7396
Cabal Online
-
#4825 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL nem, csak kevesebb lagg -
Secter #4824 akk a béta miatt szarakszik az egész game??ma amióta open béta van azóta mindig vmi hülyeséget ír ki:(ennek a szerver költöztetésnek mien előnyei lesznek??ja és vkitől azt hallottam h új kasztok vagy karakterek lesznek...ez igaz?? -
#4823 akkor jóa, htx. -
#4822 béta szarság van,jun 11ig megy még,szal azután menni fog télleg,ezapicsa -
#4821 beszarokmár :l
ötödjére töltöm lefele a gammát, és mindíg megáll valahol, vagy felénél, vagy 3/4énél... És minden linknél ezcsinálja :(
miapicsaez :( -
#4820 LVL 60 on tudom hordani a Shadowtitanium Armourt... Alakul a heavy blader... -
#4819 Persze, hogy értelek! De az alatt, hogy legjobb, nemcsak azt lehet érteni hogy legerősebb is :)
És mondjuk engem velem azonos szintű és rankú kaszt még nem vert meg ;) -
MURopi #4818 Streky, nincs olyan hogy "...legjobb kaszt...".A játék úgy van ki eggyensulyozva hogy minden kasztnak legyenek előnyei, és hátrányai, lehet most úgy gondolod a wizard a leg jobb mert le nyomja mondjuk az archert de mondjuk a force blader le nyomja a wizardot.Nem birod ezt ki játszani, a force shieldert például nem birod meg ölni archerral mert a shielder védelme meg életét nem birod felül múlni, force shielderrel nem birod le ölni a force bladert mert ahhoz túlságosan nagyokat üt a force blader és a skilljei, a debuffjai meg ölik a force shieldert.A lényeg a skillezés és a jobbnál jobb cuccok be gyüjtése.Régen, még amikor 150 volt a szint korlát mindenki azt mondta a warriorra hogy a leg rosszabb kaszt mert semmi értelme, de amikor be rakták a 170et, a completer és a transcender skilleket a warrior mutatkozott a leg hasznosabbnak, mivel elég nagy mértékben tudja meg növelni a party tagok által be vitt ütések mértékét.Ugyan ez a force archerral, a 170es update elött ugy mondták hogy minek Force Archer healerkedni hogyha ugyan annyit healel mint a Force shielder, de be rakták a level 170et, a completer és a transcender skilleket és a Force Archer lett a leg jobb healer.
Érted már az összefüggéseket?Minden karakter jó valamire. -
#4817 szoktál vissza olvasni ? -
kawaii #4816 Hi
most raktam fel ajatekot es volna kene egy kis segitseg abban, hoyg miert nem tudok regelni a cabalonline.com-on?? Mindig azt irja ki, hoyg nem vagyok Europai es nemtom miert?
A valaszt elore is koszi -
#4815 de mikor indul el a szerver mit mondtak ?
Beta volt az eddigi és annak lett vége, nem ? -
Kiado #4814 Csak rollback lesz, ha valaki fejlődik a beta-ban, de karik megmaradnak költöztetési állapot előtt. -
#4813 ijjászom 83as, varim 67es
de kéne egy közelharcos is, Blader vagy Warrior, ezek közül választok feltéve ha kiderűl mi van most..
Mert elvileg minden Béta tesz végén törölni szokták a karikat -
#4812 Legjobb kaszt a wizard... -
#4811 most letöltöttem az újabb verziót de nem enged be, törlődtek a karik ? -
#4810 blader blader -
#4809 új hírben mit írnak ? -
#4808 Milyen karid van és szerinted melyik a legjobb kari ? -
#4807 sír sír sír -
sanyiiiii #4806 Offical fórum van, azt előrelátóan már átköltöztették hogy tudjanak sirni az emberek hogy jatszani akarnak xD -
Silversting17 #4805 Azért kaptátok azt az üzenetet, mert elkezdődött a szerverköltöztetés, szval tegnaptól 9 napon át Cabal nélkül maradtok ;) Nincs se fórum, se hivatalos honlap, se játék. -
#4804 Köszönöm :) -
#4803 nem -
lacika0000 #4802 nekem is ugyan ez a hiba!!
most akkor mindenkinek rossz? -
#4801 Nekem is ezt írja... -
#4800 Super Saiyan és lvl? -
#4799 Hiba xD -
#4798 naja rámentem a check files-re el is indul de akkor meg ezt írla ki:
valyon milehet? -
#4797 PVPre defense
PVEre Defense rate -
#4796 Hello!
Kicsit új vagyok a Cabal-ban, ezért valaki meg tudná mondani, hogy melyik a fontosabb: Defense vagy a Defense Rate?
Előre is kösz! -
#4795 Meteora180 -
Silversting17 #4794 @Super Saiyan
Mi a karid neve Cabalban? Kíváncsiskodok picit, ha nem baj^^ -
sanyiiiii #4793 alt. -
#4792 VegitaHUN 135ös... Szerintem ez már nem az a kis "na f@sz0m hogy csaljak, hogy high legyek" szint... -
#4791 Úgy általában semmi bajom velük. Csak tudtommal van náluk egy Vegita nevű is és azt gondoltam lehet ő az. Egyébként tán nézd meg, hogy mire reagáltam a lenti hozzászólással. Csalást keresett a játékhoz... -
#4790 Mibajod a BlackHand-al? -
#4789 És még az Anphiliont vádolták anno csalással, ehh. Nem BlackHand-os vagy véletlenül? -
#4788 hibáJa -
#4787 holnap a cabal koltozik nemetorszagba!!!!!nem lesz cabal,egyebkent nekem olyan csinal hogy kikapcsol a gepem.csessze meg
-
sanyiiiii #4786 Nekem meg semmi bajom vele. Igaz lehet azért van mert mostanság nemigen játszok vele