Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. nap alatt 8 szint....
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
XD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
azért kicsit sok volt,már énis néztem hogy mennyi összegyült a végén 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
mielött támad mindig dash-elj aztán távolsági skill aztán megint dash és megint és igy tovább
van rá videó youtube-on de most nem tom megkeresni
2. Lenne egy olyan kérdésem hogy 94 es szinten van egy olyan küldim (dungeon) és a végén va negy fö mob és egy szerüen nem bírom megölni....
1701 hp-ém van a mob 900 at sebez belém én meg bm ban meg alig bírom megkarcolni.....:S a küldi neve Water Tank vagy mi .....
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A wow-ban nem tiltott a karieladás?
Nahát de!! Mégis 500 accountot találsz ebay-en kapásból...
Doomista küldd már el pls nekem azt az MSN párbeszédet ha még megvan pls. Magamban hadd nevessek még xD
2 nem illesztekbe mert nem vok idiota
3 lényegtelen engem ilyennel nem lehet feltüntetni
4 Multkor megnéztem családfát és rájöttem én vok a gyökér ennek örültem...
amugy meg a rollad alkotott véleményeket a te forumbeli viselkedésed alapján gondolják .... szoval csak kulturáltan :S😄
1. Ha nem csak én "szidom" akkor lehet igazam van.. Nem?
2. Illesz be dumát. Hajrá!
3. Te bazz hallod te minden szemétnek lehordtad volna, mert direkt csinálta.
Kérdezd Assazelt
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
aztán majd streky megérzi milyen is ha mást csesztetsz...
Azt mondja hol vegyem meg azt amit én csinálok(bm2-ztem. Festivaloztam)
XD Röhögtem...
Mondom nem lehet megbvenni ez csak wizardoknak van lvl50tõl.
Erre megszólal de küldjem már át neki. Ott már idegbeteg voltam😄
Szal jó fej gyerek..
Ja és amúgy... ...Kérdezhetek?
😄
hiába küldtem én el a ge*ibe akkor is jött és : KÉRDEZHETEK??? NEM!!! és leignoreztam XD
azé lol volt mikor megkérdezte töled áttod-e küldeni a bm2 special skilledet XD
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Van egy srác nem bírja megcsinálni a questeket a gyökér aszsem 14es és regular mert csak a nippereket öliXD
azért élvezze is XD
és a honour class rankja mennyi vot ?
hát én bátran elfogadom,de ugy hogy normal buffokal,mert ugye vannak olyan buffok több kasztnál ami krvára hátrányban hozna pl engem, FAnal a unomable,FSnél a defes,nálam igaz van flee rates,de az a legjobb ha nem használunk külön pvps buffokat,általában megdumáljuk a pvp elött hogy normal buff vagy all buff...warra se nagyon menjél,bár szrtm érted mire akarok kilyukadni 😄