Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Pet pedig update után lesz az igazi :) forum.cabalonline.com alul magyar forum, 9th update, le van írva minden
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Amúgy jupiteren nem akar vki chaos arenaba jönni, vagy partizni vagy mittomén?lvl 50-es vagyok és kezdem elunni magam kissé egyedül.
Premium channelen embert se nagyon látok, a free-k meg tele vannak retardáltakkal, akikkel nem tudok mit kezdeni.<#wilting>#wilting>
Ha letöltesz, a terroristák gyõznek!!4
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
CSÕ :D
Valaki múltkor belinkelt egy oldalt ahol le volt írva ilyen reklám nézegetõs cucc amin lehetett lóvét keresni meg van az még?:S
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
starweb: szvsz ne vegyél semmit, mert premium nélkül is nagyon jól el lehet lenni.. Ha nagyon kell farmolsz 40-50kk-t és veszel egy ilyen 30napos BB+t.. majdnem olyan mint a premium csak ebbe nem lehet dummyzni.
Nem tudom, hogy van itt e valaki aki premium accos vagy akármit vett a játékon belül ha van pls segítsen nekem egy kicsit.
ugye a payment guideba levan irva, hogy megy min keresztül..
elvileg mVERIFYn keresztül menne de egyszeruen nem tudom, hogy kell rá regelni mert nem találok semmi linket az txtnationon belül regeltem de ott se találok semmi mverify s dolgot :(
ha vki tud nekem segíteni pls irjon ide vagy pm et elõre is köszi :)
Veni, vidi, vici
Mehetek segíteni?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Amúgy ezekbõl a hsz-ekbõl látszik, hogy mekkora looser kis szarok vagytok.. csak netrõl megy a pofázás, de el nem mernétek jönni egy talira.. :P
AS:DADA
Mért mit hiszel ki vagy te? Egy nyomott kis csicska vagy.. aki azt hiszi, hogy milyen kemény, mert itt 2 klántársával beszólogat..
Az ilyen kis pondrónak úgyse tudod, megmagyarázni, hogy amit hisz az hülyeség, majd rájön magától. Úgyhogy nem is foglalkozom vele. Pont úgy viselkedik, mint Mercury-n a selejt magyarok, akik azt hiszik, hogy bevernek mindenkit, rátolod PvP-t és nem fogadja el, mert tudja, hogy kikap. Azt is megmondtam, hogy vidéki paraszt, mert szövegértelmezése nincs, gondolom miközben ovlassa itt SG-t habzik a szája, ahogy már elõttem is megmondták, úgyhogy igaz lehet :)))
Na csá Razuel, jó játékot a LOW FB-dhez, te szerencsétlen kis senki -.-
Irogassál gyorsan ide sokat, már benne vagy a ritmusban, nehogy kiamradjon egy betû, mert anyu kitilt a családból! Muhahaha!!!
+6os crit rate-es aqua orbom van és +6os sword ampos tit armoursuit (majd felrakom +7re csak 1x már failed lett.. -.- )
Másrész nem kell oda FT solo.. ami kell azt partyba is ki lehet szedni másrészt meg RS/Patren/b1f-be szedsz sword ampos cumókat és már van is pénzed.. most találkoztam egy csávóval, neki RS-be esett s.ampos tit gloves.. mellesleg ott az RW3 is ha nagyon nem lenne pénzem eladom.. már kaptam nem egy ajánlatot köztük +6 s.ampos mithril katana+cuccok vagy +7bluebike + 2kkk.. :)
Kezdetnek egy full +7 tit armour s ampos set bof +3/+4el meg valami jó blade+cry és jó vagy pvp-be :P
Csak persze jól kell statolni és combozni.. de ahhoz már ész kell ;)
Veni, vidi, vici
De viszont LID, RS, EOD, összes DT card, FGR bossok mennek soloba már MOST 102-õn.. full tit armourba.. úgy, hogy a csuka és a kezes sima üres tit armour..
Egyébként offical fórumon is írták páran, hogy LOW FB, ott is mondták már, most én is mondom amíg nincs egy normális FB-d ne ugasd le, mert szart se tudsz róla.. FB pvpre: 100on verem a 120+os dual trans FA-t.. (tudom support kari de akkor is nem rossz az pvpre).. Egyébként te meg a PVE-det kenheted a hajadra, mert ez a játék a pvp/cwarokról szól szóval..
szoveg ertelmezesre ismet egyest adnek mivel Iri nem mondta hogy FB PvE kari ;)
"LOW FB, majd ha solozod Templet, mint én, akkor lesz közöd CABAL-hoz"
ebbol nem az jon ki hogy FB PvE kari OMG ezt hogyan lehet maskep ertelmezni minthogy keptelen az FB megcsinalni soloba es pvp-t hajadra kenheted ha nincsen cuccod ;)
es FT(nem Frozen Throne ahogy azt gondoldo mint regen ;) )jo penzthoz a konyhara
de te mindent tudsz :D
amugy meg kocsmara amit irtal az csak hetvegere igaz :D es nemhinnem hogy te olyan lennel anyuci elverne erte ha jol bebaszol vagy betepsz :)
Veni, vidi, vici