1942
  • Shortstop
    nabazz MIA & TB vesztett viszont a JAX aláz :)
    holnap még a Ravens behúzza a Broncost azt kárpótolva is vagyok :)
    Go Florida (& Baltimore) !!!
  • robotnyk
    szép, ha nem fut helyette Myers a 4dik negyedben, talán egy 100ast még én is összehozok Parkerrel :)

szerk: lol, a szöveget most néztem csak (defensive cordinator was in tears :DDD)
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Jeff24
  • robotnyk
    2010, Week 2, Bengals-Steelers

• mike0013
    mondd meg neki, hogy kapcsolja ki, ha nem tudja hogyan kell akkor mondd meg neki :p
  • Tapsika
  • Tapsika
    :( haverommal meg pancser nem tud mer a tűzfalja leblokkolja de azért köszi :S
  • Jeff24
    Úgy ahogy te akarsz úgy csak eredeti játékkal lehet!
    Network game-re kell menni és akkor te vagy haverod hostolsz a másik meg csatlakozik:)
  • Tapsika
    ja és én is szivesen játszok ligába!
  • Tapsika
    Sziasztok vki tudna segíteni hogy kell interneten játszani?:S mer mikor regisztrálni akarok a eagames onlinen a végén kéri a CD registration kódot... de nem fogad el semilyet vki meg tudná mondani h ide mit írjak be?? köszi szépen!
  • avengir
    benne elnnék de mivel a következő havi mukabeosztásom miatt csak és kizárólag vasárnap érnék rá játszani, ezért...
  • Tutilevi
    5 more to go...
  • 9csöves9
    megtudná valaki mondani melyik gombbal lehet páros lábbal előre becsúszni az irányítóval? köszi
  • D00M
    MArkez ezt olvasd el: KLIKK
  • Markez
    hali van valahol magyarul szabályzatleirás ,, mert szeretném de nem értem ezt se mint a baseballt PONTOSAN, fel lehet valahol lelni ahol normálisan leirják?nem szakmai zsenisen
  • Etelkozi Vata
    Én benne lennék egy 8 fősbe, heti egy meccsel.
  • Tutilevi
    na akkor márcsak 6 ember köll:D
  • mike0013
    én benne lennék, de sajnos a tanulásra kell koncetrálnom, ha meg nem tanulok akkor nem biztos, hogy itthon vagyok... szóval sajna én nem tudok menni:(
  • Dexantreal
    Én már írtam, hogy benne vagyok.
  • Tutilevi
    na emberek vitassuk már meg egy 8fős miniliga elindítását:nem hiszem el hogy nem lenne még rajtam kívül 7 ember aki heti egy meccset ne tudna lejáccani
  • Thomassus
    ja-ja.
    érdekes elmélet lenne :-)
    egy macsó, aki beszól mindenkinek, és Favre-on kívül senki nem elég jó neki, ilyenért idegösszeomlást kapjon :-)
  • mike0013
    TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKK!!!:D
  • mike0013
    mindjárt
  • Shortstop
    LOL!

biztos azért mert nem kapott passzt!
  • Thomassus
    igen. állítólag allergiás reakciót váltott ki nála a fájadlomcsillapító.
    viszont nem tudhatjuk, hogy mi zajlik a háttérben.
    a múlkori meccsen alig kapott passzokat. ki tudja...
  • mike0013
    akkor jó:)
  • Dexantreal
    Most ismét beléptem a játékba és nem rezeg a monitor, minden okés.
  • lampard99
    ne ő a legjobb wr a világon
  • Shortstop
    ja. tegnap olvastam én is az NFL.com-on. Ő viszont tagadta, de szerintem sem követett el ilyet. Nem férne neki bele :)
  • Thomassus
    sziasztok!

hallottátok a hírt, miszerint Terrell Owens állítólag öngyilkossági kísérletet követett el?
    furcsa, hogy a legnagyobb szájú és legbalhésabb NFL sztár hirtelen ilyet tett...
  • avengir
    ha ráérsz hajnalba vagy szombat kora délelőtt én benne vagyok.
  • Tutilevi
    vki egy meccset pl mostanság???
  • Dexantreal
    Nem tudok róla:S.
  • avengir
    nem tettél fel új videokártyadrivert?
  • Dexantreal
    Nekem tegnap egy jó mecs után, ahol 77yardot futottam WR-rel, az edzésen beáll a pozícióba és rezeg a monitor, amíg el nem indul. Mecsre mentem és ott is. Mi lehet a baj?:S
  • Tutilevi
    na azért énis ölég sokat vok msnen és szívesen részt vennék( és jáccanék is) a ligában
  • NB2
    Pedig ezen az oldalon van, szóval annyira nem kerested:)))
    705-ös hozzászólást lsd meg.
  • examinee
    Valaki irta hogy lehet nézni a meccseket interneten valamelyik honlapon! Plz adjon linket hozzá mert nemtalálom!
  • mike0013
    hmm... ez tökéletes ötlet! THX!;>