Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belépsz az intró után, aztán REGISTER és volá 😊
Próbáltam tuti jó

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

nem igazán mert ott nem tudok regisztrálni :/
Itt van a bannerbe a honlap címe, az se nyerõ? <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Sziasztok. Én még új vagyok és kiszeretném próbálni a Cabalt, de nem tudom ,hogy hol lehet regisztrálni rá.. Már mindenhol próbáltam,de sehol sem lehet.
Lécci segítsetek 😞(( elõre is kösz 😊
Mivel MMORPG(lényegében internetes szerepjáték), így nem

Hali!
Nekem az lenne a kérdésem fut a játék internet nélkül is?
Mert a gépemen nincs még internet.
Mert ha kiírnám egy cd-re az exe fájlt és utána felraknám az én gépemre akkor úgy menne a játék?
Nekem van egy eladó karim érdekel valakit..?
Jupiter - Amorah 132-es Full Trans Force Blader.. Honor Rank asszem olyan 7,6 körül lehet.. kb 80millája van, slotos TG +6os cuccok, +6 redosm és topaz, de eredetileg a full titanium armour ampra mentem.. ebbõl csak a sapi és a ruha van meg (ezek is +6osak).. akkor van nálla még vagy 35 UCH, egy halom nagyobb dungi entry meg kurvasok mati.. Armour crafter mindenböl lvl2 csak a sapi lvl3 és lvl3as basic craft. Kb ennyi akit érdekel írjon akár képet is tudok csinálni..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Meg van a probléma!
Sima space az elválasztó, és .hu mailcímet nem fogad el.
Sok szerencsét a többieknek.
Sziasztok!
Jómagam sem tudok regelni a cabalra, gondolom a dupla biztonsági kód miatt...
Aki regelt így már, meg tudná mondani, hogy a két kód között szóköz van, vagy egybeírta, esetleg más a trükkje ??
Hali srácok lehet ne 1 jo kérdésem aki adna ojan kabalt amit le tok szedni meg regelni is tok rál léci linket tegyetek be
NE TÖRÖLJÉTEK EZ EREDETI😄
akit érdekel irjon e-mailt+!!!!!!! elöröl
Hátulrol
Szerintem k..... jo!!!!😄
Vennék karit, server mind1, kövi a fontos:

107-111 lvl honour rank: 5
112-118 lvl honour rank: 6
119-125 lvl honour rank: 7
126-131 lvl honour rank: 8

Privi jöhet, ha valakinek van.

en pl tegnap regisztraltam.....
Mukodik a biztonsagi kod csak eppen nagy betuu es kisbetu szamit + a jelszonal kell legyen NAGY BETU,KIS BETU,SZAM,!@#$%^&*().,/\=- jel......
bocs az ekezetek miatt.....
Lvl 120 körüli karit vennék lehetõleg wiz, vagy FA.
Privit írj.

szia szerintem a biztonsági kóddal van a baj mert 2 szót kell beütni és az nem megy szerintm
Nethyrrea
akik itt játszanak azok elég rég regisztráltak, szóval ha esetleg lépésrõl lépésre leírnátok hogy hol akadtok el akkor tán többet tudnánk mondani

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

sziasztok segítsetek pls mert nem megy a regisztráció szüval gha lehet akkor mondjátok ell hogy lehet
Nethyrrea
miért, szeretnél ilyet használni?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Valaki hallott már 2 slot drop exploitról?
Van ilyen bug amivel minden cucc, ami esik 2 slot-os lesz.

Super Saiyan

>:C

Segitség kéne. Egyszerüen nem tudok regelni a cabalra:S
Nethyrrea
ottvagyunk még, igen

Azthiszem a lvl 80-90 körüli karaktereim, Mercuryn vannak, a Hungaricum nevü klán még ott van?,én annak voltam a tagja akkoriban,csak sajnos abba kellet hagynom
egyéb okok miadt.
Szerintem vissza nézek kabalba is 😊
Super Saiyan
beszarok, a captcha kód kibaszik velem 😞 regnél, egyszerûen lehetetlen beírtni :S

>:C

sziasztok szerencsére már kevés botos játszik bár én csak a mercury servert tudom mert ott játszok
Nethyrrea
nemtom mitjelent a sok, botfarmerek még mindig akadnak, de már nemigen látom õket. hogy rendes játékosok mennyire botolnak azt nemtom.

sziasztok,azt szeretnén kérdezni, hogy cabal bot ügyileg hogy áll?
mostmár sok a botos?,mert ha igen akkor nem jövö jövök vissza.:\
elöre is köszönöm a válaszokat.
Nethyrrea
veszel az aukciósházban, vagy ha hajlandó vagy forintot/eurót rááldozni, akkor a cash shopban.

haller. nemrég kezdtem a játékot. a kérdésem csak annyi lenne, hogy pet-et hogy lehet szerezni??
thx a választ

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Küldtem privit.

melyik*
én menyik szerón van?
szia mennyiért adod?😄
149-es wizard még mindig eladó, szóljon akinek kell 😄

Nethyrrea
meg azért ír fehérrel mert mod bácsi lusta meghegeszteni a cabal fórum dizájnját 😄

Nethyrrea
magához a problémához nemtudok hozzászólni, az igen/nem részéhez is csak annyit hogy annál csak azt döntöd el hogy akarsz-e cabaléknak értesítést küldeni arról hogy ez a bug történt veled, vagy sem.

KaszaN
Valaki a #7049-re lécci.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Battleforge :S az meg stratégia..

nekem olyasmi kellene mint Silkroad :S 😊

grafikailag meg mindenileg a Silkroad viszi a pálmát mmorpg-ben. csak hiába hogy ingyenes, mégis fizetõs ... meg teli bottal meg áhh..

legjobban a pvp része tetszik benne

Gando
szívembõl szóltál 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

jah hulladék mind a kettõ, semmi értelmük nincs 😊 szerintem keress más játékot van ennél meg a silkroadnál is sokkal jobb , meg szerintem mmorpg el hagyj föl fõleg ami koreai eredetû azoknak az a lényege hogy minnél többet grindelj függõség az egész, ha mmo akkor tolj te is Battleforge ot az legalább normálixssan megvan csinálva

Gando
sokkal látványosabb meg minden, én csak a társaság miatt játszottam vele egy darabig, de a végén ugyanúgy járt mind a 2-õ UNINSTALLL!!!!

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

teljesen új vagyok cabalban.

kérdésem hogy: silkroadhoz mérve mennyivel jobb a game, vagy mennyivel roszabb?

miért fehérrel ír?

KaszaN
Valaki segítene? Valamiért hiába rakom fel akárhogyan is akárhányszor a cabalt állandóan ezt írja ki

Akár az igenre akár a nemre kattintok bezárul a cabal és semmi. Valaki help.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Nethyrrea
legújabb nemmindig a legjobb, de nemtudok több okosat mondani hozzá :s

JP Forever
Mármint melyiket? Nem értem😄 9500gt legujabb driver van elvileg hozzá.. Help😛

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Milyen drivert?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Drivert kell telepíteni

JP Forever
1. Szeretnék segítséget kérni
2. Manuálisan kell updatelni