Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztolyos az megy a nyilsa (Force Archer) különleges képessége. Minden kasztnak van a bladernek pengék lesznek a kezein stb. Én ajánlani tudom a bladert és a Wizardot:)
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Van valami magyar karakter leírás a fejlesztésrõl ,h hogy a legfrankóbb ???
Máguson , vagy Wizzardon gondokodom , vagy láttam olyan pisztolyosat
X-bow Apollo
Ez így van, én is meglepõdtem rajta, de ez van xD
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
DFTBA ಠ_ಠ
Lehet hogy a party modba nagyon belemelegedtünk és elmentem az mellett ami kellett volna
DFTBA ಠ_ಠ
Nem vagyok benne biztos hogy ezt jól forditottam. Hogy szerezzek fertözést? azokat a kalapácsos zombikat gyilkoljam?
DFTBA ಠ_ಠ
És köszi a választ
nekem így rohadt gyorsan fejlödik.
hajrá!
mivel épp errõl beszélünk, hogy a skillt fejleszteném rajta.
DFTBA ಠ_ಠ
azert olnek kisebb iletve gyengeb mobokat mivel azon nem fejlodnek ezek mellet novice magickel lehet oket combozva loni es melette nem serul a karakter ezert gyorsan es hatasosan tudja huzni a skill rankot
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
DFTBA ಠ_ಠ
Melyikn játszol? Mars?
DFTBA ಠ_ಠ
Az a problémám támadt hogy van egy lvl 11 Warriorom amikor upgrade-olni kell a kesztyüt akkor a pros upgrade követ megszerzem de a kesztyü hol található? Már kb 2órája gyilkolom azokat a fehér ollós izéket amiket ir de kesztyüt nem kapok:s Tudna valaki segiteni?
Ja és a lvl3mas Wizardomnál is ez a probléma van.
gaborvok: asszem gportal.hu/darksite
DFTBA ಠ_ಠ
We apologize for the long down time that occurred today. Therefore for this inconvenience, the GM team would like to compensate the loss and reward our players with the following:
Premium users will be added an extra premium day to their package
Silver players will be credited with two extra silver days
Free account users will benefit a premium day
These offers will be supplied on Sunday the 2nd of March 2008.
Thanks for your patience.
Games-masters.com
és minden free acc kap egy ingyen premium napot márc. másodikán :)
DFTBA ಠ_ಠ
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
XDDD EZEN FEKÜDTEMXD