Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fölösleges..., tipikus magyar hozzállás, jusztse tanulok meg egy oylan nyelvet amin a számitógépes programok 99% fut és kb 10 perc ráfoditásal egy progiban már midnent, értek, minek az..., de az iylennel én ugyvagyok hagyom hagy szivjon ha akar..., egy full amerikai játékot magyargatni amiben a szakifejezések fele fordithatatlan..., oh yeah...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

izé..., én kérnék elnézést helyetted is...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
Nem tudom neked minek magyarítás hisz még magyarul sem tudsz rendesen... Egyébként szerintem tök felesleges a magyarítás mert ha a szabályokat nem tudod akkor fingod sem lesz róla mi az a szélsõ elkapó vagy a futó (bár mondjuk nem tudom hogy fordítanák a runningback meg a fullback közötti különbséget😄)

Valamint hidd el Thanatosnak nem igazán van szüksége magyarításra😄 (szerintem neki is akárcsak nekem a hátamon is feláll a szõr a magyartalan fordításoktól helyenként.. inkább maradjon angol) Manapság már angol tudás nélkül elég nehéz ellenni.. tanulkj meg angolul forgasd a szabálykönyvet meg szótárt az öledbe én is úgy tettem régen mikor még commodore-om volt meg 386-osom..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mi a kinod thanatosz?
a pofad nagy, mikor lenne honosítas akkor meg...
man nem is lenne jó?
hat persze h jo lenne segfej!!!!!

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

jajjaj...

😛P...pl határozottan jól esne az IQ kérdéseknél egy magyarosítás...biztosra veszem, hogy sablonos és valahogy kilehetne szedni a szöveget, lefordítani és magyarrá varázsolni és voálá...meg az már csontnélkül is menne, h az nfl superstar mod-ba a házba lefordítani a dolgokat a gyengébek kedvéért - én értem😛 - meg az interjúkat és egyebeket....szal én támogatom az ötletet....csak nincs senki aki megcsinálja😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

õõõ jaj...

pedig nem rossz ötlet😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nfl-hez honositás? atyaúristen...

Bucser
NINCS HONOSÍTÁS!

A SZABÁLYOK MEG MÁR LE LETTEK ÍRVA KORÁBBAN.. Mi lenne ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál a redvás topicban?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

haho valaki adna linket a honosításra?
mert igy nem tom jatszani, mert nem ertek semmit
a szabalyokat se meg igy qurva szar
help

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

nálam TS2 the best😛

meg nézzen pár meccset

examinee
Ventrillo sokkal jobb mint a ts2...

teddymac
jaj nem kell megtaláltam azé thx

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Bucser
talán mássz bele az options-be és megnézni a billentyûzetkiosztást elõször aztán meg olvasd el a szabályokat utána pedig próbálgasd a mini drilleket és az egyszeri meccseket.

teddymac
Valaki help kéne az msn cim lista nemtom kivel kell játszanom 😞

Leci valaki irja man le nekem h hogy kell jatszani az nfl-t, es a billentyuzetet is jo lenne hozza lec!!
koszi.

tudom :d szóval enyi

mike0013
arról ne álmodj, hogy felmegy!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ezt buktad akkor...

ProGabe
te vistara betara akarod felrakni ezt?ne csodálkozz hogy nem megy...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello valaki help windows vista van a gépemen(nem fogom fel rakni a szar xp) és nem tudom felnyomni a gépre ha valaki tud jó megoldást akkor szóljja ha nem nem tudok részt venni a bajnokságban thx

ÉS AZÉRT NEM KELL KILÉPNI MERT VESZTÉSRE ÁLLSZ.
PL õ vezetett 7-0ra
de utána BUMMMM
PONTOSAN!!!
A TEDDYNEK nagyon igaza van.
Tényleg jó meccs volt😄
58-21
bár voltak technikai hibák de ez van😄
teddymac
pfuuu -tegnap este hatalmas zakot kaptam a Packers-tól.,de élveztem a játékot.Az én gépem is kifaygott a 4. végefelé ,de mentettünk képet és eredmények az is jó 😊
Miért fáj az valakinek ha valaki kikap ez csak játék.

HAJRÁ VIKINGS

pffff...

én csak egyszerûen nem értem miért voltál ilyen tahó,a meccs érdekel a legkevésbé

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Max23
kilépek, bocs amiér elrontottam a meccsed...bye

mike0013
khm... <#felkialtas> ezt kapja adam0421
(3 után feketelista)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Bucser
sehogy szerintem.. 32-bites windows XP (vagy zt megelõzõ oprendszer) kell neki... 64 biten sem megy egy negyedet kibír utána random fagyásokat generál.. 32 biten csont nélkül fut.

windows vista (oprendszer) re hogy tudom fel rakni a gemet?

õõõ akkor közölnék valamit. megkerestem a adam0421 msn címû emberkét,aki a philadelphia eaglessel jáccik és akivel az elsõ meccsem lenne a bajnokságban. támadt egy apró nézeteltérésünk,de azért elindult a game. az elsõ negyedben elmentem 10-0 ra,erre õ sorozatos encroachmentekkel tönkretette a játékot,ami végülis ugye disconnecttel végzõdött. nem tudom mi a ti véleményetek errõl de ha többi résztvevõ hozzáállása is ilyen akkor nem tudom hova fogunk kilyukadni😞
u.i.:a 10-0 ról azért persze van screenshotom és kérem a rendezõket hogy reagálják le ezt az eseményt

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Hi.
A print screenelést hova menti a játék???
Team Speak 2 akkor már. Ez szar.

véletlen nicns és véletlen nem az a topic, és mielött véletlen átmész torrent topicban az sem az a topic...

avengir
nincs vkinek véletlen en-sl meghivoja?

https://hotshu.wordpress.com/

teddymac
TVUplayer csak kat ide

teddymac
ja láttom már köszi 😊

teddymac
TVUplayer ? az meg mi honnan van ?

ez a TVUplayer igen király. az espn2-n asszem adják a mai monday nightot is
de káááár hogy melózom😞😞😞

teddymac
Na emberek, aki velem fog játszani este 8 után ráérek minden nap😊
Ha csak a család nem szól közbe.
Remélem egy-két Barátság is születik a verseny alatt.
Remélem, sokan ismerik a Ventrilo progit aki nem annak itt egy kis nfo:

VENTRILO voice-chat

Innen le tudod szedni és nfo is, van, hogy kell feltelepíteni.ventrilo letöltése.
Szivesen dumálok játék közben azzal, akinek van kedve.
Ha ez bonyesz marad msn-mikrofon.
<#phone><#phone><#phone><#phone><#phone>

Akit még érdekel az amcsi focis honlap az nézegesse.Most lett frissítve!!!
AMCSIFOCi
teddymac
<#worship>

examinee
Most kezdödik Sport1-en!

teddymac
HEJ,szép napot és szép reggelt 😊 lemaradtam a tegnapi match-röl (sport2)
Le tudom valahonnan szedni ?
<#help><#help><#help><#help><#help>

Bucser
nfl honlapján megnézheted, hogy melyik meccset ki közvetíti és mikor. Úgyhogy választod a csatornát és megy. Most a Cardinals vs. 49ers találkozót néztem és kurvára megérte... MOst viszont tépek aludni mert holnap 7-kor kelek😄

JA letöltéseket feltöltéseket ki kell kapcsolni közben😄

összes mecset közvetitik? 😊

Bucser
10 goto www.google.co.hu
20 writeln"TVUplayer"
30 hit enter
40 download
50 install TVUplayer
60 Switch fox
70 smile and enjoy😊

examinee
Tök jó hogy a meccseket a Sport2 közvetiti és nem a Sport1... gg