Madden NFL 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
mike és avengir:
szép munka amit eddig csináltatok...honlap,meg a csapatok beosztása és msn címek összegyûjtése...csak így tovább!<#wave>#wave>
Kérdés még: mi lesz a bizonyos cheat problémával? Senkivse cheattel de valamiért az elsõ két meccsemen egyszer nekem, egyszer meg ellenfelemnek ezt írta ki, hogy vaqlami cheat és kidobott...Jeollal nyomtam 1-t és minden oké volt...
A mérkõzések hamachin lesznek 5perces negyedekkel pron? Ha igen - mármint a hamachi -, azt megköszönném, mert én is tudnék home-ban lenni...IP alapján viszont azt hiszem, hogy nem
honlap zene: szerinemez az NFL Theme jó lenne. Még nem hallgattam meg, most töltöm le. De mivel NFL bajnokság és olyasmi zene kell...ezért hát szerintem lehet. Most hallgatom...végülis jó ez, úgyhogy felõlem ok<#eljen>#eljen>.
MSN címek: akiket nem vettem fel, azokat most felveszem.
Asszem ennyi...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
hát most röviden ennyi lenne😄
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A csoport (8 fovel)
Patriots vs. Titans
Patriots vs. Atlanta Falcons
Patriots vs. Miami Dolphins
Patriots vs. Colts
Patriots vs. Tampa Bay Buccaneers
Patriots vs. Seahawks
Patriots vs. Philadelphia Eagles
Titans vs. Patriots
Titans vs. Miami Dolphins
Titans vs. Atlanta Falcons
Titans vs Tampa Bay Buccaneers
Titans vs. Seahawks
Titans vs. Philadelphia Eagles
Titans vs. Colts
Atlanta Falcons vs. Miami Dolphins
Atlanta Falcons vs. Patriots
Atlanta Falcons vs. Titans
Atlanta Falcons vs. Seahawks
Atlanta Falcons vs. Philadelphia Eagles
Atlanta Falcons vs. Colts
Atlanta Falcons vs. Tampa Bay Buccaneers
Miami Dolphins vs. Atlanta Falcons
Miami Dolphins vs. Titans
Miami Dolphins vs. Patriots
Miami Dolphins vs. Philadelphia Eagles
Miami Dolphins vs. Colts
Miami Dolphins vs. Tampa Bay Buccaneers
Miami Dolphins vs. Seahawks
Colts vs. Tampa Bay Buccaneers
Colts vs. Seahawks
Colts vs. Philadelphia Eagles
Colts vs. Patriots
Colts vs. Miami Dolphins
Colts vs. Atlanta Falcons
Colts vs. Titans
Tampa Bay Buccaneers vs. Colts
Tampa Bay Buccaneers vs. Philadelphia Eagles
Tampa Bay Buccaneers vs. Seahawks
Tampa Bay Buccaneers vs. Titans
Tampa Bay Buccaneers vs. Patriots
Tampa Bay Buccaneers vs. Miami Dolphins
Tampa Bay Buccaneers vs. Atlanta Falcons
Seahawks vs. Philadelphia Eagles
Seahawks vs. Colts
Seahawks vs. Tampa Bay Buccaneers
Seahawks vs. Atlanta Falcons
Seahawks vs. Titans
Seahawks vs. Patriots
Seahawks vs. Miami Dolphins
Philadelphia Eagles vs. Seahawks
Philadelphia Eagles vs. Tampa Bay Buccaneers
Philadelphia Eagles vs. Colts
Philadelphia Eagles vs. Miami Dolphins
Philadelphia Eagles vs. Atlanta Falcons
Philadelphia Eagles vs. Titans
Philadelphia Eagles vs. Patriots
https://hotshu.wordpress.com/
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
[email protected]
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Dexantreal [email protected] Titans
lampard99 [email protected] Atlanta Falcon
enzo [email protected] Miami Dolphins
Cápa [email protected] Colts
spy [email protected] tampa bay buccaneers
tutilevi [email protected] seahawks
multimax [email protected] PHILADELPHIA EAGLES
neoncsoves [email protected] bears
Jeol [email protected]
maniakuss [email protected]
hubie_l [email protected] CAROLINA PANTHERS
ROCKO [email protected]
Csuvi [email protected] Steelers
LasDen [email protected]
Tudom, hogy nem szép, de mivel szaguldok aludni ez megteszi, aki még nem választott csapatott tegye meg, továbbá meg kell 1 ember, holnapra kesz a szabalyzat es egy szeb lista + hogy ki kivel mit jatszik.
Itt van 1 pár, bár elég gagyi a minõség. Talán valaki merít belõle ötletet
<#szeret>#szeret>
Sports
feltöltsem valahova vagy elküldjem msn-en?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
http://www.youtube.com/watch?v=5A5tQtxXJE0
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A játékban figyeltétek a hangokat, amiket a játékosok kiadnak? Nagyon kemény<#hehe>#hehe>
"Wráá-wráá" a top1 nálam<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
"Evrything you got" is jó.
"Duszi-duszi" valami ilyesmit értek de ezt is bírom<#hehe>#hehe>
Kb ennyi, majd még figyelem<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Második szezonomat játszom és lefagy az edzéseknél állandóan,de a meccsnél nem.Még csak elõszezon van.Esetleg vlmi javaslat?
© Dexantreal: köszi neked is😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csapat ,mi van még melyik maradt ?
csak kérlek benneteket, hogy még várjatok, mert rohadtul fáj a fogam😞 ma megyek fogorvoshoz és utána (ha jól vagyok) nekiállok a honlapnak
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!