Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
hidden helpertõl a hajam hullik ki épp.. a LID-es résznél tartok, map part olyan mint a fehér holló, és az is irreálisan drága. lampok meg leginkább xart dobnak, korántsem olyan jók mint anno.... anno azokból szedtem a legtöbb map partomat meg egyebeket, mostmeg.....10-bõl 9 potion, a tizedik meg portal stone. nabumm, adom is el azóta mindet

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jahogyé. okés

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Super Saiyan
látom nem érted, nekem azért kell a mapja, mert ingyen prémium van, és tudok teleportálni városok között... de találtam az oldalon 1 kis segitséget, mostmár megvan minden térkép 1 kattintással xD amugy nem küldizek lassit

>:C

Doomista
ezt meg ezt találtam =(

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
én kerestem,de sehol sem találtam ahol minden quest le lenne irva meg minden...csak hidden helper...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
ja ok :D

Nethyrrea
sztem felesleges, legalábbis ahogy emlékszem, úgyis a szintednek mgfelelõen fog eljuttatni a játék a nehezebb mapokra, és talán ha a T-t megnyomod a quest listában bennevan mikor mi available.

de ez nem 100%

Super Saiyan
valaki adna 1 oldalt, vagy leírná az összes város térkép szerzõ küldijét? lehetõleg név+lv thx :D

Nethyrrea
az gyenge, emlékszem egyik L2 privát szerveren 1 mobból léptem kb 20 szintet :D

Super Saiyan
hülyeség :D 10kk-ért kapsz, noobot láttál, a sebességrõl meg annyit, ma kezdtem a karit 0ról újra, lv140 dual trans, 1,2kkk

Doomista
azért krvrá megfájzult attol a szemem,hogy kbszt rhdt nagy árak vannak ... 300 milla egy alap sima osmium sword :DD jo tudom itt a pénz máshogy,de akkoris behaltam e rendszeren.

Super Saiyan
hát, mithril sword 3bill... na most nekem van másfél :D meg most van redosmium +7es GS-em, cuccok meg nincsennek, rám való meg fõleg, mithril meg annyi se :D

Doomista
ménem mithril ?

Én meg azért mert 18án irány WHO addig meg gondoltam warriort kipróbálom<#buck>

Super Saiyan
na hát én meg azért mert olyan noob vok hogy 100+ lvt nemtok elérni, pénzem soha nem volt, transról csak álmodtam... ma kezdtem 1 karit, lv134 és még ma nõ, dual trans, majdnem shineguard+7 settben...

JP Forever
Doomista én is unalomként próbáltam ki, mert nekem is elég ütõs karim van eredetin.. Csak most kicsit unom, ezért kipróbáltam.. :) Tisztelet..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
nembaj,legalább elmondhatod hogy elérsz valamit,és nem a semmit éred el.
persze én megértem az itteieket,végülis csak 100 vagy 10x kis karijuk van,semmi olyan cuccotok nem volt,ami miatt inkább maradtatok volna eredetin...de nekem van csomo jo cuccom,amiért inkább folytatom az eredetin,és nem a tört izén :) szal engem is tessék megérteni n00bok :D

Gando
jóteszed :D <#hehe>
én meg most a FA-mnak a skillezésével vok elfoglalva... Master 17/12x <#idiota> szal elleszek egy darabig vele...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Doomista
cabal private serveres szarság törölve :)
ez nekem sajnos tul gyors,meg iszonyat nagy árak vannak,ez semmmi...amit ezen a serveren elérsz,az egy nagy semmi,inkább viszamék az eredetire.

Doomista
baszki ez a private server nagyon durva ADASDDASASDADSADS

6 ütés 6 lv szint baszki ADSADAD?ASD?ASD:ASD:?AS:?ASD?:asd
hülyét kaptam

Super Saiyan
nekem 3 cabal is fent van :D na jó lv103 rank dual trans, az archer szar XD kezdek 1 warriort

Nálam fent van az eredeti meg egy tört ami US beta klienst hasznal és teljesen jol megfernek egymással<#buck>

Amúgy ha megnézed melyik fájlokat kell felülírni és azokat kimented valahova akkor ha késõbb visszamásolod és látni fogod az eredetit.

Titan
...és azt nem lehet, hogy az eredeti mellett lássam azt a szervert is? Mindenképpen újra kell rakni?

Doomista
extreme jobb :\

Doomista
nyugi csak este van és fáradt vagyok,szedem :-o

Super Saiyan
lol 1ik se kell, full game, leszeded, kibontod, élvezed :D

Doomista
bameg van itt full game,meg patch,meg fix error,meg minden omg,ennyit én nem szarakodok vele :)

Doomista
csak ? :DDDD

Super Saiyan
http://forum.ragezone.com/showthread.php?t=432179 300x rate

Doomista
kiprobálom,mert tudom hogy mindenkit leverek :D
szal melyik akkor a legjobb tört ? mert vagy 3 félét linkeltetek...és akkor hogy müxik ez ?

Doomista
wtf ?

Super Saiyan
nem meek chaos arenába :) amugy sok ember van és a max lv200

Balintrial
nah én is leszedtem egyet, hát hülyülni jó, meg kipróbálni a karikat, de másra nem :)
Doomista
fasza :D akkor nyilván solozod a chaos arenat is majd DSASDAASDASD

Super Saiyan
2 órája kezdtem, trans/master lv28, szal gyere max visszamész :D

Doomista
én maradok az eredeti serveren,tul jo a karim ott,hogy csak ugy otthagyjam egy jobb privát serverért,de titeket itt mind megértelek,szal ne legyen ebböl vita :)) de lehet unalomképp kiprobálom :-o

Gando
szerintetek mi lehet a probléma: Elinditom... behozza fullscreenbe, balfölsõ sarokban tölt az az akármi, aztán szó nélkül kidob a windowsba...

Balintrial
ja<#eljen>
Gando
monnyuk... eredeti?<#zavart2><#levele>

na kiváncsi vagyok gando hogy te tudsz-e jobb szervert.....
Gando
ez a hányadék nekem nem kell

valaki tud egy nagyon király privát szerót? mert vannak jók csak kínai nyelven vannak...
www.cabal-extreme.com >>>über fasza<<<
Gando
valaki megtudna dobni egy linkel ami nem corruptos <#idiota>

Slipknot14
ezaz.... nah am marson is 1kk körül van, én monjuk csak 900-ér veszem meg:)

Gando
mennyetek már innen a priváttal a ge*ibe...

Super Saiyan
lol másik ptivát :D Cabal-latino :D 300x rate viszonyítás képpen ,ez amin vagyunk 10x :D

Super Saiyan
ha priváton nyomod 20kk, amugy a mercuryn 1kk körül volt mikor otthagytam

KaszaN
nemtudja valaki mennyit ér egy uch(Uprage Core High)? mennyiért veszik meg?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Aha hát okosabb lettem :D