Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
hm igazatok van,elvégre a kutya boss hpját nem néztem,és elötte bizti már nagyon lent volt,sorry :_D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Shadow42
Na akkor ráfexünk a WI -re. <#duhos2>

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Na még csak az kéne.... 200-300k-t sebzõ wizardok...:))... Szép is lenne...:)
hali azt elnezted :D nem nagyon lehetet eros az a WI mivel azert 2 loves votl a kutya neki mert elotte megolhette es vissza ment hozza es mar csak 2 lovesnyi hpja volt :)

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

ok kösz
Már elnézést de ez marhaság.. 2 skillel akármekkra is vagy nem tudod megölni a kutya bosst :P

ricsa:
megnyomod a C-t ott a kaszt logoja fölött van egy olyan, hogy Growth Lv.10... azt a statot el kell érned ahhoz, hogy felvehesd az a questet.

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

elakadtam:( egy quest elérhetõ csupán de azt se tom felvenni
mégpedig a sivatagba a Leveling Up, 1st (combo) asszem ez a neve Dunhike -tõl lehetne felvenni de nem tudom
Doomista
Hát egy procys wizardtol elbujtam forgottenben,és láttam ahogy 2 skillel leteritette a distichous morigrel 2 fejû krvanagy és krvsok hpval rendelkezõ kutyust Oo .
jó erõs lehet :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Üdv!

Vannak magyarok szépszámmal, mindhárom szerveren.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

melyik szeron vannak magyarok? (ha vannak:D)
Na akkor lehet nekiálnom majd keresgélni...kipróbálom magam 1v1-be valamelyik ellen... Elég jókat dobnak...szal megéri
Most jelenleg 150 a max szint, de ha jól tudom a hamarosan megjelenõ update-ba már 170 lesz..
Az 50et elérni.. háát.. ez attól függ, hogy menyit játszol, de ha sokat akkor 3 nap körül vagy még annyi se. :P

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Mennyi itt a legmagasabb szint és mennyi idõ elérni kb a lvl 50 et??

HencStein
Forgoten bossok:
Distichous Morigrel (2 fejü marha nagy kutya)
Virulent Cauda (1 nagyobb skorpio mint a reddish couda)
Ancient Cockatrice (Közepes méretü madár 1 arénába)
Monakus Karion ( forgoten legerössebb bossa 1 csini kis madár)

1 video hogy hogy öli 4 100 körüli csoka :
http://www.youtube.com/watch?v=hm63BxfSOjQ

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

hát majd meglátjuk hogy boldogulok vele...már ha egyszer megtalálom...:S...
Én most comp blader vagyok és egyedül a zöld madarat meg tudom ölni.. :P

Megvan annak is a technikája, hogy hogy találd meg a bossokat.. :)
Egyébként azt a nagy madarat egy trans wiz vagy blader már lezúzza egyedül is :)

hát ez akkor elég kellemetlen hír mer ezen kívül forgottenbe csak egyetlen 1 boss szokott lenni...mégpedig az 1k-t sebzõ madár a pálya végén.... Attól meg biztos mindenki parázik...szal így nem egy nagy bónusz ez a map, ha a többi sosincs a pályán... Mer amúgy meg nagyon pocsékul dobnak a mob-ok...szinte semmi drop sincs... Ha van akkor meg olyanból ami már undead g-ben 20 másodpercenként esik...:)))
HencStein
reddish couda <= ezt ölheted szarásig mert nemfog dobni semmit mert ez csak 1 quest boss

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

jaj de jó....:S...hurrá... Mondjuk az jó hír hogy ahogy számolgattam a kövi 6 szinten 700 fölé fog menni a def-em..:)...és a magic-em még mindig csak regular...meg a szintem se sok...szal úgyis mindent strength-re fogok tolni...meg az armorom is elég gyenge...szal még van remény hogy egyszer legyen 800-900-as def-em...:)....
ha a madár 1000et ütött rád akkor az ucsó grif lecsap téged 1 ütésre.. :)

Uhh...jah...az szép.... Nem gondoltam hogy ilyen hosszú idõ:S... Épp ezért csak a madarat találtam meg....:).. Elkezdtem leölni csak eléggé megviselt az a 950-1050 dmg a 665 def-em mellett...:S..szal inkább hagytam és elmentem... Csak nagy skorpiókat találtam...de abból nem is esik soha semmi... Griffet megintcsak nem találtam...de sztem az is 1k körül sebezhet...ugyhogy egyenlõre maradok az alap mob-okon..:)..
Azért nem láttad, mert valószínûleg megölték és ha megölik beletelik jópár órába míg respawnol :P

Huhh akkor valamit nagyon rosszul nézhettem..:S... A mozaikos padlós teremben ahol alig lehet dashelni ott nem láttam semmit...és nem is támadott semmi...:S... huhh akkor majd jobban körül kell néznem...
Kutyát se láttam még...meg a nagy griffet sem.... Na majd akkor jobban szét kéne néznem megint...mer már jó lenne ha találnék valami értelmes és használható dolgot is és nem csak traden kéne milliókat elverni:S
THX

Van egy nagy 2 fejû kutya (a kutyák környékén)
Egy scopio (amit te láttál az nem boss volt hanem egy quest mob de a boss is ottan körül szokott spawnolni)
Egy nagy zöld madár (ez ottvan a terembe a griffek után ahol alig lehet átmenni, mert lyukacsos a padló)
És végül egy baszott nagy madár (forgotten végén egy ilyen mittom én milyen ház elött szokott lenni) :P

Ja igen azt tudom hogy van több boss is forgottenbe...bár én még direkt nem voltam ott csak keveset... És azalatt csak a reddish couda-t(skorpióboss) találtam meg...:S... Elvileg van ott egy nagy griff is...meg akkor ezek szerint még 2...de azoknak nyomát se láttam...
kb merre találom majd õket és mik?
FS-nek minedenképp érdemes mindkettõt fejleszteni.

oké irni fogok csak majd kis magyarázás nem ártana:D

csá donatus13
Én Marson Játszom!Tudok ajánlani egy guildet amibe én is bent vagyok!
Guild neve:HELLHUNTERS
www.hellhunters.extra.hu
Ha érdekel akkor a ch 24 en szoktam fent lenni!
"Kisluc" néven játszok, keress ha érdekel a guild!
csá
Pls egy kicsit segítsetek érdemes fejlesztenii egyszerre swordot meg a magicot FORCE SHIELDER vagyok fejlesztettem mind kettöt csak nem tom megéri e kössz.

bogarakon azok dobhatnak EoX-t szal mindet :)
es van 4 Boss ezek dobhatnak ertekes dolgot is de altalaban coret
caln tarsank meg rw3-t dobott xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Jajj...bár nekem is lenne már Lakeside...:).... de szar hogy még csak 100-as vok:S:(((( Na majd ha nemsoká trans leszek akkor megyek Forgottenbe...:))...
Tényleg...valaki ott tud jó droppokat...?..Min érdemes grindelni/farmolni?
koszi az infot a minotaurusrol lehet farmolom majd egy picit :D

Játszik valaki a marson ? Én ott vagyok és keresek egy jó guildot, force shielder lettem lehet egyszerre fejleszteni kardot meg magic ot?

1. Boss
2. úgyhallottam, hogy az LS-es bossokhoz már nem elég 1-2 ember hanem egy fullos csapat kell, hogy lenyomják :P
Egyébként marosn Piccolonak esett ott a kis kentaurokból egy +7es cape xD

az a set amit irtam nem mithrill es nem is lv99-s ruha :)

Voodoo LS Boos Lv 120 Area az dobta a BoF+3-t

Doomista
nekem most mystic kéne 2 slottos alap,én majd feltolom,meg minden.
és ingyen. aztán meg mithril,3 slottos alap,én majd feltolom,meg minden.

de kinek nem ?

HencStein
ha geci erösek akkoris megéri

na erre én is kiváncsi lennék hogy melyik mob dob ilyeneket.... nem baj ha ritkán csak legyen rá valami esély...és akkor már megéri azokon grindelnem...:)...persze csak ha nem túl erõs mobok
HencStein
Meik dobta a bof+3mat?

De ebben a bladerbe az volt a legszebb hogy 4-szer picsáztam el így...:)... Elõször azér mer leNoob-ozott a kis mocsok:).. Na mondom ...ezt nem hagyom... Erre miután nyertem asszondja hogy a mob-ok mögé bújtam és ezért õ nem tudott befogni ütésre....:S...jaj de szr szöveg...).... Erre nyomtunk még egyet....utána meg el is ment a channelrõl...
És erre kb 20 perc múlba meg Whisp-el hogy akarok-e pvp-zni.... Na mondom oké...és akkor már nem tit fegyóval hanem redosmmal jött(én tit-el nyomtam végig)....és akkor is lenyomtam kétszer(akkor volt az 1hit is)....
De tényleg akad néha ilyen is.... És az a vicc hogy én még nem is vagyok olyan jó mer most lvl 100-on csak completer 12/62 vagyok.... szal most aktívan megy a grind...
szep en meg ma voltam bossolni 12 LS bosst oltunk le vegen az ertekesebb dolgorka ment a lot xD es nem lefaszmakoltam a BoF+3-t :) de oda is attam ezt ra 1 percre egyik guild tarsnak neki nagyob szuksege volt ra :)
az a crit dmg ugy jon ki hogy alapbol 120% crit dmg van mniden karin
erre rajon FB10%-a az mar 130% es helm+kard+crystal ad 21%-ot igy meglesz a 151%

de ez a sett kb 2 2.5 honap es 800m vagy 1b :D de ha meglesz lesz egy durva PvP settem :)

Marketing ese grat az uteshez :)

lehet hogy a srac nemrakot hp-s upgrades skillt vagy valami van par fszlama aki hulyesegeket valt ki :D en is talalkoztam olyan karikal akit crit nelkul megoltem egy hitbol g.masterel es mar volt nationje de volt olyan aki egy szep crit utan halt cska meg es volt oylan is aki csak fel hpra ment le na oket utalom emrt os is ramtud verni egy ugyanekorat xD

Huh...na ma megvolt a legnagyobb dicsõségem ebben a játékban...:))
Egy 102. szintû g.master bladert egy ütéssel zúztam le....MUHAHHAHAHA
Ekkora egy LÁMÁÁÁTTT.... Full Mystic settel és redosm fegyókkal jött...
Én meg adept osm settel...és a pvp-re csak a ringeket és az amulettem vettem át...
Na erre varrjon gombot valaki...(Jah és persze crit-es whirlwind volt a gyûztes elsõ találat:)))
jaja...hát elvileg errõl szólnak az igazán nagy guildek.... ez a lényeg...meg ez az elõnyük..:) Persze a sok jó guild war mellett:)))
HencStein
hát nálam hogy entcaffébol nyomom néha igy ott megdumáltuk hogy van1 kari akibe elég komoly összegeket belefektetünk és azzal teljesen felnyomjuk a craftokat maiböl hasznuk is lesz meg nekünk is lesznek cucaink

Na ez már elég komolynak néz ki....:) Bár crit dm-be nem tom hogy hogy jön ki ennyi.... Vagy asszem a force b-nek egyes skillek is adnak critet...de ebben most nem vok biztos...
Amúgy én úgy vagyok ezzel hogy sztem 1 slotos és craftolt shineguardot próbálok majd összehozni valahogy...mer az olyan osmium cuccok amik miatt megéri osmiumnál maradni azok nekem túl drágák...
Meg hát a 2-3 legnagyobb klánba(Exodus/Acheron/Unemployed) ott azért elég komolyan passzolgatják át egymásnak a ppl-ek a jobbnál jobb dolgokat...:)
Szal nekem valószínüleg shineguard lesz a végsõ... És legalább lesz egy rettenetesen nagy def-em...:).. Az is valami:)
Valaki meg tudná mondani hogy a mars serveren hol lehet megtalálni a nagy craftos játékosokat???Melyik channel??
2 honap mulva durvabb lesz addigra elkeszulok a settemel az igy fog kinezni
50%crit rate
2500 alap hp
43%sword amp
151%crit dmg inc
14hp/mp auto heal
es eleg defem is lesz hozza :D

Hm...egész jó crit rate-et sikerült összehoznod....nem semmi:)... Mondjuk force bladernek az nagyon kell is...:) Az a mázli hogy warriornak csak amp kell...de az nagyon sok....amennyi csak lehet...
Csak sajna az drágább mint a crit...legalábbis tapasztalataim szerint...:S