Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Most töltöm a játékot. Jó játék ?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Muszáj, mert ne írj le hülyeségeket hanem elõtte gondolkodj. Aztán nekem 1dül 7szer több honorom van, mint az egész kis csoportosulásodnak.
Streky amikor PvP-t küldesz az az ablak egybõl felugrik ha jól emlékszem már lvl 50-tõl, de aztán lehet EP2-ben feljebb vitték, fene se tudja, de kétlem.

http://www.cabalonline.com/game/top20guilds.asp Nézd meg ki a 14. a top20 guildok között, szal ne magyarázz, hanem inkább tanulj tõlem.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Iridescent vegyél be akkor pls.
GamerAdams007
Az biztos, hogy fejlödik, mert egyszer dungeon közbe elfogyott a manapoti, rákényszerültem arra, hogy normal attackal üssek, és pont akkor lett rank-upom.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

JP Forever
Normal attackra gondolsz? Attól nem fejlõdik ha jól tudom.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

GamerAdams007
Hy! Arra gondoltam befizetek egy premium accot és nekiállok skillt farmolni vele. Kérdésem az lenne, hogy jobb/gyorsabb, ha felváltva használok sword/magic skilleket, vagy ha kézzel (karddal) ütöm a mobot skill nélkül, így egyszerre fejlõdik a 2?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

JP Forever
Hogy kell belõni, hogyha kihívok vkit pvp-re hogy belehessen írni azt hogy mennyi pénzért meg honourért.?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Olvasás? Azkiaz?<#eplus2>

JP Forever
Jah 😄 tényleg😄

Bazzeg oda van írva a srác alá h guild master te észkombájn addíg nem jutottál el az olvasásban?😄 xD
JP Forever
Muszáj beszólogatni te pöcs?😄
Milyen kis csoportulat te nyomi... Neked saját guildod van? Vagy csicskulsz valahol ekkora lvl-el?

Streky muszáj butának látszani?
Amúgymeg nekem nem üti le egymást, tudom a gameban a nevedet és a kis csoportosulásodat is ismerem. Amit meg 2-szor kérdeztem azt NiXoN-tól. Amúgy ma felfedeztema Perfect Stun PvE combomat, szal happy vok.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Mennyiér viszik el most az eos+3-at vajon?Stone golem bácsi megszánt 1-el...xD...monnyuk nembaj me cash kéne a gmaster skillre:S
JP Forever
Iri ezt mért kérdezted amúgy??
Vegyél fel msn-re és segíthetnél a karim fejlesztésében tanácsokkal, mert azért mégis 140+ vagy.

JP Forever
Félreértesz...
Szal van az a buff amit most rakta ep2-ben a master rnakba. Vágod?
Meg van a hp ado az aminek ilyen kéz a jele...
Na és ezek kiütik egymást érted?😊

Streky néven játszok és nem Amplhilionban vagyok hanem saját klánom van nem rég óta. XxHUNterSxX néven futunk😊

Doomista
bannert akarok...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Te milyen néven játszol CABAL-ban? Amphilion klánban vagy? Olvasol hivatalos fórumot?

Streky te CABAL-lal játszol?
Regeneration Body buff és mit ad az ég, a High Regeneration is Body buff. Micsoda véletlen, hogy a regenerációs buffok mind a Body kategóriába tartoznak.

JP Forever
Én rárakom magamra a regenerationt, azt az öklöt ami +attackot ad, +a hp-s buffot, meg azt a pajzsot ami defenset ad. Iri tudja melyikekrõl vanszó. Na szal bennt van az az ököl ami hp-t ad, ez eddig 4 és aztán ha be akarom rakni mellé azt z új master buffot akkor eltûnik a hp-s de akkor is ha csak a hp-s van bennt. És az uj buff a resistekre pakol.

Köszi a segítséget. Reméltem hogy csak nálam van valami hiba amit lehet javítani.
igen valamiért csak 3 bufft tehetsz magadra... nem tom mért

Iridescent hello!figyu eltutnád mondani mejik a legjobb PVP és PVE combo a WIznek!és te mijen buffokat használsz!elöre is kössz
JP Forever
Óhh yeah ma csak faarmolásból ráraktaam 3 szintet a karimra😄😄
+ master rankkal végigvittem a lake in dustot

Szvsz Regeneration tuti, hogy Spirit buff és az Eagel Eye is Spirit buff lesz és ez 2 azonos kategória.

Nekem sem tudja használni, elég érdekes.

Köszönöm a válaszod. Csak továbra se értem hogy az eagle eye-t és a regent miért nem tudom egyszerre használni. Mindig kikapcsolják egymást.
Ezt a kettõt a frissítés elõtt tudtam egyszerre használni.
Shadow42
jaja átlag 9 perc egy sup 😊

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

a regenerationnak ugyan az a hatása mint a vital bless-nek és amiatt

Shadow42
Az excelent az jobb.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Sziasztok!

Van egy Force Archerem ami 58-as szintû és jelenleg novice/a expert. K érdésem az hogy a buffskillek közül hármat nem tudok egyszerre használni. Nem értem miért, pedig nem azonos a hatásuk. Ezekröl lenne szó: Vital Force, Regeneration, Eagle Eye.
Valakinek ha van ezzel kapcsolatban tapasztalata, kérem segítsen.<#help>
JP Forever
Hát én +skill expes ruhában alig fejlõdök ettõl a traning dummytól inkább megyek ölöm a mechzardokat attól jobban fejlõdöm.

JP Forever
Ha a combot excelentben találom el az a jó vagy a good?

JP Forever
Van premium gyerekek😊

JP Forever
Ez mi?: You have 23 hours 36 minutas on the playtime vagy ilyesmi

JP Forever
Mert kéne nagyon a lé:S:S

JP Forever
Micsoda shadowtzita? Megdobhatnál vele😄

Figyelj Iri, 140es wizard vagy??
Én nekem str ponta követelménynek megfelelõ a dex is az int meg sokkal több😊

Streky:
1. Hát úgy látszik nincs xD
2. A ruha str követelményénél ne legyen több str, orbnál a dex van ugyanígy, többi mehet intre.
3. Ez így van.
4. Kell vagy 5 db ingyen? Többet nem ér.

JP Forever
Mercurysok: Nem kell valakinek +50hp-s +1es wizard only shadowtitanium suit 800k-jért?

JP Forever
Legjobb a mercury😊

JP Forever
a legtöbb pontot int-re rakd, aztán dexre és végül str..

JP Forever
Nincs premium????

Kicsikiraly
nem úgy volt hogy ma van ingyen prémium nap a free-seknek is? o.O

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
na combora visszatérve: mostmár sikerül eljutnom a másodikig, de amikor a harmadikat csinálnám, bárhol van a csík, elrontom 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Nahát ott hagytad srot😄😄😄😄

Adam: Igen erre akartam kilyukadni. Comboban a sárga 0%, a narancssárga 10%, a piros csík 20% bonusz skillt XP-t ad.

Demila van sok dolog amire minden karinál figyelni kell, és az hogy USA szerverre mentél annyira nemjó, mert 1 magyarral se fogsz találkozni, plusz ha GM-ek megtudják, hogy nem Európai vagy megy a perma ban az accodra. Van is rá okuk 😊 Amikor az a verzió amit mi tolunk csak az Európaiaknak lett kinyitva, repült 1k+ USA a perma ban kukába, szal morcik xD
Azt ajánlom gyere Európai szerverre, MERCURYRA és ha megvagy lvl 50 keress meg Gameban, márha el akarsz érni vmit CABAL-ban. És jó ha sok az ember, jobb a piac, nincs annyi szenvedés.
peace

draxler12345
Gyere jupiterre demila , legjobb 😛

Demila
Wizzardot kezdtem vagy mit 😊

Van valami amire különösebben figyelnem kell ,h el ne csesszem a karit ?

ja és Voodoo pfujj silk 😛 , nem is akarok rá emlékezni ^^ , bár örülnék ha legalább megvenné a karim 😞 , de már az is jót tesz az idegeimnek ,ha csak szimplán otthagyom XD

Cabal szép , be lehet lépni 😊 , ráadásul USA szerverre mentem ami cseppet sem lagol 😉 mindig zöld szal állat ^^

X-bow Apollo

tehát arra akarsz kilyukadni hogy bármit használok bárhogy, ugyan annyi idö lessz egy sup? kivéve comboban... igaz?

HencStein
holnap lesz//

demila
magus=wizzard 😄

AMugy kezdj force shildert kb olyan mint a silkbe a blader

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

JP Forever
Ma nem premium nap lenne???????