7396
Cabal Online
-
#4625 Regeltem de nem enged be vele! -
donatus13 #4624 Úgy érzem lassan elkelne már egy faq ... -
#4623 Sziasztok!Kéne 1kis segítség felraktam a játékot utána mitcsináljak hogy tudjak vele játszani?
-
#4622 Ó, bakker!
Essen ki a szemem már körbejártam az egész területet és mindenhol voltam csak a temetőnél nem!
De megtaláltam... THX! -
#4621 desert scream-mummyk-kereszt. -
#4620 A Hidden helper küldetést hol kell felvenni? Táblázatot találtam, hogyhol és mit kell megölni, de... -
sanyiiiii #4619 Missre is kapsz skillexpet -
#4618 win besz*rt... -
kenny0603 #4617 Doomista, biztos hogy nem vírus :)
sajnos itt valami extrémebb dolog a baj :S -
#4616 találjon,legalábbis én ugy tudom...pls magic novice skillekkel skilleztem pl port lux dark bladernél,aztán kiprobáltam a magic expertes skilleket is undeadban,ugyanugy fejlödött a kék csik...szal én azt ajánlom hogy 9 lvls novice skillekkel comboval nyomd olyan mobokon,amik nem sebeznek,vagy nem nagyot sebeznek,és sokat tucc rájuk nyomni,hogy minnél tovább nyomd a combot,érdemes a combot gyakorolni minnél hamarabb ^^ -
#4615 A skillfejlődésnél számít a bevitt ütés sebzése vagy csak az a lényeg, hogy találjon? -
#4614 vírus -
kenny0603 #4613 Hali, az lenne a problémám hogy elkezdek játszani és fél vagy 1 óra múlva befagy a játék fél percre, majd azt látom hogy eltünik valakinek a neve, valakinek a teste, eltünnek az irányítópulthaim... hasonlók. Mi lehet a baj? -
#4612 Köszi! -
#4611 Mármint a saját átlagodnál:) -
#4610 Azt jelenti, hogy Criticalt ütsz, tehát nagyobbat az átlagnál. -
#4609 Sebzésekkor néha megjelenő kék számok mit jelölnek? -
#4608 könnyen, csak öltem XD nem is skilleztem vele semennyit :) -
#4607 Ügyes, és hogy csináltad? :) -
#4606 az én bladerem 32-n lett expert -
#4605 Nektek is be szokot ragadni az auramode? Nincs rá valami trükk a kilépésen kívül, hogy megszünjön?
Nem tudjátok véletlen, hogy van van valami trükk, hogyan lehet a sword és magic skilleket csorsan fejleszteni?? Mert normális dolog, hogy level 34-en csak Apprentice 14/32??? -
#4604 Ha televörös a csík annál a csatornánál ahova csatlakozni szeretnél, akkor várni kell egy kicsit! Egyszer rákattintasz és vársz, amíg lesz hely! -
Ákos90 #4603 hellósztok!!! Olyan problémám lenne hogy feltelepítetem a játékot minden szép és yoo fel is van patchelve csak nem akkar csatlakozni a szerverre szóval beírom a felhasználó nevet és jelszót rányomom hogy ok és ki írja hogy probáljam meg később....... mi lehet a probléma ??? -
#4602 Én sem. -
#4601 minden mmorpg-ben vannak botok. és legfőképp a kezdőhelyeken (már ahol foglalkoznak azzal hogy banolják őket, mert valahol újra kell kezdeniük, ahol nem, ott magasabb helyeken is okoznak fejfájást rendszeresen) -
Kiado #4600 Erről valamit tudnál mesélni?:D -
Silversting17 #4599 Na már nem is állok olyan rosszul :) Ahhoz képest, hogy lvl 61-n ez a kari még a.expert volt, mostanra meg feltoltam g.masterre... Imádom a Whirlwind-t :D, eddig ez a legütősebb skill, kivi vagyok majd composra is, csak el kéne jutni odáig, meg szerezni pénzt skillekre :P -
sanyiiiii #4598 Smash the alz sellers xD első viszont szvsz elég gyenge volt. -
tomiboy1989 #4597 Csá all lenne egy nagy kérésem tőletek. Ha van ,vagy lesz valakinek Titanium Martialgloves +0 1slotos itemetek azt pls ne adjátok be NPC-nek.Irjatok rám (név: xXKislucXx)és én megveszem, előre is köszi.Ja és bocsi hogy itt akarok venni, de sajna játékba nem nagyon tudok venni mert kevés embernek van vagy nem tudom...14:00 -tól fent vagyok kb este 21:00-ig.Előre is köszi.
Üdv:Kisluc -
#4596 offot belehet fejezni,ez nem sro topik,abbol a játékbol nekem amugyis elegem van. -
donatus13 #4595 HAnyas voltál? én 44 és hotanból kiérve már sorba áltak a botok ennyit erről:D -
#4594 az oké hogy jáccotok,de olvassátok e a cabal comicot ?! igaz kell angol tudás hozzá XD de majd kitalálunk valamit hogy leforditsuk vagy valami =) -
#4593 De nemtok angolul, azért kéredezem itt! >.< -
#4592 Bár lehet már 10,25€ -
#4591 www.cabalonline.com és kb 9,25 € utalással együtt -
#4590 Iri hogy áll a bladered? -
#4589 aha ha feljutsz és a sok bottol nem kapst idegrohamot... + alig lehet fejlödni, rá vagy utalva a prémiumra, farmolhatsz reggel-este :D 1szóval szar XD -
#4588 Ez nem igaz. Én eddig csak kétszer találkoztam vagy 50 bottal, na azok állandóan kilövik a mobot. Jó talán alig lehet feljutni, de sztem jó:). -
#4587 grat.!:D
-
#4586 megcsináltam, az outpost volt a hibás, lekellett törölnöm :(, de müxik