Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm nevemet nem szoktam kiadni de a kasztom elárulom wizzard ..
Még blas87 is ott volt amikor kezdtem Ladydestiny guildvezetö:)
Archangelhun, Én meg 2 spanom egyszerre mentünk mmint léptünk be a guildba.
mind3 an wizzardal kezdtük de akivel bezélgettél 3 unk közül az én voltam
nah rájössz ?:)
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Amúgy kicsit utánnad néztem.. jónagy kocka vagy te hallod-e. Cs-zel, dotázol, cabal meg miegymás.. szociális életed nuku. De büszke lehetsz magadra, mert így fórumon be mersz szólni.. wow de kemény vagy, szaladj gratulálj magadnak..
Gyere CS-zünk egyet ott is megmutathatod, hogy mekkora ász vagy.. úgysincs esélyed..
gábor: Igen mint már említettem lentebb eladtam azt a karimat, és igen az exteel klánba voltam, de azt még mindig nem mondtad meg, hogy neked mi volt a neved..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Am razu ha jol sejtem talán még a karid is eladtad !
Assze, ,ég talán egy guildban is voltunk söt biztos.. exteel? vagy fusion?
gaborvok adjad neki
Razuel egyszerûen szerencsétlen nyomi MMO-s, nem ért hozzá. Régen is gyenge volt, most is az, azt sem értem miért CABAL-ozik. Biztos vagánykodik a LOW haverjainak. :ASD:ASD:ASD
Meg ezek a gyerekes fenyegetései, legalább mindig tudok egy jót nevetni a szerencsétlen fajtáján. A családját meg ne bántsd Razuelnek gaborvok.
Nem szép dolog szellemileg sérült embereket kinevetni :ASD:ASD:ASD
És ha Razuel ezt elolvassa, gyorsan ír vmi primitív, értelmetlen, már ezerszer hallottuk hozzászólást :ASD:ASD:ASD
Nevetni mindig lehet ezen a fórumon.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
creep neked ki sztott lapot?...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Cabal fórumon azért van az a topic, mert amikor én csináltam topicot és beszélgettünk, kicsit elszabadultak az indulatok és zárták.. aztán akinek volt még mondani valója nyitott egy újat..
Elhiszed, hogy régebben kezdtem el cabalozni mint te? :P
Ennek következtében minden olyan szerver kikapcsolt, amihez egy vezeték csatlakozott.
Ez sajnos mind a 7 CABAL szervert érintette, amelyeket az adatközpont rossul kötött rá az elektromos hálózatra. Csak egy vezetéket kapcsoltak mindegyikhez ( a többi szerverhez viszont kettõ volt kapcsolva).
Mivel a probléma érintette többek között a login szervert és a webszervert, a játék teljesen offline volt, senki nem tudott bejutni a játékba.
A jövõben szándékunkban áll néhány dolgon javítani, hogy ilyen ne történhessen meg.
Örömmel jelentjük, hogy a játék ismét mûködik és további problémák nem várhatók.
2: Mert mi lessz ? csak nem lecsapsz? ...
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Mars kicsit régebbi de hajrá...
1:mert mi lessz? huh most szted megilyedtem wow de befostam !amugy anyád még nem lötte a pizsit?
2: nem beveszem mondták..
3: Motor, akkor minek csináltak rolad topicot hivatalos forumon?Noob vagy ember ennyi..
4:mars gyere és zuzzz le.....
jah és tudod ki a barom?anyád amiért megszült téged nah erröl ennyit
2. ha ilyeneket beveszel, hogy 10es szinten dual trans akkor elég nagy barom lehetsz
3. te mirõl beszélsz én nem vettem még sose senkitõl karit és nem is fogok.. ezt én csináltam nem más..
4. haver alzot akart venni és szvsz keyloggerrel behúzták az accját és épp nálla volt a motorom.. ennyi a történet.. ez egy játék.. könnyen jött könnyen ment.. nem nagyon érdekel már..
5. jupiteren vagy? mert ha igen akkor jöhetsz ellenem olyan cuccba amilyenbe akarsz nekem elég gagyi cuccaim vannak de téged kettébaszlak..
Am az eredeti tulajdonosát a karidnak ismertem ... és te beszélsz nekem játszol 2 honapja ... eggyet szolok adnak oan cucot hogy nem vok du trans de téged leverlek az tuti
Ennyit rolad...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
tegnap még mûködött.
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
... pont ez a baj ...
hiv. oldal
magyar forum
force blader
force shielder
wizard
force archer
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
... pont ez a baj ...