1942
  • Etelkozi Vata
    Nem vagyok benne biztos, de azon a vitatott képen mintha nem Holmes lenne, mert ő nem 27-esben játszik (vagy játszott eddig), hanem talán 32-esben.
    Vagy nem róla van szó?
  • Thanatos
    hát a mai steelers vs chiefs mecsen nem ment enyire jól a chiefsnek... :P
  • Dexantreal
    5TD ebből enyém.
  • Dexantreal
    Jah és Bengals vs Chiefs 13 - 45 lett.
  • Dexantreal
    Nagyon jó ez a Madden NFL 2007! Jókat is lehet ám röhögni néha pár dolgon: pl bírom azt, mikor a Chiefs szurkolói (de másé is, mer ez sablonos sajnos: lehetne újítani ünneplés varriációk terén, no mindegy) elkezdenek tombolni TD után és a dagi a hasával neki ugrik a soványnak, az meg bezúg a védőfal alá...a dagi meg tovább ujjong és csak 1-2perc késéssel kezdi keresni haverját.

Aztán pfűűű, most playoffba tarolok WR csávómmal. Előző meccsen nyomtam 3 TD-t és nyertünk 46-65-re az Indianapolis Colts ellen és olyanok voltak, hogy interceptionből legalább 60yardos futás után TD, Jhonson is a HB legalább 2 TD-t szerzett, szal pörög a Kansas City Chiefs nagyon. Oké, pron, de mindig azt mondom ilyenkor, hogy saját szórakoztatásomra játszom és bizony pron se mindig ilyen Hawaii-i élet van, de most valamiért nagyon. Erre Bengals vs Chiefsnél találjátok ki mi lett: 5TD % rec-ből. Elején elkaptam kettőt úgy, hogy utána mindkettőből TD lett.... áhh, kezdők szerencséje, mondom magamban.... aztán sorba potyognak kezembe a labdák és 50-80 yardos futások.

Ez volt a helyzet 4 TD után:

Aztán a mecs vége felé mikor már meg volt az 5-dik is, a gép kiírta ezt:

Volt már másnak is ilyen?
  • Shortstop
    hihetetlen mennyire ügyes gyerek vagy! komolyan mondom szobrot neked!
  • Dexantreal
    De amúgy thanks az infot:P. Most legalább ezt is tudom.
  • Dexantreal
    ... erre is no comment ember. Nem mindenkinek a teljes világa az NFL, valaki csak ímmel-ámmal nézi a mérkőzést, tudja a szabályokat és nem kezd el zokogni azon, ha más nem tudja ki a liga legjobb RB-je, vagy pl QB-je vagy egyéb poszto.... szóval rohadtul nem kéne annyira nagyra lenned az NFL tudásoddal és a kezdőket meg nem kéne így lenézened...
  • Dexantreal
    Ezzel ne törődj. Felületesen értem az NFL-t, annyira, hogy eligazódjak benne....nem vagyok egy fanatikus rajongó, de szeretem játszani gépen és szeretném élőben is nyomni. Ez nekem elég.... majd megtanulom a szabályokat és akkor nem elsz gond vele, a posztokkal meg képzeld tisztában vagyok, de itt is csak úgyahogy.... és ez nekem elég. Nem értem miért kell bele kötni midnenbe :P.
  • Dexantreal
    Hehh?
  • Jeol
    mind1..hagyjuk...
  • Dougie
    mit lehet félreérteni azon, ha valaki nem ismeri fel a liga egyik legjobb RB-jét
  • Jeol
    félre értetted....
  • Dougie
    valaki mást...
    (ok, nem mondok semmit...)
  • Bucser
    Legjobb amikor DT poston jászom és nyert meccs után anyuci kérdi: Hány TouchDown-t szereztél?:D
  • Dexantreal
    Jah, playoff az még vissza van. Rögtön futottam egy 80yardos TD-t a első két-három perc alatt(képen nem én vagyok, épp valaki mást mutat a kamera):

• Dexantreal
    Thanks! RB mintha lettem volna már, ilyen kis próbálkozás féleség alapján, nekem asszem bejött....de, ha nem voltam még, akkor majd kipróbálom.

Egyébként a tálcáról elkavartam valahogy a total commander ikonját :S és gőzöm sincs, hogyan kell visszatenni :S....valaki ötlet?
  • Dexantreal
    üzenet: Offensive Player of the Year

Offensive Rookie of the Year

• robotnyk
    szép, összehoztam egy komoly RB-t, de valahogy a superstar irányítása nem áll kézre
  • robotnyk
    na jó, fewest passing yards allowed -6 ;)
  • Dexantreal
    Na, WR vagyok és picit sok a kép, szóval linkbe nyomom be, mert hiába ez a szabályozó izé most sg-nél a képeknél, akkoris ez most sok és hogy ne húzzam szét a topikot.

Szezon után eredmények, díjak stb WR-ként:

díjak

favorites - depth chart

Hall Of Fame resume1

Hall Of Fame resume2

honlap és home rész: jelentős változás

paint - Offensive Player Of The Year

paint - Rookie Of The Year

paint - MVP

Message from Mom. Subject: You Won! Ezt egyébként nagyon bírom, hogy a "muterom" küldözget üziket, mindig ilyen totál viccesek vannak. Nem mindig, de sokszor, nah.

Ez az én eredményem első szezon után pro-n WR-ként.. Oké, csak pro :P, de a magam szórakoztatására játszok és nekem még így megfelel és nem is túl könnyű és nem is túl nehéz.
  • Dougie
    lehet hogy lassan meg kéne látogatni egyet...
  • robotnyk
    orvos látott már?
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Dexantreal
    Na, vége a szezonnak nfl superstar modba és taroltam! Mindjárt nyomom be a képeket.
  • robotnyk
    igen csak beállítás, int returnből viszont 2005ben volt egy 104 yardos :)

defensiveből a legemlékezetesebb 4 tackle 3 int Footetól.
  • ProGabe #956
    mennyit anyáztam én e miatt pénteken haverommal :) ő tényleg csak azt látja hogy "sok nagy barom egymásnak megy",miközben tényleg ez a világ legösszetetteb - és ebből kifolyólag - a leg stratégia-orientáltabb játéka
  • Thanatos
    jah főleg amikor a magyar focibuzik hülyézik le az amerikaifocit én azt birom :P
  • D00M
    Nincs mit ez tetszik ebben a sportban, hogy iszonyú összetett, ahhoz megértsd minden csínját-bínját több év tanulás szükséges, ezért is durran el az agyam mikor azt mondják, hogy csupa idióta játsza, miközben az egész eszjáték.
  • ProGabe #953
    banner javítva ;)
  • Dexantreal
    Aha, na thanks ezt a bő információt! "el kell puccolni" = ez tetszik. Mindenesetre akkoris DT szeretnék lenni, Cowboys csapat fórumára írtam, most valami válasz félére várok tőlük, hogy picit felvilágosítsanak, aztán elkezdek gyúrni, vagy majd már a kövi héten és hajrá utána.
  • D00M
    A fullback ritkábban kap labdát, többnyire a Hb-nek előblokkló szerepet tölt be, labdát csak akkor kap ha 1-2 yard kell az 1st down-ig, sokkal nagyobb és erősebb de lassab mint a HB. Robbanékonynak, bivalyerősnek (és egy kicsit psyhonak) kell lenni ugyanis pár embert el kell pucolni az útból, hogy a HB tudjon futni. A DT mellett balra van a Guard jobbra az End a Guard feladata lényegében ugyanaz mint a DT-é (playtől függ) az End többnyire a külsőfutásokban illetve a blitzekben játszik szerepet.
  • robotnyk
    2 talán, majd utánanézek :)
    a képen amúgy Miller 3 passz, 165 yard, 3TD :)
  • Dougie
    + a 2005-ben csináltam egy meccsen két kickoff return egy emberrel (de az online meccs volt) - utána már inkább kirúgta a szélére az illető a labdát kickoffnál és inkább bevállalta a penalty-t :)
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Dougie
    azt mondjuk nem nagyon értem, hogy hogy tudsz úgy játszani hogy fogalmad sincs a posztokról, ráadásul még élőbe is akarsz játszani...
    előbb lehet hogy tisztába kéne lenni néhány alapdologgal, (persze ez csak az én véleményem)
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Jeol
    ez meccsen volt szerintem :D
  • Dexantreal
    Ez mi, hol, merre, melyik mód?:S...mármint training camp vagy ilyesmire gondolok itt...