7396
Cabal Online
-
#5785 Ez így van.. Bár én nem mondom hogy erősebb mint a bl mert ez attól függ hogy hogy van megcsinálva.. Amúgy a WA hátránya hogy lassúak a skillek szerintem. Pl az a. master.. De amúgy igazad van.. Bár a comp skill hát pff.. Gyengébb mint a gm és az a. master.. -
#5784 jah...WA-sk def,van azért sebzés is.
persze updatenek köszönhetöen.mivel mikor nemvolt ez az ep II update,nemvoltak még meg a completer,trans skillek buffok,akkor a BL sokszor verte pvpben a WA-t,de miota kijött az update,minden bl haverom jelzi hogy basszus a WA-kat akiket levertek régen,most öket verik agyba föbe....nálam is ez a helyzet... -
#5783 WA... Trans vagyok, és hát az upgradek sem orsszak.. Minden attackon van.. Ráadásul, nagyon el van találva.. Semmivel sem vagy erősebb tört szerveren.. A warrior nyersen erősebb.. NEM JOBB... Erősebbet üt. -
#5782 ilyen cuccban én sosem gyöztem le bl-ként akkoriban.
WA ereje,vagy tört szerver ereje.... -
#5781 Osmi szett..
Helm: +3 def+2
Suit: +3 +50hp
Boots: +1 mp auto heal +2
Kesztyű: 1 slot attack +2
Osmi great sword alap. -
#5780 jólvan most egyenlöre marad igy minden,banner még nem bejövös,szrtm a többi jóó :D ha valakinek van ötlete,sohaja,kivánsága,nyalánsága,mondja :D
háttér az gázos,de egyenlöre még nem találtam jobbat :D kisméretben mégszarabb :D -
#5779 attol függ milyen cuccban vagy :D voltak idök mikor nem tudtam megölni,de már réges rég solozom az összes fg bosst :D -
#5778 Jó a szövegmező..:) -
#5777 forgettenbe van a nagy skorpió, tudjátok.. De annál van még egy sokkal nagyobb sckorpio, a Virulent Cauda.. Valaki megbírja egyeüdl ölni? Én 95ön lezúztam egyszer!!! Aztán simán megölt..:D -
#5776 remélem a további fejlesztések is "bejönnek" :D -
#5775 az lett :D -
#5774 Próbáld ki a warriort.. :) -
#5773 ttttttt -
inviciblealex #5772 hol van az a create account? -
#5771 de -
#5770 ejj még mindíg nem bírom eldönteni hogy wa vagy bl XD mer nézem nézem a pvp vidiket és hol ide hol oda billen a mérleg.... XD (ezt úgy szeretem...) -
#5769 azthittem valami jo cuccot dobott a lámpa de nagy szar, ejjen :D -
#5768 7kk max? 5kk-ért lehet venni NPCnél nem? -
#5767 mercuryn :D -
#5766 mercury -
#5765 epaulette of the dead b1f 400 k min,800 k max.
epaulette of the dead b2f part 1. 4 kk min 7 kk max -
#5764 attól függ hogy melyik szerveren
-
#5763 1.) Először is irány a Cabal eu honlapja: www.cabalonline.com
Itt a játékba belépéshez használt felhasználó névvel és jelszóval lépjetek be, így valahogy:
2.) Ha ez sikerült, akkor a következő képernyőn kell megtalálni a "Forum Registration" menüpontot
3.) Ezután már csak el kell fogadni az ide vonatkozó házirendet,
és már kész is. -
#5762 Epaulette of dead mennyit ér? -
#5761 akko lépj be és kattints a linkre -
inviciblealex #5760 regisztráltam
-
#5759 regisztrálni kell.... -
inviciblealex #5758 nem tudok belépni a forumba
valaki írja már le h h kell megcsinálni -
#5757 há ja csak nem mindegy hogy master vagy trans vagy 65ösön XD -
#5756 kösz,de a linkeket kedves mono barátom rakta bele,mert nálam a flashel problémák adodtak,de most sikerült helyreállitani,szal majd a közelhonapban uj banner várhato ^^
de még nem végeztem a topik designelésével.
(u.i.: szrtm meg a banner nem tul jó) -
#5755 Gando ajánlom a Warriort mert eszméletlenül erős.. 65ön egy skillből öltem a mechzardot.. -
#5754 Az mi? -
#5753 Szép lett Doomista.. Grat. :) -
#5752 100% :)
most viszont kicsivel jobb volt,mert régen ugyebár volt ez a honour lopásos dolog,rengeteg ilyen eset történt,sok gyerek felhuzta magát rendesen honour rankban [scammerés miatt],az egyik haveromat igy kiis bannolták,mert ö igy szerezte meg akkor a 5 mill honourját,ami elég szép szám volt akkor...de persze ugyebár ezt a honour átadást kinyomták aminek örülök. -
sanyiiiii #5751 99% hogy scammer volt. -
#5750 oké akkor az emblémát kiraktam,azért kicsit funos volt,de a ti érdeketeket akarom :) közben probléma merült fel,szal másolhatod meg irhatom át az egész scriptet xD -
#5749 Az embléma engem is zavar..:( A többi nagyon tetszik..grat!
Más.
Ma megkérdezte tőlem egy gyerek, hogy cserélek-e vele karit. A válasuom természetesen NEM volt!
Erre kérdezte miért? Ekkor gondolkodtam el, hogy nem értem, a kérdést!
Miért kérdezi meg? Miért érdekli, hogy miért nem? A válasz után miért koccol le szó nélkül? Miért motoszkál bennem, hogy de tarkón rúgnám!? Egyáltalán hogy gondolta a cserét? Nem értem..:(
lvl. 62 FS master/A.exp. vagyok -
#5748 nincs erre időd? akkor játszani hogy fogsz? -
#5747 hát ezaz... tetszik a banner csak az egér melletti embléjma nem XD -
sanyiiiii #5746 Lehet én vagyok a hülye de nekem az jön le a postjából hogy dícséri a bannert-.-''
És a kurzor melletti kis cabal emblémára panaszkodik aminek szvsz nem sok köze van a bannerhoz:)