Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letörölteeed???<#wow1><#wow1> Nagy bûn!<#ejnye1><#hehe> Tedd fel rögvest!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
olyan jó képeket tesztek be, hogy újra felrakom😄 kedvem támadt😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

robotnyk
De, ha jól tudom FB a támadásban jeleskedik😛. Én meg sackelni szeretnék, vagy ha azt nem, DT poszton dekkolni<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Aha, na akkor Inside Linebacker és FS felejtõs....FB-rõl mesélne nekem még valaki?:S Meg ki az a két muksó akik a DT mellett állnak bal illetve job oldalt? :S Mer az õ posztjukat is vállalnám.

Az Inside Linebackerek a fal mögött állnak fel, többnyire õk mennek blitzre, és a belsõ erõfutások õbeléjük ütközöik elõször, zónázásnál nagy eséllyel szednek interceptiont, szal mozgalmas életük van. FS-en nagyon sok múlik, neki kell átlátnia a támadósor felállását hívni a megfelelelõ játékot és zónavédekezésnél nagyon sok múlik rajtuk.

mármint az fs az nem olyan dt féle poszt

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

nagyon nem

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

ha nem szeretsz futni,akkor szerintem még FB-nek is mehetsz 😊
Jah, azt nem szeretek. Miért, ez az FS is DT féle poszt, csak picit rohangál? Mer akkor azt még elviselem<#hehe>

Shortstop
FS

bár futni asszem nem szeretsz 😊

Már írtam nekik az edzés topikba<#eljen><#hehe>. Úgyis edzésen kell jelentkezni, akkor miért ne edzés topikba menjen a cucc?<#hehe>. Nah kíváncsi leszek mit válaszolnak....jó nagy, terjedelmes hsz lett.

De melyikbe?<#hehe> Mer minden féle fórum van, de sehol sincs olyan, hogy jelentkezéssel kapcsolatos kérdések pl...meg egy tagnak az msn-je van a fórumon, de nemtom hogy jó msn cím-e meg stb-stb...

írj az oldalon a fórumba 😊
Egyébként aki ismer valakit a Budapest Cowboysból és tudja msn-jét is, az pls jelentkezzen már! Szeretnék valakivel még pár szót váltani, mielõtt elmegyek az edzésükre jelentkezni.

Az edzés arra való, hogy megfigyeld, mi mire jó, egyébként nem értelek😛.... ha ezeket nem tudod felfogni ,hát sry, hogy ezt mondom, de analfabéta vagy picit... mikor megindul az akció, a játékosok neve felett ott van a bill gomb és nem azért, hogy hülyén nézzen ki az a játékos ,vagy egy elfuserált glória van a feje felett...

D -> futás...a többi gomb meg minden posztnál más és mást jelent...
ibor90
Valaki le tudná írni hogy melyik gombbal mit csinálor nfl07-ben? Ha valakinek van leírása, azt ide küldheti:[email protected]. Ha nincs ilyen leírás akkor az is jó lenne ha ide leírná vki.

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

a vonal mellett.
Inside Linebacker meg hol a rákba helyezkedik el?:S Csak felületesen értem az NFL-t. Ok, lehet, hogy felveszlek msn-re. Ha pedig haverod 2 hónap alatt 20 kg-t fogyott, akkor az amcsi foci féle edzés a legjobb fogyókura<#eljen><#hehe>.

Ha védõ szeretnél lenni akkor a legélvezetesebb poszt az Inside Linebacker<#papakacsint>, melleseleg nem kell akkora súly, hogy védõ legyél. Énsem vagyok egy kétajtós szekrény de gyors vagyok, és fürge, ezért lettem CB, a felesleg meg lemegy hamar az edzéseken hidd el, csapattársam 2 hónap alatt 20 kilót fogyott. De ha van még valami amire kíváncsi vagy vegyél fel MSN-re<#smile>

Hmmm.... elgondolkodtató a hsz-d. Pedig nagyon szeretnék DT lenni, vagy egyéb védõ posztba dekkolni, csak finoman fogalmazva....pehelysúlyú vagyok és van1kis feleslegem..:S....ezekután nemtom mi lesz, de meg kell próbálnom. Elvégre gyúrni is lehet rá.

A DT ugye falember és majdnem a közepén van a falnak (felállástól függõen) borzasztó erõsnek kell lenni, és robbanékonynak, ugye4 mikor összecsapsz az elõtted léve emberrel a súlypontod némileg felemelkedik olyanyira hogy nem tudsz a "papírforma" alapján tackelt csinálni ha feléd jön a futás, és itt jön képbe az erõ, a futót a válla környékén kell megragadnok és úgy földre vinni, ami nem egyszerû, ezért vannak a legerõsebb emberek a védõfalban<#smile>

Ok, thanks!<#wave> A Cowboysot már néztem, ott az van, hogy egyik edzésükre személyesen kell elmenni és úgy lehet jelentkezni. De megnézem a többit is.

Shortstop
honlapokon biztos találsz elérhetõséget. csak bátran vagányan. ehhez úgyis ilyen habitus kell

www.vipers.hu
www.budapestcowboys.com
www.wolves.hu

Mi a rák az Wii?:S...

bazd nem hisztek nekem azé én se vagyok olyan hülye hogy a pittshburgal õsszekeverjem de leszarom ha nem hisztek nem nem érdekel!!!
Sok sikert!<#eljen>

megftaláltam a miskolciak honlapját.megkérdeztem,aztmondtáék hogy tervbe van véve egy junior csapat is...mondtam hogy akkor majd jelentkezek<#vigyor2>
Nekem kezdetnek megteszi a scere is, vagy harmadik számú DT<#hehe>.

akkor már csak a felnöt korsztáj de oda inkább készülj fel ha kezdõ akkarsz lenni

mellesleg én a wolves juniorsban játszom😄

Vár? Igen? Na, az jó, csak alkatilag nem vagyok még annyira DT sztájlú... gyúrni kéne rá. Egyébként 19 leszek júniusban.

+ mindenki akki akkar játszani amerikai focit

hy hány éves vagy mert a Bp Wolves szívesen vár téged is
további info :válszollj

hy all a Wii re nagyon király lesz az nfl voltam külföldön és elvittek egy ilyen nintendos helyre ahol kiprobálhattam(Wii) nagyon zsír lesz!!!!!!!!!!!!!!!😄

Jaja<#eljen><#worship><#idiota><#hehe><#hehe>. Te meglódulsz és majd én kaplak el, mer hátra sétálok megnzéni egy csajt, hogy milyen szexi....és belepaszírozlak a földbe<#idiota><#hehe>....nah jó, nem, csak vicceltem<#hehe>.

és magyarországon kik nem amatõrök? a cowboys-on és a wolves-on kívül? 😊
ibor90
Valaki légyszi válaszoljon erre a hozzásólásomra: "Sziasztok! Valaki le tudná írni hogy melyik gombbal mit csinálok nfl07-ben? Ha valakinek van leírása, azt ide küldheti:[email protected]. Ha nincs ilyen leírás akkor az is jó lenn ha ide leírná vki. Elõre is köszi."

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

köszi 😄
majd találkozunk a pályán...ha máshol nem akkor majd a superbowl-on az USAban,te mint MVP DT én meg mint HAll of Fame HB <#eplus2>
Amúgy DT-nek mi kell? Mármint mire gyúrjak én pl otthon, ha esetleg nem akarok totál leégve odamenni majd pl a Cowboyshoz és úgy egy próbát tenni.

Hajrá<#eljen>....én meg majd valamelyik Bp-i csapatba szeretnék bekerülni a védelemhez. Aztán majd találkozunk esetleg egy messzi jövõben pályán egymás ellen<#hehe>.

attól még hogy arról hires az marad..., ha valaki azt modnja hogy de há nekik eszükbe se jut a névrõl az nfl-ben szereplõ csapat(ergo az eredeti) az vagy hazudik vagy nagyon buta...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tökmind1 hol ettõl ez még az szvsz..., ez olyan stilusu neke mintha holnaptól Miskolcot átneveznék Pitsburg-re vagy Washington DC-re vagy akármire...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

csak amatõrõk de nagyon
bizony van majdnem ugy volt ded van van mert suli szervezett egy barátságos bemutato meccs lett volna a bvsc pályán és ingyen jegyek voltak rá de sajna lemondta az egyik csapat és igy késõbb lesz és jobb csapatokaal na mindegy ez moszt lett volna okt asszem 6 án mindegy szal a lényeg hogy két nem tul jo csapat lett volna az egyik nevét nem tom de a másik az a Miskolc Steelers csapat lett volna szal van ez tuti!!!
huhh akkor megnyugottam.Gyúrok meg futok rendszeresen vagy 1 évig,akkor még TALÁN van esélyem HB-ként vagy WR-ként bekerülni a csapatba,de mondjuk kislabdát nagyot dobtam suliban,úgyhogy lehet hogy veszek egy labdát,és rágyakorlok QB-ra <#violent> És egyébként ezt tényleg nem koppintás...Miskolc(Diósgyõr) mindig is az acéltermelésrõl volt híres.<#vigyor3>
robotnyk
Miskolcon és környékén ez nem feltétlen koppintás
Steelers???
ehh nekem ez a iszonyú unszimpi mo-n hogy miért kell az igazi nfl csapatok neveit koppintani...

Van csapat Miskolcon, a nevük Miskolc Steelers nemrég játszottak az Egerrel meccset <#wink>

ibor90
Sziasztok! Valaki le tudná írni hogy melyik gombbal mit csinálor nfl07-ben? Ha valakinek van leírása, azt ide küldheti:[email protected]. Ha nincs ilyen leírás akkor az is jó lenn ha ide leírná vki. Elõre is köszi.