1942
-
NB2 #782 Egyébként bocs, hogy beleszólok, de:
8 emberrel kezdjétek. Mindenki játszon mindenkivel, legyen megszabva, hogy egy héten 2 meccs legyen lejátszva. Ennyi szabadideje mindenkinek van, plusz nemigaz, hogy ne tudja összeszervezni a másikkal. Jó, igaz, hogy 4 hét alatt megy le, de kb akkor már van fogalma az embernek, hogy milyen. Ha ez sikerült lehet szervezni nagyobb létszámban is. Lehet azt is, hogy 2 nyolcas csoport lesz, csakhogy szokják az emberek. Ha valaki nem játszik, azt egy hét után kirugjátok, ennyi. -
Dexantreal #781 Jah, igen. Te me g Spy, többiek nem nagyon. De akkor pont én nem értem rá, sry. -
#780 én voltam msn-n is szóltam is neked:)
na mindegy elnézést kérek mindenkitől,hogy nem játszottam -
Dexantreal #779 Én....csak olyan emberekkel szeretnék összekerülni a csoportba, akik gyakran vannak msn-n és hajlandóak is meccselni -
#778 az is egy megoldás!
irjon ide az aki újból indulni szeretne és le is játsza a meccseit -
Tutilevi #777 sztem nem törölni kéne hanem normális emberekkel újjászervezni -
Dexantreal #776 Ill néha fenn voltak, de akkor meg nekem nem volt jó. -
Dexantreal #775 Én egyet játszottam Spy-jal, azt is nem hivatalosan. Többiek meg soha nem voltak fent az A csoportból, szal sry.
De remélem azért lenyomunk néha napján egy mutlit. -
#774 nah akkor ennyi volt! DELETE BAJNOKSÁG! (senki nem játszotta a meccsét)[tisztelet a kivételnek] -
Dexantreal #773 Én hagytam a csudába azt és így is leszerződtettek 3dik körbe elsőként. -
Jeol #772 oké köszi. Akkor nem kezdek újat QB-ként... gyűrűkön nemtudok átdobálni :S -
Dexantreal #771 ah=ha, elírtam, sry. -
Dexantreal #770 Ez a superstar modba az elején a mini camp,nem? Mert, ah igen, akkor ja. Sokat számít hogyan szerepelsz, mert ott figyelnek a pálya szélén a scaaptok ügynökei vagy micsodái. Minél jobb vagy, annál jobb az esély, hogy valami klassz csapat draftoljon majd.
Patch meg nem hinném, hogy van. De Update-re kattintva megtudod nézni és letölteni, ha lesz patch. -
Jeol #769 valami patch-et lelehet tölteni a 07-hez?
meg még aztis szeretném kérdezni,hogy amikor kezdek egy új játékot,és amikor vannak edzések vagy mik,amikor ha QB vagyok gyűrűkön kell átdobálni a labdát meg ilyenek..:D na olyankor az értékeimen sokat változtat ha jól illetve rosszul szereplek ezeken az edzéseken? -
Thomassus #768 ok!
köszönöm! -
Dexantreal #767 Nézd a tükörben alúl a csíkot. Az mutatja mennyire nézel ki frankón. Próbálgassad csak a dolgokat.QB-re is lehet ám pakolni mindenfélét. -
#766 nézd meg,, hogy merre változik az érték... -
Thomassus #765 Bucser!
köszönöm a jótanácsokat, de nem értem, hogy a tükörben mit nézegessek.
állandóan változtassam a sisakot és az "eye paint"-et?
mást igazán nem tudok változtatni. QB-et játszom. ott max felvehetek hosszúujjút. :-)
vagy ennyit számítana ha mondjuk visor-t raknék a sisakra? -
Dexantreal #764 Edzéseken A+-t elég nehéz elérni, az A is ritkán megy, mert a gép szívózik. Futok egy jót, vagy a csapat alakít egy remek támadást - WR vagyok - és utána meg elszúrják és lemegy 3-ra meg ilyesmi.
Ügynököt meg elején csak a legalacsonyabbat lehet felvenni...mármint kategóriában. Gondolom oda is kell1-2 év,mikor felvehetek mást... -
#763 Az edzéseken jól kell szerepelni (tehát A+-t átlagban elérni) és akkor folyamatosan fejlődik majd meccsről meccsre szezonról szezonra.
popularity-t pedig a tükörben és hosszú évek során játékkal valamint olyan ügynökhöz menni ahol a popularity positive.:) Tehát az ügynök nem az individualitást segíti elő:) -
Thomassus #762 sziasztok!
tudnátok nekem segíteni egy-két dologban?
1. hogyan tudom a képességeimet javítani? (pl. erő, dobás pontosság, stb)
2. hogyan tudom a popularity-t javítani? ha nyilatkozom, akkor csak lejebb csúszik a megítélésem :-(
előre is köszönöm!
-
#761 egy jól sikerült futás :) -
Tutilevi #760 nem,sztem okosakat mondasz. nekem is az a gondolat fogalmazódott a fejemben hogy túl sokan vagyunk -
Dexantreal #759 Szerintem maradna minden poszt név angol magyarosításba, ha lenne. Legalábbis én nem fordítanám le azokat, mert tényleg eléggé érdekesre sikerülnének... -
Dexantreal #758 Na vagyok ismét. Elromlott a gépem, ma hajnalba lett megjavítva. Ha még megy a bajnokság, akkor akikkel van meccsem, jelentkezzenek! Én is keresem majd őket:P. -
Etelkozi Vata #757 Ne rám legyetek mérgesek. Sok-sok ligában voltam már, NFL, NHL, PES.
Mindíg az szokott lenni a baj, hogy túl sok emberrel kezdik el. Aztán általában a fél gárda tojik rá.
Szvsz egy 6-8 fős liga indulásnak elég, aztán ha beindul a bajnokság, és aktívak az emberek, akkor lehet mindíg kicsit bővíteni.
Én egyszer vezettem egy 30 fős NHL ligát. Mindenki aktív volt, folyamatosan mértem az emberek aktivítási szintjét, aki a leggyengébben teljesített, kidobtam és felvettem helyette mást.
Csak egy jótanács.
Kevesebb ember, pörgősebb és aktívabb liga, nagyobb élvezet, jobb hangulat, ez több aktív jelentkezőt vonz, több ember, és a kör megy tovább.
Bocs, hogy beleugattam. -
#756 csácsá
lenne egy kicsit hülye kérdésem,embert hogyan lehet váltani védekezésnél ?
vagyis a labdaindítás előtt tudok váltani de utána meg nem :D
és ez így nagy akadály :D -
Thanatos #755 viszotn ha maguktól nem haladnak krédés vane értelme :) -
Thanatos #754 -
#753 Az embereket nem lehet ostorral verni, hogy játszanak... -
Etelkozi Vata #752 Ez egy atom komoly liga lehet...
Már bocs, csak olvasok...
-
#751 NEM MSN-EN!!! emilben! ide küldd és fennt lesz az oldalon az első eredmény... -
MCcrank #750 Hi.
én már lejátszottam a meccset és átküldtem volna msn en de kinek???
meg visszavágót is kell játszani???
-
#749 előbbi, azaz nem játszik senki se!!! legalább is én még nem kaptam emilt az eredményekről -
Tutilevi #748 nem nagyon frissülnek az eredmények a bajnokság honlapján. ez azért van mert nem folynak a mérkőzések vagy csak a házigazdák lustulnak? -
#747 A 2.0 patch mit javít?
-
#746 Igaz lehet:D -
NB2 #745 Nekem úgy tűnik íroniával írta:) -
#744 szerintem elég gázosak ezek a nevek... -
Etelkozi Vata #743 Szerintem simán lehetne fordítani, pl.
Negyedvéd, félvéd, egészvéd, szűkvég, orrvéd, jobb vonalvédőző, bal vonalvédőző, középső vonalvédőző, szabad biztonsági, erős biztonsági, sarokvédő, satöbbi. Hát ez jó lenne...