7396
Cabal Online
-
kakimakika #4865 indi mivan veled kukiharcos?vaze miota tolod már lassan egy éve és még nem untad meg?:DD még játszhatsz kicsit me Aion csak év elején ha lesz..:) pár éven belül meg diablo3,amit lentebb belinkeltem nézzétek végig a videot,kurvajó minőségű videó -
kakimakika #4864 na de ilyet ? -
#4863 az, 30.-áig tart.. -
Pyroman #4862 hi! valaki meg tudná mondani, hogy lettem egyik pillanatról a másikra prémium felhasználó?? ez valami hétvégi díj, vagy mi? -
Iridescent #4861 Yoshi: ezen a fórumon nem is fogsz segítséget/választ kapni a loginos problémádra.
Érdemes lenne a játék hivatalos fórumját megpróbálnod, ahol van magyar rész is.
http://forum.cabalonline.com/forumdisplay.php?f=123
Nézz körül itt. -
DElTER #4860 mercury,amikor még én játszottam a 10ch-n sok magyar volt -
#4859 melyik szerverre érdemes menni hol a több magyar melyik a jobb? Mercury v MArs -
DElTER #4858 Én már 3 hónapja nem cabaloztam, azért hagytam abba mert nagyon belekockultam a skillezésbe. Most meg egy ideje gondolkodok rajta, hogy felteszem, és nem fogok annyit játszani, de úgyis belekockulnék megint szerintem. szerintetek?:) -
#4857 az élet kegyetlen,nálam meg a perfect worldot sehogysem akarja leszedni,requiemt meg nem tudom sehogysem kitömöriteni,nem csak neked vannak ám gondjaid ember...mézz más mmo után amivel nálad nincs gond,nálam caballal nincs gond es megsorolhatnám,van 1000xxxxx0x0x1x1x00x mmo... -
#4856 Már megtörtént. Igényes GÁMA lehet. Ahogy olvasom a játék nyitása óta léteznek ezek a troblémák /ENC,LogIn,updatestb/ és másfél két év alatt semmit sem tettek ellene. Egy délutánom ráment a file-ok töltögetésére másolgatására hogy legalább a login képernyőig eljussak. nah mindegy nem untatok senkit tovább a szövegemmel. -
Hrosba #4855 töröld le a cabalt és játsz mással -
#4854 Látom már mások is kérdezték de semmi válasz, attól én is betróbálom. Miért nem tok belépni? Beírom az ID-t PW-t tölt és kidobja hogy tróbáld később. Olvasgattam más fórumokat is de sehol semmi megoldás írva. Remélem itt valaki tud segíteni. Előrre is THX -
#4853 köszi -
#4852 sro? azmi -
#4851 én srozni meg cabalozni szoktam 1szerre xD -
donatus13 #4850 Azért jó hogy neked a hsz-eid 95% a csak totál hülyeség valaki segítséget kér te meg jössz a baromságaiddal...Ugyan ez a sro fórumba:) htx bb. -
#4849 erre nincs megoldás,én is régebben igy akartam,de sehogysem lehet megoldani,egyikkel kell nyomnod :s -
#4848 nemtom -
#4847 ez hogy nem jutott eszembe? -
#4846 nekem van, jászt az 1ikkel -
#4845 üdv!
kérdés: (lehet már volt de nemakarok keresgélni)
lineage mellett jóvolna cabaolzni de a 2 játék gameguardja meggyilkolja egymást (mind1 melyik indul előbb, a másikat mindig kivágja). erre valakinek valami megoldása? -
kakimakika #4844 látom traki szeretsz még mindíg osztani,helyes:))én is visszaolvastam MURopi írását,jó nagy faszságokat írt,de legalább jót borultam:)) -
#4843 már bocs, de tudsz te írni? :D:D -
Iridescent #4842 Olvasgatom itt ezeket a hozzászólásokat és látszik még mindig tudatlanok sokan, MURopi te idióta, az Fa EP2 előtt 720at healelt Fs meg kb. 270et, most FA 1440et healel buffban FS meg kb. 270et, lényeg = low, nyomi vagy.
Doomista keress már meg gameban vagy a cabal forumon (nem ezen a szutykon) és dobd már meg PMben a folyószámla számod mert eltűntél és visszaadnám a 4500 Ft-ot, mert köcsög C&B még válaszolni se válaszol.
Na pá nyomik -.- -
KremPeti #4841 Sziasztok! Valaki segítsen!
Nem tok belépni a karimhoz. Amikor belépek a játékba, beírom az acc-ot és a pw-t elkezd alul tölteni és végigmegy, végül kiírja hogy próbálja meg újra. ha valaki tud segíteni szoljon lécci. mert van egy 47-es FS-em. -
Latya17 #4840 ja és töröltem az update.exet is meg ezt a filet is és ugyanez mindíg...:S...elkezdi updateolni és 1% nál jön ez... -
Latya17 #4839 -
Latya17 #4838 Szevasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem remélem valaki tudja a megoldást!:S
Azvan, hogy feltettem a cabalt xp újratelepítés után és elkezdtem updateolni és hát putty...meghal...inkábbb mutatom a képet...újraraktam megin a rendszert mondom lehet azér...és megin ugyanez...remélem tud valaki segíteni előre is köszi!
-
#4837 már van -
#4836 Premium mikortól lesz???:) -
Silversting17 #4835 Tierrán -
#4834 Nekem már 9.én jó volt. Amúgy WExp-et hogy lehet szerezni? -
nagyszegib #4833 hiába már 12.-e van és nekem még mindig hibár ír ki :( -
kakimakika #4832 jól teszed,tényleg kibaszott unalmas:) -
Silversting17 #4831 Na Cabalt én abba is fejeztem(direkt írtam így), nem a szerverköltöztetés miatt. Nekem ez túl unalmas meg bugos, amióta nem játszottam Caballal, azóta egyszer sem fagyott le a gépem más program alatt sem, mint ahogy azt eddig tette. De talán fél év múlva újra nekiállok. -
#4830 Szerintem megodlja a problémát az, hogyha nem játszol :D:D -
bsyrex #4829 mért van az hogy elindítanám a klienst és corrupt file hiba miatt nem megy? Eddig meg nem volt semmi baj vele -
#4828 uj kasztok? karakterek ? omg xD wtf xD roflmao xD
nyáron még lesz update...szal sok jo dolog lesz még itt... -
Adam69852 #4827 mit vársz most volt nem rég ep2-re váltás aztis tolták már mióta -
Secter #4826 és semmi újítást nem terveznek a nyáron?:(