Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
majd... moat nem érek rá

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Majd küldjél hangot, ha msn-re felmászol, mert most lépek géjmelni Maddennel...thanks elõre is!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
mert unalom van😛 és nem vagyok Mike bácsi😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Bucser
hogy sulibnan minek megy fel az ember msn-re??:/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mike bácsi<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

<#wave>
Mike bácsi akkor délután intézkedj!<#wink>

Én meg nem vok otthon szintén, majd du-tán küldj hangot.

mike0013
okok, most fenn vagyok MSN-en (igaz suliban😞( ) de d.u. fenn leszek otthon is

avengir=svengir sry<#hehe>

svengir: kaptam1végleges msn listát Csuvitól és írta, hogy passzoljam tovább Mike-nak. De most te is küldtél neki egyet....és én akkoris küldjem el Mike-nak?:S

Mike: ha leszel msn-n pls küldj hangot, hogy elküldhessem, mer általába géjmelek, vagy filmet nézek.

[email protected]
ez lenne a címem!<#smile>

avengir
Hali! Bocsi mindenkitol, csak karbantartás van, és kb.: nincs net. A listát átkuldtem Mikenak. A tobbi az o dolga, 18 emberrel van a bajnoksag, ha vki kiesik akkor bejohetsz helyette vagy majd megbeszeljuk, hogy mi legyen, ha adsz 1 msn cimet.

https://hotshu.wordpress.com/

Háj!
Akkor van még hely?<#smile>

LasDen
Sorry, de vissza kell mondanom a dolgot, mert csak hétvégén tudok majd gépezni és azt meg másra szeretném fordítani...

Szóval még1x srry...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nálam az F billentyûvel lehet változtani a nézeten,mikor felállnak a játékosok(az enyém is) ilyenkor a gombot lenyomva egy kicsit távolodik v közeledik a kamera a játékosomhoz.Nem mindig alkalmazható.Én HB vagyok.

mike0013
😊

mucius
hjó, nem szóltam semmit. <#banplz>

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

mucius
hali!
challange on the playt-t defaultba mivel is lehet kérni gamepaddel ? controll optionsben nem találom, még a 2006 manualját is átnyálaztam de semmi.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

hamachira is felnézhetnétek olykor-olykor pl jáccani pár gyakorlómeccset. apropó vlaki?😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

mike0013
szörjesször😊

teddymac
Akkor szerintem várjunk hétvégéig a bajnoksággal addigra mindenki úgy készüljön hogy indul a menet <#boxer>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

mike0013
okok! valószínû holnap...

Szóljál majd akkor, ha lehet nyomni tét meccseket.

mike0013
áh, bocsi mindenkinek, mindjárt kicserélem a szöveget😛 csak hétvégén nem értem rá, mert nem voltam itthon, a suliból meg most jöttem meg!

Ez igaz.

Spy Hun
"FELKERÜLT AZ OLDAL DESIGN RÉSZE, KB HOLNAPRA VÁRHATÓ A TARTALMI RÉSZE.." már egy ideje ott fut ez a szöveg az oldalon és nem tegnap lett feltéve. Lehet nem ér rá a készítõ, de akkor nem kellett volna elindítani még a bajnokságot:S .
Oldal nélkül jó nagy felfordulás lesz, ha mindenki elkezdi játszani a meccseit összevissza menetrend nélkül.

Végre én is játszok a gammával😊
Franchise-t a korábbiakkal már sokat nyomtam, most superstarozom. 2006-ban QB voltam, mondom most megpróbálok mást. WR poszton hasítok és hát finoman fogalmazva sem én vagyok csapatom leghasznosabb tagja😊) Jó, nem a WR a leghasznosabb figura, de hát nem sok yardot szedtem eddig össze, igaz nem is sok labdát kaptam. Annyi szerencsém van, hogy én vagyok a punt és a kickoff returner is, a pre-seasonban már összehoztam 3 TD-t is, illetve futójátékban volt egy két alkalom mikor én blokkoltam úgy, hogy a futónk TD-t csinált. Szóval ez eddig nem sok.
Egyébként RB és a QB a támadásabn a legtöbbet foglalkoztatott ember eddig ez jött le, nem tudom ki az a mazochista aki fal-emberként játszik ebben a módban😊
Amit nagyon nem vágok viszont. Kezdem mexokni, hogy WR-ként nem látom be az egész pályát, de valami oknál fogva néha a gép kameranézetet vált és oldalról mutat. Így viszont rohadt nehéz írányítani és mit ad isten ilyenkor vagyok általában az elsõ számú célpont, persze nem kapom el a labdát, mert ugye elém dobják én meg nézek oldalra, nem magam elé. GRRRRRRR.
ja akkor ok semmi baj már amúgy is a végén jártunk
apropó bajnokság:délután 4tõl minden hétköznap ráérek.asszem az eaglessel lesz az elsõ meccsem ergo a gazdája írhatna privit😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Max23
Na lesz valami ezzel a bajnoksággal?

teddymac
megtaláltam 😊

ProGabe
Dokumentumok\Madden NFL 07\Replays

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

teddymac
Spy azt hol menti a játék ?

BOCS MINDENKINEK akivel játszottam csaka a konektorom szarakodott(kicseréltem) és mindig megszünt az áram el látás MÉG 1* BOCS

Spy Hun
Ha van elmentett replay-etek videókészítés céljából, dobjatok már meg vele légyszi. thx 😊 (lehetõleg ne practise legyen)

na ez jó kis practice meccs volt: seattle(én)-atlanta(lampard)=22-3

hi nyomunk mecset? csak msn címed kellene

valaki egy próbameccset még így a bajnokság elõtt?

Akik majd akarnak velem bajnokságban meccset lezavarni, azok kénytelenek lesznek általába hétköznap délután1tõl egészen mondjuk este8ig jelentkezni nálam...onnantól kezdve mármint8tól meg rizikós mer a köcsög faterom tölt...

ja...lol....sry.

9csöves9
Szia.

Akkor ha visszaolvastál.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Csáó.
Az ellenfelek msn címeit mikor kapjuk meg?
teddymac
Cápa te miért nem alszol ?

avengir
Én benne vagyok a listába Cápaként.

https://hotshu.wordpress.com/

teddymac
Gyerekek akkora matchet játszottam haverral (neten) az egész lakótelep azt hallgatta,hogy én hogy üvöltök.<#wow1> Döntetlenre áll a játék 10mp van vissza az egészjátékból, szaladok labdával érzem,hogy a touchdown meglesz ,izzadok ,üvöltök 1000-el beviszem a labdát 2mp és a bíró megbüntet (nem tudom miért).Haver jön kapura rúgás és nyer !! Majdnem felrobbantam<#falbav>

nekem csak akkor ha 3-at nem mentek le ott a minicamp-be
azóta minden teljesített feladat után lementem, majd visszatöltöm... (így max egy veszik el...)

Nekem egyszer töltéskor halt be, amikor asszem visszakart lépni a superstar mod-nál a menübe...de azóta semmi...megy csontnélkül.

Nekem momentán nem fagy le olyankor sõt semikor... lekopogom

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

quack
nektek is lefagy amikor franchiseban training camp után elosztom a csávó pontjait?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Spy Hun
Már rengeteg videóba láttam, de egyiknél se volt kiírva mi a címe sajnos😞 Már régóta keresem mi is ez. Ha vki tudja írja 😊