Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
thanks😊 és majd küldök hangot ha ráérek!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Akinek meccse van velem, majd küldjön pls msn hangot, elõre is thanks!<#wave>

Mike, avengir: szép munka volt, amit eddig csináltatok(oldal,bajnokság létrehozása). Grat!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

avengir
nah, tehát az a táblázat 1 hétel korábban készült, mert elvileg ez került volna ki vasárnap, csak ezena 7en nekem tul sok volt a jóbol, feljelentettek, ügyfélszolgálatissal balhéztam, összetörte a nyugdijas az autot... :no comment:

https://hotshu.wordpress.com/

Jájdejó😄

mike0013
tessék, kész a honlap... márcsak a meccsek vannak hátra.

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
nah mindjárt kikerül a szabályzat!
Jeff a nevedet mindjárt átirom😛
és rendben Teddymac legyen a határidõ mondjuuukk:szeptember 20. ok?

teddymac
Hali jó az oldal meg minden csak a határidõ rövid. Nem tudom mikor került ki a táblázat,de szep.9 az ma van és minimum 1 hét kéne a matchek lejátszásához. Ha nem több, szerintem mindenkinek van más elfoglaltsága is, mint pl.: munka, suli, csajok stb. Szóval legyen egy bizonyos határidõ, de ne pár nap.Köszönöm

Ui.:Azért játszom, mert szeretek, de nem ez az életem nem tudok egyfolytában itt ülni.
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Hey a GIANTS al már én vok!!!<#wink><#papakacsint>

Max23
Látom nem nagyon tudsz olvasni, én nagyon nyugodt vagyok, ja és gratulálok a 8. osztályhoz én megértem hogy te egy nagyon elfoglalt ember vagy és ezer meg ezer dolgod van százával kell csinálnod a honlapokat. De ha te iylen elfoglalt ember vagy nem kellet volna ezt bevállalnod, ha egy játékos adatok meg mérkõzések listára 2 hetet vártunk nem merek bele gondolni mi lesz késõbb. Egyébként nem nagy a pofám...

mike0013
de nem bízom benne ezért inkább feltöltöttem az adatokat és a beosztást! holnap jön a szabályzat

<#eljen>

mike0013
nyugodjál le!!!
1. 8-ikas vagyok
2. rohadt sok dolgom van...
3. nem mindegy, hogy mien lesz a szabályzat és nem kis idõ megcsinálni az emberkék statját satöbbi
4. nem cska ezen a honlapon dolgozom!!!!
5. ha ennyire nagy a pofád csináld te a többit!

Ha nem bírsz várni, csináld meg te a hátralévõ dolgokat😛

Kansas City Chiefs 42 - Seattle Seahawks 17

<#eljen><#hehe>

WR-ként statom: Rec3,Yds76,Avg25,3,TD1,YAC5

<#eljen><#hehe>

Nah persze pron😛, de akkoris...<#worship><#eljen><#hawaii><#hehe>

Max23
Én nyugodt vagyok...Monnyuk ha egy vezetõ 7.-es matek feladatokat ír a forumba az kicsit gáz de lehet hogy csak én érzem így...<#ticking>Azt meg fõleg nem értem hogy a szabályzaton mit kell gondolkozni? A meccs végi eredményeket le kell printelni le kell írni a a játék beállításokat, és meg kell csinálni a naptárt. Ezt nem bántásnak szánom de ez így nem fog menni az az alap hogy a játékosok adatait felteszem az oldalra, a szabályzat 10 perc alatt kész a naptárt se olyan nagy mûvészet megcsinálni. Ennyi várakozás után 1-2 ember már sztem azt se tudja hogy jelentkezett a ligába.

patriots 4ever 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Majd csak lesz, nyugi.

Max23
látom nem lesz semmi a ligából...

mike0013
lenne egy nagy kérésem!!! megváltoztattam az MSN címemet!!!! és legyetek szívesek felvenni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mike0013
😄DDDDD THANKS!!!!!

a, kapja be a tanár
b, faszom tudja 😊

nekem már több mint 5 éve volt az utolsó matekórám (de azért erre még emlékszem)
(rajzolni kell 3 kört, ahol vannak metszetek)
a, 0
b, 5

(egyébként itt a többi eredmény is: csak M=0 csak F=1 csak K=1
csak MK=4 csak MF=7 csak FK=2 MFK=5 összesen=20)

Hakan
Csak akkor jó ha a matekosok 17-en vannak akkor 4-fõ mind a 3 versenyen részt vett,8 a matek és fizikán,3 a fizikán és a kémián,és 5 a matek és kémián.

Torrenten már lûttam olyan programot ami külföldön több százezer dollárt ér...leszedni persze nem szedtem le...még a végén rámtörik a kommandósok éjszaka az ajtót 😄
azt hittem ez a madden 07 topikja... (nem az offtopik)

ezért utálom a matekot,meg az összes szar órát<#action><#rolleyes>

avengir
A vicces azaz, hogy azt fájlt már másfél hónapja szedtem le, szvsz csak az ügyfélszolgálatisnak volt tele velem a f***a, mert 4 napja folyamatosan zaklattam õket...

szvsz simán beperelhetnéd anetszolgáltatót mert nemhiszem hogy joguk van ilyet tenni 😊 vagy pedig amaitt emrt ezzel megszegték a rendelkezésre állást amit a szerzõdés rögzit és amibe 4 nap jóesélyel nem fér bele 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

avengir
Nem, az amerikai BSA-tol aminek fogalmam sincs mi most a neve, és azt mondta aszolgáltatóm, ha ilyesmi érkezik feléjük le kell tiltaniuk a netrõl amig el nem távolitoma fájlt.... no comment, nem tudom miota bûn egy .torrent kiterjesztésû fájl letöltése....

mike0013
mellékesen😊

Egy matek-szakkör 20 tanulója közül az iskolai háziversenyen matekból 16-an, fizikából 15-en, kémiából 12-en indultak. Mindenki indult legalább egy tárgyból, de volt olyan tanuló is, aki többön is részt vett: 12-en matekból és fizikából, 7-en fizikából és kémiából, 9-en kémiából és matekból.
a., Hány olyan tanuló volt, aki csak matekból indult?
b., Hány tanuló vett részt mindhárom versenyen?

LÉGYSZI SEGÍTSETEK😄DDD

mike0013
bocsi, én is a honlap meg ezek miatt, csak sok a lecke😞(( mostmeg elakadtam a matekban segítene valaki😄?

Haverom megpiszkálta még régebben a Microsoft magyarországi honlapját....neki 1 hétig nem volt nete....
jujj....rosszalkodtál? 😄D
Bucser
BSA feljelentést?? tudtommal BSA magánfelhasználokkal nem foglalkozik. Meg akkor nem a neted megy el négy napra hanem a géped pár évre^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

avengir
Bocsi mindenkitõl a bajnokság csúszása miatt, csak kaptam egy BSA feljelentést és 4 napig nem volt netem.

Az elõfordulhat mert nekem hasonló van de analógos és jól mûködik vele!

Spy Hun
Ilyenem van nekem is, de már nem használom. ps2-es gamepaddal játszottam csak tönkrement az átalakítóm és azóta se vettem újat. Szerintem az zavar be, hogy nincsenek analóg karok. De ez csak egy tipp.

quack
wááá de komoly volt, multiztam, fg-t lovok, 58 yardrol, eleg szarul talaltam el de az irany jo volt, csapodik lefele, ALSO KERESZTLECEN MEGPATTAN, es bepörög, vu de nagy volt 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Tenksz<#crazya><#wink>

zolo
Azt hozzáteszem hogy minden játékban tökéletesen mûködik (Fifa,NBA,Nhl,Need For Speed,FSX),csak itt szórakozik

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Az nfl 2006-tal is volt egy olyan gondom és a 2007-tel is van,hogy a gamepademmel nem tudok elõre-hátra,jobbra-balra futni hamár játékban van a labda.vagyis tudok , de csak egy irányba és ha valamelyik másik irányt lenyomom akkor elvetõdika játékos.Így is tudok játszani tesóm ellen, de elég zavaró,hogyha futnék elõre labdával nem tudok elugrani-cselezni, mert megáll,vagy felbukik a játékos.A védekezésnél is a gépre kell hagyatkoznom , max vetõdni tudok valakire.Elég zavaró, mert így a billnél a tesóm elõnyben van.Létezik erre valamilyen megoldás?

Ilyen gamepadom van.

U.i:Jeff, nagyon komoly az email címed<#worship>

ProGabe
Clint Mansell - Requiem For A Dream(Orchestral Version)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lasden visszalépése után Mike úgy döntött,hogy én legyek a GIANTS-el!<#smile>
MSN:[email protected] <#circling>

30 Seconds To Mars - Battle Of One

AFI - Summer Shudder

Al Fatz - Came Down

Anti-Flag - This Is The End (For You My Friend)

Atreyu - Ex's And Oh's

Audioslave - Revelations

Bishop LaMont feat. Chevy Jones - The Best

Cartel - Say Anything (Else)

Cord - Go Either Way

Damone - Out Here All Night

Dashboard Confessional - Reason To Believe

Dynamite MC - Bounce

Feezy 350 - Playa What

Glasses Malone - Right Now

Hit The Lights - Until We Get Caught

Keane - Is It Any Wonder ?

Less Than Jake - Still Life Franchise

Lupe Fiasco feat. Jonah Matranga - The Instrumental

Matchbook Romance - Monsters

Omnisoul - Not Giving Up

Rise Against - Drones

Riverboat Gamblers - On Again Off Again

Saves The Day - Head For The Hills

Shorty Da Kid - Get Loose

Spank Rock - Backyard Betty

Sparta - Future Needs

Taking Back Sunday - Spin

The Panic Channel - Teahouse Of The Spirits

The Pink Spiders - Easy Way Out

The Rapture - WAYUH

The Red Jumpsuit Apparatus - In Fates Hands

The Sleeping - Don't Hold Back

Trae - Real Talk

Underoath - Ever So Inviting

Wolfmother - Woman

Spy Hun
Van a játékba lista. Alul vmelyik menüpontba van. (talán a profilnál)

KÖSZI!!!!!!!
Nálam ez mûködött, beállt irányba a kamera!
Szerintem ne mvolt szó róla és nem tudok errõl, de várd meg a többieket.

zolo
Nem tudom volt-e róla szó,most nincs kedvem visszaolvasni,fáradt vok, de a játékból valahogy ki lehet szedni a zenéket?vagy van zenei lista?

Na mit intéztél Mike?😄