Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Akkor érdemes skillezni ha már fel tudod venni az aramid skillex ruhákat, meg a skilles ékszereket!
Most hasonlóan vagyok az lv 106-tól..
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Persze megveheted a piacon, ha szerencséd van és kifogsz egy madarat, akkor olyan 20millió Alz-tól indul az ára.
Mindkettõt húzzad.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
0-ról egy nap alatt elmek 0ra ha komolyan veszem...😄
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
50% plusz exp: ez olyan, mintha normál körülmények között (pl most) csak a szint kétharmadáig kéne feltolni az XP csíkot, vagyis kb. 13 bar-ig, hogy szintet lépj. Természetesen a csík hossza nem fog változni, csak gyorsabban fog jönni az EXP.
50% plusz skill exp: itt is ugyanaz, olyan, mintha most csak 2/3ig kellene feltolni minden szinten a skill EXP csíkot. Más megközelítésben: ha eddig naponta pl. 30 skill szintet tudtál fejlõdni, ez most 45-re fog emelkedni!
50% plusz alz: 1,5× több alzot dobnak a mobok. Nagyon nem lesz érezhetõ, de biztosan észre lehet majd venni."
DarkSite
üdv<#idiota>#idiota>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
"Access violation at address 004A3F6D in module 'update.exe'. Read of address 00000000."
Lécci segitsen vki mert akárhányszor telepitem ujra ugyanez jön ki,pedig már naon akarok jáccani!PLS HELP!!
Elõre is köszi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
1 Mikortól tudok jó adeptes cuccokat felvenni?
2 Ezt a repülõs deszkát lehet játék lovén venni vagy csak valós pénzen?
3 Fs el mikor és hogy kell ezt a skill fejlesztést csinálni valaki tudna valami tanácsot vagy taktikát adni ami jó thx😊. ja és miket huzzak ? mind két ágat a swordot is és magicot is?:S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2. Épp azért ne szóljál be.
3. Tresh írta, honour class 2, azt hittem azért 20k honorod már megvan, PL-ben Officertõl lehet venni, hogy meglegyen a 2es rank.
4. Jó játékos is vagyok meg kocka is. Nekem ez a hobbym.
5. 14-15 tök8, hetente jön vmi új nagy guild akik kiválnak máshonnan.
6. Weboldalhoz közöm sincs, aki csinálja kicsit lusta, majd megvesszõzöm.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
1. Szerintem a te guildod kicsit idõsebb mint az enyém
2. Nézdd meg hogy te milyóta játszol, és hanyas vagy meg hogy én.
3. Nekem nem jelent meg 50tõl
4. Te nem jó játékos vagy és ilyesmi hanem szipmlán kocka.😊
thx elõre is
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Ha fegyverek nélkül ütöm a szörnyet novice skillekkel akkor is ugyan annyi Skill Exp-t kapok mint ha fegyverrel ütném?Ezt úgy értem hogy a fegyvereim nem Skill Exp-sek.Ugye így többet tudok 1 szörnybe Kombózni ami több Skill Exp.Tévedek vagy igazam van?😊