7396
Cabal Online
-
#5705 Szeirntetek egy +3as osmi, vagy egy +50hp-s osmi?:) -
#5704 nah hogy ne unatkozzon senki,megmutatom hogy én miben vagyok...nem nagy szám,de szrtm nemrossz azután,mikor még mysticben viritottam magam.... -
#5703 #5697
csak hülyültem,én nekem egyik karival sincs bajom,mind1ik tetszik,de nagyon BL vagyok,olyannyira,hogy nem is huzom semeddig a többi karit,szal nem probálom ki pl 60 lvlig,etc. -
kakimakika #5702 nem mindenki,az lehet,de te pont igen:D -
#5701 nem mindenki. -
kakimakika #5700 tehát itt most mindenki egyöntetüen megállapitotta,h szar minden kari,ergo minek játszotok vele? -
#5699 Nekem ez a WA bejött, itt vok 61 trans, és nagyon tettszik.. Az összes lehető pályán ami van mindent egyel ölök.. :) -
#5698 hehe :D -
#5697 én meg nem -
#5696 kb én is igy vok vele, 1ik kari se tetszik, lv150ig a legjobb dolog latinon a skillezés volt mind a 6 kasztal -
#5695 szrtm minden kari nagy 0,egy kari sem jó. -
Razuel #5694 FA semmire se jó, mióta FS healt felhúzták..
FS healernek..
BL és WI dps, de BL-el ált egyedül szoktak dungizni
FB dungiba semmire se jó, mert nem egy pve kari.. viszont pvp-be mindent ver ha jól játszanak vele..
WA hát tankolni főleg de amúgy sztem nem nagy egy kari
-
#5693 jah és benne van azis hogy hülyeséget beszélek -
#5692 DE ha csapatban nézed mind hasznos egy dungeonban:
Warri tank
Fa buffer/healer plussz egy közepes sebzés
Wi hááátt... :D ezt mindenki döntse el maga XD
BL szintén
FS igazábol semmire sem jó :D mert kicsi a sebzése ezért nem tud tankolni ergó minek van neki hatalmas armorja???
FB a debuffok miatt
és ez mind más egy waron...
-
#5691 Jó mindegy.. Mind erős ha jól megvan csinálva..:) -
#5690 szrtm meg nem . -
#5689 Sztem a 3 legerősebb: (NEM SORRENDBEN)
Warrior, Shilder, Wizard -
#5688 Warrior a leggyengébb.. :) Más valaki? -
Razuel #5687 Szvsz a WA a leggyengébb kasztok közé tartozik.. egyébként a down 30% az az, hogy 30% esélyed van arra, hogy lefektesd a földre az enemyt -
#5686 Az hogy down+30% mit jelent?:S -
#5685 Szerintetek melyik a legerősebb kaszt? Én most nagyon a Warrior felé hajlok.. 55 vagyok, és a 4 pályán mindent egy skillből ölök.. :D -
#5684 úgy csináltam.. Thx. -
#5683 mind a 2. -
#5682 Warriornak mit vegyek, inkább +attack, vagy +defense?:) -
#5681 :) -
#5680 nincs mit,van még az oldschool skin amit ajánlok,de azért van külömbség a kettö között... :D -
#5679 xD jaja... De amúgy bejön.. Köszi a linket. :) -
#5678 hát nem olyan pontos mint az eredeti cabal skin,de gyarkolat teszi a mestert :D -
#5677 :)) -
#5676 Doomista jó ez a skin, csak nehéz vele combózni.. :DXD -
sanyiiiii #5675 Hát figyelj én azért játszottam tört szeron mert amikor elkezdtem egy hetem volt WAR open betaig és ki akartam probalni milyen egy warrior. Nem hiszem hogy nekem elég lett volna 1 hét 140+ra eredetin.
Még asszem visszanézek beta vége és retail launch közöt arra a négy napra megsasolni kivancsisagbol bladert vagy wizzt , vagynem xD
Amúgy tényleg kb ennyire is jók a tört szerol:) Aki cabal onlinet akar játszani menjen szépen eredetire, aki probalgatni vagy hulyulni az nezhet maganak egy törtöt... -
#5674 én csak ezért vagyok ideges...mert free a game,koreaiban fizetös...ha free,akkor szánalmasak azok akik törten nyomják,de ha fizetös lenne,és ugy nyomnánk törten,az nemgond :D egy ilyen népszerü és fasza online játék,mint a cabal,ingyenes...ritka...ennyi erövel adhatták volna nálunk is fizetösen,és akkor szopna rengeteg ember aki nem fizet ilyenekért mint mi _:D -
#5673 lvl51 -
#5672 de most komolyan,,, free game, mi a halal faszáér kell törtön nyomni..
Mellesleg Comp vagyok, holnap talan meglesz trans.. -
#5671 itt letöltheted a skint -
#5670 sajnos eza házigazda jog nemtdom meddig huzodik,ugyhogy továbbra is irhatnak tört szerorol >.<
-
#5669 mivan ? milyen bike ? nincs semmilyen bikem,és nincs ára abbol... -
Hirk #5668 hogy-hogy ennyi pénzed van? ez még a bike ára, amit loptál anno? -
#5667 hivatalos fórum "magyar részlegében" rálehet keresni hogy skinek -
#5666 vannak skinek amiket bemásolsz a játék könyvtárába és úgy fog kinézni