Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
na én is kérdezek egy hülyét a D.T Card-ot hogy lehet használni? Odamentem a megadott Koordinátákra és semmi
>:C
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
cabal:[Mars - server] - [AVENGERS - klán] - m3ssor Lv.90+ Blader
"Mozilla Firefox is fenn volt, alapértelmezett böngészõnek beállítva, mivel Explorer hiba volt, gondoltam bekavar Firefox, ezért uninstall. Hiba maradt."
Szóval, amiket csináltam, de nem javult a helyzet:
- Mozilla Firefox is fenn volt, alapértelmezett böngészõnek beállítva, mivel Explorer hiba volt, gondoltam bekavar Firefox, ezért uninstall. Hiba maradt.
- Internet Explorert frissítettem 7-es verzióra. Hiba maradt.
- Játékot újratelepítettem. Hiba maradt.
- Klántársnak megadtam felh.név, jelszó. Nála is ugyanez a helyzet.
- Másik klántársnál már minden ok volt. Kb 3-4 óra szarakodás után végre használatba tudtam venni a cash-eket.
Valami betûkészleten túli hivatkozást emleget a hibaleírás, ha valami ötletetek van írjátok le.
na és még 1 a magison belül meik lövéseket?
1 kérdés ki játszik ott
2 van ot magyar klán
3 a force bladernél mien skileket érdemes fejleszteni?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Te warrior vagy,szal strre kell raknod,meg néha kicsit intre,és dexre,majd mindig megnézek a kövi ruhát,hogy mennyi pont kell hozzá,az alapján tájékozodsz.
Petet ITEM SHOPBAN lehet van,cabalba belépsz,alul van több menükép,ott a legutolso,egy arany pénzt jelez,arra katt,confirmed,és megnézed,vannak petek,stb,de ezeket venni kell pénzért...
És ne irj állandoan ilyenekért,hogy holvan ez az ?? Találd meg !! EZ is a játék része,hogy kiismered a pályát ugy,hogy végigjárod.Nah meg ha még nem veted észre, a dungeonokat meg piros gömbel fogja jeleznia térképen
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
és hogy lehet PETem?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Solo dungeon kártyák:4 Mummy Grave dungeon card,11 Ghost Ship dungeon card.
Party dungeon kártyák:1 Troglo Lair dungeon card,2 Zombie Infested Cottage dungeon card,4 Ghost ship dungeon card,1 Mummy grave dungeon card,4 Chimera dungeon card.Én 10K-ra gondoltam darabonként, ha olcsóbb vagy drágább kérlek szóljatok!
Ezen kivûl még eladó pár Upgrade Core.
Upgrade Core High:Irányár ~850K
Upgrade Core Medium:Irányár ~350K
És még lenne eladó Muster cardom is.
Muster Card:Ruina Station Level 85:Irányár ~170K/db
Lenne eladó Shape Cartitage (Lv.2)
Shape Cartitage Armour Set:ebböl 2 db van és az árát nem tudom, ha valaki tudja az kérem írja le.
Shape Cartitage Sword:ebböl is 2db van és ennek sem tudom az árát, ha valaki tudja az kérem írja le.
Vannak Materialjaim is de fogalmam sincs hogy ezek mire jók.
Blue Feather:2 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.
Hard Shell:6 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.
Shining Tooth:1 db van belölle de nem tudom mire jó és azt sem tudom hogy mennyit ér, ha valaki segítene meg köszönném.
Ezen kivûl még lenne pár kérdésem.Kérdéseim a következõek:A Mummy Grave Solo Dungeon-ban az utolsó Mummy Mage fojton le õl amikor az élete 1/10-ede van már csak hátra.Ezt hogy tudnám túl élni mert mindig akkorát üt amennyi életem van azaz 1 ütésbõl meg õl.
És még : Yellow Jewel meg Mirror Stone mire jó?
Aki végig olvasta annak köszönöm a figyelmét és minnél elöbbi reagálást várok az üzenetemre.
Rpg
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
2. Tanulj meg kicsit érthetõbben írni, mert alig bírtam kivenni, hogy mit akarsz. A helyesírásodról inkább ne beszéljünk...
3. Akármilyen karit választhatsz, csak tõled függ, hogy vagy-e vele, vagy sem. Térképen úgy emlékszem jelzi, hogy hova kell menni, a küldetésekrõl meg minden szintlépéskor kapsz egy listát, aztán szépen felkeresed az ürgét és segítesz a gondja bajában.
4. Itt alapból nincs ló, itt van ilyen légdeszka szerüség, meg valami légmotor, utóbbit nem sokat láttam.
5. Fejlõdés viszonylag gyors, csinálod a questeket, és fejlõdsz.
nekem is lenne hirtelen 1-2 kérdésem:
1. Pet-et hogy lehet szerezni? (én Blader vagyok 38-as)
2. az Inv-ba van az amulett és a 2 gyûrû a mások oladalon mik vannak? oda semmit nem tudok berakni
3. ezekhez kell olyan Premium akarmi? :D
és ha van egy küldim akkor a térkép jelzi hova menyek? és azt jelzie hogy hol vehetek fel küldit?
elõre is köszi a választ