7396
Cabal Online
-
#7032 70 körül nemgyőzöd bankba pakolni a pénzed :D -
#7031 tök mindegy az életben nem lesz annyi pénzem,igaz még csak 31-es vagyok... -
zerocukor #7030 jad de én a mercury-n vok és ott már 1 ideje 25kk fölött van de mars-on is kb ugyanaz az árfojam mert ott is van 1 karim -
Szuperkaraj #7029 mikor utoljára néztem 18-19kk volt egy, de valóban, most 27kk a legolcsóbb ( mars ) -
zerocukor #7028 sziasztok persze szerinted 20kk még tegyél hozzáminimum 5kk-t 25kk az alsó határ -
Szuperkaraj #7027 AH-ban 20kk körül már lehet kapni -
#7026 petet hol lehet venni vagy csak cabal cash-ért tudok? -
#7025 oké köszi átolvasom -
#7024 ok felvehetnél majd ugyan így hívják a karaktert is,gyanítottam hogy az alkimista csinálja de hiába nyitottam meg nem akart semmit sehova betenni... -
#7023 Ah köszi elég furcsa ez így nekm hasonló rendszert még nem láttam -
Szuperkaraj #7022 Rosszul vannak elosztva a statjaid, ha C-t nyomsz látsz egy Growth Goal nevű sort, az mindenből a minimumot jelöli, ami az adott battle style level up questhez kell, amit minden 10. szinten kapsz.
#7019 : slotba rakni force core-t lehet, ajánlom figyelmedbe ezt a "tutorialt" -
zerocukor #7021 szia mi a quest neve amit nem értesz? és mien karid van? mert attól függ.
Tatyla neked meg a slot-ba követ a core amethist nél hetet tenni bele de attól függ hogy mien ruhába akarsz tenni de általában az ucl (uprade core low) elég szokott lenni a gyengébb ruháknál de ha valakinek kell segítség a mercury-n akkor felveszek a játékba barátnak és ott tudok segíteni. -
#7020 Lenne egy nagyon newbie kérdésem
(Kép A questről Katt ide) Lvl10-en kaptam ezt a questet próbáltam karakter lapon bekapcsolni az egyetlen lehetőséget amit lehet de innentől?
Nem értem mit is kellene csinálni ezzel a questel ha segítenétek elmagyarázni pontosan mit is kell csinálni hálás lennék. -
#7019 két kérdés:
1. hogy kell a különböző slotos ruhákba köveket rakni egyáltalán milyet lehet belerakni?
2.nincs valami gomb amivel automatán tovább tudok targetelni a következő mobra? -
zerocukor #7018 sziasztok én a DarkDemons nevű magyar guild-ba vagyok és az szerintem nagyon jó. sok jó fej játékos van benne. traktor007 próbáltad már ujratenni a játékot? -
traktor0007 #7017 mar irtam es meg irok mert nemkaptam valaszt a problemamra ami az hogy nincs aukcios haz blodyce benn legyszi segicsetek
-
xHeDex #7016 kurvára nem érdemes, a klánok 10-30 emberből állnak, csupa low lv az értelmes emberek szerintem külföldi klánba vannak -
#7015 hát a hajnal gyermekei nagyon jófej kis társulat volt, szerettem ott lenni de már nemnagyon tudom, hogy mivan velük. Ch9en asszem megtalálhatod őket
-
#7014 egyik se
-
#7013 melyik a legigényesebb magyar klán a mercuryn? -
#7012 analfabéta e vagy? -
#7011 inkább a betüidet rendezd át, értelmes mondattá, mert amíg nem értjük addig nehéz segíteni -
traktor0007 #7010 segicsetek legyszi na nemtoook semit venni minden atvan rendezve
-
#7009 grenpair
fortuna
des scream
-
#7008 blodyce :D -
#7007 már megint mi a szart kurtál el ?
ilyet hibát sem láttam sem hallottam még sehol!
-
traktor0007 #7006 sziasztok az a problemam hogy nincsen trade avagy aukcios haz blodyce bann miert van ez es olyan mintha atlenne rendezve blodyce .miert van ez surgos lenne es nagyon megkoszonnem a segitseget sziasztok
-
richard941112 #7005 valaki nem akar cserélni egy 52-es bl-t vmi másra??a.exp a bl -
#7004 ok thx az infot én amugy is csak 7végente tok fent lenni -
#7003 kedden jön a patch elméletileg... -
mrxxx #7002 ok -
#7001 nem semmit nem kell
bár mostanság fog kijönni vmi uj patche de ez a verzio elintézi majd normálisan azt is -
mrxxx #7000 de azt ha fölrakom nem kell már petch-elni? -
mrxxx #6999 ok akk remélem nekem is menni fog -
#6998 én azzal kezdtem pályafutásom és tökéletes -
mrxxx #6997 valaki próbálta már a trimex installert??és működött annak aki próbálta? -
#6996 wizardhozt nem értek, defontos az int nagyon :D -
#6995 wizardnal inkább int-re rakjak vagy fontos 1-1 pont a str,dex-re is? -
#6994 szépen regeltek az eredeti fórumra és ott bekeresitek a shinobi vagy egyéb skin-t, letöltitek, kicsomagoljátok, és felülírva bemásoljátok oda ahova kell, és ennyi -
#6993 a 9es ch-n sok magyar van, és a mercury a legnépszerübb magyarok körében is