1942
  • Dexantreal
    Jövő héten ellátogatok a Budapest Cowboys csapat edzésére és beszélek velük a jelentkezésről. Ha gondoljátok, szoríthattok. Úgy fogok menni, hogy semmi rá gyúrás, hadd lássák, milyen vagyok jelenlegi állapotomban. Aztán kitudja? Lehet, hogy így is betudok kerülni valamelyik posztra :S.
  • Dexantreal
    De QB sneak-nél semmi mást nem csinál nekem, csak hátra lép oszt csá....
  • Shortstop
    nembajaz ;)
  • Thanatos
    tudjuk :D mongyuk nekem spec csak valami szánalmasan gyenge pontszámot sikerült elérnem :D
  • Shortstop
    www.google.com

amúgy tudjátok hogy a kvízparton van amerikai foci sorozat?
  • BlackShadow
    most nyomtam egy nagyon izgi döntetlent patriots-al jets ellen :)
    első negyedben nyomtam egy zseniális 73yd run td-t.. majd egyenlítettek egy 50yd pass td-vel.. ezek után semmi nem volt :) végig középen voltunk.. a védőmmel nagyon jól védtem mindent.. sajnos a támadóim gyengélkedtek.. szal még 4 negyeden keresztül a középúton jártunk.. még fg távolságba se jutottunk :) naon jó volt! :)
  • Redokee
    Na mivan nagy nfl szakértők?

mostantol énis beszállok forumolgatni a nagy amcsifocis tapasztalatommal szal ja... :D szal csak beköszönök most ozt majd segitek ha kell vkinek help;)
  • lampard99
    hello menyi td az nflben a rekord?
  • Jeol
    nem QB sneak volt :) Az igaz hogy elég béna volt a védelem,de azthitték hogy paszolni fogok,ráálltak a WR-ekre meg egyebekre,és nekem csak az volt a dolgom hogy elfussak a TD-ig :D persze közben kaptam szépen az elzárásokat az FB-imtől :)
  • lazadio
    QB vagyok superstar módban, és a 3. meccsemen több mint 150 izépontot elért az emberem. Nem jár az ilyen kiemelkedő teljesítményért valami? Én csak egy hátbaveregetést kaptam az edzőtől, hogy "kivettem a részem a győzelemből".
  • Bucser
    áááááá dehogy. Még most is futkározik Michael Vcik.. nehogy lemondj róla:)
  • Shortstop
    megcsinálta volna régebben mert már nem az igazi sajnos :(
  • Dexantreal
    Jah ok.
  • Bucser
    Qb sneak. És gondolom a 13 yardos vonalon áltak és bénázott a defensive line (vagy az offensive line volt túl jó egy Michael Vick pl símán megcsinálja:D)
  • Dexantreal
    Akkor nemtom....QB? Ő vele hogyan?
  • Jeol
    én QB-val futottam 13 yardos TD-t ...nemszámolta bele nekem sem
  • V Carter
    Én MLB ként tolom,az első szezonon túl vagyok.Szerintem LB ként a legjobb a superstar mód ha védő akarsz lenni.
  • Dexantreal
    Jah de érdekes módon alúl a kis eredménytáblácskán, hogy mit produkált eddig a jtáékosom, nem számolta be. Ugyanúgy megvolt az 1TD, mint előtte egy elkapásból, de a kickoffosat nem vette bele ehh.
  • Dexantreal
    Összehoztam egy touchdownt kickoff returnból WR-ként.
  • BlackShadow
    #1040: én CB-t nyomatok, nekem bejön :) (széleken van, futó játékost fogja, és eséyes az interceptionre)

#1041: D majd elindul a cuccos, ott kiválasztod a megfelelő időben a megfelelő gombot s láss csodát :)
  • Jeol
    ezt énis szeretném tudni :D
  • Attlen
    Bocs nagyon amatőr vagyok de nem tom hogy kell hátra adni a labdát A val válaztoim az S-t ugye hogy neki passzoilok de pl ez után mit tegyek?:)
  • quack
    melyik védő posztot érdemes / élvezetes nyomatni superstarban?
  • BlackShadow
    a Z-betükkel ne törődj.. ha kezdődik a játék nyomsz egy G betűt és átlátod az egész teret, ki hova megy, mi a gombja stb. nem az alapján kell passzolni, h mit ajánl.. okosan kell csinálni, megnézni kit hagynak üresen stb :)

a védekezésnél én úgy csinálom, h a játékos és a labda közé állok én is, de közel a játékoshoz, majd mikor már közel a labda, elkapás és ha szerencsémvan még interception is lehet belőle
  • BlackShadow
    http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/blogsettings/szabalyok.php

itt legalul, a játékosok bemutatása résznél levan írva asszem az összes pozíció, h mit csinál stb. ezek alapján a DE sackel a legtöbbet.
  • quack
    leírás
  • KeWiN76
    Melyik verziot erdemes ebbol letolteni (ooo, megvenni :)) a PC-s vagy a PS2-t szerintetek, ha nincs csak bill+eger PC-hez ?
  • mike0013
    nincsen
  • Jeol
    nincs magyarosítás.

nekem meg az lenne a kérdésem,hogy általában kik szoktak a legtöbbet sackelni?
  • Tapsika
    sziasztok vki tudna dobni egy magyarosítást please?
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    Kéne help. Amikor kiválasztom a "játékot" egy támadásnál, az előző részben
    különböző betük voltak a futóknál, és ki volt emelve kinek passzoljak.
    Most mindenhol Z van.
    A másik meg a gyakorlásnál, amikor a passzokat kéne megakadályozni, mindig a labda és a játékos közé állok, de ígysem mindig üti el a labdát, mi a jó taktika itt??
  • BlackShadow
    na most nyomtam egy 56-0 gamet cardinals ellen patriots-al ^^ asszem még1 nehézségi fokot kéne növelnem :) az az érdekes, h seahawksnál ezen a fokon majdnem vért hugyoztam néha :)

bucser:
    én most ugy csinálom, h 4-2 under védekezésből választok vmi-t (lényegtelen) - offense meg spec team, fake td pass.. kitaktikázom hova dobálja soxor a lasztit odaállok, interception td azt kész :)
  • Bucser
    próbálj olyan támadás védekezés felállást csinálni hogy a QB kimásszon a pocketből (támadás) a többiek pedig sackeljék (tehát Blitz). Rush defense-t nem érdemes erőltetni mert szinte mindig 0 pontot kapsz érte:(

Ez a része a gamenak kicsit el lett cseszve úgy érzem... Nagyon nehéz egy védekezőjátékost fejleszteni rendesen a kisebb csalások nélkül (ugye all pro fokozatról beszélek és nem maddenről:D)
  • lazadio
    Szóval PAUSE gomb, bocs :)
  • lazadio
    Hali!
    Segítsen valaki, legyen oly kedves!
    Gamepad -el játszok, de a pase gombot nem tudom beállítani. Azt írja, hogy "ezt a gombot most nem lehet beállítani", vagy valami hasonló.
    Kicsit szar, amikor online partinál ctrl+alt+del -el kell kilépkednem :(
  • Jeol
    én DT vagyok...ma csináltam,legelső edzésen csináltam 6 interception TD-t,persze nem saját magammal,hanem a CB-kel :) következő edzésen -20ban voltam :D:D
  • BlackShadow
    most kezdtem egy CB-t, a WR -t elkúrtam rendesen :) és inkább interception td-kre hajtok :)
    csakhát van egy kis gáz.. a trainingeknél igy mindig védekezésért kapok pontot.. ami nem leányálom.. szal ha nem kapják el a labdát 10 pont, ha futnak és nem vesztenek 1 yardot sem akkor 0 pont stb.. nincs vmi jó kombó, h normál eredményt érjek el?
    azt találtam eddig ki,h a támadó qb kneel-re állítva 15 pontot hoz mindig.. csakhát ugy nem vmi izgi.
  • Dexantreal
    . Kansas City Chiefs-ben előző szezonban Hall-nak is volt egy ilyenje.
  • mike0013
    :D nekem meg egyszer volt olyan, hogy rúgták, elkaptam és (hála a jól dolgozó embereimnek:)) simán végigcammogtam a pályán:D
  • Dexantreal
    Első szezont megnyertem, 95-s overálom lett a végén és updateltem a Maddent, már a v 3.0 verzió van meg. Első mecs nemtom ki ellen sry, már nem emlékszem, de meglesem ma. Ott hagytam abba éjfélkor, hogy 21-14 nekik pff. Ritka szarul játszok WR-ként most, igaz mérleg 1rec-1TD, de akkoris. Jah és nemtom mi lett, de rám sózták a kick off return féle posztot is, meg a puntét is. Futottam is egyszer egy olyat, hogy 50 yard közelébe tepertek csak le.