1942
-
Dexantreal #1102 jaaaaaaaaaajj de looooool. Most nyomom Chiefs - Titans meccset. Csak mentettem, majd késöbb folytatom. 23-7 a második negyedben a Chiefsnek, ebből kettő TD az én WR emberkémé, de úgy, hogy kickoff return, monster run. Jah és Jhonson/Jonshon (nemtom :S), a HB is futott egy szép TD-t, szal most tarol a csapat. Nagyon állat. -
#1101 hamachi.cc
ez egy virtuális LAN progi -
Redokee #1100 igen! routerrel csak egy bizonyos hamachi progival tudsz... -
Jeol #1099 google is van az interneten ;) -
#1098 Mivel? -
#1097 hamachival szerintem megy -
#1096 Router mögül, hogy tudok hostolni??? -
Redokee #1095 Szia!figy...
engem a magyarországi amerikai futball múltja nemigazán izgat... akkor sry h azt irtam h a wolves volt az esső -
#1094 Szia Redokee! Kicsit rosszul tudod a dolgokat, olvasd el ezt a cikket: A kezdet!!!
Üdvözlettel: Egy Budapest Cowboys Játékos -
spatrik #1093 Nekem Pittsburg Steelerseset:P -
Redokee #1092 nekem ramsos vagy eagleses czuccokat szerezz ;) -
#1091 nem érdekel valaki Brad Johnson mez? Tampa Bay-es. Új. Egyszer nyert SB-t.
10.000-be meg van mellé egy Buccaneers-es sapka -
Thanatos #1090 "szurkolási lehetőséget" :DDDD ez tetszett :) -
#1089 MO-ne nem a wolvessal kezdődött minden, hanem a Cowboysal, még emlékeim szerint 93-ban, csak akkor érdeklődés hiánya miatt leült a dolog, újra élesztése nálunk szvsz valóban a wolveshoz köthető. Az MAFL-ről meg megvan a magam véleménye, nagyon jó, hogy vannak, de kicsit sokat hisznek magukról, illetve én nem engedném, hogy egy bejegyzett bíró játékosként is a pályára léphessen... ilyen okok miatt kapott ki a Debrecen tavaly a döntőbe, de ehezz nem kívánnok több kommentett fűzni. A jegy árakról + annyit, hogy átlagosan 500-1000HUF és azért kapsz átlag 3,5 órányi szurkolási lehetőséget. Nem hiszem, hogy ezek a jegyárak olyan megfizethetetlennek lennének. -
#1088 én is arról beszélek :) -
Redokee #1087 bucser de ha gondolod játszhatunk barátságos meccset :) -
Redokee #1086 Tutilevi nem a játékos OVR okrol beszélt blackshadow... hanem vannak a beállitásokban ugyn. sliderek, arról...
avengir, megbocsáss n is amcsifocizom de MO.n nincs 10éves múltja, csak 1-2... attól még h a wolves itt van 10éve azt még nem nevezném amsifocis múltnak ;) én a MAFL ota számolom...
bucser amugy jah, ha beszállsz nem szállhatsz ki közben... :) -
#1085 hát nekem ugy h a saját def-em 50-en van még igy is totális láma az összes csapattársam.. (cb vagyok) akit én fogok annak sose (tudnak) passzolni.. viszont bárki másnak passzolnak elkapják és td kb.. -
Tutilevi #1084 srácok akit idegesítenek a gépi csalások leírom az én beállításaimat hátha ez segít.szerény tapasztalataim szerint így lesz nagyjából reális a game: all-pro,5 perc,offensenel a wr cathcinget és qb accuracyt feltolni 65re defensenel az awarenesst lehuzni 40re az interceptiont meg 25re.mind cpunal mind humannal -
Dexantreal #1083 Okés. Nem hiszem, hogy kimegyek, mert pl pénzem sincs, de majd neten elolvasom, ha írnak róla. Csak én játékos múlt alatt azt értettem ,hogy híres, a faterja híres amcsi focis volt itt MO-n, szal úgy mint Madden NFL 07-be.
-
#1082 Ha hiszed ha nem a magyarországi amerikai focinak több mint 10 éves multja van, de most ebből nem akarok kis előadást tartani. A magyar amerikai foci részben épül az NFL-re, de nagyon sok a különbség, az aprobb modosító szabályok, már csak a felszerelést nézve is. De ha elkezdesz játszani meg néha kimész 1-1 mecset megnézni, majd észreveszed. Ajánlom figyelmedbe a holnapi Blue Bowl döntőtt, melyet a BVSC-be tartanak. -
Dexantreal #1081 Jaaa.... így három betűből hírtelen nem ugrott be. -
#1080 Franchise -
#1079 Nekem az ilyen online elfoglaltságokkal annyi bajom van, hogy nem tolhatom félre 2 hétre ha más dolgom van. -
Dexantreal #1078 fra? -
Redokee #1077 énmeg nem nyomom gép ellen csak a magyar bajnokságokban, mondjuk azok fra szintüek:
www.hml.hu
www.maddenonline.hu -
Dexantreal #1076 Mármint már régebben kezdtem el és most nem nagyon jtászok vele... sőt egyáltalán nem. Inkább superstar mod. -
Dexantreal #1075 Ok, elkezdtem egyet Tenesse Titans-szal, de nem nagyon tolom, engem a superstar mod jobban vonz. -
#1074 Franchise sokkal összetetteb, több a statisztika és a hírrendszer is már rendesen meg van oldva. Valamint sokkal több dologra van lehetőségem.. HOgyha lenne NFL-ben is olyan mint a Footbal manager a Soccer-hez akkor azt játszanám:D -
Dexantreal #1073 Én meg pont nem franchise-t tolom, hanem superstar mod-t és még nem sikerült megunnom. -
Dexantreal #1072 Asszem vagyok vagy 90 kg és felesleg is van rajtam bőven, meg alacsony vagyok... DT a védő csapatba, ha lehet. -
#1071 az tényleg eléggé idegesítő, h már all-pro szinten is kb lehetetlen a hosszú passz.. ha van az emberen 1 védő is (igaz levan maradva) amint passzolok benyomja a nitrot és odaér még 2 is :( -
#1070 Csak mint tudjuk harrison az egyik leggyorsabb futó az NFL-ben és még nem láttam olyan cornerbacket aki ha lemaradt tőle 3 méterre még be tudott volna ugrani elé....
Szval csaka valótlanságból van a gond:) (egyébként a receiver elé lett dobva a labda:D)
Egyébként meguntam a Superstar móot ugyhogy most már csak Franchise-t játszom:) ideje felépíteni a Dolphinst:) -
Redokee #1069 Dexant, mert hány kg vagy és milyen poszton akarod nyomni? Bucser... az a jó CB aki számit rá hogy passz lesz és beront az elkapó elé... ha ő van a labda előtt 1értelmű h IT lesz :D Akko van szivás ha a qb hosszut dob és akkor az elkapó sprintelhet de ha elkapja nagyon nagy passz lesz:D -
#1068 Naná:D pláne öröm mikor Harrisonnak passzolok Manningel aztán 3 méterrel lemaradt Cornerback beugrik Harrison elé és interceptiont csinál...
Na persze én meg most jöttem a kisdobos táborból:D -
Dexantreal #1067 Hja, értem. Thanks infot és azt is, hogy esetleg szólnál a csapatnak! Csak még nem annyira vágom ezt az egész NFL-t, így sokszor keverek ezt azt. Inkább még ne szólj szerintem, előbb nézzenek meg egy edzésen így ,ahogy vagyok pár súj felesleggel. Aztán, ha nem jó nekik így, majd gyúrok rá és késöbb visszanézek hozzájuk. Vagy addig is eljárogatok edzésükre, ha engedik, merthát jól lehet fogyni ilyen edzéseken gondolom. -
Redokee #1066 Dexantreal, van ismim a Cowboysban ha gondolod szólhatok a nevedben...
azon kivül a qb sneak az nem hátralépés,hanem a qbsneak az hogy nem viszi hátra a labdát a qb hanem elkezd a C mellett futni előre...(maddenben a goal line formációba van, akkor érdemes használni ha 1yardra vagy az endzonetól...) a hátralép és térdel az a qb kneel ;)
Lazadio, a gép mindig csal, ezért nem jáccok ellene... állitsd át a slidereket, vedd le a passzokat aztán máris nehezebb lesz passzolni ;) -
lazadio #1065 Szerintem csal a gép. Legalábbis superstar módban olyan csodapasszokat lehet látni az utolsó drive -ban is... nagy fel tud húzni. -
Dexantreal #1064 Értem és gondoltam. Nem is azt akarom, hogy rögtön az egyik poszton első három ember egyike között legyek. Jó, ha csak bekerülök és edzhetek. Aztán majd fejlődök. Egyébként nagy múltú játékost hol találsz te Magyarországon? Oké, lehet, hogy van 1-2, vagy több, de akkor se értem, hogy miféle múlt... Magyarországon nem nagyon lehet az embernek jó múltja szerintem. Amerikában annál inkább. Meg aztán avengir, ha NFL-re épül ez az egész magyar amerikai fcoi, akkor előszezonban úgyis pályára küldik a gyengébeket is, szóval, ha nem lennék rögtön kezdő, 1-2 meccsen csak-csak helyet kapnék és, mint említettem, közbe edzek és akkor hamarosan esetleg a kezdők között lehetek.
-
#1063 Azért én ehhez nem fűznék túl nagy reményeket, ha csak nincs vmi múltad. Minden csapatba szívesen fogadják az újoncokat de ahozz, hogy másik csapat ellen is pályára lépj, rengeteg edzés és tanulás vár még rád.