Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neph az kemény gyerek,eddig 4szer toltam vele duelt és egyszer sikerült ugy kb 2-300ig levinni a hpjátXD.megmondom öszintén én sem vagyok piti de ö kifog rajtam:))lowi az..kihívott pvpre hogy bever azt röhög,miután harmadszor kentem el,akkor már bevetette magát valahova partyba h kapjon partybuffot stb a nyomi,tiszta szánalom ember..XD amúgy iri nem mond hülyeséget hogy amit most kezdett karit azzal hétfön nyilván bever..hétvégén rákockul feltolja magát kb g.m. -m.-ig,meg olyan lvl 80ig azt lever tizenpárszit különbséggel hidd el!!mint effort 80ason 130as karit..XD(nem egyszer)amugy azért mondom h nem lehetetlen,én ma délelött kezdtem egy karit,és nem is voltam egész nap.és pont 40es most.holnapra 60meglessz,aztán 75ig egy ujabb nap,75fölött meg pörögnek megint ugy a szintek h nem lehet szemmel követni..
------------------------------------------------------------------------ fincsivirsli lvl147fs amphilion best shilder:D
Doomista
nah látod ? már a magyar mondatomat sem értetted meg...
megint mint MINDIG, mellébeszélsz,MÁST beszélsz,HÜLYESÉGET kérdezel...nem hiába nem akartam leirni nephröl hogy hogy áll...mert szrtm az lett volna a kövi kérdésed hogy "ööö akkóóójjjj +10s ruhááábaaan vaaannn ??"

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

omfg XDXDXD lol... Streky eleve másokkal pofázol, hogy milyen jók? ezzel akarsz meggyõzni másokat, hogy király vagy?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

JP Forever
Elöbb csókolod mások seggét.. GrAtulálok..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
nem mesélek rola mert már az elsö szót nem értenéd ha mesélnénk,én ugyan nem fáradozok,inkább megcsokolom és kitörlöm osaban seggét,mint hogy neked mesélnek nephröl :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

JP Forever
Amúgy ez a neph ez milyen gyerek? Mesélj róla... Hogy áll?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

igyvan itt pvp van nem pv és hivok valakit:O:D

Doomista
ha capella leszel akkor meg le PKzlak

Doomista
de mért mindig lowit hivod ? hm ? ki kérte meg rá hogy hivj ide valamit,itt csak én vagyok és te,én sem hivtam senki mást,vagy hivjam nephet,oksi ? neph-t megkérem hogy lowival pvpzen oks ? -.- pssz már,the end,nem érdekel lowi.

JP Forever
Lowi*

JP Forever
Figyi megbezséljek Lowoval egy pvp-t? Nyomjatok már egyet oks?

Doomista
juj,nekem meg neph a haverom,mert buddy listen van,huuu az pár magic skillböl veri azt a lowit xD énis tok ilyeneket irni ám XD kül ugy müxiki az egész hogy te forgottenbe mész én meg kinyirlak ott mert gyenge vagy,de ez érvényes lesz lakesidere is :D bár ha addig eljucc egyáltalán XD

JP Forever
LOL....
Szal ma(csütörtök) kezdesz egy bladert amivel bezúzol hétfõn:D....Reális..
És pedig igen Lowi haver... Ugyanis rendszeresen beszélünk stb...

Thx.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

kemény vagy :o

Aztán nem biztos, de 1 próbát megér xD Majd kereslek Hétfõn.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Streky megint kezdesz átmenni nyomorékba -.-, Lowi meg kurvára nem a haverod cak fenn van Buddy listeden. Más, tegnap kezdtem egy Bladert, hétfõn be foglak verni vele PvP-ben Streky csak állj ki velem jó?

van nálunk is pár 150+, szóval megennék a te német haverodat reggelire :)

JP Forever
Lowi a neve amúgy

JP Forever
Lowi a neve amúgy

JP Forever
Van egy német haverom.. Bowos a srác. 150+

Lehet hogy megenné kabutokát élve-.-

JP Forever
És mit érnek el?:D
Am hogy is van ez? Be megyek forgettenbe és ott megtámadhatnak vagy mi? Vagy hogy van ez?

Te 91es vagy, õ meg 140+

rádmegy 100 blackarmys ha arról van szó :) kabutonak csak 1 szavába kerül :p

JP Forever
LOL MAJD TÕLED FÉLEK XDDD

Doomista
deha capella leszel,akkor meg iridescent fog kinyirni párszázmillioszor !

de légy procyon,és a nyomodba leszek örök idökön át,örökké mindig kifoglak nyirni ahol csak tudlak,csak nagyon fog fájni,ne aggódj !

Doomista
procyon legyél,hogy párszázmillioszor kinyirhassak war channelen,vagy egyéb kinyiros pályákon !

JP Forever
Én nem tom mi legyek:S:D

capella

JP Forever
Tresh milyen nemzet vagy?

Shadow42
szvsz felesleges. UG-t Aramid Adeptben toltam végig.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

Shadow42
Jó szóval hogy annyi küldetésed kimaradt. Akkor már értem.

Nos az oldal a képfeltölésponthut nem csípi, kénytelen voltam trükközni.

http://href.hu/x/54f3

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

GamerAdams007
Hát, azért Mercury és Jupiter közt van némi különbség a piacon, btw közbe kardot sikerült szereznem +2-est (~700k), és +0 ruha is van már. Az aramidom kicsivel több skillexpet adott, de ezzel már legalább van normális defensem. BTW bluestin battle sapi még mindig kéne, adeptes, egyenlõre +0 is jó, csak minimum +2 skillexpes legyen. Esetleg ha valaki tudna craftolni, akkor material core-t (bluestin), meg az alap sapit tudok adni, ha csinálna nekem, csak disc, meg shape cartridge-om nincs lvl 2-es. Aztán késõbb majd craftolok magamnak jobbat, de egyenlõre csak aramid adeptet tudok.

Küldire visszatérve akkor elmondom elõlrõl, hogy megértsétek, mert látom nem nagyon esett le. Naszóval kellett volna port lux map/warp code-ja, ezért megkérdeztem itt, hogy melyik küldi adja. Hát sokra nem jutottam, de annyi megvolt, hogy Captain Mark adja, és lvl 50-es. Eközben CabalWiki-n megtaláltam azt is, hogy konkrétan melyik questrõl van szó (The Last Knight). Na mondom, secperc megcsinálom. Igenám, csakhogy a listába sehol nem találtam ilyen questet. Ekkor kiderült, hogy mivel én lvl 50-ig csak a battle-style questeket csináltam meg, ezért nekem még a listába sincs az a Q, ami most kéne, mert ahhoz hogy azt megkapjam, meg kell elõtte csinálnom másik 60at. Nekiálltam, és jónéhány óra alatt eljutottam oda, hogy egyáltalán kapjak C. Marktól küldiket. Csináltam-csináltam és egyszercsak a listába bekerül egy The Book of Apocalypse nevû 'kategória', ennek a 3. részén belül van a Last Knight, úgyhogy megállás nélkül toltam a questeket, mire végre bekerült a listába a The Last Knight, gyorsba megcsináltam, és most megvan a map/warp code. Mostmár érthetõ, hogy mit értettem az alatt, hogy nem elérhetõ? Nem volt még a listába, mert volt pár quest, amit elõtte meg kellett csinálnom, de végül meglett. Na ennyi...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Shadow42
Tényleg az? Mert ugye majd csupa szívjóság alapon fenntartanak szervert ahol TE suli után ingyen játszogatsz..<#mf1>
Míg egyesek fizetnek havi fix pénzt ugyanazért a játékért.

Shadow42
Normális áron? 1,5kk nem az? hmm én anno még 3,5kk ért vettem darabját...
Szal ez igen csak jutányos ár.

Shadow42
Elméletileg tudsz válogatni az elérhetõ küldetések közt.

JP Forever
Milyen szemétség hogy csak õk:D

eddig?

GamerAdams007
Olyan, hogy 50%-al gyorsabban fejlõdsz. Tojás szedés nincs, az 50%-os bónuszoknak meg semmi köze a húsvéti eventhez, az már sokkal elõbb is volt. :) Most perpill locsolóvers, meg kvíz van a fórumokon, mint húsvéti event, játékon belül eddig csak annyi van, hogy minden premium/silver accountos kapott levélbe egy Chaos Box-ot, amibe 7-30 napos +7-es epaullettek vannak.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Milyen az amikor kapsz 50%expet?

tojás szedés? :D én nem is hallottam ilyenröl :D
most elvileg egy olyan megy hogy 8 óránként váltakozik a cucc hogy 50%exp-et 50% skill expet 50% alzot kapunk...

pl a tojásszedés már megy?

nekem van de a jövöje kétséges mert a shielderemet tolom osztán majd késöbb elválik mi lessz az archeremmel... sry

GamerAdams007
WTB Bluestin battleset, katana, orb! Mindegyikbõl +2-es adept kellene (+3 skill exp-vel). Ofkorz normális áron, nem 1.5 milla / db, mint ami manapság van a piacon. Jah és Jupiteren vagyok, ha valakinek van eladó ilyen cucca, akkor pm ide, vagy ign ColdFusion, ha épp fent vagyok.

GamerAdams007
Már van/volt! Attól függ melyik részére gondolsz...

A warp Kód mire jó? És az eventtel mi lesz?

GamerAdams007
Mit jelent az a nem szar?

hellótok nekem enyhén akadozik harc közben tudnátok segíteni hogy mivel tehetem nem akadozóvá mert nem szar a gépem elvileg menni kéne rajta

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

GamerAdams007
Ez így tényleg egyszerû, csak ahhoz, hogy azt a questet megkapjam elõtte a többit, ami ugyanazon a "kategórián" belül van meg kell csinálni, tehát a Normal quest-ek felett a legnagyobb ami volt az is csak 21-es szintu quest volt, de mar megcsinaltam vagy 50et, és most már azon a katin belül vok, amibe a port lux map code-ot kapom, már csak 2-3 quest és megvan.

azonnal nem tudják ellopni... van rá hogy összeszedd biztonságosan kb. 20-30 másodperced aztán már lopkodhatják