Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
miért nem állítod át a depth fieldben? Én rookieként így lettem kezdõ QB😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szar qb nézete?én speciel imádom,sztem zsír újítás

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

DT-nek is jó a kamera nézete. A WR-nél annyi, hogy F-t nyomsz, mikor íg szar oldalas kamera állást nyom be....akkor visszaáll normálisra. DT kiválasztására engem amúgy a kíváncsiság hajtott, hogy milyen le sackelni a QB-t<#hehe>, de egyenlõre csak edzéseken van rá alkalmam. A két elsõ sztár 85 és 80-s overállal van, õk vannak most a Packers kezdõ csapatába a védelemnél...a 76-os overálommal meg max jövõre állhatok kezdõbe legkorábban szerintem<#hehe><#shakehead>. De majd keményen edzek<#eljen>.

Valaki majd válaszolna nekem a #837-re?<#help>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

puntert vagy kickert ajánlom, akkor jó a kameranézet mindig 😊

DT az jó poszt? QB-nak xar a kameranézete(apropó ezen nemlehet változtatni?) HB-ez nagyjából elmegy... WR-túl nehéz.
Melyik posztokat ajánljátok? Van egyáéltalán aki játszik QB-ként? 😊
NFL-be DT vagyok és voltmár nektek ilyen jó a rajtkor? Packers igazolt le és ennnyi minden zöld ill narancssárga. Pedig más posztnál minden piros még ilyenkor. Overál 76 és egy muksó elõz meg 85-tel. Azt írja, hogy "Doesn't have a elite upper body strenght." Ez mit jelent?:S Hogy soha nem leszek jó DT, mert nincs meg a megfelelõ testalkatom?:S<#shakehead> Én ezt szûrtem le, de remélem nem ez az igazság itt a szövegben.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmmm....valahogy kedztem már kapizsgálni, hogy értéktõl is függ...így megerõsítetted bennem. Thanks!<#wave>

a superstar egy szar, játszatok franchise-t, kb ezerszer jobb

ez attól függ hogy milyen értékei vannak az emberkédnek...
Shortstop
valaki nem tudj hogy a superstar módban hogy lehet azt megoldani hogy 10.000-bõl egyszer legalább a 'Fins draftoljon?
vagy melyik file-t kellene hackelni hozzá?

Nem. NFL superstar mod....játékos kiválasztás....és a draft elõtti hetek: interjú, ügynök igazolás, edzés,edzés,IQ teszt és interjú, edzés, edzés draft. Na, pro-n van nekem és mégis van amikor edzésre katt és kiválasztok egyet, mellette ott van, hogy all-pro, vagy épp roookie és nem lehet választani:S:...de draft után meg már pro-n tolom...:S.

Shortstop
ha megvan a bronz én ott még nem ajánlanám a következõ szintet, mert elmegy a kedve 😊

általában ez így is van de a superstar módban ugy tapasztaltam nem lehet megpróbálni többször

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

A trainig camp feladatokat mindíg a legkönnyebb szinten kezded. Ha eléred legalább a bronz fokozatot, akkor próbálhatod meg nehezebb szinten, több pontért, amolyan mindent vagy semmit alapon.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Ja és miért van az, hogy a menübe pro szint, nfl superstar modba pro szint és van amikor mégis rookie,vagy all-pro a draft elõtti edzések?:S...

Ahhá. Ezer thanks!<#wave> Kíváncsi vagyok az õ posztjukra, hogy milyen így játszani.

End (RE, LE), meg defensive tackle (DT)

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Azokat a posztokat, hogy is hívják a védõknél, akik a támadók elsõ sorával állnak szemben?:S Általában hárman, ha jól tudom... a játékban kiszeretnék próbálni egy olyan posztot is.

Shortstop
http://www.miamidolphins.com/newsite/news/fromthegame.asp?docid=23746

Bucser
Culpepper megint sérült ha jól tudom (ha meg nem fingom sincs miért nem játszott...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shortstop
nabazz MIA & TB vesztett viszont a JAX aláz 😊
holnap még a Ravens behúzza a Broncost azt kárpótolva is vagyok 😊
Go Florida (& Baltimore) !!!

robotnyk
szép, ha nem fut helyette Myers a 4dik negyedben, talán egy 100ast még én is összehozok Parkerrel 😊

szerk: lol, a szöveget most néztem csak (defensive cordinator was in tears 😄DD)
törölt hozzászólás

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

robotnyk
2010, Week 2, Bengals-Steelers

mike0013
mondd meg neki, hogy kapcsolja ki, ha nem tudja hogyan kell akkor mondd meg neki :p

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

<#falbav><#falbav>
😞 haverommal meg pancser nem tud mer a tûzfalja leblokkolja de azért köszi :S
Úgy ahogy te akarsz úgy csak eredeti játékkal lehet!
Network game-re kell menni és akkor te vagy haverod hostolsz a másik meg csatlakozik😊

ja és én is szivesen játszok ligába!
Sziasztok vki tudna segíteni hogy kell interneten játszani?:S mer mikor regisztrálni akarok a eagames onlinen a végén kéri a CD registration kódot... de nem fogad el semilyet vki meg tudná mondani h ide mit írjak be?? köszi szépen!
avengir
benne elnnék de mivel a következõ havi mukabeosztásom miatt csak és kizárólag vasárnap érnék rá játszani, ezért...

https://hotshu.wordpress.com/

5 more to go...

9csöves9
megtudná valaki mondani melyik gombbal lehet páros lábbal elõre becsúszni az irányítóval? köszi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

MArkez ezt olvasd el: KLIKK

hali van valahol magyarul szabályzatleirás ,, mert szeretném de nem értem ezt se mint a baseballt PONTOSAN, fel lehet valahol lelni ahol normálisan leirják?nem szakmai zsenisen
Én benne lennék egy 8 fõsbe, heti egy meccsel.

na akkor márcsak 6 ember köll😄

mike0013
én benne lennék, de sajnos a tanulásra kell koncetrálnom, ha meg nem tanulok akkor nem biztos, hogy itthon vagyok... szóval sajna én nem tudok menni😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Én már írtam, hogy benne vagyok.

na emberek vitassuk már meg egy 8fõs miniliga elindítását:nem hiszem el hogy nem lenne még rajtam kívül 7 ember aki heti egy meccset ne tudna lejáccani

ja-ja.
érdekes elmélet lenne :-)
egy macsó, aki beszól mindenkinek, és Favre-on kívül senki nem elég jó neki, ilyenért idegösszeomlást kapjon :-)
mike0013
TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKK!!!😄

mike0013
mindjárt

Shortstop
LOL!

biztos azért mert nem kapott passzt! <#nyes>

igen. állítólag allergiás reakciót váltott ki nála a fájadlomcsillapító.
viszont nem tudhatjuk, hogy mi zajlik a háttérben.
a múlkori meccsen alig kapott passzokat. ki tudja...
mike0013
akkor jó😊

Most ismét beléptem a játékba és nem rezeg a monitor, minden okés<#eljen><#hawaii>.

ne õ a legjobb wr a világon

Shortstop
ja. tegnap olvastam én is az NFL.com-on. Õ viszont tagadta, de szerintem sem követett el ilyet. Nem férne neki bele 😊