Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Köszönöm az infókat! <#worship>

Doomista
itemet már láttam,de sosem esett,szal pasz...de szrtm 110+ pályákon és b2f,temple b1f dungeonokban esik.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gando
jóféle...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Balintrial
itt nézgelõdj
Balintrial
ha sword skillekkel ölsz, magcire megy az exp, vagy fordítva...
Gando
télleg és ha megtanulom ezt a change force-t az mér jó?! 😄

Titan
Itemre gondoltam...
Van olyan oldal ahol kombó skill tippek vannak pl. fs-nek?

Balintrial
port lux instructor, upgrade skillek

itembe is van ilyen? o_O
Doomista
itemre gondolt szerintem .... (?)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gando
upgrade skilleknél asszem

Titan
Change Force-ot hol lehet találni?

Doomista

Super Saiyan
<#felkialtas>-t von maga után.

>:C

JP Forever
Húúha törlik.. És?😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
te sajnos nem ismered az sg-n az mmo világát...itt tört serverekröl nem beszélnek egyik mmo topikban sem. söt tiltják,törlik a hszt szo szerint,szal szrtm örülj hogy ennyit irtunk az egészröl...köszöntem.

JP Forever
xDDD
Doomista ha nem tettszik ne szóljál hozzá.. Köszöntem..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
szép szép...de hagyjuk az ilyen tört server témát,mert már senki sem kiváncsi az ilyen tört serverekre itt,majd beszélek ezel a tatylával,hogy irja ki hogy csak rendes cabal hszket lehet ide irni,a tört servereseket töröljük...ugy mint a L2 topikban...köszöntem.

Super Saiyan
kemény, én lv43on a.expert skillel, 1 fát megütve lv up

JP Forever
Ez mi lol már lvl28 g master greenbe egyel ölöm a fát, és háromnegyed szintet lépek vele😄XD

wordsworth
jah hát esett 7 lámpa szal nem unatkozom 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Super Saiyan
ja, mert elfogyott a zsé XD

Doomista
jah és mégis átmentél arra a privát szerora,ennyi...

Super Saiyan
én élveztem 😄 bloodyba, nipperlugok, és nem is volt unalmas, mert mire meguntam, esett 1 lámpa xD

Doomista
most mért akarod elrontani a hangulatát ? 😄
hagy élvezze,ritka hogy egy ember élvezi a skill farmot 😄

Super Saiyan
még bottal se ._. próbáltam -.-

Super Saiyan
nem lesz az olyan gyors 😄 még a TFN-cabalon se olyan gyors... pedig az 10x rate...

Doomista
move

wordsworth
zsém lenne rá, csak nem keresgéltem, inkább húzom a skillet, holnap a.master jólenne ha meglenne, és akkor vasárnap g.master vagy comp ^^

Doomista
akkor irj máskor érthetöbben,mert vagy 5 féle témárol beszéltünk 😊
akkor szedj össze többet 😄

wordsworth
én az adeptról beszéltem 😊

Gando
nah ezt megnézném 😄 keci dolog a skillezés mert mínél magasabb a rank annál több pontot kell szerezned és annál lassabb is 😄

én viszont majd egy chaos arénát szívesen kipróbálnék 😄

Doomista
az édeskevés,vagy 500 vár még rád

wordsworth
nah 24 skillexpet tudtam összeszedni egyenlõre 😊

wordsworth
hát a sword 😊 talán 😄

Doomista
hát a skill pont...pl axpert 50/75 ...
trans után lesz 100+ még,szal pl blnek trans sword 198/198
vasárnapra meglesz ? erre kiváncsi leszek 😊

wordsworth
szerintem vasárnap estére meglesz a trans, de mi az a skill pont érték?

Doomista
aztán jön a master,a.master,g.master,completer,transcender,és utána még van egy skill pont érték,szal még sok van hátra :s föleg hogy aexpertig még egyszerüen gyors volt,egyre lasab lesz ezután...
jah magicet is,mindent kikell !!

wordsworth
most vagyok a.expert, szal még akkor 4-5 szint van elvileg nem? És ha elérem transot sworddel, utánna fel kellene huznom magicet is? 😊

Doomista
ki.full adepten kivül premium,vagy +25%s kék izét veszel ami a skill pointodat 25%kal növeli...de a full adeptnek is van korláta,szal asszem 36 a korlát,ha 40 vagy több az ugyis mind1,36 ha megvan fasza...

Doomista
questel...

wordsworth
mellesleg full adpeton kivul mivel lehet még gyorsitani a dolgokat? esetleg nem mindegy h milyen skillt hasnalok? (bl)

wordsworth
és lvl40en kihuzhatom transcig is? mert kihúzom 😊

szami2
azt szeretném kérdezni hogy a port lux és a fort ruina térképeket hol tudom megszerezni??

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Super Saiyan
tegyük fel, te most lv40es vagy a.exp... neked megy 1 dual trans lv40, 2 ütésébõl megöl, 😄 kb ez az elõny, sok Hp, sok +Stat point, sok erõs skill

wordsworth
és mi az elõnye?

Doomista
max skillrank a transcender...de ez sword és magicra is vonatkozik,ez töled függ mikor éred el,ha skillfarmolsz csak,hammar eléred...valaki 69 lvlre érte el,valaki 50,valaki 100,töled függ ^^

Doomista
hát attol függ hogy egy honapban hogy nyomod...mindenki az elsö kariját lassan tolta el,nekem is sok idö volt mig megvolt ez a 152 lv...de a 2. kari télleg gyorsabban megvan,mert már mindent ismersz...de ez töled függ mennyit tolod...1 honap alatt eltudsz tolni egy 100+ karit rendes skill rankal.

wordsworth
Sziasztok! Blader vagyok skilleket nyomom ezerrel lvl40 nemsokára expertrõl lépek, mi a next level? Mellesleg ezt ki akarom maxolni, addig nem lvlezek, magicot is érdemes tolnom?

Titan
Én is regiztem a Latino szerverre. Arra jó, hogy megnézze az ember a játékban rejlõ lehetõségeket, de nem érzem annyira magaménak a karaktert, mint az eredetiben, amiben hónapokat szenvedtem és még mindig nem vagyok sehol (lvl.53). Itt 1 óra alatt megvolt a szint és a skillekrõl nem is beszélek...
Az a kérdésem, hogy a hivatalos szerveren nem lehet valahol beállítani azt, hogy mutassa mennyi pontot rak a skillekre, mint a Latino-nál?
Mert most csak az XP-t mutatja...

Doomista
én a bossoknál abbahagytam kbszt régen,nem is érdekel az egész 😊