Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hülye mondom elhiszem hogy 4 karid van 100+on!!!! OLVASD VSSZA...
A super mariot végigvoltam elég lájtos volt😄😄
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Milyen érdekes ha megnézzük hogy esnek az árak😄
Amikor kezdtem(október) akkor mit tudom én pl egy uch még 1kk+ volt most láttam már 600k, jéer sõt alatta is.😄
Akkor vegyük a pl +4es sálakat/palástokat..
3 millájér vettem annó, most 500k.😄
Csak gondolom leírom a "tapasztalataimat"😛
Azt mondtad hogy egy hétvége alatt lvl80 és comp...
Tisztában vagy ezzel?😄
És elhiszem hogy felhúztál négy karit szép teljesítmny gratulálok is...
Ja és nem vagyok szemüveges😄
Lehet hogy az az AION vagy hogy hívják fizetõs lesz de azt is vedd figyelembe hogy a WOW is fizetõs és meg kell venni de mennyien tolják vele?Az MMORpg-vel játszók ugy 67%-a?És a runescape-val ami meg ingyenes JAVA Platformon játszhatóval hányan játszanak?Úgy 23%?Szóval ha ki jön valami giga nagy Cabal-hoz hasonló de WoW grafikájú és ugyan olyan meg nyerésû játék akkor biztosan hogy a WOW le megy a RuneScape mellé 20%-ra és az a játék lesz a csúcs tartó.Megnyerésû cím szó alatt azt értem ,hogy ha nincs kedved éppen fejlõdni el mehetsz Halászni, Bányászni, vagy esetleg ruhát varrni.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Adsz neki egy EoS+tot és odaadja.. De ez mercury..
2. nem laggosak, legalább is nekem nem laggol.
3. Mercury szerveren kezd, ott van a legtöbb magyar.
4. ilyenrõl nem tudok
Kedvet kaptam a játékhoz, de hogy meggyõzõdjek, érdemes -e energiát fektetnem belé, szeretnék feltenni egy-két kérdést.
1.) kb. hány aktív játékos van, és jönnek -e az újak, nem halódik a játék?
2.) mennyire laggosak a szerverek?
3.) melyik szerveren érdemes elindulnom? (hol van a legtöbb magyar?)
4.) tudnátok valami jó oldalt ajánlani, ahol a küldtetések, karakterek leírása megvan magyarul?
Köszönöm a segítséget!<#worship>#worship><#smile>#smile>
Nemkell szégyelned magad, mikor velem ezt eljátszotta a game, az idegroham kerülgetett.......
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Köszönöm szépen a segítséget. Kicsit szégyenlem is magam, hogy egy ilyen egyszerû dolog nem jutott eszembe. Mégegyszer köszönöm.
Próbáld a másik kezébe rakni....
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Segítségre lenne szükségem. A karim egy lv.43-as force archer. Lett egy Citrine crystal+1 droppom ami természetesen jobb, mint a nálam lévõ alap citrine crystal. Szerettem volna felvenni, de miután levettem az elõzõt, ezt már nem engedte (str,int,dex megvan hozzá), sõt utána már a régit sem és orbot sem. Viszont sword skillt használó fegyókat enged. Ha valaki tudja mi lehet az oka kérem segítsen. Nincs felvéve semmilyen küldi, így az is kizárva, hogy amiatt van.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
És ellenséges nation tagért mennyit kapok?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Mert egyszer pk-ztam és még amikor úgy 50 voltam -6k honour pontról indultam:S
Csak mindenre és mindenért olyan provokálóan és flegmán kell válaszolni... Nah mindegy
Azt mondja: Fel tolja lvl80-ig egy hétvége alatt és g. masterre..
Hogyne bazz nem transre és lvl 170re nyomi??
Hova gondolsz már?😄 Jó ha lvl60ig felviszi két nap alatt...-.-
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
amik kifognak jonni mmo-k tarolni fognak 😄
Aion,Dekaron,Dragon Ball,Warhammer 40K,Zera Online es meg van par 😄
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
meg szep hogy Aiont beprobaljuk deahogy elnezem a dolgokat nagyon evege fele lesz talan OB nalunk :/ eloszor meg gyorsan lehuznak par bort L2-rol 😄 muszaj volt otthagyni a Bandos kepet 😛 😄 amugy most Dekaront probaltuk be CB alatt haaat igencsak mas mint 2Moons ha gondolod azt is kiprobalhatnad velunk 😛 hamarosan jon az OB 😉 amugy fentvagyok trolin is csak de AFK szobaban vagy es eppen nem reagalsz semmire 😊
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Zarachi ha kijön AION Open Beta (tom sok idõ), bepróbáljuk? Fincsi már nagyon várja, a bandos képen meg sírtam xD
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Streky jellemzese 😊
kb 10-16 eves lehet verem a mellem a haverjaimra mert kemeny vagyok 😄
envagyok a legnagyobb Cabal player en mindent tudok de meg csak most jutottam el odaig hogy nationt valasszak xD nc 😊
PvP eseten a jolbevalt kisebsegi actiont nyomatom hozom az egesz familyt 😊
persze o mindent tud es leszolja az embereket xD (#4264)<--- itt is tudott mindent xD
Roviden ez volt Streky 😊 egy nyomorek tortenetet olvashatuk