1942
  • Bucser
    Sajnos úgy tűnik, hogy a lenti 0-ás bug állandósulni látszik:( Ismét előjött. Gondoltam visszatöltöm de akrmilyen eredményt érek el edzésen megmarad a -87 -es overall hatás.. aztán meccs előtt meg nemupdateeli az eredményeket.. sőt meccs után ugyanúgy megvannak a practice eredmények(meccse előttiek) és folyamatosan adja hozzá az újakat:( Asszem kezdhetek új DT-t... A picsába...
  • Dexantreal
    Én meg most kipróbáltam CB-t is. Az is bejön.
  • Bucser
    Brady-nek szar napja volt ma:D 3 tackle 3 sack:D És mind általam:D Nem tudom mit cisnál azt offensive wall:D szerintem haragudtak brady-re és bevetették a Beamen féle "rúgassuk szét a QB seggét" figurát:D
  • robotnyk
    yikes! véletlenül nem amputálták a lábát? :D
  • Dexantreal
    Érdekes. Részvétem, szar lehet egy jó edzés után ilyen buggal találkozni. Nekem szerencsére nem volt még.
  • Bucser
    Enyhe bug? Játszottam a redskinsel 4 tackjle ebből 2 sack és egy forced fumble volt ajutalmam majd elmentem edzeni. összehoztam egy B-s edzést 6 átlag pontal majd egy A-t 11-el. Íme az eredménye...

• Dexantreal
    Hajrá. Maradok pro-n :P, nekem az a jó.
  • Bucser
    Én is most DT-vel játszom nekem csak 79 volt az overallom viszont strengthem 94-es:D Most már a szezon 2. hónapjában járok és az overall 83-as de all pron kurva kemény:D Igaz engem a Colts draftolt be 3. körben:) (mondjuk soha nem láttam Manninget 8 interceptiont dobni azelőtt:D)
  • Dexantreal
    Már mindegy. Kreáltam újat és ledraftolt a Seattle Seahawks és kezdő vagyok 89-s overállal. Mármint DT. Az igaz, hogy a 4-dik körben draftolt nemtom hányadikként :S.
  • Dexantreal
    Áááá, összehoztam egy tök jó DT-t és a neve Player maradt, mert nagy sietségemben elfelejtettem nevet írni neki ááááá. Utólag meglehet valahogyan a nevet változtatni? :S
  • NB2
    Ma kötelező darab a Cardinals-Bears meccs!!!!!
  • Bucser
    Akkor az a helyes:) Én csak homályos emlékeimet melegítettem fel:)
  • Etelkozi Vata
    Én úgy emléxem, hogy 2-2 csapat egyenes ágon jut a PO-ba, 4-4 pedig wild card meccset játszik, így tulképpen 12-8-4-2-1 a PO rendszere.
  • Bucser
    AFC és NFC lebomlik 4-4 csoportra mindegyikben 4 csapattal. A 4 csapat játszik mindenkivel a csoporton belül 2-t és a maradék 10 meccsen pedig a csoporton kívüliekkel sorsolás alapján (ergo nem jástzik mindig mindenkivel minden évadban ha jól tudom).

A csoportok első helyezettjei kerülnek be a playoffba majd további 4-4 csapat divziónként eredménytől függően. Így 8-8 cvsapat lessz a playoffban ahol egyenes kieséses rendszerben játszanak felmenő ágon (tehát a párosításban összekerültek 1 meccset játszanak aki kiesik az byebye playoff) egészen a divízió döntőig majd a 2 divízió-bajnok játsza a SuperBowl-t.

Én így emlékszem de lehet rosszul.
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    Engem is egyre jobban érdekel az NFL. Szabályokról már sokhelyen találtam leírást, de arról nem hogy a tovább jutások hogy mennek.
    Erről tudna valaki felvilágosítást adni??
    Ugye van AFC és NFC mindegyikben négy csoport négy csapattal. A hogyan tovább érdekelne. Segítséget előre is kösz!!
  • Vanek
    thx a választ!
  • Dougie
    az edzők szerződtetésénél az a negatívum szerintem, hogy van egy csomó jó edző, aki nem vállal Off. vagy Def. Coordinator edzősséget, csak Head Coach-ot
    néha viszont vállal, de HC-nak való fizetésért... mindig csak a pénz...
  • Bucser
    Franchise-ban a teljes csapatot irányítod. Azt veszel aki jön:D És persze figyelni kell a Salary Cap-re a stadionra a rajongókra a free agentekre és érdemes a hosszútávú szerződésekre építeni. Nekem az egyik kedvenc módom. Csak lehetne a gazdasági részt kicsit jobban domborítani:D kevés az anyagi oldal nekem, hogy hoszabban lekössön:D

Egyébként Ja favre a Packers QB-ja idén, bár szerintem ideje lenne a nagy öregnek visszavonulnia mert jelenleg csak szenved...

Trent Green KCF QB-ja ja Romeo Crennel a Cleveland Browns coach-ja

Aprilt nem ismerem:)
  • Dexantreal
    Lol....Green Kansas-i nem?:S Favre meg Packers? :S Kezdő vagyok még a sportba, szal ne hurrogjatok le pls az esetleges baklövés miatt....és ezt hol lehet nézni? Gondolom franchise nem? Mer NFL superstar mod-ba még ilyenre nem nagyon akadtam :S.
  • robotnyk
    nem egyelőre arra nem volt szükség :P
  • Bucser
    Gondolom a csapat meg már a 3. srtadionját építi:D
  • robotnyk
    muszáj volt újítani, 2 év után Cowher, az őt váltó Billick meg most nyáron elégelte meg a sorozatos Superbowlokat :D
    elég fájdalmas transfereket is meg kellett ejtenem a cap miatt (McFadden, Polamalu, Hartings mentek)
  • Bucser
    LOL:D
  • robotnyk
    elég illusztris edzői stáb gyűlt össze a 2011es szezonra Pittsburghben :)

• Bucser
    Online játéknál mikor csatlakoztok nyomj egy ctrl+alt+delete gombot ott jelöld ki a mainapp.exe-t a processek között, majd jobb gombot nyomsz és a prioritás alatti gombot választod. Ott kiveszed a pipát a 2. CPU elől.

Viola.. működik... Eddig az összes EA játéknál meg kellett csinálnom ezt multiban.. valamiért nem szereti ha online játszol több magos rendszerrel...
  • Dexantreal
    Második képen a leghátsó vagyok én.
  • Vanek
    "amd athlon 64 x2 3600+
    1 gb ddr2
    nvidia geforce 7800GTO

offline nem szaggat... routerem van, de eddig is volt. lekapcsoltam a tűzfalat vírusírtót úgy is laggol. levettem a garfikát minimálra úgy h kb ilyen pálcikaemberek rohangásztak egy egyszínű zöld mezőn. akkro is laggolt..." ezt irta az egyik fórumos,kérdésem csak annyi,hogy én uilyen gépet sztnék vásárolni,és nem akarok pofára esni. szval a madden alergiás vmien hardwarre?
    kösz a helpet,fontos lenne gyors válasz
  • lazadio
    Hali! Nekem megvan a madden 2005, odaadtam havernak, hogy tegye fel ő is, és nyomjuk neten, de nem engedi. Próbáltuk hamacsival, meg próbáltuk "simán" is, össze is csatlakozunk, kiválasztjuk a csapatokat meg minden, betölt a játék, de amikor indulna akkor "you have been disconnected" fogad mindkettőnket. Tud valaki segíteni?
  • Dexantreal
    Jah kaptam Dextertől a honlap szerkesztőtől egy üzit, amiben az USA Todayben a top50 legatlétikusabb emberek egyikévé választottak a játékban:

Volt már nektek ilyen?
  • Dexantreal
    Thanks infot! Akkor leülök megnézni majd.
  • Dexantreal
    Nah vége lett az első szezonomnak és taroltam.

Pro Bowl-n ez lett az eredményem:

Aztán előtte persze nyert a Kansas City Chiefs Super Bowl-n 42-45-re a Cowboys ellen, ahol 2TD-t szereztem:

Ez a hátterem most a gépen.

Jah és kaptam egy új kérót a játékban:

• lampard99
    hello lesz xbox kupa Magyarországon(pl: 4x4 fifa) és ha igen hol és mikor?
  • Thanatos
    monday nightot adják kedd este 8tól sport akárhányon
  • Dexantreal
    Tudom :P... pedig jó lenne....viszont, mintha adnák du-tánonként is a hajnali meccseket :S.... úgy rémlik :S. Akkor majd leülök és meglesem.
  • Bucser
    Bocs de nem a te iskolaidődhöz igazítják a Sunday és Monday night footballokat:D
  • Dexantreal
    "ölelget"...amúgy Bucser és Etelkozi Vata thanks a hasznos információkat!
  • Dexantreal
    ....asszem Chiefsnek is szurkolni fogok ezentúl.....csak nemtom, mostanába sport1-2-n hajnalonként van a mecs,nem?:S Az meg szar, mer akkor aludni kell ehh és későn van....
  • Bucser
    Ebből kiindulva tulajdonképpen a DT feladata, hogy az offensív falból minnél több erőforrást lefoglaljon hogy a safety vagy a linebacker eljusson szabadon a futókhoz vagy a QB-hez még a passz előtt. Esetleg a középső futásokat megfogja ha szembe jön vele (ber ez kurva nehézlehet ha egy 140 kilós Center közben még öleleget:D
  • Dougie
    természetesen Larry Johnsonról van szó
  • Etelkozi Vata
    Egyébként elhangzott itt valamelyik hozzászólásban, hogy a DT egyik oldalán az End, a másik oldalán a Guard van, de ez tévedés.
    A DT mindkét oldalán End van, a Guard az támadó fal pozició, és kettő van belőle, ugyanúgy, mint az End-ből (jobb és bal).
    LE-DT-RE 3-4-ben, vagy LE-DT-DT-RE 4-3-ban a védőfal, illetve
    LT-LG-C-RG-RT a támadó fal.

És amint ebből kiderül, a DT legtöbbszőr a Centerrel találkozik, de nem feltétlenül, és viszonylag keveset sack-kel. Sack az inkább az End-ek, de méginkább a Linebackerek, vagy Safety-k, de bizonyos blitzeknél a Cornerbackek sajátja, vagy nekik adatik meg.