7396
Cabal Online
  • Jakecovics
    szeavasztok lenne egy kerdesem mi az a game code ???? amikor casht veszeka cabal online.com-on azt keri ha van.....ha van elkuldene valaki [email protected] elore is kossz
  • kenny0603
    Texture Quality*
  • kenny0603
    az lenne a kérdésem hogy nekem miért nincs a Graphic beállításoknál Sreen Ratio és Texture?
  • Shadow42
    1x használatos.
  • xxisyxx
    szevasztok egy olyan kérdésem lenne hogy én csináltam egy lv1 es chaos arena key-t és azt kb menyiért lehet ne eladni ja és ha 1 egyszer bemek azzal a key-l a chaos arena-ba akkor ez elfog tünni vagy megmarad -e a menet végére?
  • Silversting17
    Utólag IE-n bejött, de tudom ajánlani ezt a képfeltöltő oldalt, nekem ddig mindig bejött: Pirateclub
  • ChuckyHUN
    Chaos arenaba benyomultunk, hááát:D
    Lv50 Blader
    Lv58 FB
    Lv55 FS
    +sok nyomi:D
    Én canon-opoknál fingottam, bladerrel elég jól birtam:)
  • kenny0603
    már mindegy, már vágom! :D
  • kenny0603
    a map part és a muster card: Ruina station mire való?
  • sanyiiiii
    Galéria itt SG-n esetleg?:D
  • Kiado
    Nincs egy tárhelyem se és nem is lesz szvsz.
  • Doomista
    hát akkor saját tárhelyre...uw,atw,extra,ennyi volt...csak használni kell a fejedet...és élni a rengeteg lehetöséggel...
  • Kiado
    Kepfeltoltes.hu t meg nem enged belinkelni, szal nemtom hova rakjam fel :/
  • Super Saiyan
    -.- na inkább nem is mondok semmit! Url-re nyomtok 1 entert, frissités és voálá! amugy az van a képen hogy 90 valahány ezer EXPt kapott
  • Silversting17
    Nekem sem jött be -.-
  • Doomista
    ne imageshackra tegyétek azokat a krv képeket,kérlek,ne imageshackra tegyétek azokat a krv képeket.nálam sehogy sem jön be,frissités semi nem segit,képfeltöltés ottvan szvsz azzal nincs gond.
  • Titan
    ...háát, minél magasabb szinten vagy, annál több pont kell, hogy szintet tudjál lépni. Ezért minkor a szinted engedi érdemes adeptes cuccokba beinvesztálni, sokat partyzni és nyomni a kombókat!
  • kenny0603
    a szintem befolyásloja a skilljeim fejlődését vagy nem függ össze?
    tehát ha magasabb szinten vagyok gyorsabban fejlődnek ha ütöm a szürke mobokat?
  • Titan
    Nálam semmi nem látszik a képből.. :(
  • Kiado
    91.9k xp 1 ütésből Chaos Arena lvl 5 nél, ez a rekord eddig :)

Chaos Arena xp
  • Kiado
    Ha összetöröd a cuccost kapsz materialt (alapanyagot) ami kraftoláshoz kell.

Upgradelni úgy kell, hogy upgrade core-ra kattintasz jobb klikkel utána pedig bal-al a cuccra, amit plusszolni akarsz.
  • kenny0603
    1. mindenkinek van ilyen 2 helyet foglaló kis akármi, amibe beltettem egy cuccot és piros kristállyá tört be, valamilyen matarial, az mire jó?

2. upgradelni hogy tudok? mert beteszem a cuccot, az upgrade követ de ott még kér valamit, nah oda mi kő'?

bocs hogy ennyit kérdezek, de ha már újra cabalozok akkor tisztában akarok lenni ezekkel :)
  • kenny0603
    köszi
  • Super Saiyan
    By DarkSite
    "Egy rövid leírás a játékban lévő Jukebox-hoz, azaz "zenegéphez". Jó, ha a játék alatt ezzel hallgatsz zenét, mert így a külső zenelejátszódat (wmplayer, winamp stb.) nem kell elindítani, így az nem okoz gondot a Cabal futtatásában.

A játékban a Jukeboxot jobbra lent az ikonsoron lévő hangszóró ikonnal vagy a J betű megnyomásával lehet lehet elővarázsolni.

Eleinte csak az eredeti háttérzenéket hallhatod, ezek között nem tudsz válogatni, mindig azt kell hallgatni, amelyik pályán vagy. Ha viszont vannak saját zenéid, viszonylag könnyen beteheted őket ide, és nagyon jó lejátszóként szolgálhat a Jukebox (hiszen játék közben tudod váltogatni a zenéidet).

A játék a zenéket úgynevezett .OGG formátumban tudja lejátszani. Ez olyasmi, mint a közismert .MP3, azonban más tömörítési technológiát használ. Mivel legtöbbeteknek valószínűleg .MP3 formátumú (kiterjesztésű) zenéje van, leírom hogyan lehet őket a Jukebox által lejátszható .OGG formátumúvá változtatni.

Legelőször egy audioszerkesztő programot kell letöltened, ehhez nagyon ajánlom az Audacity nevű programot (http://audacity.sourceforge.net/download/windows itt pedig a Recommended Download alatti link). Telepítsd fel és kezdheted a konvertálást.
    Miután elindult a program, menj a Fájl -> Megnyitás menübe. Keresd meg az .MP3 fájlt amit .OGG-ba szeretnél konvertálni, majd nyisd meg. Egy idő után a fájl megjelenik a program ablakában.
    Semmit ne változtass rajta, miután megnyílt a fájl, mindössze menj a Fájl -> Exportálás Ogg Vorbis-ként... menüjébe. A megnyíló ablakban keresd meg a játék mappáját (alapértelmezésként ez C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)\ ), ezen belül pedig a Jukebox mappába, ide mentsd .OGG formátumban a zenét.
    Ezek után már csak a játékot kell elindítani, ezen belül a Jukeboxot. Ha nem a te zenédet kezdi el játszani, kattints a Jukeboxon belüli BGM ikonra, így átváltasz saját számok lejátszására. A Jukebox gombjainak leírása:

Frissítés (ennek nem igazán van jelentősége)
    A zenelejátszás módja:
    BGM - a pálya alapértelmezett háttérzenéjét játssza le
    = jel - fájlnév szerint ABC sorrendben játssza le a számokat
    ≠ jel - véletlenszerű sorrendben játssza le a számokat
    1 - a jelenlegi számot ismételi végig
    Az ezután következő 4 gombbal tudsz az előző számra menni, indítani/szüneteltetni a lejátszást, megállítani azt, és a következő számra menni.
    Hangbeállítások
    Bezárás

Dungeonokban nem a Jukeboxból jön a zene, hanem az Ambience-hez tartozik (a hangbeállításban az Ambience-szel tudod levenni a hangerőt), itt nem is tudsz más zenét választani. Instant Dungeonokban (LiD, Ruina Station, Frozen Tower stb.) viszont bármit válaszhatsz."
  • kenny0603
    ok, akkor kis mobokat fogok ölni
    tudja azt valaki hogy lehet e saját zenét betenni cabalba?
  • Adam69852
    én régebben csináltam de lehurrogtak XD
  • Snexi
    Ha lenne banner-e ennek a topicnak ki tudná berakni? (csak igy kiváncsiságból)
  • GamerAdams007
    De, 0 xp-s mobokat ölni ugyanaz, mint dummyt lőni. Azzal a különbséggel, hogy dummynál ráraksz vmit a gombra és elmész afk-ba. Mobok ölésénél meg végig ott kell lenned, hogy fejleszd a skillt, mert tragetot kell váltogatni.
  • kenny0603
    nem kívánok pénzt költeni egy játékra, megy az anélkül is :)
    de ha ölök gyengébbeke amikért 0 xp-t kapok azok nem fejlesztik a skilleket?
  • Kiado
    Lehet tovább is, mint 30% csak akkor már lassabban fejlődik.
  • kenny0603
    köszi! :)
  • Titan
    Azért hozzáfűznék pár dolgot:

1, Csatlakozom az előttem szólóhoz: Semmi extra...
    2, A bábukat csap fizetés ellenében hazsnálhatod (Prémium csomi és bandája)és a skill 30%-ig..
    3, Erősen szintfüggő, de valóban esik vagy veszed! Megjegyzem, hogy minél magasabb szintű vagy annál jobb droppok vannak, tehát lvl. 5-nél nem fog köpeny esni...
  • GamerAdams007
    Hy!

1. Sztem csak annyit, hogy újabb szerver, azon van most a nagyobb nyüzgés, nincs jelentősége...
    2. A skilled fejlődik tőle, úgy, hogy közbe maga a karaktered nem. Így a szintedhez képest erősödsz, könyebben szétkapod a mobokat.
    3. Mobokból esik elég kis eséllyel, vagy veszel vmeik playertől.
  • kenny0603
    Hi!
    Lenne pár kérdésem, remélem tudtok rá válaszolni! :)
    1. Mit jelent a Jupiter szerver melett a HOT felirat? Mit takar?
    2. Mi értelme a próbabábukat ütni a városok szélén?
    3. Honnan szerzek köpenyt?
    Válaszokat előre is kösz!
  • Super Saiyan
    De most komolyan... Mit ordibál? Keresse vissza, nem lehet nagy baja!
  • Shadow42
    Te meg megfontolhatnád, hogy a kényszer szülte hülye válasz írása helyett inkább zabothegyezel.
  • Shadow42
    Aktiváltad a regisztrációdat?
  • Super Saiyan
    add el a géped
  • tomiboy1989
    Ha reggeltél akkor csak elinditod a cabalt,és ugyan azt a Felhasználó nevet és ugyanazt a jelszót ird be amivel regeltél.(fontos a kis és nagybetük).Utánna ha belépsz csinálsz egy charactert,és már játszhatsz is. :D:D
  • Bally
    MITCSINÁLJAK HOGY BEENGEDJEN?