7396
Cabal Online
  • Gando
    70 körül nemgyőzöd bankba pakolni a pénzed :D
  • Tatyla
    tök mindegy az életben nem lesz annyi pénzem,igaz még csak 31-es vagyok...
  • zerocukor
    jad de én a mercury-n vok és ott már 1 ideje 25kk fölött van de mars-on is kb ugyanaz az árfojam mert ott is van 1 karim
  • Szuperkaraj
    mikor utoljára néztem 18-19kk volt egy, de valóban, most 27kk a legolcsóbb ( mars )
  • zerocukor
    sziasztok persze szerinted 20kk még tegyél hozzáminimum 5kk-t 25kk az alsó határ
  • Szuperkaraj
    AH-ban 20kk körül már lehet kapni
  • Tatyla
    petet hol lehet venni vagy csak cabal cash-ért tudok?
  • Tatyla
    oké köszi átolvasom
  • Tatyla
    ok felvehetnél majd ugyan így hívják a karaktert is,gyanítottam hogy az alkimista csinálja de hiába nyitottam meg nem akart semmit sehova betenni...
  • MEdievil
    Ah köszi elég furcsa ez így nekm hasonló rendszert még nem láttam
  • Szuperkaraj
    Rosszul vannak elosztva a statjaid, ha C-t nyomsz látsz egy Growth Goal nevű sort, az mindenből a minimumot jelöli, ami az adott battle style level up questhez kell, amit minden 10. szinten kapsz.

#7019 : slotba rakni force core-t lehet, ajánlom figyelmedbe ezt a "tutorialt"
  • zerocukor
    szia mi a quest neve amit nem értesz? és mien karid van? mert attól függ.
    Tatyla neked meg a slot-ba követ a core amethist nél hetet tenni bele de attól függ hogy mien ruhába akarsz tenni de általában az ucl (uprade core low) elég szokott lenni a gyengébb ruháknál de ha valakinek kell segítség a mercury-n akkor felveszek a játékba barátnak és ott tudok segíteni.
  • MEdievil
    Lenne egy nagyon newbie kérdésem
    (Kép A questről Katt ide) Lvl10-en kaptam ezt a questet próbáltam karakter lapon bekapcsolni az egyetlen lehetőséget amit lehet de innentől?
    Nem értem mit is kellene csinálni ezzel a questel ha segítenétek elmagyarázni pontosan mit is kell csinálni hálás lennék.
  • Tatyla
    két kérdés:
    1. hogy kell a különböző slotos ruhákba köveket rakni egyáltalán milyet lehet belerakni?
    2.nincs valami gomb amivel automatán tovább tudok targetelni a következő mobra?
  • zerocukor
    sziasztok én a DarkDemons nevű magyar guild-ba vagyok és az szerintem nagyon jó. sok jó fej játékos van benne. traktor007 próbáltad már ujratenni a játékot?
  • traktor0007
    mar irtam es meg irok mert nemkaptam valaszt a problemamra ami az hogy nincs aukcios haz blodyce benn legyszi segicsetek
  • xHeDex
    kurvára nem érdemes, a klánok 10-30 emberből állnak, csupa low lv az értelmes emberek szerintem külföldi klánba vannak
  • Gando
    hát a hajnal gyermekei nagyon jófej kis társulat volt, szerettem ott lenni de már nemnagyon tudom, hogy mivan velük. Ch9en asszem megtalálhatod őket

• Doomista
    egyik se
  • Tatyla
    melyik a legigényesebb magyar klán a mercuryn?
  • Tatyla
    analfabéta e vagy?
  • Gando
    inkább a betüidet rendezd át, értelmes mondattá, mert amíg nem értjük addig nehéz segíteni
  • traktor0007
    segicsetek legyszi na nemtoook semit venni minden atvan rendezve

• Doomista
    grenpair
    fortuna
    des scream
  • Gando
    blodyce :D
  • Doomista
    már megint mi a szart kurtál el ?
    ilyet hibát sem láttam sem hallottam még sehol!
  • traktor0007
    sziasztok az a problemam hogy nincsen trade avagy aukcios haz blodyce bann miert van ez es olyan mintha atlenne rendezve blodyce .miert van ez surgos lenne es nagyon megkoszonnem a segitseget sziasztok
  • richard941112
    valaki nem akar cserélni egy 52-es bl-t vmi másra??a.exp a bl
  • spaxZ
    ok thx az infot én amugy is csak 7végente tok fent lenni
  • Tatyla
    kedden jön a patch elméletileg...
  • mrxxx
    ok
  • spaxZ
    nem semmit nem kell
    bár mostanság fog kijönni vmi uj patche de ez a verzio elintézi majd normálisan azt is
  • mrxxx
    de azt ha fölrakom nem kell már petch-elni?
  • mrxxx
    ok akk remélem nekem is menni fog
  • spaxZ
    én azzal kezdtem pályafutásom és tökéletes
  • mrxxx
    valaki próbálta már a trimex installert??és működött annak aki próbálta?
  • Gando
    wizardhozt nem értek, defontos az int nagyon :D
  • Tatyla
    wizardnal inkább int-re rakjak vagy fontos 1-1 pont a str,dex-re is?
  • Gando
    szépen regeltek az eredeti fórumra és ott bekeresitek a shinobi vagy egyéb skin-t, letöltitek, kicsomagoljátok, és felülírva bemásoljátok oda ahova kell, és ennyi
  • Gando
    a 9es ch-n sok magyar van, és a mercury a legnépszerübb magyarok körében is