1942
-
#822 nabazz MIA & TB vesztett viszont a JAX aláz :)
holnap még a Ravens behúzza a Broncost azt kárpótolva is vagyok :)
Go Florida (& Baltimore) !!! -
#821 szép, ha nem fut helyette Myers a 4dik negyedben, talán egy 100ast még én is összehozok Parkerrel :)
szerk: lol, a szöveget most néztem csak (defensive cordinator was in tears :DDD) -
Dougie #820 törölt hozzászólás -
Jeff24 #819 -
#818 2010, Week 2, Bengals-Steelers
-
#817 mondd meg neki, hogy kapcsolja ki, ha nem tudja hogyan kell akkor mondd meg neki :p -
Tapsika #816 -
Tapsika #815 :( haverommal meg pancser nem tud mer a tűzfalja leblokkolja de azért köszi :S -
Jeff24 #814 Úgy ahogy te akarsz úgy csak eredeti játékkal lehet!
Network game-re kell menni és akkor te vagy haverod hostolsz a másik meg csatlakozik:) -
Tapsika #813 ja és én is szivesen játszok ligába! -
Tapsika #812 Sziasztok vki tudna segíteni hogy kell interneten játszani?:S mer mikor regisztrálni akarok a eagames onlinen a végén kéri a CD registration kódot... de nem fogad el semilyet vki meg tudná mondani h ide mit írjak be?? köszi szépen! -
#811 benne elnnék de mivel a következő havi mukabeosztásom miatt csak és kizárólag vasárnap érnék rá játszani, ezért... -
Tutilevi #810 5 more to go... -
#809 megtudná valaki mondani melyik gombbal lehet páros lábbal előre becsúszni az irányítóval? köszi -
D00M #808 MArkez ezt olvasd el: KLIKK -
Markez #807 hali van valahol magyarul szabályzatleirás ,, mert szeretném de nem értem ezt se mint a baseballt PONTOSAN, fel lehet valahol lelni ahol normálisan leirják?nem szakmai zsenisen -
Etelkozi Vata #806 Én benne lennék egy 8 fősbe, heti egy meccsel. -
Tutilevi #805 na akkor márcsak 6 ember köll:D -
#804 én benne lennék, de sajnos a tanulásra kell koncetrálnom, ha meg nem tanulok akkor nem biztos, hogy itthon vagyok... szóval sajna én nem tudok menni:( -
Dexantreal #803 Én már írtam, hogy benne vagyok. -
Tutilevi #802 na emberek vitassuk már meg egy 8fős miniliga elindítását:nem hiszem el hogy nem lenne még rajtam kívül 7 ember aki heti egy meccset ne tudna lejáccani -
Thomassus #801 ja-ja.
érdekes elmélet lenne :-)
egy macsó, aki beszól mindenkinek, és Favre-on kívül senki nem elég jó neki, ilyenért idegösszeomlást kapjon :-) -
#800 TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKK!!!:D -
#799 mindjárt -
#798 LOL!
biztos azért mert nem kapott passzt! -
Thomassus #797 igen. állítólag allergiás reakciót váltott ki nála a fájadlomcsillapító.
viszont nem tudhatjuk, hogy mi zajlik a háttérben.
a múlkori meccsen alig kapott passzokat. ki tudja...
-
#796 akkor jó:) -
Dexantreal #795 Most ismét beléptem a játékba és nem rezeg a monitor, minden okés. -
lampard99 #794 ne ő a legjobb wr a világon -
#793 ja. tegnap olvastam én is az NFL.com-on. Ő viszont tagadta, de szerintem sem követett el ilyet. Nem férne neki bele :) -
Thomassus #792 sziasztok!
hallottátok a hírt, miszerint Terrell Owens állítólag öngyilkossági kísérletet követett el?
furcsa, hogy a legnagyobb szájú és legbalhésabb NFL sztár hirtelen ilyet tett... -
#791 ha ráérsz hajnalba vagy szombat kora délelőtt én benne vagyok. -
Tutilevi #790 vki egy meccset pl mostanság??? -
Dexantreal #789 Nem tudok róla:S. -
#788 nem tettél fel új videokártyadrivert? -
Dexantreal #787 Nekem tegnap egy jó mecs után, ahol 77yardot futottam WR-rel, az edzésen beáll a pozícióba és rezeg a monitor, amíg el nem indul. Mecsre mentem és ott is. Mi lehet a baj?:S -
Tutilevi #786 na azért énis ölég sokat vok msnen és szívesen részt vennék( és jáccanék is) a ligában -
NB2 #785 Pedig ezen az oldalon van, szóval annyira nem kerested:)))
705-ös hozzászólást lsd meg. -
#784 Valaki irta hogy lehet nézni a meccseket interneten valamelyik honlapon! Plz adjon linket hozzá mert nemtalálom! -
#783 hmm... ez tökéletes ötlet! THX!;>