Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Streky amikor PvP-t küldesz az az ablak egybõl felugrik ha jól emlékszem már lvl 50-tõl, de aztán lehet EP2-ben feljebb vitték, fene se tudja, de kétlem.
http://www.cabalonline.com/game/top20guilds.asp Nézd meg ki a 14. a top20 guildok között, szal ne magyarázz, hanem inkább tanulj tõlem.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Milyen kis csoportulat te nyomi... Neked saját guildod van? Vagy csicskulsz valahol ekkora lvl-el?
Amúgymeg nekem nem üti le egymást, tudom a gameban a nevedet és a kis csoportosulásodat is ismerem. Amit meg 2-szor kérdeztem azt NiXoN-tól. Amúgy ma felfedeztema Perfect Stun PvE combomat, szal happy vok.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Vegyél fel msn-re és segíthetnél a karim fejlesztésében tanácsokkal, mert azért mégis 140+ vagy.
Szal van az a buff amit most rakta ep2-ben a master rnakba. Vágod?
Meg van a hp ado az aminek ilyen kéz a jele...
Na és ezek kiütik egymást érted?😊
Streky néven játszok és nem Amplhilionban vagyok hanem saját klánom van nem rég óta. XxHUNterSxX néven futunk😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Regeneration Body buff és mit ad az ég, a High Regeneration is Body buff. Micsoda véletlen, hogy a regenerációs buffok mind a Body kategóriába tartoznak.
+ master rankkal végigvittem a lake in dustot
Ezt a kettõt a frissítés elõtt tudtam egyszerre használni.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Van egy Force Archerem ami 58-as szintû és jelenleg novice/a expert. K érdésem az hogy a buffskillek közül hármat nem tudok egyszerre használni. Nem értem miért, pedig nem azonos a hatásuk. Ezekröl lenne szó: Vital Force, Regeneration, Eagle Eye.
Valakinek ha van ezzel kapcsolatban tapasztalata, kérem segítsen.<#help>#help>
Figyelj Iri, 140es wizard vagy??
Én nekem str ponta követelménynek megfelelõ a dex is az int meg sokkal több😊
1. Hát úgy látszik nincs xD
2. A ruha str követelményénél ne legyen több str, orbnál a dex van ugyanígy, többi mehet intre.
3. Ez így van.
4. Kell vagy 5 db ingyen? Többet nem ér.
DFTBA ಠ_ಠ
Demila van sok dolog amire minden karinál figyelni kell, és az hogy USA szerverre mentél annyira nemjó, mert 1 magyarral se fogsz találkozni, plusz ha GM-ek megtudják, hogy nem Európai vagy megy a perma ban az accodra. Van is rá okuk 😊 Amikor az a verzió amit mi tolunk csak az Európaiaknak lett kinyitva, repült 1k+ USA a perma ban kukába, szal morcik xD
Azt ajánlom gyere Európai szerverre, MERCURYRA és ha megvagy lvl 50 keress meg Gameban, márha el akarsz érni vmit CABAL-ban. És jó ha sok az ember, jobb a piac, nincs annyi szenvedés.
peace
Van valami amire különösebben figyelnem kell ,h el ne csesszem a karit ?
ja és Voodoo pfujj silk 😛 , nem is akarok rá emlékezni ^^ , bár örülnék ha legalább megvenné a karim 😞 , de már az is jót tesz az idegeimnek ,ha csak szimplán otthagyom XD
Cabal szép , be lehet lépni 😊 , ráadásul USA szerverre mentem ami cseppet sem lagol 😉 mindig zöld szal állat ^^
X-bow Apollo
demila
magus=wizzard 😄
AMugy kezdj force shildert kb olyan mint a silkbe a blader
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer