7396
Cabal Online
-
tomiboy1989 #4785 Üdv
Az újraindulás nem a gép hibálya hanem a Cabal-é! Az egyik update óta csinálja ezt a Cabal, valakinek kékhalál,valakinek újrindul a gépe. -
Silversting17 #4784 Nekem ezt közvetlen Cabal indításánál csinálja, de volt már olyan is, hogy mikor karaktert választottam ki akkor indult újra. Megoldás: nálam a "check files" segített. -
#4783 Akkor nem tudom. -
#4782 Nekem meg nincs, 2vel se. -
peter01 #4781 Nekem is van ilyen problémám 3GB rammal is. -
#4780 Kevés a ramod. De nem biztos, csak szerintem. -
#4779 csá
Volt má valakinek olyan, hogy ha eindítja a játékot, még az ID, és a password beírás a elött, újraindul a gép? Minden esetben.
Ha valakinek volt ilyen és tudja a megoldást jelezze.
köszi -
#4778 Fúúúj de utálok skillezni-.- -
donatus13 #4777 A külön idegrendszert kihagytad -
Hamond #4776 ennek a játéknak mindig baja volt/van és ez ígyis marad...a gameguard is 1 nulla, olyan mintha rajta se lenne...annyira jó h többször ütközzön hibába a kliens és többször restatoljon. A GG kényes..van vagy 2 program amivel kompatibilis a többi nem tetszik neki. A Cabalnak 1 külön windows konfig kell :D -
Adam69852 #4775 istenem egyetértek donatussal... haggyátok a fenébe nem ér ennyit hogy kihulljon a hajatok miatta :D -
peter01 #4774 Inkább azt mondja meg vki hogy mért kell minden 2-3. indításnál újrapatch-elni a cabal-t mert elkéhalálozik vagy csak újraindul. És ez a legutlosó update óta van régebben ment gond nélkül. -
donatus13 #4773 Uninstall és hagyd az egészet ennyi problemet még sehol nem láttam:O:D -
szaba75 #4772 Helló! letöltöttem egy másikat felraktam és eztirta ki:C:/Files/Game Masters.com/Cabal online(Europe)/Data/data.enc
na ezzel mitcsináljak? -
#4771 de -
szaba75 #4770 Helló az nem lehet ,hogy rossz játékot töltöttem le? -
donatus13 #4769 Kari feltőrés itt mennyire divatos mert egy 104 es behivott pt be és ugy gyanusnak tünt... -
Silversting17 #4768 „-Edző mondjál valamit!”
„-Töröld le a játékot.”
„-Kösz -.-”
by freddyD
Tűzfal esetleg foghatja, vagy még az lehetséges, hogy a géped lassú és az adott időn belül nem képes felcsatlakozni a channelre. Mellesleg újra csak magamat tudom ismételni: ha lehet akkor ne szemeteld tele a fórumot percenkénti hozzászólásokkal, hanem gondold ki mit akarsz, és írd le egyben! Thx! -
szaba75 #4767 az nemlehet h a tűzfal fogja meg? -
szaba75 #4766 de a karimat ugye nemveszítem el? -
szaba75 #4765 de a játékkal mittudnák csinálni?
hogy működjön? -
#4764 Az ebben az esetben szart sem ér.Lehet 28megabites is ha a szolgáltató szarul routol külföldre.Milyen szolgáltató??Esetleg nyomj egy trészt a battlenet.com -ra és az eredményt postold. -
szaba75 #4763 8mbs netemvan! -
szaba75 #4762 ok köszi de ezzel mittudnák csinálni?
az nemlehet,hogy törölték a karim? -
#4761 Azalatt hogy rossz a neted azt érti, hogy le van terhelve, vagy magas a pinged :) (laggmérő) -
Silversting17 #4760 1. Ezt leírhattad volna egy hsz.-ben is.
2. Gondolkozni is lehet/kellene.
3. Vagy rossz a neted, vagy tele van az adott ch. Általában akkor ír ki ilyeneket -
szaba75 #4759 -
szaba75 #4758 na ha valaki tud segíteni vegyen fel msn-re:[email protected] -
szaba75 #4757 Ezt irja:You have failed to connect the server.
You failed -
szaba75 #4756 Helló! miértnem tudok fellépni a Cabal-ra? volt egy 33-mas karim és nemenged fel? nemtudjátok,hogy miért? -
#4755 csak hülyültem,nem kell. vagyis majd egyszer kelleni fog,mikor kijönnek az uj rankok...szal nem eladni. -
HUmanHunter #4754 2 évig wowoztam hogyne tudnám mi az npc :D -
#4753 ingyen -
#4752 nekem adta ide full settet meg 2 tita bladet -
Silversting17 #4751 Remélem tudod mi az az NPC. 1 katt a invientorydban lévő itemen -ekkor megfogja- áthúzod a shop ablakba és katt mégegyszer. Itt megkérdezi, hogy biztosan el kívánod adni ennyiért meg ennyiért? Katt Yes-re. Ennyi XD -
Kiado #4750 Vissza ne adjátok neki, ha odaadta ingyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4749 kérem az adaptes cuccaimat! -
HUmanHunter #4748 npcnek, de hogy? ^^ ha áthúzom a cuccot a trade ablakba v mi a lóf ami ott kivan rakva akkor nem lessz semmi -
Silversting17 #4747 Add el NPC-nek, bármelyiknek, Játékosok azokat nem veszik meg, csak a Chaos lámpát, Epaulett of Death-t, talán raw platinumot, medium upgrade core-t, low up core-t, high up core-t, force core high-medium-low-ot. Ezeket gyűjtögesd, ha van belőlük már jó pár db, akkor kérdezd meg mennyi az áruk és nyiss egy shopot. -
HUmanHunter #4746 tudok boltosnak eladni vmi cuccot? mert összeszedtem sok számomra használhatatlan cuccot és foglalják a helyet