Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem ramsos vagy eagleses czuccokat szerezz 😉

Shortstop
nem érdekel valaki Brad Johnson mez? Tampa Bay-es. Új. Egyszer nyert SB-t.
10.000-be meg van mellé egy Buccaneers-es sapka

"szurkolási lehetõséget" 😄DDD ez tetszett 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

avengir
MO-ne nem a wolvessal kezdõdött minden, hanem a Cowboysal, még emlékeim szerint 93-ban, csak akkor érdeklõdés hiánya miatt leült a dolog, újra élesztése nálunk szvsz valóban a wolveshoz köthetõ. Az MAFL-rõl meg megvan a magam véleménye, nagyon jó, hogy vannak, de kicsit sokat hisznek magukról, illetve én nem engedném, hogy egy bejegyzett bíró játékosként is a pályára léphessen... ilyen okok miatt kapott ki a Debrecen tavaly a döntõbe, de ehezz nem kívánnok több kommentett fûzni. A jegy árakról + annyit, hogy átlagosan 500-1000HUF és azért kapsz átlag 3,5 órányi szurkolási lehetõséget. Nem hiszem, hogy ezek a jegyárak olyan megfizethetetlennek lennének.

https://hotshu.wordpress.com/

BlackShadow
én is arról beszélek 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bucser de ha gondolod játszhatunk barátságos meccset 😊

Tutilevi nem a játékos OVR okrol beszélt blackshadow... hanem vannak a beállitásokban ugyn. sliderek, arról...

avengir, megbocsáss n is amcsifocizom de MO.n nincs 10éves múltja, csak 1-2... attól még h a wolves itt van 10éve azt még nem nevezném amsifocis múltnak 😉 én a MAFL ota számolom...

bucser amugy jah, ha beszállsz nem szállhatsz ki közben... 😊

BlackShadow
hát nekem ugy h a saját def-em 50-en van még igy is totális láma az összes csapattársam.. (cb vagyok) akit én fogok annak sose (tudnak) passzolni.. viszont bárki másnak passzolnak elkapják és td kb..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

srácok akit idegesítenek a gépi csalások leírom az én beállításaimat hátha ez segít.szerény tapasztalataim szerint így lesz nagyjából reális a game: all-pro,5 perc,offensenel a wr cathcinget és qb accuracyt feltolni 65re defensenel az awarenesst lehuzni 40re az interceptiont meg 25re.mind cpunal mind humannal

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Okés. Nem hiszem, hogy kimegyek, mert pl pénzem sincs, de majd neten elolvasom, ha írnak róla. Csak én játékos múlt alatt azt értettem ,hogy híres, a faterja híres amcsi focis volt itt MO-n, szal úgy mint Madden NFL 07-be.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

avengir
Ha hiszed ha nem a magyarországi amerikai focinak több mint 10 éves multja van, de most ebbõl nem akarok kis elõadást tartani. A magyar amerikai foci részben épül az NFL-re, de nagyon sok a különbség, az aprobb modosító szabályok, már csak a felszerelést nézve is. De ha elkezdesz játszani meg néha kimész 1-1 mecset megnézni, majd észreveszed. Ajánlom figyelmedbe a holnapi Blue Bowl döntõtt, melyet a BVSC-be tartanak.

Jaaa.... így három betûbõl hírtelen nem ugrott be.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Bucser
Franchise

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nekem az ilyen online elfoglaltságokkal annyi bajom van, hogy nem tolhatom félre 2 hétre ha más dolgom van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fra?

énmeg nem nyomom gép ellen csak a magyar bajnokságokban, mondjuk azok fra szintüek:

www.hml.hu
www.maddenonline.hu

Mármint már régebben kezdtem el és most nem nagyon jtászok vele... sõt egyáltalán nem. Inkább superstar mod.

Ok, elkezdtem egyet Tenesse Titans-szal, de nem nagyon tolom, engem a superstar mod jobban vonz.

Bucser
Franchise sokkal összetetteb, több a statisztika és a hírrendszer is már rendesen meg van oldva. Valamint sokkal több dologra van lehetõségem.. HOgyha lenne NFL-ben is olyan mint a Footbal manager a Soccer-hez akkor azt játszanám😄

Én meg pont nem franchise-t tolom, hanem superstar mod-t és még nem sikerült megunnom<#eljen>.

Asszem vagyok vagy 90 kg és felesleg is van rajtam bõven, meg alacsony vagyok<#hehe>... DT a védõ csapatba, ha lehet.

BlackShadow
az tényleg eléggé idegesítõ, h már all-pro szinten is kb lehetetlen a hosszú passz.. ha van az emberen 1 védõ is (igaz levan maradva) amint passzolok benyomja a nitrot és odaér még 2 is 😞

Bucser
Csak mint tudjuk harrison az egyik leggyorsabb futó az NFL-ben és még nem láttam olyan cornerbacket aki ha lemaradt tõle 3 méterre még be tudott volna ugrani elé....

Szval csaka valótlanságból van a gond😊 (egyébként a receiver elé lett dobva a labda😄)

Egyébként meguntam a Superstar móot ugyhogy most már csak Franchise-t játszom😊 ideje felépíteni a Dolphinst😊

Dexant, mert hány kg vagy és milyen poszton akarod nyomni? Bucser... az a jó CB aki számit rá hogy passz lesz és beront az elkapó elé... ha õ van a labda elõtt 1értelmû h IT lesz 😄 Akko van szivás ha a qb hosszut dob és akkor az elkapó sprintelhet de ha elkapja nagyon nagy passz lesz😄

Bucser
Naná😄 pláne öröm mikor Harrisonnak passzolok Manningel aztán 3 méterrel lemaradt Cornerback beugrik Harrison elé és interceptiont csinál...

Na persze én meg most jöttem a kisdobos táborból😄

Hja, értem. Thanks infot és azt is, hogy esetleg szólnál a csapatnak!<#wave> Csak még nem annyira vágom ezt az egész NFL-t, így sokszor keverek ezt azt. Inkább még ne szólj szerintem, elõbb nézzenek meg egy edzésen így ,ahogy vagyok pár súj felesleggel. Aztán, ha nem jó nekik így, majd gyúrok rá és késöbb visszanézek hozzájuk. Vagy addig is eljárogatok edzésükre, ha engedik, merthát jól lehet fogyni ilyen edzéseken gondolom<#eljen><#hehe>.

Dexantreal, van ismim a Cowboysban ha gondolod szólhatok a nevedben...
azon kivül a qb sneak az nem hátralépés,hanem a qbsneak az hogy nem viszi hátra a labdát a qb hanem elkezd a C mellett futni elõre...(maddenben a goal line formációba van, akkor érdemes használni ha 1yardra vagy az endzonetól...) a hátralép és térdel az a qb kneel 😉
Lazadio, a gép mindig csal, ezért nem jáccok ellene... állitsd át a slidereket, vedd le a passzokat aztán máris nehezebb lesz passzolni 😉

Szerintem csal a gép. Legalábbis superstar módban olyan csodapasszokat lehet látni az utolsó drive -ban is... nagy fel tud húzni.

Értem és gondoltam. Nem is azt akarom, hogy rögtön az egyik poszton elsõ három ember egyike között legyek<#hehe>. Jó, ha csak bekerülök és edzhetek. Aztán majd fejlõdök. Egyébként nagy múltú játékost hol találsz te Magyarországon? Oké, lehet, hogy van 1-2, vagy több, de akkor se értem, hogy miféle múlt... Magyarországon nem nagyon lehet az embernek jó múltja szerintem. Amerikában annál inkább. Meg aztán avengir, ha NFL-re épül ez az egész magyar amerikai fcoi, akkor elõszezonban úgyis pályára küldik a gyengébeket is, szóval, ha nem lennék rögtön kezdõ, 1-2 meccsen csak-csak helyet kapnék és, mint említettem, közbe edzek és akkor hamarosan esetleg a kezdõk között lehetek.

avengir
Azért én ehhez nem fûznék túl nagy reményeket, ha csak nincs vmi múltad. Minden csapatba szívesen fogadják az újoncokat de ahozz, hogy másik csapat ellen is pályára lépj, rengeteg edzés és tanulás vár még rád.

Jövõ héten ellátogatok a Budapest Cowboys csapat edzésére és beszélek velük a jelentkezésrõl<#eljen>. Ha gondoljátok, szoríthattok<#eljen>. Úgy fogok menni, hogy semmi rá gyúrás, hadd lássák, milyen vagyok jelenlegi állapotomban. Aztán kitudja? Lehet, hogy így is betudok kerülni valamelyik posztra :S.

De QB sneak-nél semmi mást nem csinál nekem, csak hátra lép oszt csá....

Shortstop
nembajaz 😉

tudjuk 😄 mongyuk nekem spec csak valami szánalmasan gyenge pontszámot sikerült elérnem 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shortstop
www.google.com

amúgy tudjátok hogy a kvízparton van amerikai foci sorozat?

BlackShadow
most nyomtam egy nagyon izgi döntetlent patriots-al jets ellen 😊
elsõ negyedben nyomtam egy zseniális 73yd run td-t.. majd egyenlítettek egy 50yd pass td-vel.. ezek után semmi nem volt 😊 végig középen voltunk.. a védõmmel nagyon jól védtem mindent.. sajnos a támadóim gyengélkedtek.. szal még 4 negyeden keresztül a középúton jártunk.. még fg távolságba se jutottunk 😊 naon jó volt! 😊

Na mivan nagy nfl szakértõk? <#taps><#taps><#taps>

mostantol énis beszállok forumolgatni a nagy amcsifocis tapasztalatommal szal ja... 😄 szal csak beköszönök most ozt majd segitek ha kell vkinek help😉

hello menyi td az nflben a rekord?

nem QB sneak volt 😊 Az igaz hogy elég béna volt a védelem,de azthitték hogy paszolni fogok,ráálltak a WR-ekre meg egyebekre,és nekem csak az volt a dolgom hogy elfussak a TD-ig 😄 persze közben kaptam szépen az elzárásokat az FB-imtõl 😊
QB vagyok superstar módban, és a 3. meccsemen több mint 150 izépontot elért az emberem. Nem jár az ilyen kiemelkedõ teljesítményért valami? Én csak egy hátbaveregetést kaptam az edzõtõl, hogy "kivettem a részem a gyõzelembõl".

Bucser
áááááá dehogy. Még most is futkározik Michael Vcik.. nehogy lemondj róla😊

Shortstop
megcsinálta volna régebben mert már nem az igazi sajnos 😞

Jah ok.

Bucser
Qb sneak. És gondolom a 13 yardos vonalon áltak és bénázott a defensive line (vagy az offensive line volt túl jó egy Michael Vick pl símán megcsinálja😄)

Akkor nemtom....QB? Õ vele hogyan?

én QB-val futottam 13 yardos TD-t ...nemszámolta bele nekem sem
Én MLB ként tolom,az elsõ szezonon túl vagyok.Szerintem LB ként a legjobb a superstar mód ha védõ akarsz lenni.
Jah de érdekes módon alúl a kis eredménytáblácskán, hogy mit produkált eddig a jtáékosom, nem számolta be. Ugyanúgy megvolt az 1TD, mint elõtte egy elkapásból, de a kickoffosat nem vette bele ehh.

Összehoztam egy touchdownt kickoff returnból WR-ként<#eljen><#hehe><#hawaii>.

BlackShadow
#1040: én CB-t nyomatok, nekem bejön 😊 (széleken van, futó játékost fogja, és eséyes az interceptionre)

#1041: D majd elindul a cuccos, ott kiválasztod a megfelelõ idõben a megfelelõ gombot s láss csodát 😊