1942
-
Dexantreal #862 Aha, alakulgat szépen. Majd Szegeden is fog. -
#861 Mert itt még nem szerveződött:D van Győrben, van Budpaesten (3 is), van Debrecenben, van Naqykanizsán, Egerben, Szentlőrincen, Szolnok, Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Miskolc, Kaposvár eddig ha jól tudom. -
#860 közelítek :) -
Thanatos #859 mert félnek tőled :DDDD -
Dexantreal #858 Na és melyik csapatnál voltál, milyen poszton, játszol még? -
Dexantreal #857 Aha, ja igen. Tudom, hogy vannak hazai csapatok, csak nem hittem. Onnan tudom, hogy mivel valaki belinkelte az NFL szabályát az egyik hazai csapat oldaláról. Miért kerülik el Szegedet? -
#856 Miután itthon is van jó pár csapat nem lehetetlen:) csakakarni kell:D a gond, hogy Szegedet messzire elkerülik:D -
Dexantreal #855 Mi? Élőben? -
Jeol #854 lol -
#853 toom. ha már jártam edzésekre meg játszottam akkor illik :) -
#852 Érted te:D -
#851 és ugye azok kik lehetnek? milyen backek? Fullback, Halfback vagy Tailback. Így sem említi?
amúgy meg kitartóan kell nyomogatni azt a szart hogy jó legyen...:( -
#850 Running Back -
#849 mit értesz RB-n? -
Jeol #848 mivan? -
#847 LOL -
Jeol #846 RB-nek nemlehet lenni a játékban? :S Én eddig nemtudtam benne RB lenni.. -
Dino16 #845 A Madden király játék csak 1 kicsit nehéz az irányitása de már megszoktam, mindenki probálja ki nagyon kira! -
#844 szerintem kurva komoly a QB view. Mindig a primary recievert nézi mint ahogy az életben is kell, ha "foglalt" akkor mehetnek a többiek de első a primaryWR -
Dexantreal #843 átállítottam most a kövi Packers mecsre, ami épp hazai pályán volt. Jól ment, sack még nem jött össze...76-os overállal nem is csoda....és a végén -8ba lett az influence meter vagy mi.... Lesz jobb is -
#842 miért nem állítod át a depth fieldben? Én rookieként így lettem kezdő QB:D -
Tutilevi #841 szar qb nézete?én speciel imádom,sztem zsír újítás -
Dexantreal #840 DT-nek is jó a kamera nézete. A WR-nél annyi, hogy F-t nyomsz, mikor íg szar oldalas kamera állást nyom be....akkor visszaáll normálisra. DT kiválasztására engem amúgy a kíváncsiság hajtott, hogy milyen le sackelni a QB-t, de egyenlőre csak edzéseken van rá alkalmam. A két első sztár 85 és 80-s overállal van, ők vannak most a Packers kezdő csapatába a védelemnél...a 76-os overálommal meg max jövőre állhatok kezdőbe legkorábban szerintem. De majd keményen edzek.
Valaki majd válaszolna nekem a #837-re? -
Dougie #839 puntert vagy kickert ajánlom, akkor jó a kameranézet mindig :) -
Jeol #838 DT az jó poszt? QB-nak xar a kameranézete(apropó ezen nemlehet változtatni?) HB-ez nagyjából elmegy... WR-túl nehéz.
Melyik posztokat ajánljátok? Van egyáéltalán aki játszik QB-ként? :) -
Dexantreal #837 NFL-be DT vagyok és voltmár nektek ilyen jó a rajtkor? Packers igazolt le és ennnyi minden zöld ill narancssárga. Pedig más posztnál minden piros még ilyenkor. Overál 76 és egy muksó előz meg 85-tel. Azt írja, hogy "Doesn't have a elite upper body strenght." Ez mit jelent?:S Hogy soha nem leszek jó DT, mert nincs meg a megfelelő testalkatom?:S Én ezt szűrtem le, de remélem nem ez az igazság itt a szövegben. -
Dexantreal #836 Hmmm....valahogy kedztem már kapizsgálni, hogy értéktől is függ...így megerősítetted bennem. Thanks! -
Dougie #835 a superstar egy szar, játszatok franchise-t, kb ezerszer jobb -
Jeol #834 ez attól függ hogy milyen értékei vannak az emberkédnek... -
#833 valaki nem tudj hogy a superstar módban hogy lehet azt megoldani hogy 10.000-ből egyszer legalább a 'Fins draftoljon?
vagy melyik file-t kellene hackelni hozzá? -
Dexantreal #832 Nem. NFL superstar mod....játékos kiválasztás....és a draft előtti hetek: interjú, ügynök igazolás, edzés,edzés,IQ teszt és interjú, edzés, edzés draft. Na, pro-n van nekem és mégis van amikor edzésre katt és kiválasztok egyet, mellette ott van, hogy all-pro, vagy épp roookie és nem lehet választani:S:...de draft után meg már pro-n tolom...:S. -
#831 ha megvan a bronz én ott még nem ajánlanám a következő szintet, mert elmegy a kedve :) -
Tutilevi #830 általában ez így is van de a superstar módban ugy tapasztaltam nem lehet megpróbálni többször -
Etelkozi Vata #829 A trainig camp feladatokat mindíg a legkönnyebb szinten kezded. Ha eléred legalább a bronz fokozatot, akkor próbálhatod meg nehezebb szinten, több pontért, amolyan mindent vagy semmit alapon. -
Dexantreal #828 Ja és miért van az, hogy a menübe pro szint, nfl superstar modba pro szint és van amikor mégis rookie,vagy all-pro a draft előtti edzések?:S... -
Dexantreal #827 Ahhá. Ezer thanks! Kíváncsi vagyok az ő posztjukra, hogy milyen így játszani. -
Etelkozi Vata #826 End (RE, LE), meg defensive tackle (DT) -
Dexantreal #825 Azokat a posztokat, hogy is hívják a védőknél, akik a támadók első sorával állnak szemben?:S Általában hárman, ha jól tudom... a játékban kiszeretnék próbálni egy olyan posztot is. -
#824 http://www.miamidolphins.com/newsite/news/fromthegame.asp?docid=23746 -
#823 Culpepper megint sérült ha jól tudom (ha meg nem fingom sincs miért nem játszott...)