7396
Cabal Online
-
#7114 Na viccesek vagytok:P:P:P én odamentem azt engedi és most 30as a master a és még megy ez fura:) és nem vagyok premis(most nem) -
#7113 remek kérdés :D -
#7112 a kérdés jó. amikor nekem kellett akkor még csak premisek skillezhettek rajta :D -
#7111 most meddig lehet huzni skillt tréning babán? -
aki124 #7110 sziasztok
hát ez a fórum nem nagyon él pedig amikor cabaloztam elég sok magyar szaladgált minden fele
lehet a hivatalos magyat fórumot használjákxD
na mind1 nekem volt vagy is még meg van egy lvl 121-es Blader
azzal egész jól aprítottam waron a szintemhez képest bár most már szart se érnék vele -
Razuel #7109 Hát te valami fantasztikusan nagy pro lehetsz amúgy.. na mind1 -
Kiado #7108 Inkább eladom karit és meek Archlord-ba dupe-hackelni. -
#7107 kénytelen leszel normálisan játszani ezután? -
#7106 :D -
Kiado #7105 Rák egye ki a lelküket, fixelték dmg hack-et :( -
Razuel #7104 Mit nem értessz rajta? Skillezel mobokon és kapod a skill expet.. Ha behozod a skill menüt ott meg kiírja hogy * ből mennyi van már kész.. Mostmár megvan szabva, hogy melyik skill rankot mikortól tudod meglépni (1. skill rank up az asszem 20tól lehet) ha pirosan írja ki a cuccost akkor nincs meg a szinted ahhoz hogy rupolj. kész. -
bali13 #7103 Ha lehet gyorsan
-
bali13 #7102 Lehet hogy hűlye kérdés de nem tom hogy lehet skill rank up ot csinálni tehát skill rank szintet lépni.előre is kőszi. -
Razuel #7101 Csak az elejét olvasgattam el, de nagyon a GG-re gyanakodnak.. és nem feltétlen win 7..
Egyébként jobban nem is reklámozhatnád, hogy illegális windowsod van.. -.- -
Apocalipto #7100 Ha nem jönne ki a GameGuard a Win7-el, a játék el se indulna. -
#7099 Ennyi. -
Razuel #7098 Egyébként tudom mi a hiba és a megoldást is rá.. egy gameguard.dest kell szedni, de legalább tudom, hogy olvassák a topicot.. ^^ -
Razuel #7096 Windows 7 alatt 10percenként kiváág a cabal.. gondolom gameguard még nem jön ki a win7el.. Van már megoldás rá? Őszintén szólva ha van megtudnám énis keresni se perc alatt de így legalább él a fórum :P -
kdenes16 #7095 hoho !!! sikerült!!! :DDD köszi elfeljtettem számot írni a jelszóba xD^^ -
kdenes16 #7094 Mármint cabalonline.com? mert az nem jó nem tudom miért..... próbáltam és mindig mást ír ki. egyszer nem jó az felhasználónév egyszer nem jó a jelszó... :/ -
vzajcev #7093 Belépsz az intró után, aztán REGISTER és volá :)
Próbáltam tuti jó -
kdenes16 #7092 nem igazán mert ott nem tudok regisztrálni :/ -
vzajcev #7091 Itt van a bannerbe a honlap címe, az se nyerő? -
kdenes16 #7090 Sziasztok. Én még új vagyok és kiszeretném próbálni a Cabalt, de nem tudom ,hogy hol lehet regisztrálni rá.. Már mindenhol próbáltam,de sehol sem lehet.
Lécci segítsetek :((( előre is kösz :) -
Szuperkaraj #7089 Mivel MMORPG(lényegében internetes szerepjáték), így nem -
zotya14 #7088 Hali!
Nekem az lenne a kérdésem fut a játék internet nélkül is?
Mert a gépemen nincs még internet.
Mert ha kiírnám egy cd-re az exe fájlt és utána felraknám az én gépemre akkor úgy menne a játék? -
Razuel #7087 Nekem van egy eladó karim érdekel valakit..?
Jupiter - Amorah 132-es Full Trans Force Blader.. Honor Rank asszem olyan 7,6 körül lehet.. kb 80millája van, slotos TG +6os cuccok, +6 redosm és topaz, de eredetileg a full titanium armour ampra mentem.. ebből csak a sapi és a ruha van meg (ezek is +6osak).. akkor van nálla még vagy 35 UCH, egy halom nagyobb dungi entry meg kurvasok mati.. Armour crafter mindenböl lvl2 csak a sapi lvl3 és lvl3as basic craft. Kb ennyi akit érdekel írjon akár képet is tudok csinálni.. -
Ace McCloud #7086 Meg van a probléma!
Sima space az elválasztó, és .hu mailcímet nem fogad el.
Sok szerencsét a többieknek. -
Ace McCloud #7085 Sziasztok!
Jómagam sem tudok regelni a cabalra, gondolom a dupla biztonsági kód miatt...
Aki regelt így már, meg tudná mondani, hogy a két kód között szóköz van, vagy egybeírta, esetleg más a trükkje ?? -
bulitka #7084 Hali srácok lehet ne 1 jo kérdésem aki adna ojan kabalt amit le tok szedni meg regelni is tok rál léci linket tegyetek be -
ranex15 #7083 NE TÖRÖLJÉTEK EZ EREDETI:D
akit érdekel irjon e-mailt+!!!!!!! elöröl
Hátulrol
Szerintem k..... jo!!!!:D -
Kiado #7082 Vennék karit, server mind1, kövi a fontos:
107-111 lvl honour rank: 5
112-118 lvl honour rank: 6
119-125 lvl honour rank: 7
126-131 lvl honour rank: 8
Privi jöhet, ha valakinek van. -
tibiv11 #7081 en pl tegnap regisztraltam..... -
tibiv11 #7080 Mukodik a biztonsagi kod csak eppen nagy betuu es kisbetu szamit + a jelszonal kell legyen NAGY BETU,KIS BETU,SZAM,!@#$%^&*().,/\=- jel......
bocs az ekezetek miatt..... -
Kiado #7079 Lvl 120 körüli karit vennék lehetőleg wiz, vagy FA.
Privit írj. -
mihalkagabor #7078 szia szerintem a biztonsági kóddal van a baj mert 2 szót kell beütni és az nem megy szerintm -
#7077 akik itt játszanak azok elég rég regisztráltak, szóval ha esetleg lépésről lépésre leírnátok hogy hol akadtok el akkor tán többet tudnánk mondani -
mihalkagabor #7076 sziasztok segítsetek pls mert nem megy a regisztráció szüval gha lehet akkor mondjátok ell hogy lehet -
#7075 miért, szeretnél ilyet használni? -
Kiado #7074 Valaki hallott már 2 slot drop exploitról?
Van ilyen bug amivel minden cucc, ami esik 2 slot-os lesz.