1942
  • Dexantreal
    Aha, alakulgat szépen. Majd Szegeden is fog.
  • Bucser
    Mert itt még nem szerveződött:D van Győrben, van Budpaesten (3 is), van Debrecenben, van Naqykanizsán, Egerben, Szentlőrincen, Szolnok, Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Miskolc, Kaposvár eddig ha jól tudom.
  • robotnyk
    közelítek :)
  • Thanatos
    mert félnek tőled :DDDD
  • Dexantreal
    Na és melyik csapatnál voltál, milyen poszton, játszol még?
  • Dexantreal
    Aha, ja igen. Tudom, hogy vannak hazai csapatok, csak nem hittem. Onnan tudom, hogy mivel valaki belinkelte az NFL szabályát az egyik hazai csapat oldaláról. Miért kerülik el Szegedet?
  • Bucser
    Miután itthon is van jó pár csapat nem lehetetlen:) csakakarni kell:D a gond, hogy Szegedet messzire elkerülik:D
  • Dexantreal
    Mi? Élőben?
  • Jeol
    lol
  • Shortstop
    toom. ha már jártam edzésekre meg játszottam akkor illik :)
  • Bucser
    Érted te:D
  • Shortstop
    és ugye azok kik lehetnek? milyen backek? Fullback, Halfback vagy Tailback. Így sem említi?
    amúgy meg kitartóan kell nyomogatni azt a szart hogy jó legyen...:(
  • Bucser
    Running Back
  • Shortstop
    mit értesz RB-n?
  • Jeol
    mivan?
  • Shortstop
    LOL
  • Jeol
    RB-nek nemlehet lenni a játékban? :S Én eddig nemtudtam benne RB lenni..
  • Dino16
    A Madden király játék csak 1 kicsit nehéz az irányitása de már megszoktam, mindenki probálja ki nagyon kira!
  • Shortstop
    szerintem kurva komoly a QB view. Mindig a primary recievert nézi mint ahogy az életben is kell, ha "foglalt" akkor mehetnek a többiek de első a primaryWR
  • Dexantreal
    átállítottam most a kövi Packers mecsre, ami épp hazai pályán volt. Jól ment, sack még nem jött össze...76-os overállal nem is csoda....és a végén -8ba lett az influence meter vagy mi.... Lesz jobb is
  • Bucser
    miért nem állítod át a depth fieldben? Én rookieként így lettem kezdő QB:D
  • Tutilevi
    szar qb nézete?én speciel imádom,sztem zsír újítás
  • Dexantreal
    DT-nek is jó a kamera nézete. A WR-nél annyi, hogy F-t nyomsz, mikor íg szar oldalas kamera állást nyom be....akkor visszaáll normálisra. DT kiválasztására engem amúgy a kíváncsiság hajtott, hogy milyen le sackelni a QB-t, de egyenlőre csak edzéseken van rá alkalmam. A két első sztár 85 és 80-s overállal van, ők vannak most a Packers kezdő csapatába a védelemnél...a 76-os overálommal meg max jövőre állhatok kezdőbe legkorábban szerintem. De majd keményen edzek.

Valaki majd válaszolna nekem a #837-re?
  • Dougie
    puntert vagy kickert ajánlom, akkor jó a kameranézet mindig :)
  • Jeol
    DT az jó poszt? QB-nak xar a kameranézete(apropó ezen nemlehet változtatni?) HB-ez nagyjából elmegy... WR-túl nehéz.
    Melyik posztokat ajánljátok? Van egyáéltalán aki játszik QB-ként? :)
  • Dexantreal
    NFL-be DT vagyok és voltmár nektek ilyen jó a rajtkor? Packers igazolt le és ennnyi minden zöld ill narancssárga. Pedig más posztnál minden piros még ilyenkor. Overál 76 és egy muksó előz meg 85-tel. Azt írja, hogy "Doesn't have a elite upper body strenght." Ez mit jelent?:S Hogy soha nem leszek jó DT, mert nincs meg a megfelelő testalkatom?:S Én ezt szűrtem le, de remélem nem ez az igazság itt a szövegben.
  • Dexantreal
    Hmmm....valahogy kedztem már kapizsgálni, hogy értéktől is függ...így megerősítetted bennem. Thanks!
  • Dougie
    a superstar egy szar, játszatok franchise-t, kb ezerszer jobb
  • Jeol
    ez attól függ hogy milyen értékei vannak az emberkédnek...
  • Shortstop
    valaki nem tudj hogy a superstar módban hogy lehet azt megoldani hogy 10.000-ből egyszer legalább a 'Fins draftoljon?
    vagy melyik file-t kellene hackelni hozzá?
  • Dexantreal
    Nem. NFL superstar mod....játékos kiválasztás....és a draft előtti hetek: interjú, ügynök igazolás, edzés,edzés,IQ teszt és interjú, edzés, edzés draft. Na, pro-n van nekem és mégis van amikor edzésre katt és kiválasztok egyet, mellette ott van, hogy all-pro, vagy épp roookie és nem lehet választani:S:...de draft után meg már pro-n tolom...:S.
  • Shortstop
    ha megvan a bronz én ott még nem ajánlanám a következő szintet, mert elmegy a kedve :)
  • Tutilevi
    általában ez így is van de a superstar módban ugy tapasztaltam nem lehet megpróbálni többször
  • Etelkozi Vata
    A trainig camp feladatokat mindíg a legkönnyebb szinten kezded. Ha eléred legalább a bronz fokozatot, akkor próbálhatod meg nehezebb szinten, több pontért, amolyan mindent vagy semmit alapon.
  • Dexantreal
    Ja és miért van az, hogy a menübe pro szint, nfl superstar modba pro szint és van amikor mégis rookie,vagy all-pro a draft előtti edzések?:S...
  • Dexantreal
    Ahhá. Ezer thanks! Kíváncsi vagyok az ő posztjukra, hogy milyen így játszani.
  • Etelkozi Vata
    End (RE, LE), meg defensive tackle (DT)
  • Dexantreal
    Azokat a posztokat, hogy is hívják a védőknél, akik a támadók első sorával állnak szemben?:S Általában hárman, ha jól tudom... a játékban kiszeretnék próbálni egy olyan posztot is.
  • Shortstop
    http://www.miamidolphins.com/newsite/news/fromthegame.asp?docid=23746
  • Bucser
    Culpepper megint sérült ha jól tudom (ha meg nem fingom sincs miért nem játszott...)