1942
  • robotnyk
  • Dougie
    magyarítás nincs, nem is volt, nem is lesz, és teljesen felesleges is lenne hozzá...
  • Dougie
    ez a #1137-re volt válasz, bocs
  • Dougie
    nem, ezt meccs közben írja ki, ha megdöntöttél egy all-time rekordot...
    (de ha még nem találkoztál vele, az azt jelenti, hogy nálad minden rekordot a gép tart...)
  • Scottt
    Hello amatőr vok h lehet passzolni meg azokat az elökések csinálni emg ezt vhogy kilehet pörgetni yahh és van magyarítás hozzá???
  • Dexantreal
    Az ilyeneket hol csináljátok? Mini camp?
  • robotnyk
  • Shep
    Vaan egy kis problémám a játékkal, haverral próbáltunk neten játszani, működött is a dolog, de volt egy kis gond az embereket nem mi irányítottuk, mi lehet ennek az oka? A másik, hogy ha pl ő hostol akkor én nem tudok hozzá csatlakozni.
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Dexantreal
  • robotnyk
  • Dexantreal
    ... nah akkor majd privibe írj, ha van fejlemény időpontokat illetően, meg hogy kint, vagy bent lesz-e... előre is thanks!
  • sabodave
    néha lent vannak ők is!
  • Dexantreal
    Okés és thanks! Időpontot csak azért kérdeztem, mert elfelejtettem. Hja...pomponos csajokkal együtt edzetek?
  • sabodave
    hát hétfőn fog kiderülni, hogy kint vagy bent leszünk-e még jövőhéten, de majd írok privibe.
  • Dexantreal
    Ok, igyekszem menni... hánytól hányig és melyik nap? :S .....
  • Dexantreal
    Ja, privibe.
  • sabodave
    Gyere, mert már lehet hétfőtől bent edzünk!!!
  • Tutilevi
    shift+balra v jobbra
  • Redokee
    amcsifocistánkan nem könnyü az élete:D ésha lefagysz nemfáj semmi :D:D
  • Redokee
    dexant dobsz 1 msnt?
  • Dexantreal
    Úgy, hogy Redokee-val lentebb dumsiztam picit a Bp Cowboysról és a fórumokon is régebben, hogy majd megyek... csak rohadtul nem akródzott elmennem, mert egyre hidegebb lesz és, ha kint edzenek a stadionba...lefog fagyni a seggem, de elmegyek akkoris valamikor jelentkezni.
  • sabodave
    de ez most hogy jött ide, hogy még kint edz a csapat????:D:D:D
  • Dexantreal
    Egyébként nem tudom... ne hakkerkedj :P.
  • Dexantreal
    Igen, azt elfelejtettem.
  • sabodave
    Mármint a Bp. Cowboys?
  • Dexantreal
    Okés. Majd próbálkozom billnél, hogy melyik gomb lehet.
  • Bucser
    Nem tudom sajnos. Én csak a dual-al próbáltam.
  • Dexantreal
    Billen nem lehet? Mer van gamepadom, de billel tolom...amúgy thanks infot!
  • Bucser
    Dual analog stick kell hozzá. egyikkel kiválasztod az embert másikkal pedig irányítod adott emberhez a playmakinget. Egyébként a WR-ek útját is meg lehet változtatni a TightEnd-ét is.
  • Dexantreal
    Egyébként NFL superstar mod-ba, mikor HB vagyok, QB így a nyilamat, hogy merre fussak, néha átteszi pl balról jobbra. Hogyan lehet ezt NFL superstar modba QB-ként megcsinálni? Ott az van, hogy nyilakkal lehet embereket ide-oda küldözgetni, na de pl HB drawnál amikor balra megy a HB, hogy lehet jobbra küldeni?
  • Dexantreal
    Én benne vagyok, de nemtom.... szerintem leversz majd simán :S.
  • Dexantreal
    Az igaz. Mellesleg picit offolok és gonosz leszek: a Cowboys úgymond téli edzéseit is kint tartja? Mert emiatt nem akaródzott eddig eljönni és jelentkezni...
  • sabodave
    Valaki nem tud olyan hekker progikat a játékhoz, mint amik vannak a Fifához????
  • Redokee
    tényleg valaki földi halandó itten nem aakr velem jáccani?:D
  • Redokee
    Dexant még fejlődnöd kell rendesen:D
  • Dexantreal
    Hogy jöttél rá? Én ebből nem tudtam megállapítani, hogy franchise-ban nyomul, vagy NFL superstar mod-ba, pláne azt, hogy melyik poszton...
  • Dexantreal
    Új vagy és nem tudsz írni rendesen
  • Jeol
    ezekszerint QB vagy?
  • zAkkEr
    Hi!
    én méhg új avgyok,mivel 1 napja játszoka gammel...de az a gondom h nem tudok passzolni S:.....vmi 2 ksigombot mutat alatta mega nyíl..de nem értem h mit jelent,és h mit kéne csinálni...