Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.A játékszabályokat elolvastam(még láma vok)Tudna valaki segíteni egy-két jó trükkben,hogy hogy kell a játékot irányítani taktikával,meg ilyesmi?Elõre is köszi
[email protected]

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Huhh1nap és mennyi hsz-t gyártottak!<#wow1>

mike és avengir:
szép munka amit eddig csináltatok...honlap,meg a csapatok beosztása és msn címek összegyûjtése...csak így tovább!<#wave>

Kérdés még: mi lesz a bizonyos cheat problémával? Senkivse cheattel de valamiért az elsõ két meccsemen egyszer nekem, egyszer meg ellenfelemnek ezt írta ki, hogy vaqlami cheat és kidobott...Jeollal nyomtam 1-t és minden oké volt...

A mérkõzések hamachin lesznek 5perces negyedekkel pron? Ha igen - mármint a hamachi -, azt megköszönném, mert én is tudnék home-ban lenni...IP alapján viszont azt hiszem, hogy nem

honlap zene: szerinemez az NFL Theme jó lenne. Még nem hallgattam meg, most töltöm le. De mivel NFL bajnokság és olyasmi zene kell...ezért hát szerintem lehet. Most hallgatom...végülis jó ez, úgyhogy felõlem ok<#eljen>.

MSN címek: akiket nem vettem fel, azokat most felveszem.

Asszem ennyi...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

torrenten megtalálható a 40 years of nfl music 8mai az elõzõ rész zenéinek nagyrészét adta) abban lehet benne lessz az a szám is amit kersetek 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

na tegnap multiztam ismerõssel és van néhány észrevételem. 1:nagyon fontos tényezõ hogy a game milyen nehézségi szinten megy. pron ezt tapasztaltam:3 60 yardos rpaszzból 3at elkapott,ez pedig nem épp reális.Feltettük All-prora,ami már jobb volt de itt meg pont az ellenkezõje:alig kaptak el valamit.Szal a javaslatom ez lenne a bajnokságra: Allpro szint (mert hát mégiscsak bajnokság),de az AInál húzzuk fel a QB accuracyt meg a receivinget.2: IPvel is tökéletesen mûködik,esetleg a tûzfal bezavarhatja. Ja és hogy milyen a szint,mennyi a játékidõ azt a servergépen lévõ profilbeállítások adják meg. Sajna a konfigot is,tehát ezt majd a serverrel elõre kell egyeztetni. 3: a cheatelésrõl: valóban kivéghat emiatt,de ez csak nálunk akkor fordult elõ mikor haverom bedilizett és folyamatosan offsidera futott,ergo ha erndesen megy a játék akkor sztem ilyen nem lesz
hát most röviden ennyi lenne😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Spy Hun
Azta! Ezt már nagyon régóta keresem! thx! 😊

avengir
akkor meg 1 fo, mert most 1el tobben vagyunk, de ha ugy holnapig lesz meg egy fo akkor kibovitjuk 18 fore es az a vege. 2 csoport lesz egy csoportba mindenki jatszik mindenkivel, gyozelem : 2 dontetlen: 1 vereseg: 0 pont, a tobbit majd holnap. Ha nem lesz meg 1 fo akkor ez az A csapat vegleges jatszasi listaja, de kerek mindenkit, hogy aki meg nem valasztott csapatott az jelezze felem, hogy mivel szeretne jatszani.

A csoport (8 fovel)

Patriots vs. Titans
Patriots vs. Atlanta Falcons
Patriots vs. Miami Dolphins
Patriots vs. Colts
Patriots vs. Tampa Bay Buccaneers
Patriots vs. Seahawks
Patriots vs. Philadelphia Eagles

Titans vs. Patriots
Titans vs. Miami Dolphins
Titans vs. Atlanta Falcons
Titans vs Tampa Bay Buccaneers
Titans vs. Seahawks
Titans vs. Philadelphia Eagles
Titans vs. Colts

Atlanta Falcons vs. Miami Dolphins
Atlanta Falcons vs. Patriots
Atlanta Falcons vs. Titans
Atlanta Falcons vs. Seahawks
Atlanta Falcons vs. Philadelphia Eagles
Atlanta Falcons vs. Colts
Atlanta Falcons vs. Tampa Bay Buccaneers

Miami Dolphins vs. Atlanta Falcons
Miami Dolphins vs. Titans
Miami Dolphins vs. Patriots
Miami Dolphins vs. Philadelphia Eagles
Miami Dolphins vs. Colts
Miami Dolphins vs. Tampa Bay Buccaneers
Miami Dolphins vs. Seahawks

Colts vs. Tampa Bay Buccaneers
Colts vs. Seahawks
Colts vs. Philadelphia Eagles
Colts vs. Patriots
Colts vs. Miami Dolphins
Colts vs. Atlanta Falcons
Colts vs. Titans

Tampa Bay Buccaneers vs. Colts
Tampa Bay Buccaneers vs. Philadelphia Eagles
Tampa Bay Buccaneers vs. Seahawks
Tampa Bay Buccaneers vs. Titans
Tampa Bay Buccaneers vs. Patriots
Tampa Bay Buccaneers vs. Miami Dolphins
Tampa Bay Buccaneers vs. Atlanta Falcons

Seahawks vs. Philadelphia Eagles
Seahawks vs. Colts
Seahawks vs. Tampa Bay Buccaneers
Seahawks vs. Atlanta Falcons
Seahawks vs. Titans
Seahawks vs. Patriots
Seahawks vs. Miami Dolphins

Philadelphia Eagles vs. Seahawks
Philadelphia Eagles vs. Tampa Bay Buccaneers
Philadelphia Eagles vs. Colts
Philadelphia Eagles vs. Miami Dolphins
Philadelphia Eagles vs. Atlanta Falcons
Philadelphia Eagles vs. Titans
Philadelphia Eagles vs. Patriots

https://hotshu.wordpress.com/

teddymac

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
Csöves amit felraktál rapidra--}szerintem nagyon jó

mike0013
akkor asszem megvan a 16 ember.😊 mostmár csak pár embernek kell csapatot választani, a honlapot elkészítenem és kezdõdhet

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

teddymac
ha játszhatok a VIKINGS el tolnám 😊

teddymac
én nem vagyok bent !!!! pedig már jeleztem,hogy szeretnék játszani
[email protected]

9csöves9
igaz megtévesztõ volt,mivel a logómban Enzo név szerepel de a nicknevem csöves

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

avengir
Mike [email protected] patriots
Dexantreal [email protected] Titans
lampard99 [email protected] Atlanta Falcon
enzo [email protected] Miami Dolphins
Cápa [email protected] Colts
spy [email protected] tampa bay buccaneers
tutilevi [email protected] seahawks
multimax [email protected] PHILADELPHIA EAGLES
neoncsoves [email protected] bears
Jeol [email protected]
maniakuss [email protected]
hubie_l [email protected] CAROLINA PANTHERS
ROCKO [email protected]
Csuvi [email protected] Steelers
LasDen [email protected]

Tudom, hogy nem szép, de mivel szaguldok aludni ez megteszi, aki még nem választott csapatott tegye meg, továbbá meg kell 1 ember, holnapra kesz a szabalyzat es egy szeb lista + hogy ki kivel mit jatszik.

9csöves9
nah feltöltöttem ha esetleg kell

itten e

avengir
Mivel 13 orat dolgoztam 😞 ezért valszeg csak holnap iekrulnek ki a vegleges csapatok es szabályok...

teddymac
nfl hangok
Itt van 1 pár, bár elég gagyi a minõség. Talán valaki merít belõle ötletet
<#szeret>

9csöves9
nah megtaláltam a gépemen

Sports - FOX NFL Football

feltöltsem valahova vagy elküldjem msn-en?

teddymac
Ha kész lesz az oldal akor megtudom mondani milyen csapatal leszek nemtudom mi maradt 😊

9csöves9
régebben Nfl theme néven találtam meg valamilyen letöltõ-programban,körülnézek

mike0013
és mi ennek a számnak a címe?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

9csöves9
zenének eennek a rendes (nem remixelt) változatát ajánlanám

http://www.youtube.com/watch?v=5A5tQtxXJE0

Bucser
Hát WR-ként csak ennyit tudok mondani: You have to live with it😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mike0013
nah jó a chatet mégis sikerült megoldanom😊

mike0013
hmm, milyen menüpontok kellenek szerintetek a honlapra?

mike0013
hátjah, ez igaz... csak néha idegesítõ, hogy mindig behoz a gép (WR vagyok) és semmit nem halad elõre, passzolni meg luxus

Bucser
Ha a játék közben nyomsz egy escape-t ott megkeresed a startegies pontot ott kiválasztod a depth charts-ot. Ott a filtert beállítod, hogy csak a qb-t mutassa majd az alsó ablakban kiválasztod a te meberedet a felsõben meg a legfelsõ slotot és rányomsz az assign gombra. Máris visszacserélted magad. egyébként a gép innentõl nem sûrûn pofázik bele hogy ki vant bent.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mike0013
erre én is gondoltam, hogyha kész a honlap akkor itt a banerban vagy alatta felkéne tüntetni valahogy... mondjuk így: 'Madden NFL 07 BAJNOKSÁG ITT' és aki erre kattint azt egy külön lapon vagy ablakban átirányítja a honlapra... A zenérõl pedig annyit, hogy nem lenne rossz ötlet, de akkor válasszatok ti zenét... jah és ki-be kapcsolód lesz azok miatt akik unnák... és valószínû a CHAT helyett, mert azon a tárhelyen nehézkes megoldani a CHAT-et... HUHH elfáradtam annyit irtam😊

Kipróbáltam a QB-t is superstar modba....79-es overálom van és a texasiaknál vagyok. Jól alakítottam elsõ meccsemen a második félõdben...ott becserélt a gép. Úgyhogy asszem bejön ez a QB poszt, a többihez képest itt tök lazulás van<#eljen>.

A játékban figyeltétek a hangokat, amiket a játékosok kiadnak? Nagyon kemény<#hehe>

"Wráá-wráá" a top1 nálam<#idiota><#hehe>

"Evrything you got" is jó.

"Duszi-duszi" valami ilyesmit értek de ezt is bírom<#hehe>

Kb ennyi, majd még figyelem<#eljen><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

:S...gõzöm sincs...RfB topikba úgy van, hogy rámész a bannera és rákattintva megjelenik az RfB magyar oldala...de az nem jó ebben az esetben, mert nem venné észre egy egyszerû ide tévedõ....akkor szerintem inkább alcím... de nemtom...mike-t megkéne várni, hogy mit szól

ProGabe
egyszerûbb lenne alcímnek szép nagy betûkkel nem?vagy mondjatok tippeket hogyan alakítsam át a bannert hogy elférjen benne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jó ötlet....én támogatom

LasDen
ha kész a honlap sztem a bannerben is fellehetne tüntetni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jah amúgy javasolnék az oldal alá majd valami ütõs kis zenét<#hehe>...nemtom, csak egy tipp pusztán, semmi több.

Sziasztok!

Második szezonomat játszom és lefagy az edzéseknél állandóan,de a meccsnél nem.Még csak elõszezon van.Esetleg vlmi javaslat?

Hogy kell saját kreált csapatnál kitenni az alap rostert, amit a gép betesz általában - mert,ha jól figyeltem, akkor betesz, amit õ jónak lát - és a saját kreált játékosokat oda rakni? Free Agents-ként kreálom meg a pléjöröket, de akkoris nem találtam ott eddig:S...

mike0013
köszi😄
© Dexantreal: köszi neked is😊

9csöves9
nagyon jó lett a dizájn,tetszik<#eljen>

egész jó már így is<#eljen>

nehéz döntés lehetett 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mike0013

mike0013
köszi! 2 után megyek... aztán megpróbálom valahogy kibirni😊

Kitartás a fogorvosnál. Remélem nem húzzák ki:S....bár,ha ennyire fáj...

teddymac
msn:[email protected]
Csapat ,mi van még melyik maradt ?

mike0013
nah és akkor kéne két segéd: az egyik Dexantreal és a másik én Avengirre gondoltam...és mi hárman rendszerezhetnénk a jelentkezõket, a honlappal foglalkoznánk ésatöbbi ésatöbbi... Nos Avengir vállalod?

mike0013
nah... van egy jó hírem: a honlap design részével már majdnem kész vagyok! Még ma mindenképp befejezem... de ezzel szemben rohadt ideges is vagyok a fogorvos miatt😞

avengir
Sikerült eldöntenem, hogy a Coltsal fogok játszani <#hehe>

mike0013
rendben felõlem lehetsz...
csak kérlek benneteket, hogy még várjatok, mert rohadtul fáj a fogam😞 ma megyek fogorvoshoz és utána (ha jól vagyok) nekiállok a honlapnak

Attila8805
46108 szavaztak arra hogy bekerüljek a pro bowlba míg a második legtöbb 37774<#nezze>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

superstar módban nem ,de pont ez a lényeg: mivel te egyy játékost alakítasz még jó hogy nincs beleszólásod a dolgok menetébe. Amúgy sima játékban v franchise módban te választasz.

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Max23
de a meccsen mindig a gép választja ki a taktikát, én nem választhatok?