Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
kakimakika tul sokat vársz strekypancsertöl 😄DD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

krdezted h tisztában vagyok azzal amit írtam?3al ezelötti leveledben.válaszom igen,yes,dá,tisztában vagyok vele mit írtam,mert már többször megcsináltam,klánunkba többen megcsinálták,szal ne pffffogjál...
JP Forever
XD OLVASD MÁR EL AMIT ÍRTAM!XD
Hülye mondom elhiszem hogy 4 karid van 100+on!!!! OLVASD VSSZA...
A super mariot végigvoltam elég lájtos volt😄😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

te figyi,inkább olyan emberrel vitázzál,akivel ilyen dologban egyszinten vagy,mert ha nem hiszed el amit mondtam,akkor fingod sincs az egészhez,mert nem csak hogy meglehet csinálni amit írtam,hanem így is van.amit leírtam azt mindet meg lehet csinálni annyi idõ alatt és ugy ahogy írtam,de mivel látom nekem a super mario való,pls töltsd le..
JP Forever
Bocs nem +4 csak +3

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Igen jó a 180k.. Az felett már nem nagyon veszik..
Milyen érdekes ha megnézzük hogy esnek az árak😄
Amikor kezdtem(október) akkor mit tudom én pl egy uch még 1kk+ volt most láttam már 600k, jéer sõt alatta is.😄
Akkor vegyük a pl +4es sálakat/palástokat..
3 millájér vettem annó, most 500k.😄
Csak gondolom leírom a "tapasztalataimat"😛

JP Forever
Kakimakika: Úristen.. Megakarod osztani tapasztalataidat.. Pfff...
Azt mondtad hogy egy hétvége alatt lvl80 és comp...
Tisztában vagy ezzel?😄
És elhiszem hogy felhúztál négy karit szép teljesítmny gratulálok is...

Ja és nem vagyok szemüveges😄

volt 1 fel mérés még régebben ( kb 2 hónapja ) és az eredetizõkrõl volt ez amugy meg 180K DBJÁÉRT JÓ A FORCE CORE HIGH???

nemtudom honnan veszed ezeket a számokat,mert az mmosok többsége(wow,l2)tört szerókon tolják,amiket egyáltalán nem lehet követni,mivel arról sincs halvány göze senkinek mennyi ilyen szeró lehet!meg amúgy az hogy az aionnak milyen lessz a fizetési rendszere,nyilván nem fogja befolyásolni a player létszámot,mert ami tuti,hogy az összes off szeró fullon fog menni!
Hogy mire?😊 Én leírtam azt hogyan lehet jól fejlõdni,gondoltam megosztom tapasztalataimat mivel már tolom egy ideje és hátha segíthetek vele valakinek,erre lehülyéz engem ez a kis nyomi akinek fingja sincs róla mirõl szól a gameXD Amúgy azthiszem éppen te kérdezted meg hogy hogyan tudunk lehet ilyen jól fejlõdni,nyilván neked írtamXD de már nem olvasom vissza lusta vagyok..O
#4297-esre válaszolnék:
Lehet hogy az az AION vagy hogy hívják fizetõs lesz de azt is vedd figyelembe hogy a WOW is fizetõs és meg kell venni de mennyien tolják vele?Az MMORpg-vel játszók ugy 67%-a?És a runescape-val ami meg ingyenes JAVA Platformon játszhatóval hányan játszanak?Úgy 23%?Szóval ha ki jön valami giga nagy Cabal-hoz hasonló de WoW grafikájú és ugyan olyan meg nyerésû játék akkor biztosan hogy a WOW le megy a RuneScape mellé 20%-ra és az a játék lesz a csúcs tartó.Megnyerésû cím szó alatt azt értem ,hogy ha nincs kedved éppen fejlõdni el mehetsz Halászni, Bányászni, vagy esetleg ruhát varrni.

ez mire volt válasz?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

én hülye????lol,4 karit huztam fel 100+ra,de hülye vagyok hozzá nem értem hogyan kell...légyszíves világosits fel hogy melyik része volt hülyeség!!!!!!ha én felhuzok neked egy karit 3hét alatt 110re comp compig akkor mit adsz??utálom amikor egy fitymaszükületes szemüveges 10enéves ki akar oktatni arrol amit már többször megcsináltam!!
JP Forever
Én egy 99es g. mastert tudok.
Adsz neki egy EoS+tot és odaadja.. De ez mercury..

Ha valaki tud lvl 100+ eladó wizard karit írjon privit, thx.

én ott tolom, de még kicsi vagyok 😊

Marson tolja valaki?😊

Köszönöm!<#worship>
ha gondolod ITT nézz körül

1. Egyáltalán nem haldoklik a játék, mindíg sokan vannak a szervereken(pl este, vagy hétvégén majdnem mind tele van).
2. nem laggosak, legalább is nekem nem laggol.
3. Mercury szerveren kezd, ott van a legtöbb magyar.
4. ilyenrõl nem tudok

Sziasztok!
Kedvet kaptam a játékhoz, de hogy meggyõzõdjek, érdemes -e energiát fektetnem belé, szeretnék feltenni egy-két kérdést.
1.) kb. hány aktív játékos van, és jönnek -e az újak, nem halódik a játék?
2.) mennyire laggosak a szerverek?
3.) melyik szerveren érdemes elindulnom? (hol van a legtöbb magyar?)
4.) tudnátok valami jó oldalt ajánlani, ahol a küldtetések, karakterek leírása megvan magyarul?
Köszönöm a segítséget!<#worship><#smile>
Hy!

Nemkell szégyelned magad, mikor velem ezt eljátszotta a game, az idegroham kerülgetett.......

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

JP Forever
Mindenkivel megesik😉

Szia!
Köszönöm szépen a segítséget. Kicsit szégyenlem is magam, hogy egy ilyen egyszerû dolog nem jutott eszembe. Mégegyszer köszönöm.

Hy!

Próbáld a másik kezébe rakni....

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A karim egy lv.43-as force archer. Lett egy Citrine crystal+1 droppom ami természetesen jobb, mint a nálam lévõ alap citrine crystal. Szerettem volna felvenni, de miután levettem az elõzõt, ezt már nem engedte (str,int,dex megvan hozzá), sõt utána már a régit sem és orbot sem. Viszont sword skillt használó fegyókat enged. Ha valaki tudja mi lehet az oka kérem segítsen. Nincs felvéve semmilyen küldi, így az is kizárva, hogy amiatt van.

JP Forever
Jah.. Köszi😊

na ezt jól leírtam 😄 azért érthetõ, nem?

miútán választottál nemzetek, akkor 2 honourt kapsz 1 mobért, és 61et vagy 62-t a pirosakért.

JP Forever
Ezt valaki monjda el😊 Megköszönném..

GamerAdams007
Passz, az officert meg naponta egyszer lehet (vagy óránként egyszer, vagy belogolásonként egyszer vagy mittomén...).

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

JP Forever
Igen az oficcerest ismerem.. De már nm lehet trégen tudtam de most vmiért nem engedi miért?
És ellenséges nation tagért mennyit kapok?

GamerAdams007
Questekért kapsz, war szerón a mobok öléséért 1 honor/mob, illetve ha veled ellentétes nation-tagot ölsz. Ezen kívül port luxban lehet az officernél 100k Alz-ot beváltani vmennyire honorra, nemtom pontosan.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

JP Forever
Egy kérdés.. Hogy kell honourt szerezni? Vagy lehet egyáltalán? Vagy csak sok pvp-vel vagy wa rszerón menjek famrolni?😄

Mert egyszer pk-ztam és még amikor úgy 50 voltam -6k honour pontról indultam:S

JP Forever
Iri: Egyáltalán nem akaork felvágni semmire és egyáltalán nem vagyok pro cabal player.. Ezt nem állítottam.. Hol mondtam ezt??
Csak mindenre és mindenért olyan provokálóan és flegmán kell válaszolni... Nah mindegy

JP Forever
És melette még skillezik is mi? Úristen

huh, 😄 kicsit komoly volt ez nekem elsõre, mert még nem tolom régóta, asszem ezt a hsz-t párszor még elolvasom 😊

JP Forever
Úristen kakimakika ne legyél már hülye!!!

Azt mondja: Fel tolja lvl80-ig egy hétvége alatt és g. masterre..
Hogyne bazz nem transre és lvl 170re nyomi??
Hova gondolsz már?😄 Jó ha lvl60ig felviszi két nap alatt...-.-

jah 99% hogy a videokariddal van baj.aion fizetös lessz,ha minden igaz meg kell venni a gamet és utánna havonta fizetni...khm,kicsit szopatos de ezt mondják.amúgy kurt97,a gyors fejlödésnek az a titka,hogy:tapasztalat😊)elsö karim nekem is nagyon nehezen ment fel 100fölé,azóta feltoltam még 2öt 100+osra és azt kell mondjam egyre könnyebb😊))pl én ugy léptem egy nap alatt 40szintet,h bevetettem magamat nagykarik mutántos partyjába,és ha nem városban vagyok,állandoan kapom a 50-500expket,és ez ekkora szinten nagyon huzza a karit,az elsö 20szint questjeit nem volt idöm megcsinálni mire elértem a 20at pedig csak felvettem-megcsináltam-leadtam a questet..Aztán jött egy kis szünet,behoztam ugy 1óra alatt a questeket,és ujraindult a party,most kb ha lehetne tippelnem olyan 30questem tuti el van maradva mert nemgyözöm megcsinálni öket annyira gyorsan lépem a szinteket.persze ehez a partynak jonak kell lennie!!ez úgy elmegy lvl75ig is akár,ahol megint van egy váltás,mert jön lake in dusk.utoljára amikor karit huztam egy lid alatt 3 szintet sikerült lépnem,szal egy darabig el lehet lenni megint.85ön jön ruina station,ahol szintén 3 szintet lehet tolni az elsö bemenetellel,ott gyors a fejlödés 95ig,ahol aztán jön b1f.ott megintcsak nagyon durca a fejlödés úgy kb 110-115ig,de azért 95ön még jobb ha partyba megy be az ember...😊aztán lake side szintén fossa a szinteket,aztán 130-140körül kicsit belassul a fejlödés,de azért aki kitartó az ezután is fog tudni fejlödni..szal kurt97 kb ennyi
Aion az fizetõs lesz nem?:S

Tizen valahányadszor is újraindítottam a gépet,letöröltem a nod32-õt,de még mindig nem jó a game.Légyszi segítstek,mert he nem megy,akkor hagyom a ****-ba.
Mondd már el mi a trükkje az ilyen gyors fejlõdésnek? csak nem jön az az 50.

sziasztok.Most kezdtem el játszani a játékkal,és lenne egy olyan problémám,hogy amint elkezdek játszani kb.2 perc után elsötétedik a kép és annyi.integrált videókarival játszok,3 napon belül veszek egy ati 2600xt-t.Ez lenne a baj?Hogy nincs videókari?Nyugtassatok meg,légyszi.
Gordis2k
Lineage 3

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

haat nemtom ahogy elnezem az mmorpg-k vilagat max 2010 es amerika befejezheti az mmo gyartast 😊
amik kifognak jonni mmo-k tarolni fognak 😄
Aion,Dekaron,Dragon Ball,Warhammer 40K,Zera Online es meg van par 😄

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

zaracsi te nyomruuuuuultXD helló szia szeva!! mág jó hogy várom az aiont,ha a fele igaz lessz annak amit hallottam róla meg amit láttam róla,akkor jódarabig nem lessz game ami beveri..
Trefilio pls add majd oda az Adept setemet.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Csa Iri xD naja sok olyan ember van de abbol is sok van aki 0 angol tudasal nekial mmozni 😄 aztan vegig kerdezi a gamet 😄D
meg szep hogy Aiont beprobaljuk deahogy elnezem a dolgokat nagyon evege fele lesz talan OB nalunk :/ eloszor meg gyorsan lehuznak par bort L2-rol 😄 muszaj volt otthagyni a Bandos kepet 😛 😄 amugy most Dekaront probaltuk be CB alatt haaat igencsak mas mint 2Moons ha gondolod azt is kiprobalhatnad velunk 😛 hamarosan jon az OB 😉 amugy fentvagyok trolin is csak de AFK szobaban vagy es eppen nem reagalsz semmire 😊

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Re Zarachi. Osztom a véleményedet, mint úgy általában, nem lenne rossz arc ez a Streky gyerek, ha nem akarna felvágni a semmire. Én se baszogatnám, ha nem hinné, hogy õ a "CABAL PRO", tán kisebbségi komplexusod van Streky? És a szerver is tele van olyan gyerekekkel akik azt se tudják mi az az MMO.
Zarachi ha kijön AION Open Beta (tom sok idõ), bepróbáljuk? Fincsi már nagyon várja, a bandos képen meg sírtam xD

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

ujra lejart a bann o jeee 😄
Streky jellemzese 😊
kb 10-16 eves lehet verem a mellem a haverjaimra mert kemeny vagyok 😄
envagyok a legnagyobb Cabal player en mindent tudok de meg csak most jutottam el odaig hogy nationt valasszak xD nc 😊
PvP eseten a jolbevalt kisebsegi actiont nyomatom hozom az egesz familyt 😊
persze o mindent tud es leszolja az embereket xD (#4264)<--- itt is tudott mindent xD

Roviden ez volt Streky 😊 egy nyomorek tortenetet olvashatuk