Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am mi ez az episode 2 ? patch féle?
Vele úgyis jóban vagyok majd lesz megint min összeveszni 😄
Egyébként jah bliz meg ncsoftos gamek a legjobbak..
nevezetesen 3 MMO: WOW, L2, GW.. 😊
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
és valaki leírná az upgradelés menetét? mert nem vágom hogy mikor mivan és kerestem volna a keresöben is de valamiért nem müxik nekem... vagy elég egy oldalszámot vagy hozzászólás számot irni... thx
(nehogy a diabloval gyere, mert jóhogy arra épül minden rpg, megugye az is blizzes game.. igaz, hogy abból a csapatból már senki sincs a bliznél de akkor is.. 😛 )
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Volna ismét pár kérdésem 😊 Bár ezek inkább csak a mihez tartás végett. 1. Elértem azt a szintet, amikor már az aramid set védelme kezd kevés lenni még +5-re felhúzva is. Egy rossz katt és megpurcantam 😊 Lag, ááhh lag az dead immediately. Szóval mennyi esélyem van vásárolni bluestin adeptes setet? Mert részeket már láttam eladóakat (kesztyût egész pontosan), de vagy horribilis árat kért érte a páciens, vagy csak +2 skillXPes volt és horribilis ára 😊 Na és persze adept orb legalább bluestin. Ha esetleg volna itt valaki a Mercury-ról aki eladja vagy esetleg lekraftolja ha megszerzem a hozzávalót, megtenné, hogy értesít?
2. Expert rankon lassan a 3/4-nél tartok, de még mindíg nem vagyok meggyõzõdve, hogy jók e azok a skillek amiket használok. Elsõsorban PvE-re kellene egy jó skill fit tapasztaltabb wizardoktól. Használjam az expert skilleket? vagy inkább regulart?
3. LvL 2-es disc-ek. Tényleg ilyen vacak a drop esélye? Mert én fél napot dzsúdóztam port lux grave yard ban, és minden félébõl esett 1-1. Na jó egyikbõl összesen 2. Ez nagyon kiábrándító. Késõbb sem fog ez javulni? Piacon Air vagy Flame disc LvL2-õt nem is lehet kapni. Gondolom okkal. Nincs valakinek valami jó tippje a probléma leküzdésére? Esetleg egy BOT? 😊 na jó ez félig vicc volt...
------------
Van egy rakás materiál aramid, shadowsteel cuccokhoz, ha valakit érdekel. Engem citrine quartz cristal érdekelne 😊 Vagy LvL-1 es material ékszerekhez.
amugy amig nem játszol "pihen" a kari így töltödik az a pont és kipihenten több xp-t kap 😄
Köszi😊
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Mert nekem nem igazán van rá szükségem, de pénzre viszont nagy szükségem lenne. 😊😊
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Are you having problems starting the game? If so please follow these steps:
1. Ensure your Firewall is allowing updater.exe and cabalmain.exe have access to the internet. Please refer to your firewall's documentation for setting this.
2. If the update process is failing, delete both updater.exe and cabalmain.exe from your installation folder. The launcher will then try to correct this by downloading fresh versions of these files.
Please report any further problems to support.cabalonline.com or on our community forums
ez mit jelent?
bár nekem még 2 lv. oda,de hajtok rá😛
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
aztán inkább hagytuk õket, mert túl sokáig tart megölni a Magnus-hoz képest :]
off: valami jo program nincs,amivel tudok felvenni játékban ezt azt...ismerem a frapsot,de ez sajnos nálam tiszta sárgás képet ad,és atom lagg megy,javitani még nem tudtam,meg a camtasia studiot is ismerem,de az sem jobb...meg asszem volt egy valami setuo nélküli program,game camera vagy mitomen mi,de az elsem indult...tippeket,neveket várok.
tankot mi is megöltük, ha felcsaljátok a sarokba még a mobok se zavarnak
viszont a Quadra-t még nem tudtuk, mert általában kevés 140+ ember van online, és a mobok körülötte mindig bezavarnak
Penalty garde vagy mi😄 :3
Minutes: 30
Doomista szólj wizardhunnak, hogy vagy GW-zünk, vagy az ilyen kacsa idióták maradjanak csendben -.-
és hogy minutes 38
:SS:S
Mikor múlik már el??
Ha tudnál olvasni,látnád,mit irtam nemrégrég:
"különben is nekem még erre sem volt szükségem,ezek nélkül is okosan gazdálkodtam,"
2. trade channel tele van ilyenekkel, aramidot már régóta nem kraftoltam, de ha marson játszol és hozol aramid core-t akkor csinálhatok
3. drop, a +3 és +4 köpenyek ára elég stabil, valószínû késõbb el tudod adni annyiért amennyiért vetted
4. Lv50-en Port Luxban kapsz egy transmutert, amivel tudsz kraftolni (neked kell kiválasztani hogy milyen típusút akarsz), mindegyikkel 4 dolgot lehet kraftolni
ahogy kraftolgatsz, nõ az exped, 100%-nál kell egy speciális kraft (proof), amivel szintet tudsz lépni
Sword - blade, katana, great sword, daikatana
titanium szinten elég nehéz túljutni, és osmiumig még a shadowtitaniumot is végig kell csinálni (a proof irreálisan nehéz)
marson 1 ember tud osmium blade-t kraftolni, és 1 másik shadowtitanium katanát, ennél magasabb szintû sword crafterrõl nem tudok
Martialset/Armorset/Battleset - sapka, suit, kesztyû, cipõ
titaniumig gyerekjáték eljutni, a proof valamivel könnyebb, mint swordnál, mivel a slotos ruhákból több van mint kardból (persze nem ilyen egyszerû mint hangzik, én vagy 2 hónapig szenvedtem vele 😛)
ha egyszer sikerült túljutni a titanium szinten, onnantól már könnyû, mert a shadowtitanium/osmium-ot nem kell külön megcsinálni, és a szintlépéshez szükséges proof-ok is röhejesen egyszerûek
Artifact - orb, crystal, gyûrû, amulet
az orb/crystal még nehezebb mint a sword, legmagasabb szintû krafter aqua orbot tud csinálni marson
gyûrû/amulet krafter-bõl viszont van pár magas szintû akik már akármilyen amuletet/gyûrût tudnak csinálni
ehhez a legnehezebb beszerezni az alapanyagokat
személyes tapasztalat(😄):
én mikor hónapokkal ezelõtt elkezdtem kraftolni (martialset-et), még alacsony szinten is lehetett vele némi pénzt keresni, most már elég sokan csinálják, nem éri meg, csak egy bizonyos szint felett
persze titaniumig el lehet jutni szép lassan minimális ráfordítással, de ahhoz hogy a proof is sikerüljön, már kemény pénzeket kell fizetni
titanium után is sokba kerül, de ott már megéri, mert olyan cuccokat kraftolhatsz, amik sokat érnek (vagy sehol nem kapsz meg)
egyedül itt már abszolút esélytelen, nálunk az egész guild tudja, hogy ha lát lv3 discet/martialshapet, azt rögtön hozza nekem 😄
ennek köszönhetõen már egész szépen haladok és már mystic sapkát is tudok csinálni 😊
ja, és ha valakit megkértek hogy kraftoljon nektek, akkor tudnotok kell, hogy a végeredmény teljesen véletlen, nincs olyan hogy na én most ezt szeretném, és elsõre sikerül is 😛
5. átmeneti inventory, ha kinyitsz pl. chaos lampot, oda kapod a cuccot
1m az entry + 1,2m-ért vettem 2 tornyot, a végén meg kaptam 7,7m alzot + 2 core cube-ot 😄
amugy nálunk elég szoros volt a war, capellák sokszor átvették a vezetést, de végül a procyonok nyertek 😛
a végsõ pontszámban sem volt nagy különbség, vmi 67k vs 64k, szal jó volt na 😄