1942
  • olympus
    SZIASZTOK!
    Elkezdtem a Superstar modot és tetszik. Edzések kicsit macerásak de amúgy jó! Chargers draftolt SS-ként. Egyből kezdőbe voltam stb. most 6 meccs után 5-1-el, elmentem a Seehawkshoz és ott is kezd ember lettem. Meccsenként kb. 5 sack + 8-9 tackle.
  • Spy Hun
    ok :D
  • Dexantreal
    Az már igaz, de azért nálam akkor is inkább gép ellen és NFL superstar Hall of Fame vagy mi a fene a nyerő.
  • Spy Hun
    Meguntam 2 edzés alatt xD. Jobb egy rendes meccs ahol nagyrészt rajtad múlik, hogy győzöl vagy nem ;)
  • Dexantreal
    Hall of Fame rulz és én szeretek gép ellen nyomulni. Játsz legalább NFL superstar Hall of Fame-t, megéri, nagyon jó szerintem.
  • Dexantreal
    Az a lényeg, hogy legyen egy jó overalljú játékosod... én azokra hajtok kezdéskor, akiknek az apja Hall of Fame volt, így már eleve 85,90 az overall és kezdő és akkor nem kell training... egyszerűen kihagyod és kész, én is ezt csinálom. Ja és super bowlnál, meg pro bowlnál az overall nő legalább hárommal, ha nyersz, ill szerintem akkoris, ha nem... szal így tök jó, nekem a két említett nagy eseménynek köszönhetően lett 94 az overall és néha edzéseken magától megnöveli 1gyel 2vel... így most 95. Szal, ha skippelitek is az edzést, akkoris, ha szerenscések vagytok, nő az overall.
  • Spy Hun
    Én még mindig azt mondom, hogy gép ellen hülyeség játszani :D Online meccsnél nincs jobb ;)
  • BlackShadow
    én a sok training miatt untam rá gyorsan .. annyira fölösleges.. ráadásul védekezőben qrvanehéz 'kisebb csalás' nélkül jó osztályzatot szerezni.
  • Dexantreal
    Nemtom miért untad meg :S, nekem nagyon bejön az NFL superstar mod. Milyen poszton voltál?
  • mike0013
    Superstart, de 6-ik meccs után már csak a helyet foglalta a gépen
  • Dexantreal
    Nem, egy nagyszerű pálya futás kezdete ez, midnen csapat pl az emberkém akarja, a webmester is megfestette ezt és most araszolok a playoff felé a második szezoomban, bár picit döcög a Chiefs 3/1 asszem a mérleg, vagy nemtom, mindegy, de szerintem sikerülni fog és pár év múlva Dexter számításai szerint, ha így játszok, meg lesz a Hall of Fame cucc is.

Te mit játszottál? Franchise-t? Mert szerintem az uncsi, de NFL superstar mod-ban nem hinném... én legalábbis nemtom megunni.
  • mike0013
    te még mindig nem untad meg:D?
  • Dexantreal
    Eddigi karrierem WR-ként:

• Bucser
    Nem a játékot kell engedélyezni hanem a hamachi portját és akkor minden kommunikációt azon keresztül csinál
  • baleeone
    yah és lécci írjátok emg nekem hogy mien porton keresztül megy ajááték hogy tudjam engedélyezni!!!
  • baleeone
    hello!! én jáccok nfl-el és szeretnék neten játszani de a router miatt valahogy nem sikerül:S. Hallottam erről a hamachi programróól...le is töltöttem de tippem sincs hogy kell használlni...valaki legyen oly kedves és írja le nekem hogy hogyan is van ez...köszi

bye,
    Balee
  • Thanatos
    nekem is volt anno problémám icon rendezgetésel és anno emgtaláltam az ideális megodlást... :) van ezer + 1 fajta desktop icon restore progi..., ezekkel egyszerüen lemented az icon "kiosztást" és ha valami elcseszi akkor visszarakatod vele..., ennyi :) én a dsrex cimű progit hazsnálom, berakja jobbgombos menübe és kész, tökéeltesen megy, nekem bevált :)
  • Spy Hun
    Hát van pár játék :D
    Csinálj 2 mappát (játékok, programok) és meg van oldva a rendezgetés xD
  • Dexantreal
    Igen, azt már taglaltuk lentebb :P, meg még azt is, hogy nekem azokkal a bizonyos hibákkal együtt is jó és tetszik a játék. Csak ez az egy asztali átrendezés a bosszantó....

Neked nem csinálja? :P.
  • Bucser
    "Amúgy nagyon jó az NFL és ez a 07 rész a legjobb szerintem eddig, csak ez az egy hibája van... és jó lenne, ha nem lenne."

meg még nagyon sok másik:D
  • Dexantreal
    Tudok linkelni, csak már annyira bosszantott, hogy elszúrtam... de majd ma rendesen beteszem du-tán. Egyébként mi az, hogy rikítsak az ikonokon? Ne legyen fennt annyi játék, vagy, hogy nagyobb hely legyen köztük?

Amúgy nagyon jó az NFL és ez a 07 rész a legjobb szerintem eddig, csak ez az egy hibája van... és jó lenne, ha nem lenne.

De thanks az infot
  • robotnyk
    nehéz feladat a kép makróba http://-el beilleszteni a címet

ritkíts az ikonokon, úgyis lassít ennyi, hiába, a Maddennél még 99van, 800*600as menüfelbontással.
  • Dexantreal
    Feladom.......
  • Dexantreal
    Jólvan basszus, már ezt is elbasztam nagy dühöngésemben. Szal így.
  • Dexantreal
    Jólvan basszus, már ezt is elbasztam nagy dühöngésemben. Szal így.
  • Dexantreal
    Vááááhh... rohadtul elegem van abból, hogy belépek a Maddenbe és kilépéskor a szép kis asztalocskám így átrendezi!!!!....rohadtul nicns kedvem kirakóst játszani, hogy ezt ide, ezt oda.... ha érdekel asztalom eredeti elrendezése, akkor szóljatok, de ez így akkor se jó ehh.
  • Dexantreal
    Én is velük nyomulok franchise-ban... pár meccsen vagyok túl, eddig minden oké a csapatnál. De inkább Ngl superstar mod rulz.
  • terasz
    biztos sokan kiváncsiak rá.

hogy ontopik legyek: éppen seattle-vel kezdtem egy franchiset, meglátjuk, meddig jutok.
  • Bucser
    egyébként nfl.com_on ki van írva mikor melyik adó melyik meccset közvetíti.

Ja és TVUPlayeren sokszor a broadcaster fogja magát és a meccs közepén beszünteti az adást (2-3-szor már megtörtént velem a FOX esetén)
  • terasz
    okéééééééééééééééééé

köszi!
  • Shep
    Foxon 49ers lesz. CBS-en meg Óklend
  • Dexantreal
    Nam, tvuplayer nekem is van. Majd én is belenézek...lényeg, hogy adják, nem az, hogy melyik mecs....jó ,hogy van és kész.
  • terasz
    1 óriási praktikus kérdés: tvuplayer-en fogható CBS, NBC, FOX-on valóban nézhetők a meccsek holnap? mert akkor este 7től hajnal 4ig online leszek.
    :)

és ha igen, akkor melyik meccset adják? mert ugyebár usa-ban a helyi mutációk miatt mindenhol a legközelebb lévő meccs jön rajta. na de itt európában??
  • mike0013
    másik crack...
  • MikeNk
    Sziasztok! Légyszi segítsetek, mert nagy az én problémám! Ugyanis nem megy a játék.. elindul a szokásos EA Sports bejátszás, jön a loading,de a befejezés előtt kilép a WindowsXP-be ezzel a felirattal: a MAINAPP.EXE hibát észlelt, ezért leállt. A kellemetlenségekért elnézést kérünk..bla-bla.. No, most ilyenkor mit csináljak? KÉREM segítsen, aki tud! Előre is köszönöm! Miki
  • lboyongo
    ja a gamepad egy noname 8 gombos, usb
    análstick nélküli:)
  • lboyongo
    hali,

tud vki vmi megoldást arra h tudjak játszani gamepaddal?

ugyanazt csinálja mint a 2005, ha a védekezéző drillt próbálom amikor a zászlókat kell megérinteni irányváltásnál előrevetődik pedig nem nyomok semmilyen akciógombot neki....próbáltam már másik gombra tenni a vetődést de akkor is ugyanezt csinálja. Winfosban a tesztnél tökéletesen működik a gamepad, akárhogy váltogatom az irányt nem villan fel egy "akciógomb" sem.
  • terasz
    igen, köszi. ezzel képben vagyok. nfl-t azóta figyelemmel kísérem, mióta sport1 adja.
  • Dexantreal
    felelk=felelek

Elírtam, sry.
  • Dexantreal
    Tényleg nemtom mi a gáz :S. Jaja, én is csak ajánlani tudom midnenkinek! Nagyon jó játék! Második szezonom WR poszton superstar modba és még nemtom megunni, nem is fogom, elviszem Hall of Fame-ig a játékosom. A saját civil nevemen nyomulok, ami a képeken is látható, szal így még jobban bele tudom élni magam.

Ha meg ki is szeretnéd próbálni élőben az amerikai focit, akkor gyere el a Budapest Cowboyshoz. Még nem vagyok a tag, de már tervezem a jelentkezést... lassan két hónapja. Mert picit félek attól, hogy pl mi lesz, ha esetleg nem felelk meg, akkor szevasz tavasz, volt foci, nincs foci, plusz a leégéstől is tartok... kitellik tőlem, hogy annyira elbénáskodjam nagy izgulásomban... de remélem nem fogom.

Mellesleg csak akkor gyere a Cowboyshoz, ha Bp-i vagy, mert ugye máskülönben eléggé nehézkes lenne. A többi városban is van csapat, csak hát azoknak a nevét, honlapját nemtom :S.