Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah vége lett az elsõ szezonomnak és taroltam<#eljen>.

Pro Bowl-n ez lett az eredményem:

Aztán elõtte persze nyert a Kansas City Chiefs Super Bowl-n 42-45-re a Cowboys ellen<#worship><#eljen><#worship><#hawaii>, ahol 2TD-t szereztem<#eljen>:

Ez a hátterem most a gépen<#eljen><#hehe>.

Jah és kaptam egy új kérót a játékban<#eljen><#hawaii>:

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hello lesz xbox kupa Magyarországon(pl: 4x4 fifa) és ha igen hol és mikor?

monday nightot adják kedd este 8tól sport akárhányon

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudom 😛... pedig jó lenne<#eljen><#hehe>....viszont, mintha adnák du-tánonként is a hajnali meccseket :S.... úgy rémlik :S. Akkor majd leülök és meglesem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bucser
Bocs de nem a te iskolaidõdhöz igazítják a Sunday és Monday night footballokat😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"ölelget"<#hehe>...amúgy Bucser és Etelkozi Vata thanks a hasznos információkat!<#wave>

<#shakehead>....asszem Chiefsnek is szurkolni fogok ezentúl<#eljen><#hehe>.....csak nemtom, mostanába sport1-2-n hajnalonként van a mecs,nem?:S Az meg szar, mer akkor aludni kell ehh és késõn van....

Bucser
Ebbõl kiindulva tulajdonképpen a DT feladata, hogy az offensív falból minnél több erõforrást lefoglaljon hogy a safety vagy a linebacker eljusson szabadon a futókhoz vagy a QB-hez még a passz elõtt. Esetleg a középsõ futásokat megfogja ha szembe jön vele (ber ez kurva nehézlehet ha egy 140 kilós Center közben még öleleget😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

természetesen Larry Johnsonról van szó

Egyébként elhangzott itt valamelyik hozzászólásban, hogy a DT egyik oldalán az End, a másik oldalán a Guard van, de ez tévedés.
A DT mindkét oldalán End van, a Guard az támadó fal pozició, és kettõ van belõle, ugyanúgy, mint az End-bõl (jobb és bal).
LE-DT-RE 3-4-ben, vagy LE-DT-DT-RE 4-3-ban a védõfal, illetve
LT-LG-C-RG-RT a támadó fal.

És amint ebbõl kiderül, a DT legtöbbszõr a Centerrel találkozik, de nem feltétlenül, és viszonylag keveset sack-kel. Sack az inkább az End-ek, de méginkább a Linebackerek, vagy Safety-k, de bizonyos blitzeknél a Cornerbackek sajátja, vagy nekik adatik meg.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Nem vagyok benne biztos, de azon a vitatott képen mintha nem Holmes lenne, mert õ nem 27-esben játszik (vagy játszott eddig), hanem talán 32-esben.
Vagy nem róla van szó?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

hát a mai steelers vs chiefs mecsen nem ment enyire jól a chiefsnek... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

5TD ebbõl enyém<#eljen><#hehe><#hawaii>.

Jah és Bengals vs Chiefs 13 - 45 lett.

Nagyon jó ez a Madden NFL 2007!<#eljen> Jókat is lehet ám röhögni néha pár dolgon: pl bírom azt, mikor a Chiefs szurkolói (de másé is, mer ez sablonos sajnos: lehetne újítani ünneplés varriációk terén, no mindegy) elkezdenek tombolni TD után és a dagi a hasával neki ugrik a soványnak, az meg bezúg a védõfal alá<#idiota><#hehe>...a dagi meg tovább ujjong és csak 1-2perc késéssel kezdi keresni haverját.

Aztán pfûûû, most playoffba tarolok WR csávómmal<#eljen>. Elõzõ meccsen nyomtam 3 TD-t és nyertünk 46-65-re az Indianapolis Colts ellen és olyanok voltak, hogy interceptionbõl legalább 60yardos futás után TD, Jhonson is a HB legalább 2 TD-t szerzett, szal pörög a Kansas City Chiefs nagyon<#eljen>. Oké, pron, de mindig azt mondom ilyenkor, hogy saját szórakoztatásomra játszom és bizony pron se mindig ilyen Hawaii-i élet van, de most valamiért nagyon. Erre Bengals vs Chiefsnél találjátok ki mi lett: 5TD % rec-bõl. Elején elkaptam kettõt úgy, hogy utána mindkettõbõl TD lett.... áhh, kezdõk szerencséje, mondom magamban.... aztán sorba potyognak kezembe a labdák és 50-80 yardos futások.

Ez volt a helyzet 4 TD után:

Aztán a mecs vége felé mikor már meg volt az 5-dik is, a gép kiírta ezt:

Volt már másnak is ilyen?<#hehe>

Shortstop
hihetetlen mennyire ügyes gyerek vagy! komolyan mondom szobrot neked! <#banplz>

De amúgy thanks az infot<#wave>😛. Most legalább ezt is tudom<#eljen>.

... erre is no comment ember. Nem mindenkinek a teljes világa az NFL, valaki csak ímmel-ámmal nézi a mérkõzést, tudja a szabályokat és nem kezd el zokogni azon, ha más nem tudja ki a liga legjobb RB-je, vagy pl QB-je vagy egyéb poszto.... szóval rohadtul nem kéne annyira nagyra lenned az NFL tudásoddal és a kezdõket meg nem kéne így lenézened...<#violent><#gun><#levele>

Ezzel ne törõdj. Felületesen értem az NFL-t, annyira, hogy eligazódjak benne....nem vagyok egy fanatikus rajongó, de szeretem játszani gépen és szeretném élõben is nyomni. Ez nekem elég.... majd megtanulom a szabályokat és akkor nem elsz gond vele, a posztokkal meg képzeld tisztában vagyok, de itt is csak úgyahogy.... és ez nekem elég. Nem értem miért kell bele kötni midnenbe 😛.

Hehh?

mind1..hagyjuk...
mit lehet félreérteni azon, ha valaki nem ismeri fel a liga egyik legjobb RB-jét

félre értetted....
valaki mást...
(ok, nem mondok semmit...)

Bucser
Legjobb amikor DT poston jászom és nyert meccs után anyuci kérdi: Hány TouchDown-t szereztél?😄

Jah, playoff az még vissza van. Rögtön futottam egy 80yardos TD-t a elsõ két-három perc alatt<#hehe><#eljen>(képen nem én vagyok, épp valaki mást mutat a kamera):

Thanks!<#wave> RB mintha lettem volna már, ilyen kis próbálkozás féleség alapján, nekem asszem bejött....de, ha nem voltam még, akkor majd kipróbálom.

Egyébként a tálcáról elkavartam valahogy a total commander ikonját :S és gõzöm sincs, hogyan kell visszatenni :S....valaki ötlet?

robotnyk
szép, összehoztam egy komoly RB-t, de valahogy a superstar irányítása nem áll kézre
robotnyk
na jó, fewest passing yards allowed -6 😉
Na, WR vagyok és picit sok a kép, szóval linkbe nyomom be, mert hiába ez a szabályozó izé most sg-nél a képeknél, akkoris ez most sok és hogy ne húzzam szét a topikot.

Szezon után eredmények, díjak stb WR-ként:

díjak

favorites - depth chart

Hall Of Fame resume1

Hall Of Fame resume2

honlap és home rész: jelentõs változás

paint - Offensive Player Of The Year

paint - Rookie Of The Year

paint - MVP

Message from Mom. Subject: You Won! Ezt egyébként nagyon bírom, hogy a "muterom" küldözget üziket, mindig ilyen totál viccesek vannak<#hehe>. Nem mindig, de sokszor, nah.

Ez az én eredményem elsõ szezon után pro-n WR-ként.<#eljen><#worship><#hawaii>. Oké, csak pro 😛, de a magam szórakoztatására játszok és nekem még így megfelel és nem is túl könnyû és nem is túl nehéz.

<#wink> lehet hogy lassan meg kéne látogatni egyet...

robotnyk
orvos látott már? <#idiota>
törölt hozzászólás

Na, vége a szezonnak nfl superstar modba és taroltam!<#eljen><#worship><#hawaii><#hehe> Mindjárt nyomom be a képeket.

robotnyk
igen csak beállítás, int returnbõl viszont 2005ben volt egy 104 yardos 😊

defensivebõl a legemlékezetesebb 4 tackle 3 int Footetól.
ProGabe
mennyit anyáztam én e miatt pénteken haverommal 😊 õ tényleg csak azt látja hogy "sok nagy barom egymásnak megy",miközben tényleg ez a világ legösszetetteb - és ebbõl kifolyólag - a leg stratégia-orientáltabb játéka

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jah fõleg amikor a magyar focibuzik hülyézik le az amerikaifocit én azt birom 😛

Nincs mit<#wink> ez tetszik ebben a sportban, hogy iszonyú összetett, ahhoz megértsd minden csínját-bínját több év tanulás szükséges, ezért is durran el az agyam mikor azt mondják, hogy csupa idióta játsza, miközben az egész eszjáték.

ProGabe
banner javítva 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aha, na thanks ezt a bõ információt!<#wave> "el kell puccolni" = ez tetszik<#hehe>. Mindenesetre akkoris DT szeretnék lenni, Cowboys csapat fórumára írtam, most valami válasz félére várok tõlük, hogy picit felvilágosítsanak, aztán elkezdek gyúrni, vagy majd már a kövi héten és hajrá utána.

A fullback ritkábban kap labdát, többnyire a Hb-nek elõblokkló szerepet tölt be, labdát csak akkor kap ha 1-2 yard kell az 1st down-ig, sokkal nagyobb és erõsebb de lassab mint a HB. Robbanékonynak, bivalyerõsnek (és egy kicsit psyhonak) kell lenni ugyanis pár embert el kell pucolni az útból, hogy a HB tudjon futni. A DT mellett balra van a Guard jobbra az End a Guard feladata lényegében ugyanaz mint a DT-é (playtõl függ) az End többnyire a külsõfutásokban illetve a blitzekben játszik szerepet.

robotnyk
2 talán, majd utánanézek 😊
a képen amúgy Miller 3 passz, 165 yard, 3TD 😊
+ a 2005-ben csináltam egy meccsen két kickoff return egy emberrel (de az online meccs volt) - utána már inkább kirúgta a szélére az illetõ a labdát kickoffnál és inkább bevállalta a penalty-t 😊

törölt hozzászólás

azt mondjuk nem nagyon értem, hogy hogy tudsz úgy játszani hogy fogalmad sincs a posztokról, ráadásul még élõbe is akarsz játszani...
elõbb lehet hogy tisztába kéne lenni néhány alapdologgal, (persze ez csak az én véleményem)

törölt hozzászólás

törölt hozzászólás

ez meccsen volt szerintem 😄
Ez mi, hol, merre, melyik mód?:S...mármint training camp vagy ilyesmire gondolok itt...