -
#729 Ventrillo sokkal jobb mint a ts2... -
#728 jaj nem kell megtaláltam azé thx
-
#727 talán mássz bele az options-be és megnézni a billentyűzetkiosztást először aztán meg olvasd el a szabályokat utána pedig próbálgasd a mini drilleket és az egyszeri meccseket. -
#726 Valaki help kéne az msn cim lista nemtom kivel kell játszanom :( -
exorcis #725 Leci valaki irja man le nekem h hogy kell jatszani az nfl-t, es a billentyuzetet is jo lenne hozza lec!!
koszi. -
lampard99 #724 tudom :d szóval enyi -
#723 arról ne álmodj, hogy felmegy!! -
Thanatos #722 ezt buktad akkor... -
#721 te vistara betara akarod felrakni ezt?ne csodálkozz hogy nem megy... -
lampard99 #720 Hello valaki help windows vista van a gépemen(nem fogom fel rakni a szar xp) és nem tudom felnyomni a gépre ha valaki tud jó megoldást akkor szóljja ha nem nem tudok részt venni a bajnokságban thx -
MCcrank #719 ÉS AZÉRT NEM KELL KILÉPNI MERT VESZTÉSRE ÁLLSZ.
PL ő vezetett 7-0ra
de utána BUMMMM
-
MCcrank #718 PONTOSAN!!!
A TEDDYNEK nagyon igaza van.
Tényleg jó meccs volt:D
58-21
bár voltak technikai hibák de ez van:D
-
#717 pfuuu -tegnap este hatalmas zakot kaptam a Packers-tól.,de élveztem a játékot.Az én gépem is kifaygott a 4. végefelé ,de mentettünk képet és eredmények az is jó :)
Miért fáj az valakinek ha valaki kikap ez csak játék.
HAJRÁ VIKINGS -
Dexantreal #716 pffff... -
Tutilevi #715 én csak egyszerűen nem értem miért voltál ilyen tahó,a meccs érdekel a legkevésbé -
#714 kilépek, bocs amiér elrontottam a meccsed...bye -
#713 khm... ezt kapja adam0421
(3 után feketelista) -
#712 sehogy szerintem.. 32-bites windows XP (vagy zt megelőző oprendszer) kell neki... 64 biten sem megy egy negyedet kibír utána random fagyásokat generál.. 32 biten csont nélkül fut. -
lampard99 #711 windows vista (oprendszer) re hogy tudom fel rakni a gemet?
-
Tutilevi #710 őőő akkor közölnék valamit. megkerestem a adam0421 msn című emberkét,aki a philadelphia eaglessel jáccik és akivel az első meccsem lenne a bajnokságban. támadt egy apró nézeteltérésünk,de azért elindult a game. az első negyedben elmentem 10-0 ra,erre ő sorozatos encroachmentekkel tönkretette a játékot,ami végülis ugye disconnecttel végződött. nem tudom mi a ti véleményetek erről de ha többi résztvevő hozzáállása is ilyen akkor nem tudom hova fogunk kilyukadni:(
u.i.:a 10-0 ról azért persze van screenshotom és kérem a rendezőket hogy reagálják le ezt az eseményt -
MCcrank #709 Hi.
A print screenelést hova menti a játék???
-
Dexantreal #708 Team Speak 2 akkor már. Ez szar. -
Thanatos #707 véletlen nicns és véletlen nem az a topic, és mielött véletlen átmész torrent topicban az sem az a topic... -
#706 nincs vkinek véletlen en-sl meghivoja? -
#705 TVUplayer csak kat ide -
#704 ja láttom már köszi :) -
#703 TVUplayer ? az meg mi honnan van ?