Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah micsoda dolog ugy néz ki régen nem toltam már,lvlhez vannak kötve a skillek..??végre belevittek vmi értelmet is a játékba,szinte hihetetlennek tartom😊 az elmult fél év ota történt vmi érdembeli változás amugy cabalban?mert ha igen akkor lehet leszedem h bemennyek megnézni<#hawaii>
most a skillek lvhez vannak kötve és mivel te nemvagy olyan szintû ahol van az apprentice skillsor

igen, és Mercury szerver asszem, (a legfelsõn vagyok) HedeHuN néven most 23-as blader

ezt amugya játékban fényképezted?
ha style upp megvan akkro rakja át lvl 30 ra 😄
Lvl 20 nak kell lenni és a Style Up questet meg kell csináálni utána rank uppolsz kapsz még 1-2 skillnek slotot amugy melyik szerveren játszol? és mia neved?
nem rakta ki a képet -_-''
szal itt

Csõ! 2 napja kezdtem Cabalozni és eddig bejön 😄
Na szal lenne 2 kérdésem ^_^

Nem tom hogy kell megemelni azt a kettõ dolgot ami ki van emelve,ebben kéne segítség

képzeld el láttam..... de amit lekéne tölteni nem lheet..-_-'

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

Gando
pirosbetûs szöveg.... nehéz észrevenni...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Hi all, kéne egy kis help.Fölraktam a Cabalt semmi baj ne mvolt vele adidg amig elakartam inditani.Rámegyek hogy inditás de ne mcsinál semmit csak kilép a kis ablakból de nem inditja el....és ezt nem értem mer trégen jácottam vele smemmi baja nem volt azóta új és jobb gépem van,nem értem miért nem indul el.PLZ HELP!!

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

Sziasztok! Elcserélném a 125 ös ForceBladerem a mArs szerveren minden cucca megvan(+3+4 deathblow crit damage) + van 1 lv2 es pet is Webpassa mindene megvan trans/comp rankú egy FA vagy EGy WA érdekel leginkább de mással is megkereshettek. (cabalon keressetek meg levikrisztian/mars szeró vagy skype pisti2085) köszönöm! jó játékot! ( az öcsém karaktere ö akarja cserélni ) 😄
Gando
aztne mond hogy ennél szarabbvan... mert tudom hogy az én gépem szar és kéne már új, de lehetetlen hogy a tied ennél is szarabb legyen XD

összeakarok rakni egy oylan gépet amin csak a Cabal mgy egésznap!<#nyes>
Doomista
te mi a rákot akarsz csinálni amúgy ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

oké!😞
Doomista
passzolom 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Helló!
DE az kb menyibekerülne?
Doomista
Minimum Specification:
CPU Pentium 3 800MHz +
RAM 512MB +
Graphics Card 3D accelerator
Sound Card Any DirectX 9.0c compatible sound card
Hard disk space 2.5GB +

ez elég hogy minimumba vigye 1024*ben

Helló
Én régen játszottam ezzel a játékkal de sajnos lekellet törölnöm
Nah szal az a kérdésem hogy milyen erõs gépkell ehez hogy elvigyem 1024szer768-ba légyszi írjátokmeg!😊
Doomista
2x ? 😄D

bocsánat véletlen 2* irtam :S
Sziasztok! elcserélném a 110-es wizardom comp 170/189 rankkal a jupiter szerveren webpass ezek mind megvannak egy warriorra szeretném cserélni legjobban de más is érdekel érdeklõdni skype: pisti2085 vagy msn: [email protected] on lehet (skypen vok elginkább) köszi !
üdv most mivan a szeróval?v karbantartás van?😄

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Gando
elõfordul még ha a quest leírásban is kiveri a szemed... XD

Vaxi
igen, köszönöm, csak nem voltam éppen okos. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
nem szóltam -.-
[ megint elõbb járt a kezem, mint az eszem ]

Gando
grocernél lehet venni ilyen oath cuccost...

Vaxi
csõ.
nem tudok átmenni az undeadgroud-ra bi-bõl, nem aktív a warp. [ a lvl megvan, és elméletileg már járt ott a karakter - nem teljesen az enyém 😊 ]
valami ötlet ? 😊
köszi

Vaxi
ó köszönöm, ez nem figyeltem még meg, hogy ugyanazok a cuccok vannak 😊

Gando
amúgy biztos jó valamire a pet, de én nem tudom megfejteni (max felvágni hogy van peteeeem XD)

Gando
Az csak a te tároló helységed, bármit betehetsz oda, és ki is veheted onnan, akár azzal a karakterrel, amivel betetted, akár egy másikkal ugyan arról az accountról.

Vaxi
1 - köszönöm, csak láttam mindenkinél, azt hittem, hogy valami jó dolog az.
2 - azt hiszem, hogy már használtam az. és ott ha beteszem a cuccot, a másik kari látni fogja? vagy hogyan mûködik ez? 😄

Gando
1- Pet szvsz teljesen felesleges, fingomsincs, hogy mért kell mindenkinek annyira, ergó válaszolni sem tudok mert nemérdekel XD
2- Van egy olyan npc-akihez betudod tenni a cuccaidat meg a pénzedet, na az a warehouse

Vaxi
nem szivatlak, nemrég tettem fel a játékot, nem értek hozzá.
csak érdeklõdtem, nemtöbb.
azért köszönöm...

Gando
neszivass légyszi...

Vaxi
és azt hol találom ? <#zavart1>
meg pet AH-n kívül hol szerezhetõ?
[ én kérek elnézést, láma vagyok 😄]

Gando
ugye hogy ugye 😄

Doomista
jé tényleg.

Gando
hogyne lehetne... Warehouse <#idiota>

Vaxi
és mégis ha találok egy cuccot ami a másik karimnak jó, sehogy sem tudom neki átadni, max 3. személyen keresztül? 😄

Doomista
da 😄

Vaxi
tehát akkor cucckarik kilõve? 😄

Doomista
sehogy

Vaxi
sziasztok!
Hogy lehet accounton belül cuccot küldeni egy másik karinak?
köszi!

Sírj a sarokban hogy hogy lehettél ennyire buta és mennyire szar ez a világ!

Sziasztok nem tudo ma webpassom és feltörték a karim nem tudjátok mit tudok tenni? aki tudna segiteni ply skypen irjon pisti2085 köszike
streky chaos lampbol nekem legtöbbször hp potion,return stone de EP3 ba már volt 4-5 x mappart meg rs belépõ nekem hp,mp poti,return stone ,lid,rs,eodb1f belépõk lehetnek max

Doomista
Magyar fórum-ra katt a bannerban,van valahol ilyen topig,megkeresed,és ott megvan mi eshet.

JP Forever
Chaos Lampból mi eshet? Nincs valahol leírva? Eog,s,f eshet?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu