Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

hallottátok a hírt, miszerint Terrell Owens állítólag öngyilkossági kísérletet követett el?
furcsa, hogy a legnagyobb szájú és legbalhésabb NFL sztár hirtelen ilyet tett...
avengir
ha ráérsz hajnalba vagy szombat kora délelõtt én benne vagyok.

https://hotshu.wordpress.com/

vki egy meccset pl mostanság???

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nem tudok róla:S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

avengir
nem tettél fel új videokártyadrivert?

Nekem tegnap egy jó mecs után, ahol 77yardot futottam WR-rel<#eljen>, az edzésen beáll a pozícióba és rezeg a monitor, amíg el nem indul. Mecsre mentem és ott is<#shakehead>. Mi lehet a baj?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

na azért énis ölég sokat vok msnen és szívesen részt vennék( és jáccanék is) a ligában

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Pedig ezen az oldalon van, szóval annyira nem kerested😊))
705-ös hozzászólást lsd meg.
examinee
Valaki irta hogy lehet nézni a meccseket interneten valamelyik honlapon! Plz adjon linket hozzá mert nemtalálom!

mike0013
hmm... ez tökéletes ötlet! THX!;>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Egyébként bocs, hogy beleszólok, de:
8 emberrel kezdjétek. Mindenki játszon mindenkivel, legyen megszabva, hogy egy héten 2 meccs legyen lejátszva. Ennyi szabadideje mindenkinek van, plusz nemigaz, hogy ne tudja összeszervezni a másikkal. Jó, igaz, hogy 4 hét alatt megy le, de kb akkor már van fogalma az embernek, hogy milyen. Ha ez sikerült lehet szervezni nagyobb létszámban is. Lehet azt is, hogy 2 nyolcas csoport lesz, csakhogy szokják az emberek. Ha valaki nem játszik, azt egy hét után kirugjátok, ennyi.
Jah, igen. Te me g Spy, többiek nem nagyon. De akkor pont én nem értem rá, sry.

9csöves9
én voltam msn-n is szóltam is neked😊

na mindegy elnézést kérek mindenkitõl,hogy nem játszottam

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Én....csak olyan emberekkel szeretnék összekerülni a csoportba, akik gyakran vannak msn-n és hajlandóak is meccselni<#hehe>

mike0013
az is egy megoldás!
irjon ide az aki újból indulni szeretne és le is játsza a meccseit

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sztem nem törölni kéne hanem normális emberekkel újjászervezni

Ill néha fenn voltak, de akkor meg nekem nem volt jó.

Én egyet játszottam Spy-jal<#idiota><#hehe>, azt is nem hivatalosan<#hehe>. Többiek meg soha nem voltak fent az A csoportból, szal sry<#shakehead>.

De remélem azért lenyomunk néha napján egy mutlit<#eljen>.

mike0013
nah akkor ennyi volt! DELETE BAJNOKSÁG! (senki nem játszotta a meccsét)

Én hagytam a csudába azt és így is leszerzõdtettek 3dik körbe elsõként.

oké köszi. Akkor nem kezdek újat QB-ként... gyûrûkön nemtudok átdobálni :S
ah=ha, elírtam, sry.

Ez a superstar modba az elején a mini camp,nem? Mert, ah igen, akkor ja. Sokat számít hogyan szerepelsz, mert ott figyelnek a pálya szélén a scaaptok ügynökei vagy micsodái. Minél jobb vagy, annál jobb az esély, hogy valami klassz csapat draftoljon majd.

Patch meg nem hinném, hogy van. De Update-re kattintva megtudod nézni és letölteni, ha lesz patch.

valami patch-et lelehet tölteni a 07-hez?
meg még aztis szeretném kérdezni,hogy amikor kezdek egy új játékot,és amikor vannak edzések vagy mik,amikor ha QB vagyok gyûrûkön kell átdobálni a labdát meg ilyenek..😄 na olyankor az értékeimen sokat változtat ha jól illetve rosszul szereplek ezeken az edzéseken?
ok!
köszönöm!
Nézd a tükörben alúl a csíkot. Az mutatja mennyire nézel ki frankón. Próbálgassad csak a dolgokat.QB-re is lehet ám pakolni mindenfélét.

Bucser
nézd meg,, hogy merre változik az érték...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser!

köszönöm a jótanácsokat, de nem értem, hogy a tükörben mit nézegessek.
állandóan változtassam a sisakot és az "eye paint"-et?
mást igazán nem tudok változtatni. QB-et játszom. ott max felvehetek hosszúujjút. :-)
vagy ennyit számítana ha mondjuk visor-t raknék a sisakra?
Edzéseken A+-t elég nehéz elérni, az A is ritkán megy, mert a gép szívózik. Futok egy jót, vagy a csapat alakít egy remek támadást - WR vagyok - és utána meg elszúrják és lemegy 3-ra meg ilyesmi.

Ügynököt meg elején csak a legalacsonyabbat lehet felvenni...mármint kategóriában. Gondolom oda is kell1-2 év,mikor felvehetek mást...

Bucser
Az edzéseken jól kell szerepelni (tehát A+-t átlagban elérni) és akkor folyamatosan fejlõdik majd meccsrõl meccsre szezonról szezonra.

popularity-t pedig a tükörben és hosszú évek során játékkal valamint olyan ügynökhöz menni ahol a popularity positive.😊 Tehát az ügynök nem az individualitást segíti elõ😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sziasztok!

tudnátok nekem segíteni egy-két dologban?
1. hogyan tudom a képességeimet javítani? (pl. erõ, dobás pontosság, stb)
2. hogyan tudom a popularity-t javítani? ha nyilatkozom, akkor csak lejebb csúszik a megítélésem :-(

elõre is köszönöm!

robotnyk
nem,sztem okosakat mondasz. nekem is az a gondolat fogalmazódott a fejemben hogy túl sokan vagyunk

Szerintem maradna minden poszt név angol magyarosításba, ha lenne. Legalábbis én nem fordítanám le azokat, mert tényleg eléggé érdekesre sikerülnének...

Na vagyok ismét. Elromlott a gépem, ma hajnalba lett megjavítva. Ha még megy a bajnokság, akkor akikkel van meccsem, jelentkezzenek! Én is keresem majd õket😛.

Ne rám legyetek mérgesek. Sok-sok ligában voltam már, NFL, NHL, PES.
Mindíg az szokott lenni a baj, hogy túl sok emberrel kezdik el. Aztán általában a fél gárda tojik rá.
Szvsz egy 6-8 fõs liga indulásnak elég, aztán ha beindul a bajnokság, és aktívak az emberek, akkor lehet mindíg kicsit bõvíteni.
Én egyszer vezettem egy 30 fõs NHL ligát. Mindenki aktív volt, folyamatosan mértem az emberek aktivítási szintjét, aki a leggyengébben teljesített, kidobtam és felvettem helyette mást.
Csak egy jótanács.
Kevesebb ember, pörgõsebb és aktívabb liga, nagyobb élvezet, jobb hangulat, ez több aktív jelentkezõt vonz, több ember, és a kör megy tovább.
Bocs, hogy beleugattam.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

And 1
csácsá
lenne egy kicsit hülye kérdésem,embert hogyan lehet váltani védekezésnél ?
vagyis a labdaindítás elõtt tudok váltani de utána meg nem 😄
és ez így nagy akadály 😄

viszotn ha maguktól nem haladnak krédés vane értelme 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eplus2><#idiota><#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

avengir
Az embereket nem lehet ostorral verni, hogy játszanak...

Ez egy atom komoly liga lehet...
Már bocs, csak olvasok...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

mike0013
NEM MSN-EN!!! emilben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ide küldd és fennt lesz az oldalon az elsõ eredmény...

Hi.
én már lejátszottam a meccset és átküldtem volna msn en de kinek???
meg visszavágót is kell játszani???
mike0013
elõbbi, azaz nem játszik senki se!!! legalább is én még nem kaptam emilt az eredményekrõl

nem nagyon frissülnek az eredmények a bajnokság honlapján. ez azért van mert nem folynak a mérkõzések vagy csak a házigazdák lustulnak?

Attila8805
A 2.0 patch mit javít?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Bucser
Igaz lehet😄

Nekem úgy tûnik íroniával írta😊
Bucser
szerintem elég gázosak ezek a nevek...

Szerintem simán lehetne fordítani, pl.
Negyedvéd, félvéd, egészvéd, szûkvég, orrvéd, jobb vonalvédõzõ, bal vonalvédõzõ, középsõ vonalvédõzõ, szabad biztonsági, erõs biztonsági, sarokvédõ, satöbbi. Hát ez jó lenne...