7396
Cabal Online
-
#7073 #7069 -
kgeri1992 #7072 Segitség kéne. Egyszerüen nem tudok regelni a cabalra:S -
#7071 ottvagyunk még, igen -
Munszu #7070 Azthiszem a lvl 80-90 körüli karaktereim, Mercuryn vannak, a Hungaricum nevü klán még ott van?,én annak voltam a tagja akkoriban,csak sajnos abba kellet hagynom
egyéb okok miadt.
Szerintem vissza nézek kabalba is :) -
#7069 beszarok, a captcha kód kibaszik velem :( regnél, egyszerűen lehetetlen beírtni :S -
zerocukor #7068 sziasztok szerencsére már kevés botos játszik bár én csak a mercury servert tudom mert ott játszok -
#7067 nemtom mitjelent a sok, botfarmerek még mindig akadnak, de már nemigen látom őket. hogy rendes játékosok mennyire botolnak azt nemtom. -
Munszu #7066 sziasztok,azt szeretnén kérdezni, hogy cabal bot ügyileg hogy áll?
mostmár sok a botos?,mert ha igen akkor nem jövö jövök vissza.:\
elöre is köszönöm a válaszokat. -
#7065 veszel az aukciósházban, vagy ha hajlandó vagy forintot/eurót rááldozni, akkor a cash shopban. -
pimpi001 #7064 haller. nemrég kezdtem a játékot. a kérdésem csak annyi lenne, hogy pet-et hogy lehet szerezni??
thx a választ -
Kiado #7063 Küldtem privit. -
zerocukor #7062 melyik* -
zerocukor #7061 én menyik szerón van? -
zerocukor #7060 szia mennyiért adod?:D -
Kiado #7059 149-es wizard még mindig eladó, szóljon akinek kell :D -
#7058 meg azért ír fehérrel mert mod bácsi lusta meghegeszteni a cabal fórum dizájnját :D -
#7057 magához a problémához nemtudok hozzászólni, az igen/nem részéhez is csak annyit hogy annál csak azt döntöd el hogy akarsz-e cabaléknak értesítést küldeni arról hogy ez a bug történt veled, vagy sem. -
#7056 Valaki a #7049-re lécci. -
at16 #7055 Battleforge :S az meg stratégia..
nekem olyasmi kellene mint Silkroad :S :)
grafikailag meg mindenileg a Silkroad viszi a pálmát mmorpg-ben. csak hiába hogy ingyenes, mégis fizetős ... meg teli bottal meg áhh..
legjobban a pvp része tetszik benne -
#7054 szívemből szóltál :D -
donatus13 #7053 jah hulladék mind a kettő, semmi értelmük nincs :) szerintem keress más játékot van ennél meg a silkroadnál is sokkal jobb , meg szerintem mmorpg el hagyj föl főleg ami koreai eredetű azoknak az a lényege hogy minnél többet grindelj függőség az egész, ha mmo akkor tolj te is Battleforge ot az legalább normálixssan megvan csinálva -
#7052 sokkal látványosabb meg minden, én csak a társaság miatt játszottam vele egy darabig, de a végén ugyanúgy járt mind a 2-ő UNINSTALLL!!!! -
at16 #7051 teljesen új vagyok cabalban.
kérdésem hogy: silkroadhoz mérve mennyivel jobb a game, vagy mennyivel roszabb? -
at16 #7050 miért fehérrel ír? -
#7049 Valaki segítene? Valamiért hiába rakom fel akárhogyan is akárhányszor a cabalt állandóan ezt írja ki
Akár az igenre akár a nemre kattintok bezárul a cabal és semmi. Valaki help. -
#7048 legújabb nemmindig a legjobb, de nemtudok több okosat mondani hozzá :s -
#7047 Mármint melyiket? Nem értem:D 9500gt legujabb driver van elvileg hozzá.. Help:P -
#7046 Milyen drivert? -
donatus13 #7045 Drivert kell telepíteni -
#7044 1. Szeretnék segítséget kérni
2. Manuálisan kell updatelni -
#7043 Sziasztok !!!
Segítséget szeretnék kérdezni!
Most szeretném elkezdeni a Cabal-t de amikor elindítom a launcert cakkor elkezd updatelni a 430_dat nevű mitudom énet és ezt csinálja 2 napja és nem tudok játszani!!!
Kérlek segítsetek -
#7042 VGA-t cseréltem, és megint azt csinálja, hogyha bizonyos szögbe fordítom, akkor sötét lesz. Látok mindent, csak mintha este lenne, bvagy ha ráhúzom a kurzort a skillekre akkor is.. Miért van ez???? :S Help pls. -
#7041 már egyre többen szidták az oldalt hogy milyen szar már a többihez képest (pl ogplanet)
én is köztük voltam :( :) -
#7040 doomista én már láttam jó lett. -
#7039 nézzétek meg a cabal hiv. oldalát...überbrutál lett. -
#7038 kösz de mi a hivataloson játszunk -
#7036 Írj privit. -
Kiado #7035 Lvl 149 es wizard eladó, ha érdekel írj. -
#7034 Jó ez a gyűjtögetős event. Sok pénz van benne.^^ -
#7033 ugyan, csak idő kérdése :) magasabb szinten már több tíz-százmillákkal szállingóznak az emberek :D