7396
Cabal Online
-
#4945 ha mákod van akkor 30 kk,ha kicsit van mákod 40kk,ha nincs mákod 50 kk,de akér 60 kk is lehet. -
#4944 alzban vagy is ben miben menyi? -
#4943 item shopban,vagy alzban ? -
#4942 nah amúgy ti hány xfire event cuccnál tartotok?^^ nekem eddig 2 van csak :S úgy, hogy egyiket a botok mellett sétálva találtam -.-' -
#4941 szevasztok pajtásaim.
Rename card mennyibe kerül?? -
#4940 hát a nevedből és a beszédstílusodból itélve lehecc olyan 13.. am meg igaza van, ne itt verjed magad ha nem is jáccol...
nah amúgy keztem egy FS-t, mer unatkoztam a bladerel, sajna elég gagyi cuccai vannak, mer mikor újrakeztem, lvl 109 volt és alap titanium armor set volt rajta meg titanium kardok :/ Mostanra kicsivel jobb, de remélem az FS-el idővel farmolok egynéhány uch-t amivel kicsit feltuningolhatom a bladerem:) -
kakimakika #4939 blaaablaaablaaaaaaa.majd pont egy kis pondró mondja meg nekem hogy mit csináljak meg mit nem... -
#4938 Én most kezdtem el, eddig tetszik, remélem még sokáig kitartok vele:)
Már lassan 1 éve nem játszottam semmivel(elötte is csak Guild Wars 2 évig kb.)
Jah, Marson tolom. -
#4937 ja értem:) -
Razuel #4936 Neked meg csak annyit, hogy ha már nem játszol akkor ne járj ide beszólogatni.. ennyi -
Razuel #4935 Nem azóta játszok.. a régi karimat eladtam amikor meguntam az egész játékot tökös eventtel meg mindennel együtt :D
Most vagy 3 hete jött rám és indítottam egy FB-t a jupiteren :) -
#4934 hmm újra itt a cabalba:) Razuel o.O te még jáccol aztóa?:) nah am van 1 110-es bladerem Completer(lassan trans)/Expert-el:) amm volncanic citadelbe meg mutant forestbe hanyastól lehet menni?:) B1F meg Lakeside-ot tegnap soloztam le és nemigazán fejlődtem, csak egy fél lvl-nyit:S B2F-be meg nemakarok menni még, meg oda nem is tudnék ha jóltom:) -
#4933 jóvan én se :D legyünk jóbarátok mitszólsz? :D ( te keci) :D -
kakimakika #4932 én kedves razu már nem tolom egyiken sem,annyi helyen elkúrták a gamet h rövidtávon jó,de hosszútávon nemigazán nyújt élvezetet.amugy mercurin van egy 147es shilderem,127es wizardom,meg feltoltam egy f.bladert 107ig aztán átadtam havernak mert külön accon volt:)jah gando,"úgy nézek én ki",mint aki komolyan vesz bármit is?:)) -
#4931 én meg olyan jót tudok rajtad röhögni hogy ezt komolyan vetted :D -
Razuel #4930 Egyébként meg te se tudsz írni.. "bogózni"? jó hogy nem már pogózni.. -
Razuel #4929 Haha hát ez kurva nagy poén volt.. Melyik serveren is játszol? Hmm? -
kakimakika #4928 jajj olyan jó volt végigolvasni ezeket a beírásokat:) lehet semminek köze nincsen a cabalhoz,de olyan jót tudok röhögni pl gandon,akinek fingja sincsen hogy kell magyarul írni,néha szótár kell ahoz,hogy kilehessen bogózni mit írsz csávó:) ja és razuel neked azért bugos a game mert téged nemengedett át a noobszűrő.. -
#4927 ez diszkrimináció :D -
#4926 nálam nincs semmi bug :o -
Razuel #4925 Én ma 2x töltöttem le és vagy 4-5x raktam újra, mert bugos volt.. nem láttam teljesen a comp skilleket és a CA-s itemeknek nem volt skinje -.- -
#4924 instabil a dolog nemé? -
#4923 Mindig szarozik valahogy... xD -
Razuel #4922 Szvsz most nálad lesz a baj, mert én fent vagyok :) -
#4921 -.- inkább meg se kérdezem miért írja a cabal hogy "Failed to connect" vagymi -
#4920 SZÁLJ LE RÓLAM MIT ÁRTOTTAM NEKED NE KÖVESSÉL!!!!!!!!! -
#4919 Pár év elvonó, és meggyógyulsz.. :D -
#4918 ne letyél már nyomorég... amuty mek a cod az cod kész, jah és Te foktat mek a sekkem? -
#4917 Amúgy a befokot az egy új szó? -
#4916 cod1ben kezdték el te szánalmas csicska xD -
#4915 Nem talált. :D csicska gennyagyú -
#4914 befokot a pofád!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4913 Ez is szánalmas.-.- :DXD
Te vagy a szar öcsém te:D -
#4912 ez neked ment hogy rohadnál össze
és mi ez a LOWozás???? A tetü Cod4ből kezdték el és minden kis nyomorék átvette: Nézed egy LOW!!! Meg csiszoLOWpapír... azt is lelőném aki elterjesztette olyan rohadtul nagy baromság hogy az hihetetlen
ja és mér jössz csak oltogatni mi???(én nem számítok ) legalább a játékról pofáznál és nem dugnád bele az orrod mások ügyeibe
nah te akkor most elnémulsz és további szép éjszakát -
#4911 mi a farok... már egy-két hónapja semmi mozgás a tápigban erre most nézem 15 új üzenet és ez a JaniPöcs(JP) itt oltogat mindenkit :D jah és szerintem is szar az oldalad :D és ezzel árasztod el az egész netet... te bujjá el hogy ilyen szart képes vagy belinkelni!!!
ON: Amugy az Epaulettek ára még mindig egyre rosszabbodik meg az UCH-k ára is? Csak azért kérdezem mert lehet hogy visszatérek.. rég cabaloztam már -
#4910 Razuel te low... Hogy jössz ahoz, hogy mások munkáját szidjad.. Gyerünk csinálj olyat 5 perc alatt! Na hajrá!! Öcsád öcséd te csak azzal tudsz jönni? LeszopHat ő is.
Apukám te egy szánalmas csicska vagy. Bujjál el-.- -
Razuel #4909 legalább fellendül a topic ;) -
sanyiiiii #4908 ugyan már én csak spammelek nem flamelek:D -
#4907 mostmár teis beflamelted egy üzivel,ennyi-.- -
sanyiiiii #4906 <3 bejöttök egy halott topicba és teleflamelitek^^