1942
  • Dexantreal
    Letörölteeed??? Nagy bűn! Tedd fel rögvest!
  • mike0013
    olyan jó képeket tesztek be, hogy újra felrakom:D kedvem támadt:D
  • robotnyk
  • Dexantreal
    De, ha jól tudom FB a támadásban jeleskedik:P. Én meg sackelni szeretnék, vagy ha azt nem, DT poszton dekkolni.
  • Dexantreal
    Aha, na akkor Inside Linebacker és FS felejtős....FB-ről mesélne nekem még valaki?:S Meg ki az a két muksó akik a DT mellett állnak bal illetve job oldalt? :S Mer az ő posztjukat is vállalnám.
  • D00M
    Az Inside Linebackerek a fal mögött állnak fel, többnyire ők mennek blitzre, és a belső erőfutások őbeléjük ütközöik először, zónázásnál nagy eséllyel szednek interceptiont, szal mozgalmas életük van. FS-en nagyon sok múlik, neki kell átlátnia a támadósor felállását hívni a megfelelelő játékot és zónavédekezésnél nagyon sok múlik rajtuk.
  • Etelkozi Vata
    mármint az fs az nem olyan dt féle poszt
  • Etelkozi Vata
    nagyon nem
  • Jeol
    ha nem szeretsz futni,akkor szerintem még FB-nek is mehetsz :)
  • Dexantreal
    Jah, azt nem szeretek. Miért, ez az FS is DT féle poszt, csak picit rohangál? Mer akkor azt még elviselem
  • Shortstop
    FS

bár futni asszem nem szeretsz :)
  • Dexantreal
    Már írtam nekik az edzés topikba. Úgyis edzésen kell jelentkezni, akkor miért ne edzés topikba menjen a cucc?. Nah kíváncsi leszek mit válaszolnak....jó nagy, terjedelmes hsz lett.
  • Dexantreal
    De melyikbe? Mer minden féle fórum van, de sehol sincs olyan, hogy jelentkezéssel kapcsolatos kérdések pl...meg egy tagnak az msn-je van a fórumon, de nemtom hogy jó msn cím-e meg stb-stb...
  • Jeol
    írj az oldalon a fórumba :)
  • Dexantreal
    Egyébként aki ismer valakit a Budapest Cowboysból és tudja msn-jét is, az pls jelentkezzen már! Szeretnék valakivel még pár szót váltani, mielőtt elmegyek az edzésükre jelentkezni.
  • Dexantreal
    Az edzés arra való, hogy megfigyeld, mi mire jó, egyébként nem értelek:P.... ha ezeket nem tudod felfogni ,hát sry, hogy ezt mondom, de analfabéta vagy picit... mikor megindul az akció, a játékosok neve felett ott van a bill gomb és nem azért, hogy hülyén nézzen ki az a játékos ,vagy egy elfuserált glória van a feje felett...
  • Jeol
    D -> futás...a többi gomb meg minden posztnál más és mást jelent...
  • ibor90
    Valaki le tudná írni hogy melyik gombbal mit csinálor nfl07-ben? Ha valakinek van leírása, azt ide küldheti:[email protected]. Ha nincs ilyen leírás akkor az is jó lenne ha ide leírná vki.
  • Jeol
    a vonal mellett.
  • Dexantreal
    Inside Linebacker meg hol a rákba helyezkedik el?:S Csak felületesen értem az NFL-t. Ok, lehet, hogy felveszlek msn-re. Ha pedig haverod 2 hónap alatt 20 kg-t fogyott, akkor az amcsi foci féle edzés a legjobb fogyókura.
  • D00M
    Ha védő szeretnél lenni akkor a legélvezetesebb poszt az Inside Linebacker, melleseleg nem kell akkora súly, hogy védő legyél. Énsem vagyok egy kétajtós szekrény de gyors vagyok, és fürge, ezért lettem CB, a felesleg meg lemegy hamar az edzéseken hidd el, csapattársam 2 hónap alatt 20 kilót fogyott. De ha van még valami amire kíváncsi vagy vegyél fel MSN-re
  • Dexantreal
    Hmmm.... elgondolkodtató a hsz-d. Pedig nagyon szeretnék DT lenni, vagy egyéb védő posztba dekkolni, csak finoman fogalmazva....pehelysúlyú vagyok és van1kis feleslegem..:S....ezekután nemtom mi lesz, de meg kell próbálnom. Elvégre gyúrni is lehet rá.
  • D00M
    A DT ugye falember és majdnem a közepén van a falnak (felállástól függően) borzasztó erősnek kell lenni, és robbanékonynak, ugye4 mikor összecsapsz az előtted léve emberrel a súlypontod némileg felemelkedik olyanyira hogy nem tudsz a "papírforma" alapján tackelt csinálni ha feléd jön a futás, és itt jön képbe az erő, a futót a válla környékén kell megragadnok és úgy földre vinni, ami nem egyszerű, ezért vannak a legerősebb emberek a védőfalban
  • Dexantreal
    Ok, thanks! A Cowboysot már néztem, ott az van, hogy egyik edzésükre személyesen kell elmenni és úgy lehet jelentkezni. De megnézem a többit is.
  • Shortstop
    honlapokon biztos találsz elérhetőséget. csak bátran vagányan. ehhez úgyis ilyen habitus kell

www.vipers.hu
    www.budapestcowboys.com
    www.wolves.hu
  • Dexantreal
    Mi a rák az Wii?:S...
  • Cike
    bazd nem hisztek nekem azé én se vagyok olyan hülye hogy a pittshburgal ősszekeverjem de leszarom ha nem hisztek nem nem érdekel!!!
  • Dexantreal
    Sok sikert!
  • Jeol
    megftaláltam a miskolciak honlapját.megkérdeztem,aztmondtáék hogy tervbe van véve egy junior csapat is...mondtam hogy akkor majd jelentkezek
  • Dexantreal
    Nekem kezdetnek megteszi a scere is, vagy harmadik számú DT.
  • lampard99
    akkor már csak a felnöt korsztáj de oda inkább készülj fel ha kezdő akkarsz lenni

mellesleg én a wolves juniorsban játszom:D
  • Dexantreal
    Vár? Igen? Na, az jó, csak alkatilag nem vagyok még annyira DT sztájlú... gyúrni kéne rá. Egyébként 19 leszek júniusban.
  • lampard99
    + mindenki akki akkar játszani amerikai focit
  • lampard99
    hy hány éves vagy mert a Bp Wolves szívesen vár téged is
    további info :válszollj
  • lampard99
    hy all a Wii re nagyon király lesz az nfl voltam külföldön és elvittek egy ilyen nintendos helyre ahol kiprobálhattam(Wii) nagyon zsír lesz!!!!!!!!!!!!!!!:D
  • Dexantreal
    Jaja. Te meglódulsz és majd én kaplak el, mer hátra sétálok megnzéni egy csajt, hogy milyen szexi....és belepaszírozlak a földbe....nah jó, nem, csak vicceltem.
  • Jeol
    és magyarországon kik nem amatőrök? a cowboys-on és a wolves-on kívül? :)
  • ibor90
    Valaki légyszi válaszoljon erre a hozzásólásomra: "Sziasztok! Valaki le tudná írni hogy melyik gombbal mit csinálok nfl07-ben? Ha valakinek van leírása, azt ide küldheti:[email protected]. Ha nincs ilyen leírás akkor az is jó lenn ha ide leírná vki. Előre is köszi."
  • Jeol
    köszi :D
    majd találkozunk a pályán...ha máshol nem akkor majd a superbowl-on az USAban,te mint MVP DT én meg mint HAll of Fame HB
  • Dexantreal
    Amúgy DT-nek mi kell? Mármint mire gyúrjak én pl otthon, ha esetleg nem akarok totál leégve odamenni majd pl a Cowboyshoz és úgy egy próbát tenni.