Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmit 😄 még neked kéne fizetni hogy elvigyék 😄

nem 😊 ruina station-be lehet lépni 1-1,5 lvl-t! és 1 ruina station 30perc!

125 force core material mennyit ér?

Kicsikiraly
lvl 1-tõl 😄

DFTBA ಠ_ಠ

4 óra alatt meglehet csinálni 8 szintet 😊

JP Forever
Elkezdtem kockulni..
2. nap alatt 8 szint....

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
elküldve
XD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

doomista, nekem is küld el pls 😊 1 kis unalomûzõ sosem árt 😄

Doomista
xDDD
azért kicsit sok volt,már énis néztem hogy mennyi összegyült a végén 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem merem, ez már fáj. Hát ez van. Kész. Ennyi.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Doomista
szerintem még 50x elfogod olvasni xD

Doomista
ráhaluztatsz - ezt nem értem xD

Kabu neeee, Most jöttem haza DNA-ról mondom elolvasom ezt az MSN dumát, erre ráhaluztatsz még jobban. Kész, végem van, ennyi!!

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Figyeljetek, azonnal hagyjátok abba az Off-olást és káromkodást mert ebbõl súlyos Warn pontok lesznek.A kari eladásról meg annyit hogy lehet találsz de azt vedd figyelembe hogy a jelszó emlékeztetõt ha az illetõ tudja akitõl vetted akkor nagyot fogsz koppanni mert 1 perc alatt volt kari nincs kari dolog lesz...

thx am blader vok thx...
gondolom warriorvagy... mert azt a mobot ugy kell kinyirni hogy távoltartod magad töle... leölöd a többi pajtását és csak aztán mész neki...

mielött támad mindig dash-elj aztán távolsági skill aztán megint dash és megint és igy tovább
van rá videó youtube-on de most nem tom megkeresni

ho tok kéne egy kis segitség a game nekem azt csinálja hogy elindítom és kb 3 perc után gondol egyet és magátol kilép a game plz help...

2. Lenne egy olyan kérdésem hogy 94 es szinten van egy olyan küldim (dungeon) és a végén va negy fö mob és egy szerüen nem bírom megölni....
1701 hp-ém van a mob 900 at sebez belém én meg bm ban meg alig bírom megkarcolni.....:S a küldi neve Water Tank vagy mi .....
Csinálj accountot Cabal honlapján.

mama2
Rányomod arra hogy: START CABAL. Azt elindul, megadod a felhasználó neved, a jelszavad, kiválasztasz egy szervert, egy channelt és játszol.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Bally
Valaki tudna segíteni?

mama2
Na ez is egy "leszólomamásikparasztotmecsak"flém topik lett:S.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Te vagy fogyatékos babám, képzeld gecire tudom mi az az mmorpg és van is egy lvl 55-s wizardom cabal-ban csak nem vagyok akkora balfasz kocka, aki naponta 15 órát ott ül, csoda ha van idõm 1-2 órára és ha én azt úgy akarom eltölteni, hogy jól érezzem magam akkor te mi a faxt szólsz bele?

A wow-ban nem tiltott a karieladás?
Nahát de!! Mégis 500 accountot találsz ebay-en kapásból...

Bally
hali!Ha letöltöttem a játékot felraktam update is megvan akkor hogytok játszani?

Doomista
elküldve xD ne nézzé ha 4 vagy mennyi jött,eléggé sok olvasni valod van XD

Nem is fosgz ott már, legalább járnál utána mielõtt vmit elkezdesz ami amúgyis tiltott CABAL-ban és ezt most fejezd abba, senkit nem érdekel, hogy te karit akarsz venni akárhol. Csak a lámák vesznek karit, mert nem tudják, hogy mi az az MMORPG, menj Mariozni, írd be a Cheat-et azt vergõdj azon te fogyaték. Karit venni, pff...
Doomista küldd már el pls nekem azt az MSN párbeszédet ha még megvan pls. Magamban hadd nevessek még xD

Ha valaki talál ebay-en eladó karit légyszi linkelje be, mert nekem nem sikerült :\

én semleges vagyok csak megjegyezve beirtam hogy mit mondott... és én segítettem neki sokmindenben csak egy ponton elszakatt a cérna 😄

1 igazából nem érdekel
2 nem illesztekbe mert nem vok idiota
3 lényegtelen engem ilyennel nem lehet feltüntetni
4 Multkor megnéztem családfát és rájöttem én vok a gyökér ennek örültem...
amugy meg a rollad alkotott véleményeket a te forumbeli viselkedésed alapján gondolják .... szoval csak kulturáltan :S😄

JP Forever
Te gyökér..
1. Ha nem csak én "szidom" akkor lehet igazam van.. Nem?
2. Illesz be dumát. Hajrá!
3. Te bazz hallod te minden szemétnek lehordtad volna, mert direkt csinálta.
Kérdezd Assazelt

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

NA ja ez így van valakit kibeszélni így a háta mögött ultra szánalom :S:S:S Lehet te is így kezdtél nem tudja mindenki megtanulni a játékot 2 nap alatt és épp ez a baj hogy ti ahelyett hogy segítenétek neki kinevetitek meg kibeszélitek ezen kell sírni nem azon hogy õ még nem érti a játékot:S

Doomista
most énis betudnánk illeszteni pár msn dumát strekyröl,eléggé padlot fogna iri is xD
aztán majd streky megérzi milyen is ha mást csesztetsz...

Minek piszkáljátok a kissebbet ahhelyett hogy el magyaráznád neki... lehet hogy 1hónap vagy 1 év mulva õ is fel jön a fórumra és téged fog osztani ezerrel hogy régebben miket mondtál rólla és az is lehet hogy én igazat fogok neki adni mert nem szép dolog az ember mögött beszélni... ennyit errõl!

JP Forever
Engem is megtalált már párszor

JP Forever
Ja basszuspremium napon odajön. Azt mondja mennyibe kerül a skillemXDXD

Azt mondja hol vegyem meg azt amit én csinálok(bm2-ztem. Festivaloztam)
XD Röhögtem...
Mondom nem lehet megbvenni ez csak wizardoknak van lvl50tõl.
Erre megszólal de küldjem már át neki. Ott már idegbeteg voltam😄
Szal jó fej gyerek..

Ja és amúgy... ...Kérdezhetek?

😄

azóta már megtalált engem jópárszor 😄
hiába küldtem én el a ge*ibe akkor is jött és : KÉRDEZHETEK??? NEM!!! és leignoreztam XD

azé lol volt mikor megkérdezte töled áttod-e küldeni a bm2 special skilledet XD

JP Forever
Ass emlékszel amikor arnold a hunterben volt és mindig: Kérdezhetek? 😄😄😄 elküldtem a pibe

GamerAdams007
Juj bazmeg ráadásul fogadok rankupnál nem dummyzik... 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ha meglátjátok ArnoldHUN-t azzonnal kerüljétek 😄 katasztrófa a gyerek 😄

JP Forever
Xd kemény

Van egy srác nem bírja megcsinálni a questeket a gyökér aszsem 14es és regular mert csak a nippereket öliXD

nem rossz 😄

De van és megcsinálta xD. Elején még nem nehéz, asszem Apprentice-rõl tolta fel A.Expertig.

JP Forever
1 nap alatt 3 rank upXd olyaan nincs😄😄😄

Doomista
szép...nagy kocka :o 😄
azért élvezze is XD

ja valamelyik kis karijával jött be(azthiszem archer volt), és 1 nap alatt akart csinálni 3 rank upot 😄

Effort kocka 😊 egyszer bent volt marauderben, meg még tsre is jött, és tsen mondta hogy mennyit játszik 😄

Most 117-es, 6os Honour Rankban, de nyomatja ezerrel a 7ig, mert BoF+3 várja xD

Doomista
ha van valamennyi eröd,és nem öl meg egy gyerek 1-2 skillböl,akkor a dash segithet XD de ez rajta rajtad is függ,pedig azért jo ám ha jön a + honour,dehát ez van ilyen a war ch XD

hát nem is igen akarok 😄 elég nekem a GW is 😄

Doomista
"semmi sem lehetetlen"
és a honour class rankja mennyi vot ?

Doomista
#4071 ez a szivás 😄 vágom xD
hát én bátran elfogadom,de ugy hogy normal buffokal,mert ugye vannak olyan buffok több kasztnál ami krvára hátrányban hozna pl engem, FAnal a unomable,FSnél a defes,nálam igaz van flee rates,de az a legjobb ha nem használunk külön pvps buffokat,általában megdumáljuk a pvp elött hogy normal buff vagy all buff...warra se nagyon menjél,bár szrtm érted mire akarok kilyukadni 😄