1942
-
#1262 két meccs max, és beállítható rendesen. -
Dexantreal #1261 Nekem ugyan nem. Ti már profik vagytok, én meg csak saját szórakoztatásomra játszó játékos és ez nekem így megfelel. -
Jeol #1260 all-pro nevetséges.....ha HB poszton játsszol akkor egyszerűen esélyed sincs...ne mondja nekem senki hogy 5 AVG körül tud futni meccsenként......... -
Thanatos #1259 szerintem is, all-pron meg rettentesen jtátszhatatlan :) ezért is hagytam ezt a érszt is abba :/ a csuszkás állitgatáshoz meg nem volt idegem meg nem is vettem észre hogy nagyon kruvasokat variálna nekem :/ -
#1258 szerintem pro-n rettenetesen unalmas... -
Dexantreal #1257 Pron jó nekem, mert ott még játszható számomra (igaz, all-pro-t csak multiba toltam) és elvégre saját szórakoztatás :P és szerintem így is viszonylag reális eredmények születnek. -
Tutilevi #1256 erre én azt moondom h 1: a "wikings" szimpla v,2: all-pronál kezdődik a realitás:D -
Dexantreal #1255 Akkor mondjuk a WR poszton lévő emberemet nézd: újoncként super bowl és pro bowl győztes, valamint MVP és másodi kszezona a Chiefsnél (első is ott volt) és most már bekerülget a hét legjobb játékosai közé és sokszor volt olyan, hogy 5 TD egy meccsen.... és egyenlőre senkinek se kell... bár a webmester megfestette, hogy én vagyok az, aki minden csapatnak kell, úgyhogy lehet, hogy szezon után csapatot váltok. Ja és Dexter számításai szerint, ha így játszok, 3 éven beűl visszavonulhatok Hall of Fame-ként. Bár szerintem én tovább maradok és majd késöbb vonulok vissza Hall of Fame-ként.
Chiefs 57 - Wikings 52: most játszottam le és elején vezettünk 27-17-re aztán basszus elcsesztem ilyen kickoff returnoknál, hogy a Wikings TD-t szerzett, meg interception TD és sima TD.... de Jhonson, a HB nem hagyta annyiban, meg én se a WR játékosommal.... utolsó másodpercekbe, mikor már csak QB kneelezni kellett, itt a stat és eredmény. Jó mecs volt.
Na, erre mit mondasz? Merhogy újonc ne pattogjon. Amúgy szerintem lehet, hogy maradnék Chiefsnél, bár vonz más csapat, kéne egy kis változtatás, de ahogy jön majd a szezon után. -
Thanatos #1254 heh az újonc meg mit pattog?? örüljön hogy kell valakinek... -
Dexantreal #1253 6-dik forduló? Ez a frissen draftolt játékosomnál van... draftolni meg 3-dik körben draftoltak, szóval nem tudom :S. -
#1252 6dik forduló után nincs transfer, talán ezért -
Dexantreal #1251 Egyébként íme az a bizonyos agent's office... nincs olyan benne, hogy más csapatba küldessem magam.
-
#1250 az a jó, hogy az 1234-es hozzászólásban van pont ez látványosan, úgyhogy könnyű lesz idézgetni, ha valaki majd kérdezi.
:D -
Dexantreal #1249 Thanks mindent! -
Etelkozi Vata #1248 Összefoglalva:
Támadó posztok:
Fal: Left Tackle (LT)-Left Guard (LG)-Center (C)-Right Guard (RG)-Right Tackle (RT)
Többiek: Wide Receiver(WR)-Tight End (TE)- Half Back (HB)-Full Back (FB) -Quarter Back(QB)
Védekező posztok:
Fal: Left End(LE)- Nose vagy Defensive Tackle (NT, vagy DT)-Right END (RE)
Linebacker sor: Left Outside Linebacker (LOLB) - Middle Linebacker(MLB)- Right Outside Linebacker(ROLB)
Secondary: Corner Back (CB) - Free Safety (FS) - Strong Safety (SS)
Asszem nem hagytam ki senkit. -
Etelkozi Vata #1247 A DE pedig defensive end, ez lehet jobb (right) vagy bal(left).
Van még tight end is (TE), de az támadó pozició. -
Etelkozi Vata #1246 HB - Half back
FB - Full back
RB - Running back - a felső kettő összefoglaló neve
-
Dexantreal #1245 De DE-k a játékban nincsenek, csak DT, RE, LE, na meg a többi poszt. Meg azt se értem, hogy a HB eredetileg RB és a minicampban is az van, hogy RB ground attack (ahol rookien 3800 pont a rekordom, majd megmondom a többi szinten is, ha nem felejtem el), erre meg mégis HB-t ír. Nem baj, csak akkor miért nem RB? Pusztán kíváncsiság és tudom, hogy írta a Zala Predators honlapja - máshol nem találtam szabályt, ezt is ti adtátok és thanks érte -, hogy RB helyett szokták használni HB-t. -
Dexantreal #1244 Neked is thanks! Van egy DT-m Seahawksba és első vagy második meccsem újoncként. 80 valahányas overálú és még nem nagyon sackelt.... bár lehet, hogy újonc és azért. Picit bele kell jönnöm esetleg, csak hát a DT pont középen a centerrel szemben - ha jól mondom - és nehéz dolog onnan sackelni, inkább a két oldalamon lévő emberkék szoktak.
De majd igyekszem. -
Dexantreal #1243 Vagyis: LOLB, MLB, ROLB? Csak, hogy tisztán lássam a helyzetet. Ja és a választ thanks! -
donpedro #1242 Azért elég sok sacket csinálnak LB-k is, McGinest, Porter, vagy pl a másodéves Merriman, ők is hoznak évente 7-8 sacket átlagban. -
donpedro #1241 Michael Strahan, Julius Peppers, Jason Taylor, Dwight Freeney, Javon Kearse, stb, stb. Ők a legnagyobb sackelők a ligában, és mindannyian DE-k. -
donpedro #1240 Jah, és még annyi, hogy a tackle az inkább offensive, mint defensive. A defensive tacklet DT-ként, vagy NT-ként szokták jelölni, utóbbi a Nose Tackle rövidítése, és arra utal, hogy ő van középen, a centerrel szemben. Az Offensive fal embereinek két dolga van, egyrészt, hogy a futásoknak törjék az utat, másrészt, hogy megpróbálják megakadályozni a sackeket. Álltalában a Left Tackle a legfontosabb pozíció, mivel a QB-k nagy része jobbkezes, így a baloldalon van a blindside, oda kevésbbé tudnak figyelni, könnyebb őket arról sackelni. Balkezes irányítónál ez értelemszerűen fordítva van.
Jah, és bocs, hogy beledumálok, csak gondoltam jobb, ha kiigazítom a dolgot. -
#1239 Én úgy tudtam, hogy a D-line emberei inkább a futás megfogására törekednek. Szóval magas tackle alacsony sack szám (bár nem néztem utána a statisztikának) saját agyam alapján:) -
donpedro #1238 Inkább a D-line emberei sackelnek sokat, bár a linebackerek közül is akad pár, akinek ez a specialitása. Mindenesetre a RE, LE, DT sack a leggyakoribb.
Egyébként a Dolphins esete pont speciális kicsit, ők ugyanis hibrid 3-4-es védelmet játszanak, ami azt jelenti, hogy a RE (Jason Taylor - szvsz a liga legjobb RE-je) időről-időre visszalép a linebacker sorba (nem véletlenül írnak RE helyett OE-t). Ezért fordulhat elő, hogy lényegesen több interceptiont csinál, mint más csapatok hasonló poszton szereplő játékosai. (Na meg azért, mert fantasztikus képességű játékos, hisz ennek ellenére rengeteg sacket produkál) :) -
#1237 Aki a legtöbbször sackel azt hiszem az a linebacker. Általában Linebacker vagy cornerback blitz van. (bár a cornerback blitz nagyon ritka:) -
Dexantreal #1236 Na de akkor most melyik poszton lévő emberke sackeli le legtöbbször a QB-t, mennyire van rá esélye? Mert szeretnék egy sackelgetős embert is a Madden NFL 07-be. -
Dexantreal #1235 Jahh, jó, már értem és thanks! -
#1234 Tackle az defensive tackle. Ketten vannak általában egy egyes és kettes tackle (bár formációtól függ) Ő állnak az O-line centerével szemben. A guardok pedig Left guard (LG) és Right Guard (RG) a center két odlalán állnak a az o wall-ban.
A Dolphinsnál van egy jó kis ábra ezekre, hogy ki hol áll.
Dolphins depth chart
Flash oldal. -
Dexantreal #1233 "I want trade" dolgot nem találtam :S. Éjjel megnéztem, majd teszek be képet du-tán.
Bucser: guard az G és tackle az T? Merhogy majd kipróbálnám asszem a játékba. -
Dexantreal #1232 Az szívás... de legalább pihenhet. Bár gondolom inkább pályán lenne. -
Dexantreal #1231 Hmmm... ne mnagyon láttam ilyet, de du-tán meglesem és thanks! -
#1230 És van amikor Blitz ellen védik a QB-t. Igazából változó. (pl Matt Hasselback 4-5 hete azért sérült meg mert béna volt az RB aki védte.) -
Jeol #1229 HB a futó támadásban,FB pedig csinálja neki a helyet:D -
#1228 tényleg! nem vok teljesen tisztába a posztokkal:D
melyik az a poszt amelyik a QB-t védi a rohamozókkal szembe? oldalsó emberek ált. HB? FB? -
#1227 Baromság:) falemberként is mókás játszani:) guardként vagy tackle ként:) -
#1226 superstar modban szerintetek melyik poszt az, amelyik legjobban megéri?
mert mondjuk falemberként nem sok kihívás lehet benne.
:) -
#1225 asszem i want trade -
Dexantreal #1224 Elfelejtettem oda írni a végére: lehet, hogy én is kipróbálom az SS posztot. -
Dexantreal #1223 Tényleg, hogy lehet csapatot váltani szezon közbe, ha meguntam? Rémlik valami, hogy agent's office-ba kell valamelyikre rákattintani ,csak nemtom melyik :S. Amúgy grat és hajrá.