Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
ricsa:
megnyomod a C-t ott a kaszt logoja fölött van egy olyan, hogy Growth Lv.10... azt a statot el kell érned ahhoz, hogy felvehesd az a questet.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
mégpedig a sivatagba a Leveling Up, 1st (combo) asszem ez a neve Dunhike -tõl lehetne felvenni de nem tudom
jó erõs lehet :D
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Vannak magyarok szépszámmal, mindhárom szerveren.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Az 50et elérni.. háát.. ez attól függ, hogy menyit játszol, de ha sokat akkor 3 nap körül vagy még annyi se. :P
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Distichous Morigrel (2 fejü marha nagy kutya)
Virulent Cauda (1 nagyobb skorpio mint a reddish couda)
Ancient Cockatrice (Közepes méretü madár 1 arénába)
Monakus Karion ( forgoten legerössebb bossa 1 csini kis madár)
1 video hogy hogy öli 4 100 körüli csoka :
http://www.youtube.com/watch?v=hm63BxfSOjQ
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Egyébként azt a nagy madarat egy trans wiz vagy blader már lezúzza egyedül is :)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Kutyát se láttam még...meg a nagy griffet sem.... Na majd akkor jobban szét kéne néznem megint...mer már jó lenne ha találnék valami értelmes és használható dolgot is és nem csak traden kéne milliókat elverni:S
Egy scopio (amit te láttál az nem boss volt hanem egy quest mob de a boss is ottan körül szokott spawnolni)
Egy nagy zöld madár (ez ottvan a terembe a griffek után ahol alig lehet átmenni, mert lyukacsos a padló)
És végül egy baszott nagy madár (forgotten végén egy ilyen mittom én milyen ház elött szokott lenni) :P
kb merre találom majd õket és mik?
Én Marson Játszom!Tudok ajánlani egy guildet amibe én is bent vagyok!
Guild neve:HELLHUNTERS
www.hellhunters.extra.hu
Ha érdekel akkor a ch 24 en szoktam fent lenni!
"Kisluc" néven játszok, keress ha érdekel a guild!
csá
es van 4 Boss ezek dobhatnak ertekes dolgot is de altalaban coret
caln tarsank meg rw3-t dobott xD
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Tényleg...valaki ott tud jó droppokat...?..Min érdemes grindelni/farmolni?
2. úgyhallottam, hogy az LS-es bossokhoz már nem elég 1-2 ember hanem egy fullos csapat kell, hogy lenyomják :P
Egyébként marosn Piccolonak esett ott a kis kentaurokból egy +7es cape xD
Voodoo LS Boos Lv 120 Area az dobta a BoF+3-t
és ingyen. aztán meg mithril,3 slottos alap,én majd feltolom,meg minden.
de kinek nem ?
És erre kb 20 perc múlba meg Whisp-el hogy akarok-e pvp-zni.... Na mondom oké...és akkor már nem tit fegyóval hanem redosmmal jött(én tit-el nyomtam végig)....és akkor is lenyomtam kétszer(akkor volt az 1hit is)....
De tényleg akad néha ilyen is.... És az a vicc hogy én még nem is vagyok olyan jó mer most lvl 100-on csak completer 12/62 vagyok.... szal most aktívan megy a grind...
az a crit dmg ugy jon ki hogy alapbol 120% crit dmg van mniden karin
erre rajon FB10%-a az mar 130% es helm+kard+crystal ad 21%-ot igy meglesz a 151%
de ez a sett kb 2 2.5 honap es 800m vagy 1b :D de ha meglesz lesz egy durva PvP settem :)
Marketing ese grat az uteshez :)
lehet hogy a srac nemrakot hp-s upgrades skillt vagy valami van par fszlama aki hulyesegeket valt ki :D en is talalkoztam olyan karikal akit crit nelkul megoltem egy hitbol g.masterel es mar volt nationje de volt olyan aki egy szep crit utan halt cska meg es volt oylan is aki csak fel hpra ment le na oket utalom emrt os is ramtud verni egy ugyanekorat xD
Egy 102. szintû g.master bladert egy ütéssel zúztam le....MUHAHHAHAHA
Ekkora egy LÁMÁÁÁTTT.... Full Mystic settel és redosm fegyókkal jött...
Én meg adept osm settel...és a pvp-re csak a ringeket és az amulettem vettem át...
Na erre varrjon gombot valaki...(Jah és persze crit-es whirlwind volt a gyûztes elsõ találat:)))
Amúgy én úgy vagyok ezzel hogy sztem 1 slotos és craftolt shineguardot próbálok majd összehozni valahogy...mer az olyan osmium cuccok amik miatt megéri osmiumnál maradni azok nekem túl drágák...
Meg hát a 2-3 legnagyobb klánba(Exodus/Acheron/Unemployed) ott azért elég komolyan passzolgatják át egymásnak a ppl-ek a jobbnál jobb dolgokat...:)
Szal nekem valószínüleg shineguard lesz a végsõ... És legalább lesz egy rettenetesen nagy def-em...:).. Az is valami:)
50%crit rate
2500 alap hp
43%sword amp
151%crit dmg inc
14hp/mp auto heal
es eleg defem is lesz hozza :D
Csak sajna az drágább mint a crit...legalábbis tapasztalataim szerint...:S