Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt énis szeretném tudni 😄
Bocs nagyon amatõr vagyok de nem tom hogy kell hátra adni a labdát A val válaztoim az S-t ugye hogy neki passzoilok de pl ez után mit tegyek?😊

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

quack
melyik védõ posztot érdemes / élvezetes nyomatni superstarban?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

BlackShadow
a Z-betükkel ne törõdj.. ha kezdõdik a játék nyomsz egy G betût és átlátod az egész teret, ki hova megy, mi a gombja stb. nem az alapján kell passzolni, h mit ajánl.. okosan kell csinálni, megnézni kit hagynak üresen stb 😊

a védekezésnél én úgy csinálom, h a játékos és a labda közé állok én is, de közel a játékoshoz, majd mikor már közel a labda, elkapás és ha szerencsémvan még interception is lehet belõle

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/blogsettings/szabalyok.php

itt legalul, a játékosok bemutatása résznél levan írva asszem az összes pozíció, h mit csinál stb. ezek alapján a DE sackel a legtöbbet.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Melyik verziot erdemes ebbol letolteni (ooo, megvenni 😊) a PC-s vagy a PS2-t szerintetek, ha nincs csak bill+eger PC-hez ?
mike0013
nincsen

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nincs magyarosítás.

nekem meg az lenne a kérdésem,hogy általában kik szoktak a legtöbbet sackelni?
sziasztok vki tudna dobni egy magyarosítást please?
Sziasztok!
Kéne help. Amikor kiválasztom a "játékot" egy támadásnál, az elõzõ részben
különbözõ betük voltak a futóknál, és ki volt emelve kinek passzoljak.
Most mindenhol Z van.
A másik meg a gyakorlásnál, amikor a passzokat kéne megakadályozni, mindig a labda és a játékos közé állok, de ígysem mindig üti el a labdát, mi a jó taktika itt??

BlackShadow
na most nyomtam egy 56-0 gamet cardinals ellen patriots-al ^^ asszem még1 nehézségi fokot kéne növelnem 😊 az az érdekes, h seahawksnál ezen a fokon majdnem vért hugyoztam néha 😊

bucser:
én most ugy csinálom, h 4-2 under védekezésbõl választok vmi-t (lényegtelen) - offense meg spec team, fake td pass.. kitaktikázom hova dobálja soxor a lasztit odaállok, interception td azt kész 😊

Bucser
próbálj olyan támadás védekezés felállást csinálni hogy a QB kimásszon a pocketbõl (támadás) a többiek pedig sackeljék (tehát Blitz). Rush defense-t nem érdemes erõltetni mert szinte mindig 0 pontot kapsz érte😞

Ez a része a gamenak kicsit el lett cseszve úgy érzem... Nagyon nehéz egy védekezõjátékost fejleszteni rendesen a kisebb csalások nélkül (ugye all pro fokozatról beszélek és nem maddenrõl😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szóval PAUSE gomb, bocs 😊

Hali!
Segítsen valaki, legyen oly kedves!
Gamepad -el játszok, de a pase gombot nem tudom beállítani. Azt írja, hogy "ezt a gombot most nem lehet beállítani", vagy valami hasonló.
Kicsit szar, amikor online partinál ctrl+alt+del -el kell kilépkednem 😞

én DT vagyok...ma csináltam,legelsõ edzésen csináltam 6 interception TD-t,persze nem saját magammal,hanem a CB-kel 😊 következõ edzésen -20ban voltam 😄😄
BlackShadow
most kezdtem egy CB-t, a WR -t elkúrtam rendesen 😊 és inkább interception td-kre hajtok 😊
csakhát van egy kis gáz.. a trainingeknél igy mindig védekezésért kapok pontot.. ami nem leányálom.. szal ha nem kapják el a labdát 10 pont, ha futnak és nem vesztenek 1 yardot sem akkor 0 pont stb.. nincs vmi jó kombó, h normál eredményt érjek el?
azt találtam eddig ki,h a támadó qb kneel-re állítva 15 pontot hoz mindig.. csakhát ugy nem vmi izgi.

<#eljen><#hehe>. Kansas City Chiefs-ben elõzõ szezonban Hall-nak is volt egy ilyenje<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
😄 nekem meg egyszer volt olyan, hogy rúgták, elkaptam és (hála a jól dolgozó embereimnek😊) simán végigcammogtam a pályán😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Elsõ szezont megnyertem, 95-s overálom lett a végén és updateltem a Maddent, már a v 3.0 verzió van meg. Elsõ mecs nemtom ki ellen sry, már nem emlékszem, de meglesem ma. Ott hagytam abba éjfélkor, hogy 21-14 nekik pff. Ritka szarul játszok WR-ként most, igaz mérleg 1rec-1TD, de akkoris. Jah és nemtom mi lett, de rám sózták a kick off return féle posztot is, meg a puntét is. Futottam is egyszer egy olyat, hogy 50 yard közelébe tepertek csak le<#eljen><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bucser
Sajnos úgy tûnik, hogy a lenti 0-ás bug állandósulni látszik😞 Ismét elõjött. Gondoltam visszatöltöm de akrmilyen eredményt érek el edzésen megmarad a -87 -es overall hatás.. aztán meccs elõtt meg nemupdateeli az eredményeket.. sõt meccs után ugyanúgy megvannak a practice eredmények(meccse elõttiek) és folyamatosan adja hozzá az újakat😞 Asszem kezdhetek új DT-t... A picsába...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én meg most kipróbáltam CB-t is. Az is bejön<#eljen><#hehe>.

Bucser
Brady-nek szar napja volt ma😄 3 tackle 3 sack😄 És mind általam😄 Nem tudom mit cisnál azt offensive wall😄 szerintem haragudtak brady-re és bevetették a Beamen féle "rúgassuk szét a QB seggét" figurát😄

robotnyk
yikes! véletlenül nem amputálták a lábát? 😄
Érdekes. Részvétem, szar lehet egy jó edzés után ilyen buggal találkozni. Nekem szerencsére nem volt még.

Bucser
Enyhe bug? Játszottam a redskinsel 4 tackjle ebbõl 2 sack és egy forced fumble volt ajutalmam majd elmentem edzeni. összehoztam egy B-s edzést 6 átlag pontal majd egy A-t 11-el. Íme az eredménye...

Hajrá<#eljen>. Maradok pro-n 😛, nekem az a jó<#eljen><#hehe>.

Bucser
Én is most DT-vel játszom nekem csak 79 volt az overallom viszont strengthem 94-es😄 Most már a szezon 2. hónapjában járok és az overall 83-as de all pron kurva kemény😄 Igaz engem a Colts draftolt be 3. körben😊 (mondjuk soha nem láttam Manninget 8 interceptiont dobni azelõtt😄)

Már mindegy. Kreáltam újat és ledraftolt a Seattle Seahawks és kezdõ vagyok 89-s overállal. Mármint DT. Az igaz, hogy a 4-dik körben draftolt nemtom hányadikként :S<#hehe>.

Áááá, összehoztam egy tök jó DT-t és a neve Player maradt, mert nagy sietségemben elfelejtettem nevet írni neki ááááá<#rinya>. Utólag meglehet valahogyan a nevet változtatni? :S

Ma kötelezõ darab a Cardinals-Bears meccs!!!!!
Bucser
Akkor az a helyes😊 Én csak homályos emlékeimet melegítettem fel😊

Én úgy emléxem, hogy 2-2 csapat egyenes ágon jut a PO-ba, 4-4 pedig wild card meccset játszik, így tulképpen 12-8-4-2-1 a PO rendszere.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Bucser
AFC és NFC lebomlik 4-4 csoportra mindegyikben 4 csapattal. A 4 csapat játszik mindenkivel a csoporton belül 2-t és a maradék 10 meccsen pedig a csoporton kívüliekkel sorsolás alapján (ergo nem jástzik mindig mindenkivel minden évadban ha jól tudom).

A csoportok elsõ helyezettjei kerülnek be a playoffba majd további 4-4 csapat divziónként eredménytõl függõen. Így 8-8 cvsapat lessz a playoffban ahol egyenes kieséses rendszerben játszanak felmenõ ágon (tehát a párosításban összekerültek 1 meccset játszanak aki kiesik az byebye playoff) egészen a divízió döntõig majd a 2 divízió-bajnok játsza a SuperBowl-t.

Én így emlékszem de lehet rosszul.

Sziasztok!
Engem is egyre jobban érdekel az NFL. Szabályokról már sokhelyen találtam leírást, de arról nem hogy a tovább jutások hogy mennek.
Errõl tudna valaki felvilágosítást adni??
Ugye van AFC és NFC mindegyikben négy csoport négy csapattal. A hogyan tovább érdekelne. Segítséget elõre is kösz!!

Vanek
thx a választ!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

az edzõk szerzõdtetésénél az a negatívum szerintem, hogy van egy csomó jó edzõ, aki nem vállal Off. vagy Def. Coordinator edzõsséget, csak Head Coach-ot
néha viszont vállal, de HC-nak való fizetésért... mindig csak a pénz...

Bucser
Franchise-ban a teljes csapatot irányítod. Azt veszel aki jön😄 És persze figyelni kell a Salary Cap-re a stadionra a rajongókra a free agentekre és érdemes a hosszútávú szerzõdésekre építeni. Nekem az egyik kedvenc módom. Csak lehetne a gazdasági részt kicsit jobban domborítani😄 kevés az anyagi oldal nekem, hogy hoszabban lekössön😄

Egyébként Ja favre a Packers QB-ja idén, bár szerintem ideje lenne a nagy öregnek visszavonulnia mert jelenleg csak szenved...

Trent Green KCF QB-ja ja Romeo Crennel a Cleveland Browns coach-ja

Aprilt nem ismerem😊

Lol<#idiota><#hehe>....Green Kansas-i nem?:S Favre meg Packers? :S Kezdõ vagyok még a sportba, szal ne hurrogjatok le pls az esetleges baklövés miatt<#hehe>....és ezt hol lehet nézni? Gondolom franchise nem? Mer NFL superstar mod-ba még ilyenre nem nagyon akadtam :S.

robotnyk
nem egyelõre arra nem volt szükség 😛
Bucser
Gondolom a csapat meg már a 3. srtadionját építi😄

robotnyk
muszáj volt újítani, 2 év után Cowher, az õt váltó Billick meg most nyáron elégelte meg a sorozatos Superbowlokat 😄
elég fájdalmas transfereket is meg kellett ejtenem a cap miatt (McFadden, Polamalu, Hartings mentek)
Bucser
LOL😄

robotnyk
elég illusztris edzõi stáb gyûlt össze a 2011es szezonra Pittsburghben 😊

Bucser
Online játéknál mikor csatlakoztok nyomj egy ctrl+alt+delete gombot ott jelöld ki a mainapp.exe-t a processek között, majd jobb gombot nyomsz és a prioritás alatti gombot választod. Ott kiveszed a pipát a 2. CPU elõl.

Viola.. mûködik... Eddig az összes EA játéknál meg kellett csinálnom ezt multiban.. valamiért nem szereti ha online játszol több magos rendszerrel...

Második képen a leghátsó vagyok én<#eljen>.

Vanek
"amd athlon 64 x2 3600+
1 gb ddr2
nvidia geforce 7800GTO

offline nem szaggat... routerem van, de eddig is volt. lekapcsoltam a tûzfalat vírusírtót úgy is laggol. levettem a garfikát minimálra úgy h kb ilyen pálcikaemberek rohangásztak egy egyszínû zöld mezõn. akkro is laggolt..." ezt irta az egyik fórumos,kérdésem csak annyi,hogy én uilyen gépet sztnék vásárolni,és nem akarok pofára esni. szval a madden alergiás vmien hardwarre?
kösz a helpet,fontos lenne gyors válasz

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Hali! Nekem megvan a madden 2005, odaadtam havernak, hogy tegye fel õ is, és nyomjuk neten, de nem engedi. Próbáltuk hamacsival, meg próbáltuk "simán" is, össze is csatlakozunk, kiválasztjuk a csapatokat meg minden, betölt a játék, de amikor indulna akkor "you have been disconnected" fogad mindkettõnket. Tud valaki segíteni?

Jah kaptam Dextertõl a honlap szerkesztõtõl egy üzit, amiben az USA Todayben a top50 legatlétikusabb emberek egyikévé választottak a játékban<#eljen><#hawaii>:

Volt már nektek ilyen?

Thanks infot!<#wave> Akkor leülök megnézni majd.