Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez neked oltás? Pff szerencsétlen hülyegyerek.. Látom te se voltál még a nappalin kívül máshol.. Az ilyen nethuszároknak a fantáziájába mért csak az él, hogy (kocsma: ott tuti, h mindenki okádásig hányik meg faszse tudja miket képzelsz). Mit mondtál? Én LOW? :D:D:DD
Közöd nincs az egész játékhoz.. Ezt tükrözi az is, hogy szerinted az FB pve kari? Az köztudott, hogy pve-be gyenge, de TG-n meg pvp-be összeverné a szemét kis BL-edet.. A bikeomról meg annyit, hogy látom nagyon bassza a csõrötöket.. ez van, ilyen a szerencse.. nem én csináltam a játékot ne nálam panaszkodjál :P
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Az egész GG egyébként egy rakat ****
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Veni, vidi, vici
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
free a game,www pont cabalonline . hu , tõcsed.
magyar oldal www pont darksiteonline pont gportal pont hu
magyar forum www. forum pont cabalonline pont com/forumdisplay.php?f=122
enjoy !
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Razuel: régebben is megmondtam, hogy LOW vagy, feltûnési viszketegséged van, igazi vidéki paraszt vagy akihez bekötötték a netet. Gondolom abba az Aranygól-ba az egész napos kubikolás után beülsz a paraszt haverjaiddal és a téglafonjaitokon hallgatjátok egymás csengõhangjait, majd miután jól bebasztatok hazáig hánytok. (látod ez oltás, te ilyet nem tudsz, mert leragadtál egy általános iskolás szókincsén)
Jó, hogy jupiteren tolod, így legalább nem szennyezed be Mercury-t, bár a legszarabb karid van, LOW FB, majd ha solozod Templet, mint én, akkor lesz közöd CABAL-hoz és ahogy Nevareth Chroniclesben megmondták, nooboknak esik csak bike. Azt sem értem, minek kevered bele a magánéletet egy játékba, gondolom a csökkent képességeidet akarod ezzel korrigálni, hogy azt higyjék rólad, te kemény vagy, közben csak egy kubikos. Azért is írtam már ide, hogy fincsi barátom nevessen egy jót a primitív hozzászólásodon amit nekem fogsz címezni. Természetesen nem fog zavarni mit írsz, mert nem lesz igaz, te viszont fel leszel háborodva, mert közel járok az igazsághoz és ezt te nem hagyhatod. Nembaj, leéled a kis életed igazi vidéki parasztként, azt jobb lesz utána a világ.
Streky: te nem csapsz le senkit, hány éves is vagy? 12? 14? MSN-en tudod fenn vagy.
Fincsi: a karijaid nálam vannak, mert komolyan mondom fél Mercury tudta hozzá a passt.
Vmint ha a sok puhapöcsû nem ezt a szar SG-t bújná, hanem az anyaoldal magyar fórumrészét, akkor konyítana vmit CABAL-hoz. Na csá LOW-ok.
(Csak azt lehet megsérteni, aki nem viseli el az igazságot)
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
esetleg ujra rakas utan GG torlese es check file?
Veni, vidi, vici
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
(ui: nem mintha én kezdtem volna ^^)
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Vagy mindenkit kivágok.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Azt mondtad, hogy a haverjaim is kis csicskák.. úgyis megversz minket egyedül is.. (pff) Másrészt én nem bújok haverok mögé, de én egyedül nem megyek el semmilyen ilyen "találkára", mert úgyse jönnétek el így legalább nem fölöslegesen megyek el.. amúgy jöhettek ahányan csak akartok, úgyis csak szánalmas kis csirák vagytok akiknek neten jár a pofája
ui: "l2 serverek kozott van olyan amit az ncsoft tamogat es ok adnak hozza programot ezert nem l2j hanem off es altalaban levan maradva az eredetihez kepest" nemtom te mit tudsz kihozni ebbõl, de én csak azt amit már leírtam.. :P
es ha megnezed amit irtam ott mas mint amit te ide leirsz legabb tudnad mit irsz :D
Veni, vidi, vici
Egyébként meg aionos fórumba azon ment a vita, hogy szerinted a NCsoft adja oda INGYEN az ilyen tört server fejlesztõ emberkéknek a cuccos.. ezt komolyan gondolod? pff
Régen is ennyi volt megadva az adatokból és most is.. én nem emléxek, hogy ide be lett-e rakva rólam kép, de biztos..
ui: most értem haza ucsó busszal.. TI ugattok nekem kis szardarabok? Legalább 2en írták, hogy jönnek engem megverni mégse volt ott senki.. ennyit rólatok szar kis "nethuszárok"
Zari megint hoztad a formád a nevetséged szardarab barátoddal együtt ;)
TDU Nick: heineken53246 TDU Crew: Diamond Image \"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.\"
amikor legutoljara felraktak azt az emlitett kepett 2 hetig rohogtek itt rajtad ;)
amugy meg ha megertened hogy mirol szolt a vita akkor kene csak probalkoznod mert ez nagyon szar volt :)
de most jut eszembe hogy mi mar regen is vitaztunk akkor is mindenki szanalmasnak talalt teges es most is :D eppen azt fejtegetted anno hogy b2f-t nemlehet vegig vinni illetve hogy FT-t (amit altalaban teamplere mondanak) azt frozen towere gondoltad regen is es most is csak egy kis forumos iq harcos vagy :D
reszemrol lezarom ezt az egeszet mivel te csak primitiv huzasokat csinalsz :)
Veni, vidi, vici
ui: Gyerekek RW3-at dobott :D:D
Starweb nemtom nekem is rezerem van igaz nekem cooperhead de nekem se volt ilyen problemam szerintem a winfos szorakozik
Veni, vidi, vici
Azutan szeretnék itt kérdezni, hogy nektek vagy vkinek nem hülyül meg az egere a cabaltól? elinditom a cabalt akkor ha kattintok a görgözik emg össze keverednek az egeren a gombok? Razer Diamondback egerem van ha vki tud vmit errõl az pls írjon köszi :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"