Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
Nos nincs külön mágus meg Wizard.. Egy van a Wizard:D
A pisztolyos az megy a nyilsa (Force Archer) különleges képessége. Minden kasztnak van a bladernek pengék lesznek a kezein stb. Én ajánlani tudom a bladert és a Wizardot:)

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Demila
sziasztok k ezdõ Cabalos lennék :P és szeretnék elsõre frankót csinálni .
Van valami magyar karakter leírás a fejlesztésrõl ,h hogy a legfrankóbb ???

Máguson , vagy Wizzardon gondokodom , vagy láttam olyan pisztolyosat

X-bow Apollo

NEM xD. Minél nagyobb skillrankban levõ skillt használsz annál több a kapott skill XP. Az sem számít mennyire gyors a skill, mert százalékosan megvizsgálva a kapott skill XP egyenesen arányos a skill castolási idejével, minden skilledet megvizsgálva.
Ez így van, én is meglepõdtem rajta, de ez van xD

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Kicsikiraly
na hát én is ebben reménykedtem :)

DFTBA ಠ_ಠ

Zarache arra mondta hogy butaság hogy ha kevesebb xp-t kapsz a szörnyböl akkor tobb skill xp-t. És igaza van. Minden elnyomott skillért ugyanannyi skillexp jár. Mindegy mire lovod, milyen skill, mennyi sima xp-t kapsz, mennyit sebez stb.

Kicsikiraly
hát próbálkozom :D

DFTBA ಠ_ಠ

Scareface
Tegyük hozzá, hogy combó közben 3 skillt használj, és egymás után süsd el õket. Amikor a 3.ikat ellõtted, kezdheted elõröl az elsõ skillel.

JP Forever
Amikor el kezd töltõdni a csík az utolsó elötti függõleges vonal után nyomd a skillt, aztán ha el lõtte a skillt elkezd megint töltõdni a csík akkor megint ott kel megállítani az utolsó két csíkon belül és ez a kis skála szûkülni fog.. Remélem érthetõ voltam.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Kicsikiraly
ja akkor jól értettem, akkor csak szimplán laggolok.... megnyomom a skill billentyût, megáll, és utána kész vége, következõ skill nem "nyomódik" elég gyorsan, hogy folytatódjon :S mert velem vmiért olyan probléma van, hogy nyomom a skillt izomból és semmi nem történik, cd is lement már, mana is van, tökéletesen mennie kéne, de csak vár...

DFTBA ಠ_ಠ

mindenkinek ezzel van baja... de most komolyan mi olyan nehéz rajta? én egyböl levágtam mit kell csinálni... rányomsz a combo starter skillre akkor megjelenik egy ilyen cucc amiben elkezd töltödni egy csík.. majd megállítod a két függöleges vonal közt azzal hogy megnyomod a használandó skill billentyüét.. nagyon nehéz dolog ám

köszi akokr ujra nkeifutok egy jó adagnak:D
Lehet hogy a party modba nagyon belemelegedtünk és elmentem az mellett ami kellett volna
Kicsikiraly
olvasd el a szörny nevét, azt öld... ha a zombie csajra gondolna akkor azt írná. ha zombie akkor a zombie...

DFTBA ಠ_ಠ

Egy bloody ice-os questet csinálok és ha jól forditottam akor valami olyasmi a feladat hogy a zombiktol szerezzek valami fertözést és találkozzak a groceerrel.
Nem vagyok benne biztos hogy ezt jól forditottam. Hogy szerezzek fertözést? azokat a kalapácsos zombikat gyilkoljam?
Kicsikiraly
nekem van egy kis problémám kombóval :D mégpedig az hogy nem nagyon értem :S el tudná magyarázni vki hogy hogy is mûködik pontosan?

DFTBA ಠ_ಠ

JP Forever
Zarache igen én is erre gondoltam.. És ezt mondtam én is.. Csak közben valami nagyokos meg azt mondta amit én írtam.. Szóval én is arra gondoltam hogy nem fejlõdök:D

És köszi a választ

figyelj... öljél saját szintü mobokat a fejlödös cuccodban... és a legalabb skillekkel amiket húzz fel olyan lvl 9re és nyomasd kombóban
nekem így rohadt gyorsan fejlödik.
hajrá!

sealed box-os küldikhez nincs valami trükk? most zombie slayer-bõl kell gyûjtenem, 27-et kinyírtam, de semmi :/

Kicsikiraly
bocsi hogy ezt mondom de amit irtal butasag :)
mivel épp errõl beszélünk, hogy a skillt fejleszteném rajta.

DFTBA ಠ_ಠ

bocsi hogy ezt mondom de amit irtal butasag :)
azert olnek kisebb iletve gyengeb mobokat mivel azon nem fejlodnek ezek mellet novice magickel lehet oket combozva loni es melette nem serul a karakter ezert gyorsan es hatasosan tudja huzni a skill rankot

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

JP Forever
mondjuk amiért kapsz ilyen 10 exp-t.

Kicsikiraly
és mondjuk egy lvl 1es mob? azért 0 expet kapok :D

DFTBA ಠ_ಠ

JP Forever
Mercury, Channel 10 and 7, Wizard, Master 26/126, LvL. 71, Name: Streky:)

Hyy valaki nem tudja devinesek Honlapját?:) Am nektek hol van a karitok mek Chanal és server?És mekkorák vagytok?
Hali.Grafikailag is újjítottak rajta?

JP Forever
Én úgy hallottam hogy akkor fejlõdik jobban a skill hogyha olyan mobot ütsz amiért nagyon kevés exp-t kapsz. Az én esetemben az úgy 400 exp. Legtöbbet úgy 4600at kapok egy ütésért:P

Kicsikiraly
ha egy nálam sokkal alacsonyabb szintû mobba beleütök egy fajta skillel, akkor a skillem ugyanúgy fejlõdik mintha egy velem egyszintû/nagyobb mobba ütném? (mármint a skill)

DFTBA ಠ_ಠ

mercury

köszi a segitséget a Wizarrdal meg is csináltam már, és most leesett hogy ott is kétfajtát öltem meg:D
Melyikn játszol? Mars?
figy ha tovább olvasod akkor látni fogod hogy más mobot is kell ölni... (most segitek) red garlie-kat... menj desert screambe és a városból BAL oldalt lesznek

Kicsikiraly
öld, öld egyszercsak dobni fogja, azzal én is szórakoztam egy ideig

DFTBA ಠ_ಠ

Hello

Az a problémám támadt hogy van egy lvl 11 Warriorom amikor upgrade-olni kell a kesztyüt akkor a pros upgrade követ megszerzem de a kesztyü hol található? Már kb 2órája gyilkolom azokat a fehér ollós izéket amiket ir de kesztyüt nem kapok:s Tudna valaki segiteni?
Ja és a lvl3mas Wizardomnál is ez a probléma van.
mind2re szügsége van... fejleszd egyszerre egy rankup ilyen egy olyan...

gaborvok: asszem gportal.hu/darksite

Kicsikiraly
egy force bladernek mire érdemes inkább skilleznie? magic vagy sword?

DFTBA ಠ_ಠ

JP Forever
Aki merciryn van nem tudna valaki kölcsön adni?? Az új skillekre kéne!! Nagyon nagyon megköszönném.

JP Forever
De ugye ez hogy mindneki vagyis sokan többek közt én is kaptam rnak pot n4m átmeneti??

Kicsikiraly
To all Cabal players,

We apologize for the long down time that occurred today. Therefore for this inconvenience, the GM team would like to compensate the loss and reward our players with the following:

Premium users will be added an extra premium day to their package
Silver players will be credited with two extra silver days
Free account users will benefit a premium day

These offers will be supplied on Sunday the 2nd of March 2008.

Thanks for your patience.
Games-masters.com

és minden free acc kap egy ingyen premium napot márc. másodikán :)

DFTBA ಠ_ಠ

JP Forever
Gyáááá mindneki kapott egy rank upot !!!

Valaki nem tudja a Deven beastosok Honlapjának a cimét??
Nálam tölt valamit.. rem hamar lejön ...am nincs nagy Bug?
Doomista
fene,én csak holnap délután vgy este lesz idöm e2vel tolni,addig kikell birnom,istenem segits hogy kibirjam ! végén még beráok oszt elmék netcaféba feldobom oszt onnét tolom ma roflmao xD

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

JP Forever
már rég nyomjuk lényegtelen:D

JP Forever
Getténél a skillek ÚRISTENNNNN!XD

Hyyy Cabal sztem azért ninsc mert tudtommal ma van update... ujj skilllek:P És sztem egy 1-2-3 Nap leállás lesz de az a furcsa hogy még cabalonline.comra sem lehet fellépniXd by
JP Forever
Van Cabal

JP Forever
Mért nem volt mindig ingyenes?

ez az állapot tökre olyan mint mikór ingyenesé teték acabalt
már mennije kéne a játéknak?me nekem nem updatel már másfél hete semmit...és persze most se....
látom fonfitársaimet sem engedi fel a game:S
JP Forever
Nem tudni.. Nekem sem megy.. Belépnék és nem engedi:)

JP Forever
"Akkor miért kezdtél azzal? xD"

XDDD EZEN FEKÜDTEMXD