7396
Cabal Online
-
#5545 me lámák vagytok,nálam faszán és gyorsan leszedett mindent. -
#5544 onnan nekem is megszakadt 2x a cabal. -
#5543 na gamershellt nemszeretem egy ideje, múltkor akartam onnan szedni wow installt, de randomra megszakadgatott töltés közben mindig, aztán a harmadik próbálkozás után meguntam. -
#5542 gamershellröl szedjétek,az a leggyorsabb... -
#5541 de én régen is innen szedtem, és elsőre tökéletesen működött, szal nem hiszem hogy ezzel lenne a baj. -
#5540 nekem a cabal saját downloadere működött jól -
#5539 másik oldalról, mmosite ha jól emlékszem...de most kaptam egy oylan tanácsot, hogy rakjam újra, és manuálisan frissítsek. majd megpróbálom -
#5538 melyik módon töltötted le? a cabal saját downloaderével, vagy valamelyik másik oldalról? -
#5537 milyen hamar csöndbelett a gyerek :D -
#5536 winres volt, és újratettem a cabalt...
és azvan hogy, 1-2 órán át szarakodtam vele, hogy egyáltalán elinduljon, mert mindig hibás volt az egyik enc file...nah és végre elindult, amikor töltené be a mapot, akkor a cabalmain.exe hibát észlel blablabla..
már nézelődtem hivatalos fórumon, de nem találtam semmit...talán úgy jó lenne, ha valaki át küldené a cabalmain.exe-t, vagy ha tudja a megoldást, leírhatná...köszi -
#5535 Köszönöm az infókat! -
#5534 itemet már láttam,de sosem esett,szal pasz...de szrtm 110+ pályákon és b2f,temple b1f dungeonokban esik. -
#5533 jóféle... -
#5532 itt nézgelődj -
#5531 ha sword skillekkel ölsz, magcire megy az exp, vagy fordítva... -
#5530 télleg és ha megtanulom ezt a change force-t az mér jó?! :D -
#5529 Itemre gondoltam...
Van olyan oldal ahol kombó skill tippek vannak pl. fs-nek? -
#5528 port lux instructor, upgrade skillek
itembe is van ilyen? o_O -
#5527 itemre gondolt szerintem .... (?) -
#5526 upgrade skilleknél asszem -
#5525 Change Force-ot hol lehet találni? -
#5524 #5523 -
#5523 -t von maga után. -
#5522 Húúha törlik.. És?:D -
#5521 te sajnos nem ismered az sg-n az mmo világát...itt tört serverekröl nem beszélnek egyik mmo topikban sem. söt tiltják,törlik a hszt szo szerint,szal szrtm örülj hogy ennyit irtunk az egészröl...köszöntem. -
#5520 xDDD
Doomista ha nem tettszik ne szóljál hozzá.. Köszöntem.. -
#5519 szép szép...de hagyjuk az ilyen tört server témát,mert már senki sem kiváncsi az ilyen tört serverekre itt,majd beszélek ezel a tatylával,hogy irja ki hogy csak rendes cabal hszket lehet ide irni,a tört servereseket töröljük...ugy mint a L2 topikban...köszöntem. -
#5518 kemény, én lv43on a.expert skillel, 1 fát megütve lv up -
#5517 Ez mi lol már lvl28 g master greenbe egyel ölöm a fát, és háromnegyed szintet lépek vele:DXD -
#5516 jah hát esett 7 lámpa szal nem unatkozom :D -
#5515 ja, mert elfogyott a zsé XD -
#5514 jah és mégis átmentél arra a privát szerora,ennyi... -
#5513 én élveztem :D bloodyba, nipperlugok, és nem is volt unalmas, mert mire meguntam, esett 1 lámpa xD -
#5512 most mért akarod elrontani a hangulatát ? :D
hagy élvezze,ritka hogy egy ember élvezi a skill farmot :D -
#5511 még bottal se ._. próbáltam -.- -
#5510 nem lesz az olyan gyors :D még a TFN-cabalon se olyan gyors... pedig az 10x rate... -
#5509 move -
#5508 zsém lenne rá, csak nem keresgéltem, inkább húzom a skillet, holnap a.master jólenne ha meglenne, és akkor vasárnap g.master vagy comp ^^ -
#5507 akkor irj máskor érthetöbben,mert vagy 5 féle témárol beszéltünk :)
akkor szedj össze többet :D -
#5506 én az adeptról beszéltem :)