Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam tuti jó
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Lécci segítsetek 😞(( elõre is kösz 😊
Nekem az lenne a kérdésem fut a játék internet nélkül is?
Mert a gépemen nincs még internet.
Mert ha kiírnám egy cd-re az exe fájlt és utána felraknám az én gépemre akkor úgy menne a játék?
Jupiter - Amorah 132-es Full Trans Force Blader.. Honor Rank asszem olyan 7,6 körül lehet.. kb 80millája van, slotos TG +6os cuccok, +6 redosm és topaz, de eredetileg a full titanium armour ampra mentem.. ebbõl csak a sapi és a ruha van meg (ezek is +6osak).. akkor van nálla még vagy 35 UCH, egy halom nagyobb dungi entry meg kurvasok mati.. Armour crafter mindenböl lvl2 csak a sapi lvl3 és lvl3as basic craft. Kb ennyi akit érdekel írjon akár képet is tudok csinálni..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Sima space az elválasztó, és .hu mailcímet nem fogad el.
Sok szerencsét a többieknek.
Jómagam sem tudok regelni a cabalra, gondolom a dupla biztonsági kód miatt...
Aki regelt így már, meg tudná mondani, hogy a két kód között szóköz van, vagy egybeírta, esetleg más a trükkje ??
107-111 lvl honour rank: 5
112-118 lvl honour rank: 6
119-125 lvl honour rank: 7
126-131 lvl honour rank: 8
Privi jöhet, ha valakinek van.
bocs az ekezetek miatt.....
Privit írj.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Van ilyen bug amivel minden cucc, ami esik 2 slot-os lesz.
egyéb okok miadt.
Szerintem vissza nézek kabalba is 😊
mostmár sok a botos?,mert ha igen akkor nem jövö jövök vissza.:\
elöre is köszönöm a válaszokat.
thx a választ
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
nekem olyasmi kellene mint Silkroad :S 😊
grafikailag meg mindenileg a Silkroad viszi a pálmát mmorpg-ben. csak hiába hogy ingyenes, mégis fizetõs ... meg teli bottal meg áhh..
legjobban a pvp része tetszik benne
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
kérdésem hogy: silkroadhoz mérve mennyivel jobb a game, vagy mennyivel roszabb?
Akár az igenre akár a nemre kattintok bezárul a cabal és semmi. Valaki help.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu