Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nalátod mondtam én hogy ismerlek..
Hm nevemet nem szoktam kiadni de a kasztom elárulom wizzard ..
Még blas87 is ott volt amikor kezdtem Ladydestiny guildvezetö:)
Archangelhun, Én meg 2 spanom egyszerre mentünk mmint léptünk be a guildba.
mind3 an wizzardal kezdtük de akivel bezélgettél 3 unk közül az én voltam
nah rájössz ?:)
KaszaN
Mintha valami drámasorozatot néznék

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Balintrial
<#eljen>
Látom megint hozod a formád szánalomhuszár barátom.. Az viszont biztos, hogy nevetni mindig lehet itt amikor te megjelensz.
Amúgy kicsit utánnad néztem.. jónagy kocka vagy te hallod-e. Cs-zel, dotázol, cabal meg miegymás.. szociális életed nuku. De büszke lehetsz magadra, mert így fórumon be mersz szólni.. wow de kemény vagy, szaladj gratulálj magadnak..
Gyere CS-zünk egyet ott is megmutathatod, hogy mekkora ász vagy.. úgysincs esélyed..

gábor: Igen mint már említettem lentebb eladtam azt a karimat, és igen az exteel klánba voltam, de azt még mindig nem mondtad meg, hogy neked mi volt a neved..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

ehh:D ez se rossz:D
Am razu ha jol sejtem talán még a karid is eladtad !
Assze, ,ég talán egy guildban is voltunk söt biztos.. exteel? vagy fusion?
:ASD:ASD:ASD
gaborvok adjad neki
Razuel egyszerûen szerencsétlen nyomi MMO-s, nem ért hozzá. Régen is gyenge volt, most is az, azt sem értem miért CABAL-ozik. Biztos vagánykodik a LOW haverjainak. :ASD:ASD:ASD
Meg ezek a gyerekes fenyegetései, legalább mindig tudok egy jót nevetni a szerencsétlen fajtáján. A családját meg ne bántsd Razuelnek gaborvok.
Nem szép dolog szellemileg sérült embereket kinevetni :ASD:ASD:ASD
És ha Razuel ezt elolvassa, gyorsan ír vmi primitív, értelmetlen, már ezerszer hallottuk hozzászólást :ASD:ASD:ASD
Nevetni mindig lehet ezen a fórumon.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Mert? Mivolt a neved?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

És ha jol sejtem talán Bl-ered volt....
Nahát nem mondod de ezt már én is leirtam....És ha ott is razuel volt a neved.. akkor mi joban voltunk ...
Régebben mint te.. marson még akkor játszottam amikor jupiter se volt..

Igen miota játszol? ....
creep neked ki sztott lapot?...
Nethyrrea
gabor is meg raz is moderálja magát. ha anyázni akartok menjetek a gumiszobába, mert erre senki más nem kíváncsi.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Slipknot14
gaborvok állítsál már magadon omg..

Neked mondták és te el is hiszed..
Cabal fórumon azért van az a topic, mert amikor én csináltam topicot és beszélgettünk, kicsit elszabadultak az indulatok és zárták.. aztán akinek volt még mondani valója nyitott egy újat..
Elhiszed, hogy régebben kezdtem el cabalozni mint te? :P

a tegnap ellötti leállás oka:A CABAL augusztus 24-25-én offline volt. A probléma okozója egy elektromos vezeték meghibásodása volt az adatközpontban.

Ennek következtében minden olyan szerver kikapcsolt, amihez egy vezeték csatlakozott.

Ez sajnos mind a 7 CABAL szervert érintette, amelyeket az adatközpont rossul kötött rá az elektromos hálózatra. Csak egy vezetéket kapcsoltak mindegyikhez ( a többi szerverhez viszont kettõ volt kapcsolva).

Mivel a probléma érintette többek között a login szervert és a webszervert, a játék teljesen offline volt, senki nem tudott bejutni a játékba.

A jövõben szándékunkban áll néhány dolgon javítani, hogy ilyen ne történhessen meg.

Örömmel jelentjük, hogy a játék ismét mûködik és további problémák nem várhatók.
1 közöd?
2: Mert mi lessz ? csak nem lecsapsz? ...
Doomista
aha...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Nethyrrea
szarul de büszkén

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
nah hogy állsz cabalon ? én most szrtm nemsokára ujra elkezdem...pár honap kihagyás után :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Nethyrrea
állíts magadon mielõtt legközelebb itt megszólalsz.

Doomista
te hány éves vagy ?

Jah és jupiter akkor jo rég ota játszhatsz...
Mars kicsit régebbi de hajrá...
Hy!Nahh gyere ember basszál ketté igen csak megnézném...
1:mert mi lessz? huh most szted megilyedtem wow de befostam !amugy anyád még nem lötte a pizsit?
2: nem beveszem mondták..
3: Motor, akkor minek csináltak rolad topicot hivatalos forumon?Noob vagy ember ennyi..
4:mars gyere és zuzzz le.....
jah és tudod ki a barom?anyád amiért megszült téged nah erröl ennyit
Am marson volt egy bladerem még nagyon régen és azt adtam el.. lehet azzal keversz össze vagy nemtom, de akkor nagyon benézted..

1. ne kurva anyázz mert kettébaszlak
2. ha ilyeneket beveszel, hogy 10es szinten dual trans akkor elég nagy barom lehetsz
3. te mirõl beszélsz én nem vettem még sose senkitõl karit és nem is fogok.. ezt én csináltam nem más..
4. haver alzot akart venni és szvsz keyloggerrel behúzták az accját és épp nálla volt a motorom.. ennyi a történet.. ez egy játék.. könnyen jött könnyen ment.. nem nagyon érdekel már..
5. jupiteren vagy? mert ha igen akkor jöhetsz ellenem olyan cuccba amilyenbe akarsz nekem elég gagyi cuccaim vannak de téged kettébaszlak..

jah és most szereztem infot Koreain 10 Iv nél du trans... majd ha megdöntöd szolj..
Jah és igen nem 15 hanem 30 a legjobb!
Am az eredeti tulajdonosát a karidnak ismertem ... és te beszélsz nekem játszol 2 honapja ... eggyet szolok adnak oan cucot hogy nem vok du trans de téged leverlek az tuti
Ennyit rolad...
Razuel mi a kurvaanyádat ugatsz? mintha te nem vetted volna a karidat.. jah és bocs nem vok akkora láma hogy lenyulják a rw3 amat erröl ennyit !Luser vagy !
Doomista
add az oda az accod mert lehet nemkell :)

Mostmár nemérdekel.. abbahagytam és várom az Aiont.. addig meg pihi, buli, csajok.. :)

ChuckyHUN
Szedem ezt a tfn peccset

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Super Saiyan
engem nem enged be :|

>:C

Super Saiyan
még 8 perc és meek én is :D

>:C

JP Forever
Szerintem lvl20iig felmegyek g. masterre. Most vagyok 17 és a. expert..:D

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

szami2
na most már müxik

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Ha megfigyeltétek az oldal sem érhetõ el. Szerintem az új kieget fogják feltenni.
szami2
miért nem tudok belépni most a játékba?
tegnap még mûködött.

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

miért nem jó tegnap elõtt este tettem fel ma se tegnap se volt jó délelõtt??ez mindig így van??????am a zombia mid bloody iceban hol van valami lvl up küldihpz kell de nem tom h hol van meg desert scream ban a farkasokból leöltwm az összeset de csak 2 oan bõr esett belõle mai 10kell!
ForsyS
kösz mindent :)

... pont ez a baj ...

Doomista

Doomista
sok pálya van,szal nem egy egész térképböl áll,hanem kisebb pályarészekböl.igy nem kell kbszt sokat menni ide oda.de ha összerakjuk öket+dungeon meg minden,jah elég nagy.

ForsyS
igen azt is akartam, csak tegnap este, miután felraktam a játékot már nem jött be az oldal, és ma reggel 8-óta próbálkozok és semmi. Még 1 uccsó kérdés: nagy a bejárható terület ?

... pont ez a baj ...

Doomista
jaja,kasztok vannak.

Doomista
az mégjobb.minnél hamarabb annál jobb.

Fajok nincsenek,.

Doomista
annyi kérdésed lenne,hogy szrtm inkább jobb ha majd jolesz az oldal felmész és mindent elolvasol.
hiv. oldal
magyar forum

Doomista
blader
force blader
force shielder
wizard
force archer

KaszaN
Dehiszen dual trans vagyok csak nem 100lv hanem 95

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

ForsyS
kösz. És milyen fajok vannak ? Meg, hogy van ez ? Mindegyiket tovább lehet fejleszteni 1x vagy hogy ?

... pont ez a baj ...

Doomista
és + 100%