1942
-
Etelkozi Vata #982 Nem vagyok benne biztos, de azon a vitatott képen mintha nem Holmes lenne, mert ő nem 27-esben játszik (vagy játszott eddig), hanem talán 32-esben.
Vagy nem róla van szó? -
Thanatos #981 hát a mai steelers vs chiefs mecsen nem ment enyire jól a chiefsnek... :P -
Dexantreal #980 5TD ebből enyém. -
Dexantreal #979 Jah és Bengals vs Chiefs 13 - 45 lett. -
Dexantreal #978 Nagyon jó ez a Madden NFL 2007! Jókat is lehet ám röhögni néha pár dolgon: pl bírom azt, mikor a Chiefs szurkolói (de másé is, mer ez sablonos sajnos: lehetne újítani ünneplés varriációk terén, no mindegy) elkezdenek tombolni TD után és a dagi a hasával neki ugrik a soványnak, az meg bezúg a védőfal alá...a dagi meg tovább ujjong és csak 1-2perc késéssel kezdi keresni haverját.
Aztán pfűűű, most playoffba tarolok WR csávómmal. Előző meccsen nyomtam 3 TD-t és nyertünk 46-65-re az Indianapolis Colts ellen és olyanok voltak, hogy interceptionből legalább 60yardos futás után TD, Jhonson is a HB legalább 2 TD-t szerzett, szal pörög a Kansas City Chiefs nagyon. Oké, pron, de mindig azt mondom ilyenkor, hogy saját szórakoztatásomra játszom és bizony pron se mindig ilyen Hawaii-i élet van, de most valamiért nagyon. Erre Bengals vs Chiefsnél találjátok ki mi lett: 5TD % rec-ből. Elején elkaptam kettőt úgy, hogy utána mindkettőből TD lett.... áhh, kezdők szerencséje, mondom magamban.... aztán sorba potyognak kezembe a labdák és 50-80 yardos futások.
Ez volt a helyzet 4 TD után:
Aztán a mecs vége felé mikor már meg volt az 5-dik is, a gép kiírta ezt:
Volt már másnak is ilyen?
-
#977 hihetetlen mennyire ügyes gyerek vagy! komolyan mondom szobrot neked! -
Dexantreal #976 De amúgy thanks az infot:P. Most legalább ezt is tudom. -
Dexantreal #975 ... erre is no comment ember. Nem mindenkinek a teljes világa az NFL, valaki csak ímmel-ámmal nézi a mérkőzést, tudja a szabályokat és nem kezd el zokogni azon, ha más nem tudja ki a liga legjobb RB-je, vagy pl QB-je vagy egyéb poszto.... szóval rohadtul nem kéne annyira nagyra lenned az NFL tudásoddal és a kezdőket meg nem kéne így lenézened... -
Dexantreal #974 Ezzel ne törődj. Felületesen értem az NFL-t, annyira, hogy eligazódjak benne....nem vagyok egy fanatikus rajongó, de szeretem játszani gépen és szeretném élőben is nyomni. Ez nekem elég.... majd megtanulom a szabályokat és akkor nem elsz gond vele, a posztokkal meg képzeld tisztában vagyok, de itt is csak úgyahogy.... és ez nekem elég. Nem értem miért kell bele kötni midnenbe :P. -
Dexantreal #973 Hehh? -
Jeol #972 mind1..hagyjuk... -
Dougie #971 mit lehet félreérteni azon, ha valaki nem ismeri fel a liga egyik legjobb RB-jét -
Jeol #970 félre értetted.... -
Dougie #969 valaki mást...
(ok, nem mondok semmit...) -
#968 Legjobb amikor DT poston jászom és nyert meccs után anyuci kérdi: Hány TouchDown-t szereztél?:D -
Dexantreal #967 Jah, playoff az még vissza van. Rögtön futottam egy 80yardos TD-t a első két-három perc alatt(képen nem én vagyok, épp valaki mást mutat a kamera):
-
Dexantreal #966 Thanks! RB mintha lettem volna már, ilyen kis próbálkozás féleség alapján, nekem asszem bejött....de, ha nem voltam még, akkor majd kipróbálom.
Egyébként a tálcáról elkavartam valahogy a total commander ikonját :S és gőzöm sincs, hogyan kell visszatenni :S....valaki ötlet? -
Dexantreal #965 üzenet: Offensive Player of the Year
Offensive Rookie of the Year
-
#964 szép, összehoztam egy komoly RB-t, de valahogy a superstar irányítása nem áll kézre -
#963 na jó, fewest passing yards allowed -6 ;) -
Dexantreal #962 Na, WR vagyok és picit sok a kép, szóval linkbe nyomom be, mert hiába ez a szabályozó izé most sg-nél a képeknél, akkoris ez most sok és hogy ne húzzam szét a topikot.
Szezon után eredmények, díjak stb WR-ként:
díjak
favorites - depth chart
Hall Of Fame resume1
Hall Of Fame resume2
honlap és home rész: jelentős változás
paint - Offensive Player Of The Year
paint - Rookie Of The Year
paint - MVP
Message from Mom. Subject: You Won! Ezt egyébként nagyon bírom, hogy a "muterom" küldözget üziket, mindig ilyen totál viccesek vannak. Nem mindig, de sokszor, nah.
Ez az én eredményem első szezon után pro-n WR-ként.. Oké, csak pro :P, de a magam szórakoztatására játszok és nekem még így megfelel és nem is túl könnyű és nem is túl nehéz. -
Dougie #961 lehet hogy lassan meg kéne látogatni egyet... -
#960 orvos látott már? -
Dougie #959 törölt hozzászólás -
Dexantreal #958 Na, vége a szezonnak nfl superstar modba és taroltam! Mindjárt nyomom be a képeket. -
#957 igen csak beállítás, int returnből viszont 2005ben volt egy 104 yardos :)
defensiveből a legemlékezetesebb 4 tackle 3 int Footetól. -
#956 mennyit anyáztam én e miatt pénteken haverommal :) ő tényleg csak azt látja hogy "sok nagy barom egymásnak megy",miközben tényleg ez a világ legösszetetteb - és ebből kifolyólag - a leg stratégia-orientáltabb játéka -
Thanatos #955 jah főleg amikor a magyar focibuzik hülyézik le az amerikaifocit én azt birom :P -
D00M #954 Nincs mit ez tetszik ebben a sportban, hogy iszonyú összetett, ahhoz megértsd minden csínját-bínját több év tanulás szükséges, ezért is durran el az agyam mikor azt mondják, hogy csupa idióta játsza, miközben az egész eszjáték. -
#953 banner javítva ;) -
Dexantreal #952 Aha, na thanks ezt a bő információt! "el kell puccolni" = ez tetszik. Mindenesetre akkoris DT szeretnék lenni, Cowboys csapat fórumára írtam, most valami válasz félére várok tőlük, hogy picit felvilágosítsanak, aztán elkezdek gyúrni, vagy majd már a kövi héten és hajrá utána. -
D00M #951 A fullback ritkábban kap labdát, többnyire a Hb-nek előblokkló szerepet tölt be, labdát csak akkor kap ha 1-2 yard kell az 1st down-ig, sokkal nagyobb és erősebb de lassab mint a HB. Robbanékonynak, bivalyerősnek (és egy kicsit psyhonak) kell lenni ugyanis pár embert el kell pucolni az útból, hogy a HB tudjon futni. A DT mellett balra van a Guard jobbra az End a Guard feladata lényegében ugyanaz mint a DT-é (playtől függ) az End többnyire a külsőfutásokban illetve a blitzekben játszik szerepet. -
#950 2 talán, majd utánanézek :)
a képen amúgy Miller 3 passz, 165 yard, 3TD :) -
Dougie #949 + a 2005-ben csináltam egy meccsen két kickoff return egy emberrel (de az online meccs volt) - utána már inkább kirúgta a szélére az illető a labdát kickoffnál és inkább bevállalta a penalty-t :) -
Dougie #948 törölt hozzászólás -
Dougie #947 azt mondjuk nem nagyon értem, hogy hogy tudsz úgy játszani hogy fogalmad sincs a posztokról, ráadásul még élőbe is akarsz játszani...
előbb lehet hogy tisztába kéne lenni néhány alapdologgal, (persze ez csak az én véleményem) -
Dougie #946 törölt hozzászólás -
Dougie #945 törölt hozzászólás -
Jeol #944 ez meccsen volt szerintem :D
-
Dexantreal #943 Ez mi, hol, merre, melyik mód?:S...mármint training camp vagy ilyesmire gondolok itt...