1942
  • terasz
    ok, azért köszi

nálam a legördítősávnál akad el a történet.
    míg normál meccsnél, edzésnél lehet keyboardot választani, addig superstarnál szürkén marad a sáv. nnna, majd még dolgozom vele.
    :)

1ébként fantasztikus a játék, mindenkinek csak ajánlani tudom!
  • Dexantreal
    Nem láma kérdés, de én ezt akkor e értem. Nekem van keyboardom és gamepadom... most épp nincs bekötve a gépbe a gamepad, de egyébként, mikor superstar modba pl edzeni megyek, akkor automatikusan gamepadot hozza be, viszont a legördítő sűvba engedi, hogy bill legyen... mecsnél detto.

Szal asszem én nem tudok segíteni :S, sry.
  • terasz
    szeretném feltenni a hét kérdését (bocs, de tegnap találkoztam életemben először a játékkal, a mini camp-et végigvittem, az itt olvasottak hatására, és már lenyomtam két győzedelmes meccset, persze semmitmondó rookie fokozaton).

szóval: superstar módban is van lehetőség arra, hogy keyboard-dal nyomjam, vagy csak elszúrtam valamit a beállításoknál, hogy folyamatosan csak gamepad-beállításokat tudok előhozni?
  • examinee
    Arra nincs valami megoldás hogy a playeknél ne "z" betüket irjon mindenhová?
  • Dexantreal
    Kansas City Chiefs 47 - New England Patriots 24

Első rekord megdöntésem:

• Dexantreal
    Jó, ma majd csekkolom, kíváncsi leszek rá. Thanks!
  • Jeol
    kösz
  • Bucser
    A 108-at oszd el 12-vel és megkapod az átlagod. A 4-5-ös átlag az elvárt szint. A 8 jó a 10 felett pedig kiemelkedő.
  • Jeol
    Statisztikák terén nemvagyok otthon...HB vagyok,első felkészülési meccsen futottam 108 yardot,12 kísérletből. Ez jónak mondható?
  • Bucser
    Video: a PC-s mozgásban

Madden 07 PS3on.. szerintem akármilyen crap is a video minősége azért a különbségek láthatóak...
  • Dexantreal
    Jól van, jól van :P... nekem akkoris egyformák, semmi változás.
  • quack
    tudom, de ott a meccset közvetíti úgy
    ja és ne mondd már hogy nincs különbség, az első kép szinte teljesen valósághű, nézd meg pl a ruha gyűrődését, ha a fű normálisabb lenne meg pakolának rá több AA-t akkor teljesen élethű, de most nem is erről volt szó hanem a mozgásokról, néd már meg hogy Tomlinson mijen kurva élethűen próbálja elkerülni a tackle-t, vagy pl az arcokat, a pc-snél az épp bezúzott tag úgy néz ki mint egy hátraeső halott, ps-nél meg rendesen van mimikájuk meg minden
  • Dexantreal
    "Fasza rádióadás szerű"...

Franchise-ban is van rádióadás szerű... a mecccsek előtt, mikor belépsz.
  • Dexantreal
    Már nem azért... de mi a különbség a kettő között? Nálam PC rulz forever, de most akkoris azt kell mondjam, hogy totál semmi különbség a két kép között... esetleg a fű picit más, de a játékosok ugyanazok, az ég is ugyanaz, a statidon és nézők detto.

#1166: polygonokat nem sajnálták az első képen? Márr megbocsáss, de szinte ugyanolyan a karjuk akkoris, ha ott pakoltak rá még ebből... szal nincsen változás én azt mondom :P.
  • quack
    videók alapjan a kommentár is új ps3-ban, ilyen fasza rádióadás szerű, remélem berakják majd 08-ba
  • Lyan Kyj
    tudom ám, csak nem akartam szidni a pc-t:P
  • Bucser
    Akkor nézd meg az egyes képen az 50-es számú játékos kezét amire készül ráesni és a PC verzió 38-as számú játékosáét...

Valamint ha ránézel a formákra mintha a felső képen nem sajnálták volna a polygonokat a játéktól. Az alsó képen meg hát pff.. broáff hányingerkeltő...
  • Lyan Kyj
    a közönség:))
  • Bucser
    Szóval azért gye látjuk a különbséget

E között (ps3)

és e között (pc)

• Bucser
    Ami engem igazán zavar az a buta mozgás meg hogy látszanak a mozdulatok között az átmenetek.. (a moonwalkolva hanyatteső RB-ről nem is beszélve vagy a vizszintesből függőlegesbe 1 képkocka alatt kerülő játékosokról. Azután meg manapság, mikor minden szarra anisotropic filteringet meg bump mappinget tesznek igazán megoldhatnák, hogy a játékosok ne egy elcseszett Ken Barbie-ra hasonlítsanak.. (igen még a kezük is fénylik hosszában és tulajdonképpen a felkarjuk áll egy csonkakúpból, meg az alkarjuk is egy csonkakúpból... elég gáz szerintem... A játék jó csak már 2004 óta mondogatott hibák még mindig nincsennek kijavítva (lásd a commentár is ami 2004 óta szinte szóról, szóra ugyanaz és rohadtul unalmas...)
  • Dexantreal
    PC-n is "geciszép" szerintem :P, akármit mond Bucser meg más... nekem így is tetszik.
  • quack
    ps3-on geciszép lesz ez is videok alapjan, de x360on is tök szép már
  • Dexantreal
    Igen és a Fifánál se változott semmi, meg NBA-nél. Na jó, aszem most Fifában picit haladtak a konzolos részen, de a PC nuku. Nekem mindeesetre tetszik a Madden NFL a régi motorral is. Egyébként nem is tudtam, hogy a 2002-essel fut még mindig, nekem így is tök jó.
  • Bucser
    Mondjuk mert a madden grafikai motorja lassan 4 éve (a madden 2002 óta) változatlan csak toldozzák foldozzák. Esetleg nagyobb felbontású textúrát tesznek bele meg néhány új mozgást de a collission detect ugyanolyan szar (pl a DT-vel miután a QB passzolt még futok egy kicsit a qb felé az feldől (pedig nem is volt tackle) én meg kapom az unnecesery roughness-t... well. Vagy pl a passinterference ugyanez pepitában... Valamint hogy símán elakad az ember a saát védőjében)

Nem rossza játék de azért már igazán ráférne egy új grafikus meg fizikai engine.
  • Dexantreal
    Enyhén szólva. Mindenesetre megragadom az alkalmat és megjegyzem: a Madden NFL a legjobb multi játék. Ninscen semmilyen hülye lagg, akadozás és a grafika is normális felbontásba fut, úgy, ahogy neked épp tetszik. Mert nekem pl úgy van állítva, ahogy NFL superstar mod-ba, meg franchise-ban és senki se panaszkodott és én se, csak a vereségekre, de az más tészta.

Szal nem értem, hogy Fifát és NBA-t pl mi a rákért nem tudják így elkészíteni, hogy a multija úgy fusson, mint Madden NFL-nek.
  • quack
    valaki elmondana hogy hogyis működik ez a csereüzlet, mert nagyjából értem, de "gyakorlatban" még nem sikerült normális playert szereznem...
  • mike0013
    huhh, de izé, khmm... érdekes a gyep:)
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • robotnyk
  • Dougie
    az ok, hogy könnyebb, de ha 99/99-et csinálsz mondjuk akkor mindegy hogy milyen szinten van, nem?
    egyébként all-pron játszom persze
  • robotnyk
    66osom all-pro
  • Bucser
    sokkal könyebb vele meszire rúgni meg sokkal könyebb célozni. All pro-n eddigi rekordom egy 62 yardos FG (egyenes 7 mérföldes hátszél). De volt már, hogy kihagytam erős keresztszélben (meg én is kicsit elbambultam) extra pontot:D
  • Dougie
    miért easy-n 70-ről is be lehet rúgni?
    vagy beginner vagy mi annak a fokozatnak a neve egyáltalán
  • Bucser
    kérdés milyennehézségi fokozaton játszol:)
  • coRDHA DriLL
    magyarítáááás?? nincs!!! Tanulj angolul! Különben sincsenek magyar megfelelői a legtöbb NFL-el kapcsolatos szavaknak, kifejezéseknek...
  • robotnyk
    ez 11 mphes hátszéllel volt. (ugyanezen a meccsen rúgtam egy 64 yardost is)
  • Dougie
    ja, azért a 60 yard fölötti próbálkozások elég durvák, ugyanis a félpályán túli kísérletek ezek, vagyis ha megfordulna a rúgó akkor a másik kapuhoz közelebb lenne... :)
  • Dougie
    baszki, na majd megpróbálom én is messzebről, mert nekem eddig ez a 64 yard volt a leghosszabb próbálkozásom egyáltalán, és ekkor volt kb 3 mérföld/órás szél
    10 mph fölött simán be lehetne rúgni még messzebbről is egy jó kickerrel
  • Dexantreal
    Jahh ok