1942
-
Dexantreal #902 Hajrá....én meg majd valamelyik Bp-i csapatba szeretnék bekerülni a védelemhez. Aztán majd találkozunk esetleg egy messzi jövőben pályán egymás ellen. -
Thanatos #901 attól még hogy arról hires az marad..., ha valaki azt modnja hogy de há nekik eszükbe se jut a névről az nfl-ben szereplő csapat(ergo az eredeti) az vagy hazudik vagy nagyon buta... -
Thanatos #900 tökmind1 hol ettől ez még az szvsz..., ez olyan stilusu neke mintha holnaptól Miskolcot átneveznék Pitsburg-re vagy Washington DC-re vagy akármire... -
Cike #899 csak amatőrők de nagyon -
Cike #898 bizony van majdnem ugy volt ded van van mert suli szervezett egy barátságos bemutato meccs lett volna a bvsc pályán és ingyen jegyek voltak rá de sajna lemondta az egyik csapat és igy később lesz és jobb csapatokaal na mindegy ez moszt lett volna okt asszem 6 án mindegy szal a lényeg hogy két nem tul jo csapat lett volna az egyik nevét nem tom de a másik az a Miskolc Steelers csapat lett volna szal van ez tuti!!! -
Jeol #897 huhh akkor megnyugottam.Gyúrok meg futok rendszeresen vagy 1 évig,akkor még TALÁN van esélyem HB-ként vagy WR-ként bekerülni a csapatba,de mondjuk kislabdát nagyot dobtam suliban,úgyhogy lehet hogy veszek egy labdát,és rágyakorlok QB-ra És egyébként ezt tényleg nem koppintás...Miskolc(Diósgyőr) mindig is az acéltermelésről volt híres. -
#896 Miskolcon és környékén ez nem feltétlen koppintás -
Thanatos #895 Steelers???
ehh nekem ez a iszonyú unszimpi mo-n hogy miért kell az igazi nfl csapatok neveit koppintani... -
D00M #894 Van csapat Miskolcon, a nevük Miskolc Steelers nemrég játszottak az Egerrel meccset -
#893 Sziasztok! Valaki le tudná írni hogy melyik gombbal mit csinálor nfl07-ben? Ha valakinek van leírása, azt ide küldheti:[email protected]. Ha nincs ilyen leírás akkor az is jó lenn ha ide leírná vki. Előre is köszi. -
Jeol #892 végülis nemsokat számít...van még 2-3 évem ahhoz hogy tudjak menni játszani(hacsak nincs junior csapatuk) :) -
Dexantreal #891 De van Miskolcon is csapat tutti. Egyik csaj msn-n mondta(miskolci a csaj), hogy a haverja is van egy magyar amerikai focis csapatba.....szal akkor lennie kell Miskolcon is. -
Jeol #890 a wolves honlapján ezt találtam...nagyon állat :D
itt -
Jeol #889 Én Miskolci csapatot nem találtam :( -
Dexantreal #888 Amúgy most hírtelen eszembe jutott egy jó amerikai focis film.
Mindent a győzelemért! (Rudy)
"Rudy Ruettiger egy kis elszántságért nem megy a szomszédba. Még kisiskolásként a fejébe vette, hogy belőle futballsztár lesz, és ebből egy jottányit sem enged. Pedig az amerikai futball világa csak kőkemény szívű, harcedzett vasgyúróknak való, egy zöldfülű újonc könnyen megütheti a bokáját. Rudy azonban soha nem hátrál, és egy szép nap eléri a célját."
Sry, hogy link is van és be is tettem, hogy miről szól, de hát hogy tudjátok és ne keljen nekem is megmagyaráznom, miről szól.
Szóval szerintetek még letölthető ez valahonnan, avagy megvehető? Szerettem ezt a filmet és most nosztalgiáznék szívesen. -
Dexantreal #887 Szerintem meg tök állat. Amúgy találtam Bp-i csapatot és annak honlaphját és lehet is jelentkezni! Valamelyik nap elmegyek az edzésükre.
Budapest Cowboys -
Jeol #886 Így szerintem semmi értelme játszani,mert alapból kezdő leszel :)
Szerintem nagyobb értelme van,ha nem olyan ratingekkel kezded a játékot. :D -
Dexantreal #885 Húúú embereek! Olyan, de olyan, de olyan HB- készítettem. Ground attacknál draft előtt ilyet produkáltam all-pron:
Olyan volt, hogy majdnem fél pályáról, egy picit előrébb elkezdtem rohanni és lepotyogtak rólam az emberkék én meg üresen maradva TD-t csináltam......aztán összehoztam vagy 7-10 TD-t az alatt az iksz idő alatt. Nagyon állat.
Aztán lessétek meg, hogy mit írtak rólam a honlapon a home résznél:
Kemény. Legend. Csak néztem, ilyen jó startom soha nem volt. Depth chartnál pedig első vagyok és mögöttem van egy 88-as overáljú HB.
Most így nézek ki a Packersnél:
Szóval nem semmi karrier elé nézek. -
Dexantreal #884 Hmmm...és akkor tud valaki Bp-i klub csapat honlapot, hogy jelentkezhessek?:S Mer fullra nem vágom hogyan lehetne jelentkezni.... meg egyáltalán lehet-e. -
Dexantreal #883 Jaaa....thanks! -
Dexantreal #882 Aha. Nah akkor inkéább DE poszt. Nekem a sackelés tetszik leginkább védő posztban. -
Dougie #881 egyébként a DT-k viszonylag ritkán szoktak sackelni, a DE-t sokkal többször, a DT-k inkább a belső futást állítják meg általában -
#880 annak a receivernek kell dobni a zsebből (szürke kör) amilyik körül felvillan a jel, úgy, hogy közben ne találjanak el a teniszlabdák -
Dexantreal #879 Amúgy valaki elmondaná, hogy itt mi a feladat? QB és draft előtti edzések. Nem tudom, itt mindig tök alacsony pontot érek el: 0-25...mer nem vágom mit kell csinálni:S...
-
Dexantreal #878 aprízhatna=apríthatna -
Dexantreal #877 Pont a DT munkája a keményebb? Én meg azt hittem, hogy az olyan átlag. Na mindegy...és hol lehet jelentkezni egy Bp-i csapatnál? Merhogy ott lakom. Egyébként thanks infot!
Mellesleg szerintem azért DT és védő poszt, mert nem nagyon szeretek futni, elkapáshoz béna lennék WR-nél, QB meg.... meg nincs nagy erőm a dobáshoz. Tesi órán kislabda hajításnál mindig utolsó voltam anno, úgyhogy szimpi nekem ez a DT. Beáll és le kell sackelnie a QB-t csak, semmi futás szinte. Persze azért ja, a támadó vonal az ellennél erősen aprízhatna, de nem baj, kibírom. -
#876 1 évekezdtem és komolyabban csapatszinten felkészülés az március óta van. '08-ban meg reméljük indulunk a bajnokságban.
De jártam edzésre az Emigrantsba meg az ÓBF-be. -
Etelkozi Vata #875 Mióta baseballozol, vagy mikor játszottál Vácott? Lehet, hogy játszottunk egymás ellen.
Én a Fieldersben játszottam, emlékeim szerint mindig jó meccseket nyomtunk a Váciakkal, és a hangulat is jó volt, szerintem ez a két csapat elég jóban volt egymással.
Szóval? Mikor? -
#874 mindenkinek van esélye de el kell menni és el kell kezdeni kőkeményen edzeni. A DT meló meg nem olyan mint egy RB vagy WR vagy ilyesmi. Hatványozottan keményebb. Persze nem fognak először összetörni. Értelmesek az edzések mindehol és vigyáznak a testi épségedre (jómondjaezt) hivatalos edzéseken. -
Dexantreal #873 Na és aki világéletében csak gépen tolta, de alkatban esetleg DT posztra alkalmas, annak van esélye itthon egy csapatba bekerülni némi edzés árán?:S Azaz nekem. -
#872 mikor még alakult a Vipers ott voltam QB. Még Varga Pisti edzett aki most ha jól tudom megalapította a Cowboyst. Szóval van valami fingom a fociról, meg a QB posztról....csak aztán egyik edzésen cucc nélkül nem basz az egyik LB telibe és nem esünk a bal vállamra akkor ma én vagyok a következő M.Vick :P
najónem. de igazi scrambler voltam :)
majd talán még egyszer megpróbálom, de szerintem marad Vácott a baseball. A világ legjobb és legösszetettebb sport!! -
Dougie #871 all-pro
5 perc -
NB2 #870 Nehézségi fokozat? -
Dougie #869 törölt hozzászólás -
Dougie #868 nem rossz
bár én anno azt a rekordot úgy értem el, hogy a félidőbe volt már neki vagy 200 yardja, és akkor gondoltam, már rámegyek a rekodra (egyébként volt benne kettő 70+ yardos futás is, szóval mák is volt benne) a második legjobbam az "csak" kétszázvalamennyi (szóval ez tényleg kivételes nagy rekordnak számít részemről) -
Jeol #867 Miskolcon??? Hehe...:D 1-2 év és megyek...:D -
#866 np :p -
#865 Bocsánat azt hittem beleírtam a listába:) -
Dexantreal #864 DT-nek szívesen mennék majd valamelyik csapatba....csak most van 1pár felesleg rajtam. Meg amúgyse hiszem, hogy összejönne, nehéz biztos bejutni. -
#863 Veszprémben is