7396
Cabal Online
  • Razuel
    Húú igazad van ez már nem menne 2 perc alatt.. de ahogy így elnézem ez se lenne több 5percnél.. xD
    Mi is olyan eget rengetően nehéz ebbe az oldalba? Az lopott js vagy mi?
    Egyébként tényleg nem tudom, hogy mért egy Cabalos topicba reklámozod a szemét cod2es oldaladat aminél ráadásul még öcsém is jobbat csinál..
    Amúgy látom nem vagy tisztába a portál fogalmával.. nembaj majd kinövöd..
    Végezetül én csak annyit ajánlanék neked, hogy 15 évesen inkább húzd meg magad, ne itt verd a nyálad a neten keresztül és ne pofázz bele olyanba amihez kurvára semmi közöd.. kösz csá
  • Doomista
    te most mit pattogsz reám ? emléxel még az msn dumálásokra ? most megint irjam le ide ujra ? akkor ugass ha te isten gyermeke vagy,avagy semmi rosszat nem tettél :D
  • JP Forever
    Ja, és mennyi volt a rename card?
  • JP Forever
    Jó de épp te vagy itt aki nem magyarázhatna senkinek semmit apukám:D
    Szóval én a helyedben elbújnék.. Azok után amit csináltál:D
    Tényleg mennyit is nyúltál le?:D
  • Doomista
    te most miröl beszélsz ?
    én a sg szabályzatát emlitetem,semmi köze hozzá egy mmo játéknak.
  • JP Forever
    Doomista erről pont te beszélst?:D
    Te szánalomember.. Elöbb tanulj meg NE lopni másoktól aztán visszatérünk erre okés?:)
  • Doomista
    gratulálok,hogy gyönyöröszépen beoffoltad a topikot ,és reklámoztad az oldalt,ezért szép kis bant fogsz kapni. ha tudnád a szabályt,NE REKLÁMOZD AZ OLDALADAT,EZÉRT BAN JÁR !
  • JP Forever
    A sp10 csak egy portál te baromarc nem oldal-.-
    Istenem ennyire áá.. A net barmai.
  • JP Forever
    Az egy bemutató oldal, nem szántam rá időt.. Írd meg ezt 2 perc alatt. www.clankiller.extra.hu

Te szánalmas kis láma:)
  • Doomista
    deszar oldal :s
  • Razuel
    Ez a szardarab lennél te? ÚRISTEN
    Őszintén te most mire vered magad? Annyi idős vagy mint öcsém..
    Úúú látom szereted az infót.. csak honlapot kéne megtanulni csinálni, mert ezt a kis valamit 2perc alatt megírom jegyzettömbbe.. XD
    Wáááh szánalmas.. -.-
  • JP Forever
    Igen apukám, osztottam az észt mert nekem van ;)
    És nem egy ekkora csicska vagyok mint te.. Bújjál vissza anyádba 9 hónapra.. Kellemes jó éjszakát.
  • Razuel
    Jaj rád emléxem még régebbről.. te mindig itt osztottad az észt.. megint kezded előröl, vagy mire vagy ilyen kemény?
    Te szardarab te meg miből gondolod, hogy fiatalabb vagyok?!?
  • JP Forever
    Razuel beszólt kakimakinak.. Tipikus eset, mikor a fika eszi az ovodást...-.-:)
  • kakimakika
    kis szar?:))fiatalabb vagy nálam hugyfolt:)de nembaj elnézem neked h ugatsz,kisgyerek dobálodzik a szarral:))szánalomhuszár
  • Razuel
    Idefigyelj te kis szar.. Nekem te ne flamelgessél, mert nem lesz ennek jó vége.. Egyébként meg ha egy kicsit visszaolvasnál és tudnád értelmezni a leírtakat, arra írtam a szánalmat, hogy a játék készítői árulják a cheatet.. Az, hogy lehet cabalcashért cuccokat venni az még rendben van, de hogy a cheatet árulják a játék készítői.. pff

• kakimakika
    hogy érted azt hogy szánalom hogy ennyire a pénzért csinálják???mert szerinted mi a faszért csinálnák,azért hogy te ráérős idődben játszogassál,és mivel nekik is sok a szabadidejük,hát csinálnak a ráérős embereknek egy gamet...bár ahogy itt olvasgatok sokan vannak közületek akik inkább éhen halnának de akkor is ingyenes játékot csinálnának... nem mondom sroban szánalom ami már van,én a havi prémiumnak vagyoka híve,de mivel a sro egy olyan game,amiért ha nekem fizetnének sem játszanék annyira ratyi,így az nem is zavar,de azért a cabalban símán lehet boldogulni még premium nélkül is,így nem is értem minek a rinya
  • Doomista
    annyi.

ennyi.
  • Super Saiyan
    Persze, mivel a No-dcvel ellátott cliens módosított cliensnek számit, ezért jár ban ._.
  • draxler12345
    Hát azért remélem nem lesz ilyen itt... Amúgy silkroadba nagyon sok embert bannoltak , olyan ok miatt hogy botoltak! De kiderült hogy azért lettek bannolva mert még sosem vettek silket és no dc klienset használtak :D.
  • Doomista
    hehe szivás :D
    ebbe a játékba nemfognak olyan sokra menni egy bottal,mint sroban,nahmeg még az sem biztos,hogy a fizetsös botért nincs ban,majd meglátjuk,mi lesz it...sroban kül nem elég a fizetös bot...kell venned ticketet vagy valamit,csak akkor nem bannolnak,ha simán ingyenesen nyomod fizetös bottal akkor bannolnak,ennyit erröl...lehert ittis igy lesz...ha nem veszel premiumot vagy valami,de használod azt a krv botot,szevasz csokolom.
  • Razuel
    Fizetős bot? -.-
    Úristen ez már szánalom, hogy ennyire a pénzért csinálják, hogy még a játékot is szétbasszák csak legyen pénzük..
  • draxler12345
    Csak szólok ha fizetős botot használ aki nem bannolják ki szerintem... vagyis silkroadba így van ! Mert már ehhez is van fizetős bot :[
  • Razuel
    Bocs rossz link... szóval IDE
  • Razuel
    Légyszi valaki küldje már be ezt IDE: Egy botter akit már nem elsőnek látok.. én nem tudom, mért valamiért nem engedi aktiválni az accomon a fórumot.. ezt írja ki: "A problem has occurred while attempting to connect to the server. Please try again."

Char: 97211199
    Loc: WarCH, DG, 231/211
    Time: 2008. 07. 08. 19:15
    World: Jupiter
    Video link: users.cwi.hu/animehq/admin/2008_07_08@19_09_29.avi

• Gando
    ez akkor van hogyha európán kivül vagy ha európán belül akkor csak szard le
  • szabi34
    ja és nem európán kivülakarokjátsszani:)
  • szabi34
    jó de rámegyek h submit és nem enged tovább
  • Gando
    ez az hogy ez a változat csak európában játszható, tehát ha európán kívül játszol vele és észreveszik blokkolnak, ennyi
  • Doomista
    semmi....
    pipáld ki ezt a mondatot:
    I have read, understand and accept the above terms and conditions

aztán nyomj submitot.
    kitöltöd a mezöket stb,és ennyi...ezzel a felugro ablakkal,meg azzal a piros mondannal oly nemkell foglakozni
  • szabi34
    mileheta baj?
  • szabi34
    mileheta baj?
  • szabi34
    Sziasztok vki segítsen regisztrálni akarok és ezt írja ki: This version of CABAL Online can ONLY be played within Europe. Your access to play the game will be automatically blocked if you attempt to play outside of Europe.
  • martin777
    aki akar jöhet az én Guildomba egy capella guild leendő v. már jelenleg i capelláknak a neve a guildnak CapeLLaGods
  • Doomista
    3 serveren lévö guildok...infok rola.
  • Razuel
    Yo!
    Újra kedvet kaptam a cabalhoz, de mivel eladtam a bladeremet így másik karit kezdtem.. Most Jupiteren vagyok jelenleg egy 50es exp/aexp FB és kéne valami klán féleség.. melyik a legjobb magyar klán a jupin? :P
  • Balintrial
    én a mercuryn játszok, nagyon sok magyarral találkoztam ár.
  • Tomy Lee
    Mindegyik serveren létezik Magyar Guild?
    Hova menjek,melyikre?
  • Pyroman
    hi! nekem olyan problémán van, hogy felrakom a gémet, elindul, aztán miután újraindítom a gépet és elindítom, mindig újraindítja a gépet(ez deszép mondat lett) és kiírja, hogy a windows súlyos hiba után helyreállt!
    újrarakom a játékot, működik, aztán megint kikapcsolom, vagy újraindítom a gépet, és megint újraindul
    most akkor mi lehet a baja?
  • kakimakika
    na itt is van jó videó XD