7396
Cabal Online
-
#4985 -
#4984 Fogd már be a pofád te primitív fasz... -
Razuel #4983 Én "fincsinek" pofáztam és mért? Mert ő beszólt elsőnek.. mi vagy te a köcsögje, hogy be kell védeni ha beszólnak neki?
Ellentétbe veled, nekem nem csak neten nagy a pofám és érdekes még mindig élek.. láttam rólad képet wiw-en hát, mit ne mondjak.. elég nyomott egy fejed van.. ilyen fejjel gondolom nem lehetsz nagy valaki szóval inkább TE vegyél vissza az arcodból.. :P
Tresh: Te is be akarsz szállni vagy mi? Inkább menj te legózni az a te reszortod.. -
Tresh #4982 Amikor "abbahagytad" te is jártál ide beszólogatni... inkább menj legózni -
Tresh #4981 garancs? -
Zarache #4980 na reszemrol vita lezarva mert egy normalis ember mondta ne vitazak :) -
Zarache #4979 gyerek olvassal mar vissza kiszologat be kinek te kezdtel el itt beszologatni fincsinek szal nyugodjon meg a hulye fejed :)
amugy meg a csajos szoveged eleg szar meleg felvonulason gondolom jo sok csaj talaltal ;)
es kivancsi lennek mibol szurtel le olyat hogy fiukat szeretem szerintem ha nem csak neten lenne nagy a szad hamar visszavennel az arcodbol ;) -
Razuel #4978 Jahjah az, üres kis senki.. mért te mi vagy?
Egyébként meg te kezdtél el beszólogatni és még én vegyek vissza? gondolkozz már mielőtt leírsz valamit..
Amúgy meg én a lányoknál vagyok jó, nem a "hapsiknál" mint te.. lehet, hogy neked ez idegen de vannak ilyen emberek is ;) -
Zarache #4977 Razuel latom szereztel 2 hapsit magadnak aztan lokod a szovegeket veluk egyutt de attol meg egy ures kis senki vagy ;)
-
#4976 xDDDDDDD -
Zarache #4975 mivan rauzel a kis pajtasaidal felnyilt a csipad jolenne ha visszevennel az arcodbol :) -
kakimakika #4974 te zacsi,azért itt köszöngetek rád mert te nem vagy ventrin!!!este legyél!! -
Razuel #4973 14 éves brigád.. wahhaaháhá
Nagyon vicces vagy hülyegyerek.. nézzétek már meg ezt a fogyatékkal élőt wiw-en.. van egy feje :P
Menjél inkább verjed a kicsi kukidat a konektorba, vagy menj és vágd fel az ered az emós szarságoddal együtt, ne itt arcolj.. Sztem mindenkinek jobb lesz.. -
#4972 19 bocsi-.- -
Zarache #4971 mivan fincsi betamadott a 14 eves brigad? :D amugy meg jo lenne mar dumalni de mostanaban csak ramkoszongetsz forumon de ventrin nemvagy :P
-
#4970 nah látod, kitudod te fejezni normálisabban is magad. -
kakimakika #4969 szasz zaracsi hát te micsini itt?:))amúgy a többieknek mondom,hogy annyira okosak vagytok,hogy eltudjátok dönteni egy emberről milyen lehet az életben,mit dolgozik,milyen a szellemi színvonala az alapján,hogy beír egy forumra...uri geller szerintem közel nincsen akkora mentalista mint ti vagytok az biztos...de tudom,ti alánéztek a mondatoknak,szinte érzitek milyen hanglejtéssel modom a szavakat írás közben...végülis ti dolgotok a véleménnyilvánítás szabad dolog,csak ne hidjétek azt,hogy ti magasabb szinten vagytok tőlem,és ha a kis szemüvegeteket megtörlitek,akkor kicsit tovább is látnátok.fogadni mernék hogy színe java rockot hallgat másik fele meg disco slágereket:))) -
#4968 nem kellet volna eladni az elöbbi karit :P -
Zarache #4967 gyerek szerintem ezt probaljatok meg latom nagyon megy itt a 14 eves powa
http://emogochi.eu/index.php?page=show&id=7243&lang=hu -
Razuel #4966 Jah, lassan egy hónapja kezdtem újra.. :P -
#4965 te jáccó ezzel ? aszitem hogy rég abbahagyni te.
-
Razuel #4964 Ő minket nem szivat (nem is tudna) és nem vesszük fel.. csak válaszolunk a nevetséges hsz-eire.. :P
Most újítottam be magamnak egy +6os tit armoursuitot benne sword amppal :)
nemtudja valaki, hogy jupiteren kb mennyibe fáj ennek a kiegjei? (tit armour gloves, boot, helm sword amppal) -
sanyiiiii #4963 Komolyan ennyire nehéz felfogni amikor valaki csak és kizárólag azért szivat mert felveszed?:D
-
#4962 hát én is csak gratulálni tudok.. 26 évesesen ilyen beszédstílus, meg ez a név... életedbe nemjárhattál még szórakozó helyeken, barátnőd is biztos egy lvl 20-as night elf warrior, de te csalod a virtual girl 2.0 desktop edition-al sztem. nah amúgy csak arra céloztam nézzél kicsit magadba, aztán beszélj, jaa és Get Life ;) -
#4961 nekem 0 van... -
Razuel #4960 26 éves vagy és még megmaradtál ezen a szinten? :D
Gratulálhatsz magadnak..
Egyébként nekem 5 xfire event itemem van :P -
kakimakika #4959 egészen pontosan 26...majdnem eltaláltad... -
#4958 nekem van 3 darab:S -
#4957 Jahm, közben én is megleltem ezt az infót, de köszi.
Úgy látom nincs sok értelme gyüjtenem:D -
#4956 akkó písz van -
#4955 nem kő zsepi? -
#4954 viccnek -
#4953 Viccnek szántad vagy télleg ilyen paraszt avgy? -
#4952 Köszönjük Emese ! De már ezt is tudjuk ! -
#4951 A július 7-től kezdődő, az Xfire-rel közösen megrendezett event keretén belül minden játékost az elveszett nevarethi kincsek felkutatására hívunk. A kincsek Nevareth minden szegletében előfordulhatnak, és akik augusztus 7-ig a legtöbbet találják belőlük, különleges jutalmakban részesülnek.
Az event időtartama: 2008. július 7. és 2008. augusztus 7. között
Cél: A szörnyekből eső Xfire kincsek begyűjtése
Díjak:
* 1. hely: 3 hónapos Platinum Account, 90 napos Blessing Beadek
* 2. hely: 2 hónapos Platinum Account, 60 napos Blessing Beadek
* 3. hely: 1 hónapos Platinum Account, 30 napos Blessing Beadek
További jutalmak is előfordulhatnak, amikről később tájékoztatnak. -
#4950 jóvalamire,azért van. -
#4949 Én is akartam kérdezni, hogy ez az Xfire cucc jó egyáltalán valamire? -
#4948 kössz... -
#4947 szivesen -
#4946 Mostmi ez az XFIRE event?? esett hozzá valami fákki9ng item...
Amugy kihozom magam 80ra 2 trans..