7396
Cabal Online
  • tomiboy1989
    Üdv

Az újraindulás nem a gép hibálya hanem a Cabal-é! Az egyik update óta csinálja ezt a Cabal, valakinek kékhalál,valakinek újrindul a gépe.
  • Silversting17
    Nekem ezt közvetlen Cabal indításánál csinálja, de volt már olyan is, hogy mikor karaktert választottam ki akkor indult újra. Megoldás: nálam a "check files" segített.
  • JP Forever
    Akkor nem tudom.
  • Super Saiyan
    Nekem meg nincs, 2vel se.
  • peter01
    Nekem is van ilyen problémám 3GB rammal is.
  • JP Forever
    Kevés a ramod. De nem biztos, csak szerintem.
  • KaszaN
    csá
    Volt má valakinek olyan, hogy ha eindítja a játékot, még az ID, és a password beírás a elött, újraindul a gép? Minden esetben.
    Ha valakinek volt ilyen és tudja a megoldást jelezze.
    köszi
  • JP Forever
    Fúúúj de utálok skillezni-.-
  • donatus13
    A külön idegrendszert kihagytad
  • Hamond
    ennek a játéknak mindig baja volt/van és ez ígyis marad...a gameguard is 1 nulla, olyan mintha rajta se lenne...annyira jó h többször ütközzön hibába a kliens és többször restatoljon. A GG kényes..van vagy 2 program amivel kompatibilis a többi nem tetszik neki. A Cabalnak 1 külön windows konfig kell :D
  • Adam69852
    istenem egyetértek donatussal... haggyátok a fenébe nem ér ennyit hogy kihulljon a hajatok miatta :D
  • peter01
    Inkább azt mondja meg vki hogy mért kell minden 2-3. indításnál újrapatch-elni a cabal-t mert elkéhalálozik vagy csak újraindul. És ez a legutlosó update óta van régebben ment gond nélkül.
  • donatus13
    Uninstall és hagyd az egészet ennyi problemet még sehol nem láttam:O:D
  • szaba75
    Helló! letöltöttem egy másikat felraktam és eztirta ki:C:/Files/Game Masters.com/Cabal online(Europe)/Data/data.enc
    na ezzel mitcsináljak?
  • GamerAdams007
    de
  • szaba75
    Helló az nem lehet ,hogy rossz játékot töltöttem le?
  • donatus13
    Kari feltőrés itt mennyire divatos mert egy 104 es behivott pt be és ugy gyanusnak tünt...
  • Silversting17
    „-Edző mondjál valamit!”
    „-Töröld le a játékot.”
    „-Kösz -.-”
    by freddyD

Tűzfal esetleg foghatja, vagy még az lehetséges, hogy a géped lassú és az adott időn belül nem képes felcsatlakozni a channelre. Mellesleg újra csak magamat tudom ismételni: ha lehet akkor ne szemeteld tele a fórumot percenkénti hozzászólásokkal, hanem gondold ki mit akarsz, és írd le egyben! Thx!
  • szaba75
    az nemlehet h a tűzfal fogja meg?
  • szaba75
    de a karimat ugye nemveszítem el?
  • szaba75
    de a játékkal mittudnák csinálni?
    hogy működjön?
  • LeonSilver
    Az ebben az esetben szart sem ér.Lehet 28megabites is ha a szolgáltató szarul routol külföldre.Milyen szolgáltató??Esetleg nyomj egy trészt a battlenet.com -ra és az eredményt postold.
  • szaba75
    8mbs netemvan!
  • szaba75
    ok köszi de ezzel mittudnák csinálni?
    az nemlehet,hogy törölték a karim?
  • JP Forever
    Azalatt hogy rossz a neted azt érti, hogy le van terhelve, vagy magas a pinged :) (laggmérő)
  • Silversting17
    1. Ezt leírhattad volna egy hsz.-ben is.
    2. Gondolkozni is lehet/kellene.
    3. Vagy rossz a neted, vagy tele van az adott ch. Általában akkor ír ki ilyeneket
  • szaba75
  • szaba75
    na ha valaki tud segíteni vegyen fel msn-re:[email protected]
  • szaba75
    Ezt irja:You have failed to connect the server.
    You failed
  • szaba75
    Helló! miértnem tudok fellépni a Cabal-ra? volt egy 33-mas karim és nemenged fel? nemtudjátok,hogy miért?
  • Doomista
    csak hülyültem,nem kell. vagyis majd egyszer kelleni fog,mikor kijönnek az uj rankok...szal nem eladni.
  • HUmanHunter
    2 évig wowoztam hogyne tudnám mi az npc :D
  • Super Saiyan
    ingyen
  • Super Saiyan
    nekem adta ide full settet meg 2 tita bladet
  • Silversting17
    Remélem tudod mi az az NPC. 1 katt a invientorydban lévő itemen -ekkor megfogja- áthúzod a shop ablakba és katt mégegyszer. Itt megkérdezi, hogy biztosan el kívánod adni ennyiért meg ennyiért? Katt Yes-re. Ennyi XD
  • Kiado
    Vissza ne adjátok neki, ha odaadta ingyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Doomista
    kérem az adaptes cuccaimat!
  • HUmanHunter
    npcnek, de hogy? ^^ ha áthúzom a cuccot a trade ablakba v mi a lóf ami ott kivan rakva akkor nem lessz semmi
  • Silversting17
    Add el NPC-nek, bármelyiknek, Játékosok azokat nem veszik meg, csak a Chaos lámpát, Epaulett of Death-t, talán raw platinumot, medium upgrade core-t, low up core-t, high up core-t, force core high-medium-low-ot. Ezeket gyűjtögesd, ha van belőlük már jó pár db, akkor kérdezd meg mennyi az áruk és nyiss egy shopot.
  • HUmanHunter
    tudok boltosnak eladni vmi cuccot? mert összeszedtem sok számomra használhatatlan cuccot és foglalják a helyet