Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
eddig kétszer próbáltam, élményeim ezzel kapcsolatan (mercury)
1. csak a másodikra jutottam be, mert elsõre lehetetlen volt. aztán kezdték ott irogatni a népek hogy jó vesztést, mert a kettesen mindig a capellák nyernek, direkt oda járnak. nemkaptam semmit, naná hogy vesztettünk, 2 perc alatt a capok az összes pontot befoglalták kb.
2. másnap akkor cél a harmadik szerver, vagy tán az elsõ. ABBAN A PILLANATBAN amikor a csatik megjelentek kattogtam az egyesre mint a hülye, de máris televolt, akkor irány a harmadik. 116-os várólistával jutottam be, a war végén még mindig 30 ember volt elõttem. nemkaptam semmit. pedig nyertünk.
juhé.....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Akkor már tippet is adok hogy kijavítsam a bunkóságomat..
Végülis csak annyi, hogy nem mész sheova és én pl csak a nippereknél mentem fel.. De pl egy 90es wizzel a mechzarodknál kell skillezni.. Stb.. Rá kell jönni.:) ÉS MÉGEGYSZER BOCS PETI!:D
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Csak már egy bizonyos egyén rename carddal nemtudott elég jól rejtõzködni egy aprocska tolvajlás után ezért ebben a formában nyyögtem be.
Amugy meg peace.
sanyii: te abbahagynál egy 150+os full geares FS-t ami top20klánba van és fentvan a toplistán egy motorért + az összes haverod abba a klánba van stbstb..
dingo: FA-nak rakj martial cumókat és full int buildes legyen sztem az a fasza pvp-re..
Mars jupiter mercury:D én az elsöre szavazok :)
Int ha jol vágom:D igaz nincs Fa m de asszem ö Magic szal arra kell:D
Kiado: keyloggerrõl hallottál már?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szaladj hívd ide 2-3 kocka havert, hogy azok is szóljanak be és akkor milyen noob vagyok már, hogy minden kocka nekem szól be.. pff
KaszaN: DS-be hátul a queeneknél van a kapu ott kell átmenni, de csak akkor tudsz ha vettél gyûrût a grocerbe.. ugyan úgy mint UG-nél
CS-be biztos leversz, mert nem játszottam úgy 2 éve, tehát te nagyobb kocka vagy CS-ben, mint én.
DotA is csak akkor volt amíg nem volt CABAL szerver leállások, stb... miatt, de 4 hónapja azt is hanyagolom.
CABAL meg szimplán idõtöltés, a szociális életem meg rendben van, de te ezt, úgyse értheted meg, mert nem tudod mit jelent, csak olvastad vhol neten.
Az aláírásodból meg szedd ki azt az RW3-at, már rég nem oda való te noob -.-
Másik fele te vagy az aki fórumon mindenkit elküld a jó kurva anyjába ha csak egy rossz szót indít feléd. Ez van, belátom túl buta vagy hozzá, hogy megértsd azt amit nem a te primitív, szellemileg enyhén sérült társaságodon felülállóktól kapsz.
Gyerünk nyomd csak a megszokott szöveget, többre úgyse vagy képes, de errõl a természet tehet, nem te...
Muhaha!!!!!!
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...