Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végülis nemsokat számít...van még 2-3 évem ahhoz hogy tudjak menni játszani(hacsak nincs junior csapatuk) 😊
De van Miskolcon is csapat tutti. Egyik csaj msn-n mondta(miskolci a csaj), hogy a haverja is van egy magyar amerikai focis csapatba.....szal akkor lennie kell Miskolcon is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

a wolves honlapján ezt találtam...nagyon állat 😄

itt
Én Miskolci csapatot nem találtam 😞
Amúgy most hírtelen eszembe jutott egy jó amerikai focis film.

Mindent a gyõzelemért! (Rudy)

"Rudy Ruettiger egy kis elszántságért nem megy a szomszédba. Még kisiskolásként a fejébe vette, hogy belõle futballsztár lesz, és ebbõl egy jottányit sem enged. Pedig az amerikai futball világa csak kõkemény szívû, harcedzett vasgyúróknak való, egy zöldfülû újonc könnyen megütheti a bokáját. Rudy azonban soha nem hátrál, és egy szép nap eléri a célját."

Sry, hogy link is van és be is tettem, hogy mirõl szól, de hát hogy tudjátok és ne keljen nekem is megmagyaráznom, mirõl szól.

Szóval szerintetek még letölthetõ ez valahonnan, avagy megvehetõ? Szerettem ezt a filmet és most nosztalgiáznék szívesen.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szerintem meg tök állat<#eljen><#hehe>. Amúgy találtam Bp-i csapatot és annak honlaphját és lehet is jelentkezni!<#eljen> Valamelyik nap elmegyek az edzésükre.

Budapest Cowboys

Így szerintem semmi értelme játszani,mert alapból kezdõ leszel 😊
Szerintem nagyobb értelme van,ha nem olyan ratingekkel kezded a játékot. 😄
Húúú embereek! Olyan, de olyan, de olyan HB- készítettem<#eljen><#hehe>. Ground attacknál draft elõtt ilyet produkáltam all-pron:

Olyan volt, hogy majdnem fél pályáról, egy picit elõrébb elkezdtem rohanni és lepotyogtak rólam az emberkék én meg üresen maradva TD-t csináltam<#eljen><#hehe>......aztán összehoztam vagy 7-10 TD-t az alatt az iksz idõ alatt. Nagyon állat.

Aztán lessétek meg, hogy mit írtak rólam a honlapon a home résznél:

Kemény. Legend<#eljen>. Csak néztem, ilyen jó startom soha nem volt. Depth chartnál pedig elsõ vagyok és mögöttem van egy 88-as overáljú HB.

Most így nézek ki a Packersnél:

Szóval nem semmi karrier elé nézek<#eljen><#hehe><#hawaii>.

Hmmm...és akkor tud valaki Bp-i klub csapat honlapot, hogy jelentkezhessek?:S Mer fullra nem vágom hogyan lehetne jelentkezni.... meg egyáltalán lehet-e.

Jaaa....thanks!<#wave>

Aha. Nah akkor inkéább DE poszt. Nekem a sackelés tetszik leginkább védõ posztban.

egyébként a DT-k viszonylag ritkán szoktak sackelni, a DE-t sokkal többször, a DT-k inkább a belsõ futást állítják meg általában

robotnyk
annak a receivernek kell dobni a zsebbõl (szürke kör) amilyik körül felvillan a jel, úgy, hogy közben ne találjanak el a teniszlabdák
Amúgy valaki elmondaná, hogy itt mi a feladat? QB és draft elõtti edzések. Nem tudom, itt mindig tök alacsony pontot érek el: 0-25...mer nem vágom mit kell csinálni:S...

aprízhatna=apríthatna<#hehe>

Pont a DT munkája a keményebb?<#wow1> Én meg azt hittem, hogy az olyan átlag. Na mindegy...és hol lehet jelentkezni egy Bp-i csapatnál? Merhogy ott lakom. Egyébként thanks infot!<#wave>

Mellesleg szerintem azért DT és védõ poszt, mert nem nagyon szeretek futni, elkapáshoz béna lennék WR-nél, QB meg.... meg nincs nagy erõm a dobáshoz. Tesi órán kislabda hajításnál mindig utolsó voltam anno<#idiota><#hehe>, úgyhogy szimpi nekem ez a DT. Beáll és le kell sackelnie a QB-t csak, semmi futás szinte. Persze azért ja, a támadó vonal az ellennél erõsen aprízhatna, de nem baj, kibírom.

Shortstop
1 évekezdtem és komolyabban csapatszinten felkészülés az március óta van. '08-ban meg reméljük indulunk a bajnokságban.
De jártam edzésre az Emigrantsba meg az ÓBF-be.

Mióta baseballozol, vagy mikor játszottál Vácott? Lehet, hogy játszottunk egymás ellen.
Én a Fieldersben játszottam, emlékeim szerint mindig jó meccseket nyomtunk a Váciakkal, és a hangulat is jó volt, szerintem ez a két csapat elég jóban volt egymással.
Szóval? Mikor?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Shortstop
mindenkinek van esélye de el kell menni és el kell kezdeni kõkeményen edzeni. A DT meló meg nem olyan mint egy RB vagy WR vagy ilyesmi. Hatványozottan keményebb. Persze nem fognak elõször összetörni. Értelmesek az edzések mindehol és vigyáznak a testi épségedre (jómondjaezt) hivatalos edzéseken.

Na és aki világéletében csak gépen tolta, de alkatban esetleg DT posztra alkalmas, annak van esélye itthon egy csapatba bekerülni némi edzés árán?:S Azaz nekem<#hehe>.

Shortstop
mikor még alakult a Vipers ott voltam QB. Még Varga Pisti edzett aki most ha jól tudom megalapította a Cowboyst. Szóval van valami fingom a fociról, meg a QB posztról....csak aztán egyik edzésen cucc nélkül nem basz az egyik LB telibe és nem esünk a bal vállamra akkor ma én vagyok a következõ M.Vick 😛
najónem. de igazi scrambler voltam 😊
majd talán még egyszer megpróbálom, de szerintem marad Vácott a baseball. A világ legjobb és legösszetettebb sport!!

all-pro
5 perc

Nehézségi fokozat?
törölt hozzászólás

nem rossz

bár én anno azt a rekordot úgy értem el, hogy a félidõbe volt már neki vagy 200 yardja, és akkor gondoltam, már rámegyek a rekodra (egyébként volt benne kettõ 70+ yardos futás is, szóval mák is volt benne) a második legjobbam az "csak" kétszázvalamennyi (szóval ez tényleg kivételes nagy rekordnak számít részemrõl)

Miskolcon??? Hehe...😄 1-2 év és megyek...😄
robotnyk
np :p
Bucser
Bocsánat azt hittem beleírtam a listába😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DT-nek szívesen mennék majd valamelyik csapatba<#idiota><#hehe>....csak most van 1pár felesleg rajtam<#rolleyes><#hehe>. Meg amúgyse hiszem, hogy összejönne, nehéz biztos bejutni.

robotnyk
Veszprémben is
Aha, alakulgat szépen. Majd Szegeden is fog.

Bucser
Mert itt még nem szervezõdött😄 van Gyõrben, van Budpaesten (3 is), van Debrecenben, van Naqykanizsán, Egerben, Szentlõrincen, Szolnok, Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Miskolc, Kaposvár eddig ha jól tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
mert félnek tõled 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na és melyik csapatnál voltál, milyen poszton, játszol még?

Aha, ja igen. Tudom, hogy vannak hazai csapatok, csak nem hittem. Onnan tudom, hogy mivel valaki belinkelte az NFL szabályát az egyik hazai csapat oldaláról. Miért kerülik el Szegedet?

Bucser
Miután itthon is van jó pár csapat nem lehetetlen😊 csakakarni kell😄 a gond, hogy Szegedet messzire elkerülik😄

Mi? Élõben?

lol
Shortstop
toom. ha már jártam edzésekre meg játszottam akkor illik 😊

Bucser
Érted te😄

Shortstop
és ugye azok kik lehetnek? milyen backek? Fullback, Halfback vagy Tailback. Így sem említi?
amúgy meg kitartóan kell nyomogatni azt a szart hogy jó legyen...😞

Bucser
Running Back

Shortstop
mit értesz RB-n?

mivan?
Shortstop
LOL

RB-nek nemlehet lenni a játékban? :S Én eddig nemtudtam benne RB lenni..
A Madden király játék csak 1 kicsit nehéz az irányitása de már megszoktam, mindenki probálja ki nagyon kira!<#vigyor2><#vigyor2>

Shortstop
szerintem kurva komoly a QB view. Mindig a primary recievert nézi mint ahogy az életben is kell, ha "foglalt" akkor mehetnek a többiek de elsõ a primaryWR

<#hehe> átállítottam most a kövi Packers mecsre, ami épp hazai pályán volt. Jól ment, sack még nem jött össze...76-os overállal nem is csoda....és a végén -8ba lett az influence meter vagy mi...<#shakehead>. Lesz jobb is<#eljen>