Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lv71en dual trans? az már szép.... grat hozzá.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

én sosem fogadok el pvp-t mert valszeg csak szivatnak nagykarik kis cuccban :D vagy ha elfogadok akkor csak funból és olyannal aki normális :D
pl. olyankor jókat szoktam derülni

Streky te szánalom vagy, de ezt tudja mindenki rólad;még mindig fenn tartom, hogy magaddal foglalkozz, és a csoportosulásoddal, mert az információid pontatlanok és nem állják meg a helyüket itt. De biztos jobban állnál te "PRO". Ki vagy te, hogy nekem magyarázol pubi? Egy senki, több idõt nem is pazarlok rád te szolga xD. A skillezésrõl meg annyi, hogy Effort barátom lvl 71-en lett meg Dual Trans WA, most 110+os és ezt kevesebb, mint 2 hónap alatt érte el.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

hehe amugy az a plusz skill exp a már meglévö rankal és skill expel arányosan jött :D mert aki monnyuk regular 2/x volt az most kb 30/x de aki mondjuk expert 10/x volt az most a.expert 18/x lett vágod :D

Doomista
figy,nem a lvl szint számit legjobban,de ezt érezni fogod majd,vagyis lehet megérezted,pl egy 129 lvls kari is verhet egy 139 lvls karit,ha jobb cuccokban van,és gyenge nagyon valamelyik rankja.
hivd ki öket pvpre,és mond el hogy mit értél el,hogy leverted öket vagy nem,mennyi hpdjuk hpd maradt,hátha ér meglepetés :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

thx....
A guildba sokan mazohistának néznek mert nem fejlödök sehova.....
De az nem zavarja öket hogy Lv90en még a.Masterek, és hozzá se kezdtek a sword v magic skill feltornázásának. dehát ezvan... inkább skilezek low levelen, mit high levelen :D

Doomista
nah itt egy jol állo kari...
hát 100 lvlre duel trans leszel az már jó :D
ep II kijövetelekor sokan jártak ugy akik pl gmaster rankosak,vagyis legalábbis nálam gmaster magicot ( majdnem megvolt a comp) feltolta full transra,a trans swordomat meg fullra,igy a skilezés elszált jo sokáig :D
volt bent egy FB karim lvl5 novice rankal,rá nem hatott a rank up pl,szal azok jártak jol a rank uppos meglepivel akik már rég tolják és jol álltak :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Iri olyan agresszív vagy.. ott kéne már hagyni azt a mekit. :) Mesélj mizu veletek, toljátok még rendesen az ipart?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Én hiperatomkockavagyok, mert most vagyok Lv76 FA, és a sword az master, a magic meg completer nekem. Szóval.... én ugyvagyok vele hogy a levelt hamarabb feltornázom, mint a skill rankokat.

Doomista
kül meg 80 lvlre szar a master rank,én akkora gmaster voltam...vagyis már 70 lvlre gmaster voltam...szal ennyit rolad

Doomista
te kérdezted hogy jo e vagy nem ? én meg rendes választ adtam neked hogy NEM.
tiszta egyértelmü logikus válasz,vagy tévedek ?

JP Forever
Ide figyelj te nyomorék irike...
Hogy jöttem? Kérdeztem valamit, és választ váártam, d enormálisan és nem kötözködésbõl. Hogy tudjam viszonyítani hogy állok. És ez meg rögtön bunkózással: nem..
Szal te ne ugass mindenkinek mert vagy egy guildod ami viszonlag jól áll. Ha én is akkor csináltam volna meg a klánt mint te akkor valsózínûleg én állnék jobban.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
:DD
számbol vetted ki a szót !

#4056 kocka vagyok igen,és ? cabalnál még nem láttam jobb ingyenes online játékot,nemhiába ezzel tolom mindig mikor ráérek...
pedig kiprobáltam vagy 20-25 féle ingyenes mmorpg-t,és még fizetöseket is...ha most beirnám ide hogy miket müveltél,hazudozol hogy 161 lvls kari van a guildodban stb,eléggé nézne mindenki hogy mekkora noob vagy...

Streky te mi a jó nagy büdös francot képzelsz magadról? Akkora láma CABAL-os vagy, hogy bexarás, van aki élvezi a gamet és szereti megosztani az élményeit. Van aki szintezni szeret, van aki skillt húzni. Van akinek ennyi, van akinek annyi ideje van CABAL-ra, neked ahhoz semmi közöd, mert nem RÁD tartozik. Magaddal foglalkozzál meg a csoportosulásoddal, te lame -.-
És még mindig nem tudsz egy postba írni 2 mondatot, tiszta szégyen ahogy bacsika barátom mondaná.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Scareface
Nekem még melóra is van idõm :P
Napi 10 órában.........

GamerAdams007
És attól, hogy valaki kocka még nem jelenti azt, hogy nem eszik nem iszik...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nem kell ahhoz kockának lenni hogy lvl 80on g.master, vagy completer legyél... csak a lvl-ezés helyett skillezni kell!

JP Forever
Lakályos a barlangod mi?:D:D

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Amúgy bírod még a fényt? Ki szoktál még menni inni meg enni?
Vagy a fejed formája már teljesen alkalmazkodott az evolúció során a monitorhoz? Mesélj pls

JP Forever
140+ blader.. El ne ájuljak!XD

JP Forever
...Hú kemény vagy.

Doomista
nem

JP Forever
Gyáá lvl80 Undead mekkora már:D:D:D
Ghost bladert kettõbül ölöm az jónak számít? master vok

Kicsikiraly
akkor gyere FirstHUNClassba :) Warenseth néven engem keress

DFTBA ಠ_ಠ

Dizson
Ez megtörténn, és rátudok menni h. start cabal aztan nem inditja el :S

GamerAdams007
Sry elfelejtettem említeni, hogy Jupiteren vagyok.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

mama2
Nagyon szépen köszi mind a kettõtöknek:).

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nem írja, csak a fõoldalon a mobok szintjét, ott se mindet (a nagyobb mapokon már nem mutatja). Ide nem is kell, elég ha a színét megnézed a mobnak, ami piros azt hagyd, narancssárgával elbírsz, a sárgák meg pont neked valóak.

repro
A nevének a színébõl látod, hogy hozzád képest magasabb, vagy alacsonyabb. Nem írom le, hogy melyik szín mit jelent, mert legalább arra magadtól kell rájönnöd és mert alapjába véve szemét vagyok.

De megerõszakolom magam és még azt is elárulom, hogy a térképnél alul van egy kis négyzet, amit ha kipipálsz beszinezi a térképet a szörnyek szintjei szerint. Ilyen a Silkroadba azt hiszem nincs.

N0 TXT TLK PLZ!4!

mama2
livli nyóc:D. Én egyet nem értek ebbe a játékba: a rézfánfütyülõ,rézangyaláért kell, a kiírtando "szörnyek" egy részét állatról mintázni. Gondolok itt a Sivatagi rókára, vagy a kengurúkra, ganajtúró bogárra.Miért kell? Silkroadba is ez volt:a kõ oroszlán,a Ló,akkor a nagy tyúk. De ettöl független jó játék mind a kettõ. Amúgy a cabalba, hol látom, hogy melyik "szörny" hanyas szintû? Mert én csak találomra írtom a szörnyeket. Most hogy lvl 8 vagyok, a rókákat ölöm, de nem tudom hogy azt kellene-e, vagy hogy egyátalán milyen szointû a róka. Mert ugye silkroadba van olyan, hogy rákattintok a szörnyre, akkor a képernyõ tetején, kijön a szörny neve, meg szintje és az alapján, be lehet határolni, hogy le tudom-e gyõzni. Nem mitt a cabalba. Evvel persze nem azt akarom mondani, hogy rossz a cabal, mert nem az, csak ezt hiányolom belõle(vagy lehet hogy kiírja valahol, csak én vagyok vak, de hol??)

Kicsikiraly
updatel, várni kell. (van hogy nagyon sokat)

DFTBA ಠ_ಠ

Dizson
Valaki mondja meg h. honnan szedjem le a cabalt, mert felratkam és rámegyek h. start cabal de nem inditja el és nem is ír ki semmit. :S

Nekem sroból csak a trader/hunter/thief rész hiányzik amugy télleg jó a cabal:)

mama2
Az az:). Esküszöm, ez játék jobb mint a silkroad:).

Kicsikiraly
ha a red gallie-ról beszélünk, akkor az szvsz vmi prérikutya szerû. (legalábbis annak néz ki :D)

DFTBA ಠ_ಠ

JP Forever
Jaja, 5x több mana poti megy el:)

mama: Ha wizardot csináltál akkor a legtöbbet int-re rakd.
És az nem mókus hanem kenguru. Nem?:)

Kicsikiraly
hát itt a hp poti nem annyira fontos szt én 47 hp potira elhasználok 100+ mana potit

DFTBA ಠ_ಠ

mama2
Köszi. Nagyon jó játék amúgy. lvl 6 vagyok, most az ilyen piros kis mókusokat ölöm:XD.Csak hamar emegy a manám, és nincs pénzm venni mana potit, mert elköltöttem a 4000 aranyomat, vagy 47 élet potira:D.

Khmm bazi nagy kék csik a kép alja felé

mama2
Na már a regisztrálást is megtaláltam. Elkeztem a játékot, mars szerveren van egy lvl 3-as varázs karim. Kérdésem lenne egy: Hol jelzi, hogy mennyi van még hátra a szintlépésig?(mint pl. silkroadba a kis zöld csík.).

???

Doomista
hello,nem mondod :o

Hello kabuto, egy klánba vagyunk :p

Doomista
final az egy szánalmas *********, nem kell rá figyelni ... xD
GW majd lesz,egyenlöre még sok sok emberke jönni fog,ha télleg mindenki meglesz,akkor GW...de most szolok,hogy NE HÉTKÖZNAPRA TEGYÉTEK,mert akkor én nem vagyok,hanem HÉTVÉGÉRE =)

mama2
Na fiúk: újra leszedtem, felraktam, elindult, csak nem tudom hol kéne accountot regisztrálni. Mert én valami ogame-re regisztráltam, de nem fogadja el a játékba azt a felhasz. nevem, meg jelszavam amit ott megadtam.Melyik oldalon kell regisztrálni??

JP Forever
Gyere hozzánk... Mercury, Ch10, XxHUNterSxX keress engem Streky néven.

Az jó, akkor rólatok beszélt finalfantasy, hogy majd nekünk annyi lesz, ha ti megalalakultok. Ki a leader ott, egy GW-t akarunk veletek csak, hogy tudjátok mi a helyzet xD

GamerAdams007
Olyan nincs, ahol már 50 alatt is be lehet lépni? :P Vmi általános klán, nem feltétlen PVP meg honour orientált.

Megalakult a TheBlackArmy magyar klán, jelenleg 10.210.681 Honour pontja van a klánnak. Jelentkezhetnek lvl 100+, Capellás karik(remélem nem baj hogy ezt beírtam :))

GamerAdams007
Hyhy, van most vmi jó magyar klán? Régi karimmal beléptem, és azt látom, hogy az anno teli Hunters-nek annyi. :S