7396
Cabal Online
  • Doomista
  • ChuckyHUN
    Fogd már be a pofád te primitív fasz...
  • Razuel
    Én "fincsinek" pofáztam és mért? Mert ő beszólt elsőnek.. mi vagy te a köcsögje, hogy be kell védeni ha beszólnak neki?
    Ellentétbe veled, nekem nem csak neten nagy a pofám és érdekes még mindig élek.. láttam rólad képet wiw-en hát, mit ne mondjak.. elég nyomott egy fejed van.. ilyen fejjel gondolom nem lehetsz nagy valaki szóval inkább TE vegyél vissza az arcodból.. :P

Tresh: Te is be akarsz szállni vagy mi? Inkább menj te legózni az a te reszortod..
  • Tresh
    Amikor "abbahagytad" te is jártál ide beszólogatni... inkább menj legózni
  • Tresh
    garancs?
  • Zarache
    na reszemrol vita lezarva mert egy normalis ember mondta ne vitazak :)
  • Zarache
    gyerek olvassal mar vissza kiszologat be kinek te kezdtel el itt beszologatni fincsinek szal nyugodjon meg a hulye fejed :)
    amugy meg a csajos szoveged eleg szar meleg felvonulason gondolom jo sok csaj talaltal ;)
    es kivancsi lennek mibol szurtel le olyat hogy fiukat szeretem szerintem ha nem csak neten lenne nagy a szad hamar visszavennel az arcodbol ;)
  • Razuel
    Jahjah az, üres kis senki.. mért te mi vagy?
    Egyébként meg te kezdtél el beszólogatni és még én vegyek vissza? gondolkozz már mielőtt leírsz valamit..
    Amúgy meg én a lányoknál vagyok jó, nem a "hapsiknál" mint te.. lehet, hogy neked ez idegen de vannak ilyen emberek is ;)
  • Zarache
    Razuel latom szereztel 2 hapsit magadnak aztan lokod a szovegeket veluk egyutt de attol meg egy ures kis senki vagy ;)
  • JP Forever
    xDDDDDDD
  • Zarache
    mivan rauzel a kis pajtasaidal felnyilt a csipad jolenne ha visszevennel az arcodbol :)
  • kakimakika
    te zacsi,azért itt köszöngetek rád mert te nem vagy ventrin!!!este legyél!!
  • Razuel
    14 éves brigád.. wahhaaháhá
    Nagyon vicces vagy hülyegyerek.. nézzétek már meg ezt a fogyatékkal élőt wiw-en.. van egy feje :P
    Menjél inkább verjed a kicsi kukidat a konektorba, vagy menj és vágd fel az ered az emós szarságoddal együtt, ne itt arcolj.. Sztem mindenkinek jobb lesz..
  • Slipknot14
    19 bocsi-.-
  • Zarache
    mivan fincsi betamadott a 14 eves brigad? :D amugy meg jo lenne mar dumalni de mostanaban csak ramkoszongetsz forumon de ventrin nemvagy :P
  • Slipknot14
    nah látod, kitudod te fejezni normálisabban is magad.
  • kakimakika
    szasz zaracsi hát te micsini itt?:))amúgy a többieknek mondom,hogy annyira okosak vagytok,hogy eltudjátok dönteni egy emberről milyen lehet az életben,mit dolgozik,milyen a szellemi színvonala az alapján,hogy beír egy forumra...uri geller szerintem közel nincsen akkora mentalista mint ti vagytok az biztos...de tudom,ti alánéztek a mondatoknak,szinte érzitek milyen hanglejtéssel modom a szavakat írás közben...végülis ti dolgotok a véleménnyilvánítás szabad dolog,csak ne hidjétek azt,hogy ti magasabb szinten vagytok tőlem,és ha a kis szemüvegeteket megtörlitek,akkor kicsit tovább is látnátok.fogadni mernék hogy színe java rockot hallgat másik fele meg disco slágereket:)))
  • Doomista
    nem kellet volna eladni az elöbbi karit :P
  • Zarache
    gyerek szerintem ezt probaljatok meg latom nagyon megy itt a 14 eves powa
    http://emogochi.eu/index.php?page=show&id=7243&lang=hu
  • Razuel
    Jah, lassan egy hónapja kezdtem újra.. :P
  • Doomista
    te jáccó ezzel ? aszitem hogy rég abbahagyni te.
  • Razuel
    Ő minket nem szivat (nem is tudna) és nem vesszük fel.. csak válaszolunk a nevetséges hsz-eire.. :P

Most újítottam be magamnak egy +6os tit armoursuitot benne sword amppal :)
    nemtudja valaki, hogy jupiteren kb mennyibe fáj ennek a kiegjei? (tit armour gloves, boot, helm sword amppal)
  • sanyiiiii
    Komolyan ennyire nehéz felfogni amikor valaki csak és kizárólag azért szivat mert felveszed?:D
  • Slipknot14
    hát én is csak gratulálni tudok.. 26 évesesen ilyen beszédstílus, meg ez a név... életedbe nemjárhattál még szórakozó helyeken, barátnőd is biztos egy lvl 20-as night elf warrior, de te csalod a virtual girl 2.0 desktop edition-al sztem. nah amúgy csak arra céloztam nézzél kicsit magadba, aztán beszélj, jaa és Get Life ;)
  • Doomista
    nekem 0 van...
  • Razuel
    26 éves vagy és még megmaradtál ezen a szinten? :D
    Gratulálhatsz magadnak..
    Egyébként nekem 5 xfire event itemem van :P
  • kakimakika
    egészen pontosan 26...majdnem eltaláltad...
  • ChuckyHUN
    nekem van 3 darab:S
  • Krezga
    Jahm, közben én is megleltem ezt az infót, de köszi.
    Úgy látom nincs sok értelme gyüjtenem:D
  • ChuckyHUN
    akkó písz van
  • Gando
    nem kő zsepi?
  • Doomista
    viccnek
  • ChuckyHUN
    Viccnek szántad vagy télleg ilyen paraszt avgy?
  • Doomista
    Köszönjük Emese ! De már ezt is tudjuk !
  • ChuckyHUN
    A július 7-től kezdődő, az Xfire-rel közösen megrendezett event keretén belül minden játékost az elveszett nevarethi kincsek felkutatására hívunk. A kincsek Nevareth minden szegletében előfordulhatnak, és akik augusztus 7-ig a legtöbbet találják belőlük, különleges jutalmakban részesülnek.

Az event időtartama: 2008. július 7. és 2008. augusztus 7. között
    Cél: A szörnyekből eső Xfire kincsek begyűjtése
    Díjak:

* 1. hely: 3 hónapos Platinum Account, 90 napos Blessing Beadek
    * 2. hely: 2 hónapos Platinum Account, 60 napos Blessing Beadek
    * 3. hely: 1 hónapos Platinum Account, 30 napos Blessing Beadek

További jutalmak is előfordulhatnak, amikről később tájékoztatnak.
  • Doomista
    jóvalamire,azért van.
  • Krezga
    Én is akartam kérdezni, hogy ez az Xfire cucc jó egyáltalán valamire?
  • ChuckyHUN
    kössz...
  • Doomista
    szivesen
  • ChuckyHUN
    Mostmi ez az XFIRE event?? esett hozzá valami fákki9ng item...
    Amugy kihozom magam 80ra 2 trans..