Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy van, van még mélyebben is.. Elég nehéz, de nektek sikerül egyre mélyebbre süllyedni.
Ez neked oltás? Pff szerencsétlen hülyegyerek.. Látom te se voltál még a nappalin kívül máshol.. Az ilyen nethuszároknak a fantáziájába mért csak az él, hogy (kocsma: ott tuti, h mindenki okádásig hányik meg faszse tudja miket képzelsz). Mit mondtál? Én LOW? :D:D:DD
Közöd nincs az egész játékhoz.. Ezt tükrözi az is, hogy szerinted az FB pve kari? Az köztudott, hogy pve-be gyenge, de TG-n meg pvp-be összeverné a szemét kis BL-edet.. A bikeomról meg annyit, hogy látom nagyon bassza a csõrötöket.. ez van, ilyen a szerencse.. nem én csináltam a játékot ne nálam panaszkodjál :P

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

LeonSilver
Sajnos ez a szar GG nemkicsit utálja az outpostot.Annyira, hogy a kikapcsolás nemsegít csak az ha uninstallálod au outpostot.
Az egész GG egyébként egy rakat ****

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hát leszedtem külön a patcheket és onnan bemásoltam ahibás fájlt de most is baj van a game guardal nemtom lehet hogy a tûzfal miatt mert olvastam valahol hogy az outpostal nem igazán van kibékülve
bocs de akkor nem tudtam hogy magyar!a többi kérdésemre tudsz válaszolni??

megkene nezni melyik fajlok azok es masnak atkene kuldeni hatha ugy megy

Veni, vidi, vici

Az hogy nem tudsz angolul miért akadályoz meg abban hogy az anyaoldal fórumának magyar részlegén olasgass ahol magyarok irnak magyarul?:)

valaki

azt nem tudjátok hogy a reg-nél az utsó lépésnél mitkell??mera gp-s nem írja?????!!!!

mikor vannak a legtöbben??

a magyar gp-s oldalon nem hagy regisztrálni mert valami meghívó kód kell

úgy tünik én nem fogok cabalozni az a fránya game guardXD de nemtom mivan vele mert látszik hogy be is tölt csak amikor a játék elkezd tölteni erl hibát ír de már nemtom hányszor letöltöttem
hát sajnos ez se segített meg miután checkolom még valami más fájlnak is hibája vanXD a cabal.enc-nek
de melyiken vannak többen magyarokból??

Doomista
nencs magyar server

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ezen több szerver is van már csak azért hogy vanne magyar

bocs de nem tok angolul

kösz

Ez a game ingyens mmorpg, jó kis combozgatós cucc, nem magyar, van magyar leírás. Ha több szebb jobb infot akarsz látogatsd meg az anyaoldalon a magyar fórumrészleget. >>>Link<<<

Doomista
<#szomoru1><#buck><#banplz><#lama>
free a game,www pont cabalonline . hu , tõcsed.
magyar oldal www pont darksiteonline pont gportal pont hu
magyar forum www. forum pont cabalonline pont com/forumdisplay.php?f=122
enjoy !

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

mi ez a game ,magyar,ingyenes,van magyar oldala ahol van irányithatóság leírva?

Az itteni magasröptû "viták" ugyan semmi hasznos információval nem szolgálnak és nem fog belõle senki megtanulni cabalozni de legalább vicces ahogy Razuel vergõdik és próbál valami osztást elõvarászolni mindenkinek xD

Doomista
<#hehe><#nevetes1><#nevetes1><#hehe>

OMG OMG OMG
Razuel: régebben is megmondtam, hogy LOW vagy, feltûnési viszketegséged van, igazi vidéki paraszt vagy akihez bekötötték a netet. Gondolom abba az Aranygól-ba az egész napos kubikolás után beülsz a paraszt haverjaiddal és a téglafonjaitokon hallgatjátok egymás csengõhangjait, majd miután jól bebasztatok hazáig hánytok. (látod ez oltás, te ilyet nem tudsz, mert leragadtál egy általános iskolás szókincsén)
Jó, hogy jupiteren tolod, így legalább nem szennyezed be Mercury-t, bár a legszarabb karid van, LOW FB, majd ha solozod Templet, mint én, akkor lesz közöd CABAL-hoz és ahogy Nevareth Chroniclesben megmondták, nooboknak esik csak bike. Azt sem értem, minek kevered bele a magánéletet egy játékba, gondolom a csökkent képességeidet akarod ezzel korrigálni, hogy azt higyjék rólad, te kemény vagy, közben csak egy kubikos. Azért is írtam már ide, hogy fincsi barátom nevessen egy jót a primitív hozzászólásodon amit nekem fogsz címezni. Természetesen nem fog zavarni mit írsz, mert nem lesz igaz, te viszont fel leszel háborodva, mert közel járok az igazsághoz és ezt te nem hagyhatod. Nembaj, leéled a kis életed igazi vidéki parasztként, azt jobb lesz utána a világ.
Streky: te nem csapsz le senkit, hány éves is vagy? 12? 14? MSN-en tudod fenn vagy.
Fincsi: a karijaid nálam vannak, mert komolyan mondom fél Mercury tudta hozzá a passt.
Vmint ha a sok puhapöcsû nem ezt a szar SG-t bújná, hanem az anyaoldal magyar fórumrészét, akkor konyítana vmit CABAL-hoz. Na csá LOW-ok.
(Csak azt lehet megsérteni, aki nem viseli el az igazságot)

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

probaltad azt is hogy ujra rakod?
esetleg ujra rakas utan GG torlese es check file?

Veni, vidi, vici

valaki segístsen már oan problmám lenne hogy amikor elindítanám a játékot valami hibát ír ki a gameguardal. olvastam olyat hogy a problémát megoldja ha letörlöm a gameguard mappát és azt a játék újra letölti automatikusan hát ez se segített....ugyanúgy megvan a probléma. a tûzfalba is engedéjeztettem szóval az se blokkolja .valakinek valami ötlet?
Slipknot14
szar a géped:D

ja megha bekapcsolom a gépet és egy bõ cabaloznék kék háttéren egy oldalas nagy betüméretü hibaüzenet bevillan de vagy 1-2másodpercig szol el se lehet olvasni és ujraindul, de ha má eéõtte netezek egy tiz percet akko nem csinálja, sos?
hello mindeki, nekem az a problémám hogy a sötét xp-mnek mindig baja van a cabaltol felteszem a játékot jácok és egy kis idõ után hibaüzeneteket ir, volt má ugy hogy korlátozta az internetem h ne tudjak cabalozni, letiltotta a feladatkezelõt stb..azóta formáztam a gépet és megint feltettem a cabalt most meg olyat ir minden bekapcsolásnál hogy a windows súlyos hiba után állt helyre...segitsetek mi lehet a gond???????
Te hol látsz itt vitát?<#vigyor2>

JP Forever
Doomista néha én is ezt kérdem magamban. xD

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Jó, be van fejezve..

(ui: nem mintha én kezdtem volna ^^)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

SHADOWEYES7
Bezárom a topikot ha nem fejezitek be!
Vagy mindenkit kivágok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Doomista
bameg még megy a vita ?

Te nem veszed észre, hogy marhaságokat írsz, csak ezekkel a "nagy" beszólásokkal próbálod magad fényezni..
Azt mondtad, hogy a haverjaim is kis csicskák.. úgyis megversz minket egyedül is.. (pff) Másrészt én nem bújok haverok mögé, de én egyedül nem megyek el semmilyen ilyen "találkára", mert úgyse jönnétek el így legalább nem fölöslegesen megyek el.. amúgy jöhettek ahányan csak akartok, úgyis csak szánalmas kis csirák vagytok akiknek neten jár a pofája

ui: "l2 serverek kozott van olyan amit az ncsoft tamogat es ok adnak hozza programot ezert nem l2j hanem off es altalaban levan maradva az eredetihez kepest" nemtom te mit tudsz kihozni ebbõl, de én csak azt amit már leírtam.. :P

olvasd kicsit jobban at meg mindig nemrted a szoveget amugy meg en nem is mondtam hogy megyek mert most azert hogy beverjem a kepedet nemfogok 120km-t utazni foleg hogy meg egyedulse mernel odalni hanem haverok moge bujsz
es ha megnezed amit irtam ott mas mint amit te ide leirsz legabb tudnad mit irsz :D

Veni, vidi, vici

olyan jól elröhögsz magadban,biztos nagyon nagy poénokat szórtál h ennyit röhögsz a hülyeségeide.amúgy a bikeot úgy lehet plusszolni,hogy van ilyen vibrátor a gameban,azt rátolod a 380ra,feldugod a seggedbe és randomra adja a plusszt,de vigyázz,ha kihuzod a seggedbõl betörik a moci és csak mati lesz belõle,amibõl utánna gyárthatsz hajasbabákat
Slipknot14
nah jóvan itt belehetne fejezni már télleg... szánalom hogy itt kell ezt csinálni. CABAL online forum erre a játékról 1 szó nem esik...

Egyébként, hogy legyen cabalról is szó: A bike-ot úgy lehet upgradelni mint a többi cuccot, vagy ahány kitet rárakok mindíg egyel nagyobb lesz?

Én csinálok primitív húzásokat? :D:D:DD
Egyébként meg aionos fórumba azon ment a vita, hogy szerinted a NCsoft adja oda INGYEN az ilyen tört server fejlesztõ emberkéknek a cuccos.. ezt komolyan gondolod? pff
Régen is ennyi volt megadva az adatokból és most is.. én nem emléxek, hogy ide be lett-e rakva rólam kép, de biztos..

ui: most értem haza ucsó busszal.. TI ugattok nekem kis szardarabok? Legalább 2en írták, hogy jönnek engem megverni mégse volt ott senki.. ennyit rólatok szar kis "nethuszárok"

Zari megint hoztad a formád a nevetséged szardarab barátoddal együtt ;)

Yakamy
azé magáról a játékról szoktatok beszélni? sztem kéne nyitni egy Razuel topicot és ezeket ott kitárgyalni...

TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"

ne legyen má lezárva zacsi,olyan fasza hazaérve a melóból megnyitom sg cabal,és már röhögök is<#hehe> addig míg van ilyen ember mint razuel vagy ki a lócsöcs tehénbimbó,addig ki kell használni ezt mert ekkora nyomival ritkán akad össze az ember,kicsit kellene még húzni...<#mf1><#gunyos1>
egyre szarabb probalkozasaid vannak es mar eszembe jutott miert rejtetted el az adatokat magadrol :D
amikor legutoljara felraktak azt az emlitett kepett 2 hetig rohogtek itt rajtad ;)
amugy meg ha megertened hogy mirol szolt a vita akkor kene csak probalkoznod mert ez nagyon szar volt :)
de most jut eszembe hogy mi mar regen is vitaztunk akkor is mindenki szanalmasnak talalt teges es most is :D eppen azt fejtegetted anno hogy b2f-t nemlehet vegig vinni illetve hogy FT-t (amit altalaban teamplere mondanak) azt frozen towere gondoltad regen is es most is csak egy kis forumos iq harcos vagy :D
reszemrol lezarom ezt az egeszet mivel te csak primitiv huzasokat csinalsz :)

Veni, vidi, vici

Gando
jóféle

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Én vagyok az idióta? Te tényleg nem vágod, hogy vagy 3an röhögnek rajtad? Mert ha nem akkor még annál is h***ébb vagy mint aminek kinézel..

ui: Gyerekek RW3-at dobott :D:D

istenem te tenyleg egy idiota vagy nagy osztas egy emberel vitatkozunk aztan meg +1 elmondja a velemenyet aztan vege mert csak tovabb menne a vita de te majdnem tudsz szamolni :D

Starweb nemtom nekem is rezerem van igaz nekem cooperhead de nekem se volt ilyen problemam szerintem a winfos szorakozik

Veni, vidi, vici

Slipknot14
hmm, nekem semmi gond nincs a Razer Deathadder-emmel. meg régivel se volt.

Hali

Azutan szeretnék itt kérdezni, hogy nektek vagy vkinek nem hülyül meg az egere a cabaltól? elinditom a cabalt akkor ha kattintok a görgözik emg össze keverednek az egeren a gombok? Razer Diamondback egerem van ha vki tud vmit errõl az pls írjon köszi :)

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szvsz bannt kapott :)

Slipknot14
amúgy ja, unalmamba ezt olvastgatom:D Zarache neve mögött a Rest in peace jel micsoda? o.O