7396
Cabal Online
-
#5745 hát ha jobb bannert tudsz,akkor csak hajrá,csinálj :D de akkor ne sima legyen:D -
#5744 http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=45076&highlight=magyar
megoldás! én itt találtam rá gyógyszert XD
-
#5743 hát ebből warrior lessz :D
amúgy szépen levágtad a sarkokat a bánnerban :D, csak légyszi az egérről tűntetsd el az emblémát mert elég zavaró XD -
#5742 erröl ?!
hát akkor nem is csodálkozok. -
inviciblealex #5741 nekem nincs időm keresgetni
egyszerü választ kérek -
inviciblealex #5740 én a cabal.com-ról töltöttem le -
#5739 a hivatalos amit a játék kiadója üzemeltet, a tört az egy illegális másolat amit egy lelkes "amatőr" -
#5738 ide ird e panaszt,itt sokan nézik + magyar GA-k is,csak megoldodik :D
én azért nem tudom,mert már cabalban annyi féle hibát jeleztek,és megoldást rá,hogy összekeveredtem már hogy mire mi jó >.< -
inviciblealex #5737 nem indul a játék
azt írja ki h file is corrupt
ugy kéne elmagyarázni h megértsem h mi a baj -
#5736 bő informácio az uj updateroll itt -
#5735 jah...np
1 stunja van csak sajna,de ottvan asszem 3 down skillje,de a lényeg...ha jo cuccokban vagy,eros BL-d lehet...én most amiben vagyok,sikerült soloznom az mf biget,az már csak jó :D -
sanyiiiii #5734 Ehmm én ezt FSre mondtam:D
Blade of Judgement vagy mifene stunol, ráadásul effect 3 aoeben.
BL-t nem ismerem nagyon. De igy belegondolva neki is tényleg egy stunja van csak sry a pontatlan fogalmazasert:D -
#5733 de van down skilljei.és az ö skilljei crit dmgesek és ratesek,ezért nem gyenge.a blader nehezebb kaszt mint a WA,dehát a kihivás határtalan. -
sanyiiiii #5732 1 stunja van:D -
#5731 mind1 még vagdosom rajta kicsit az ereimet... egyedül az zavar hogy mindent kezdhetek előröl -
#5730 lehet hogy megfogadom a WA-t, de lehet hogy blader kéne mert azzal egy percet se játszottam és lehet hogyjó... XD -
#5729 force shieldet szrtm ne,mert nincs se stunja,se downja,szrtm ne....
WA ajánlott,mert sok def meg minden,eléggé erös...blade azt persze hogy ajánlom,én is azzal nyomom lolál :D wizard meg verhetö,könnyen hal,persze lehet ö is erös...
én határozottan BL vagy WA-t ajánlok neked. -
#5728 vagy az fs-t kén folytatnom??! ÁÁÁááááÁÁÁááá -
#5727 Az a baj hogy elkanászodtam, elmentem megnézni a törtet és túl erős a sötét oldal :D de szeretnék már kijutni a fényre. Szal szeretnék egy karit teljesen újrakezdeni, de valami olyat, ami hasznos csapatban... csak nem tudok választani :D Mert van 3 kari amivel sosem játszottam még és nem ismerem őket túlzottan: Warrior, Blader, Wizard :D szal nemtom :D -
#5726 Tehettél volna egy szép BL lánykát bannerve:))) -
#5725 átlesz dolgozva valamennyire,hogy ne ez a csuf kocka banner legyen :D de asszem megvan minden link ami kell,szabályzat meg az ami a forumra érvényes :D -
#5724 pedig nekem tetszik -
#5723 egyenlöre csak alap minden...nem ez a végleges... -
#5722 széjp a bánner, thx mtv... :D -
#5721 És a wizznek az astral weaponnal mi lesz?:) -
#5720 Jó lett a header..:) -
#5719 szrtm szép kis update lesz :) csak most zuzzom erovel,hogy class11 meglegyen a b2fhöz mihamarább... -
#5718 magyar forumon minden ottvan.de mivel jogyerek vagyok,adok linket.tessék -
#5717 És mi lesz az updateben? -
#5716 csütörtökön,hurrá -
#5715 ma tudjuk meg az uj update megjelenési idöpontját :D -
#5714 Gyereke de hüLLye vagyok.. Én azt hittem, hogy a transcender után még van rank.. :D xD -
#5713 Grat grat grat..:D -
#5712 házigazda jogot megkaptam,ugyhogy elkezdem csinálgatni a bannert,etc.
-
inviciblealex #5711 mi az a hivatalos és a tört? -
#5710 1. kérdés, hivatalosra vagy törtre akarsz menni? manapság már nemtudhatja az ember.... -
#5709 Martial warriorra?:D -
inviciblealex #5708 amikor rákattintok a startra akk azt írja ki h file is corrupt
mitöl van? -
#5707 martial nem? -
#5706 lvl 75ön..