7396
Cabal Online
-
#6150 jah most meek épp vissza XD -
#6149 én ilyenkor bekockultam ha szakadt ha esett :o -
#6148 még 13 sup kéne az amasterhez... de nincs erőm tovább csinálni XD -
#6147 jah,szal ennyit arrol,hogy gamershell,meg hiv. oldalrol lekapni a cabalt,mostmár rászoktatok minden magyart hogy innnen kapja le,és menni fog.99%
persze ez után egy kis 1 perces update még jönni fog :)
csak nem teis kiprobálod ? te mint nagy lineages ? :)) -
#6146 LOL ez milyen 20megaval jon a link kössz:) -
#6145 Cabal problémák megoldására --> #6107 -
#6144 mennyetek már a rákba... faszkivanmár... -
walysko #6143 jah h nem olvastam vissza, bocs akkor -
walysko #6142 értelmeset kérdeztem értelmes választ vártam-.-" -
netmester #6141 ja,nem szeretek olvasni :) -
netmester #6140 akkor most valaki aki értelmesebb? -
netmester #6138 helo
valaki meg tudja mondani hogy a cabal miért csinálja azt hogy a töltőképernyőnél kilép amint elindítom a játékot -
#6137 Pontusban simán famrolok a force bladeremmel xDD
És köszi a segítséget Doomista. :) -
#6136 Core Enhancer(high):
+25%-kal megnöveli az esélyt,hogy pl +5röl +6ra felmenjen a cucc...öszintén nem ér sokat ez a kö szerintem,nálam +4 röl vele nem huzta fel +5re az itemet,szvsz szerencse az egész,ezért sokan simán maradnak a ujitatlan cores verzionál...és ugy tolják fel +6+7-re...én nekem is igy jobban megérte.
kb 5 millát ér...
ugy kell használni,hogy a invedben van ez a enc. core + legyen mellé még egy core,mondjuk core high,aztán jobb klikk az enc. corere,és rányomsz bal klikkel a high corere,igy keletkezik belülök egy 6 tompás szöges kö,jobb klikk rá és bal klikk a cuccosra. -
#6135 az olyan hogy pár %-kal megdobja a core success rátáját. nemtom pontosan hogy műxik amúgy. -
#6134 hát én raktam egy linket... az kicsit gyorsabb :D -
#6133 jah van egy kis frissités,az eddig mindenkinél ment...launhert akkor ujrainditod.
ha ujra csinálja akor megint ujrainditod.
addig csinálod mig lenem tölti... -
#6132 Nah én olvastam rendesen, leszedtem a part1-2-t bemásoltam, felülírtam etc.
És mikor lépek be, kiirja h van frissités a játékhoz és lépjek ki, és indítsam a launchert, de ott nem akar updatelni, valami ötlet? -
#6131 szrtm igy elég látható :DD -
#6130 nah jolvan ugy látom kikell irnom... -
#6129 én legalább beláttam hogy hülye voltam... -
#6128 MUhahaha! De jót mosolyogtam, így reggel a kávém felett!
#6126 <-itt már egyenesen röhögtem! -
#6127 aztakurva de hülye vagy már bocs XDXD #6118 -
walysko #6126 Hello! Egy problémám lenne a Caballal. Feltelepítettem, frissítettem és mikor belépnék kicsit tölt és a bejelentkező ablak helyett kilép a játékból. Nem tudjátok mi lehet a baja? Kérlek válaszoljatok. Előre is köszi. -
#6125 Halljátok a Core Enhancer(high) mire jó?:D Nekem van.. Kb mennyit ér? -
#6124 oks nem kell válasz... :D sry hamarabb is vissza olvashattam volna.... sry -
#6123 az hogy nem olvastál vissza 4 hozzászólást -
#6122 hi egy olyan problémám lenne hogy a játék telepítése / frissítése után az indításkor bejön a betöltő kép de ezek után a játék szimplán kilép! Mi lehet a probléma? -
#6121 xD -
#6120 csak a börömön át ! -
#6119 Doomista megeszlek.:D -
#6118 nem tudjuk,de a krva anyádat mostmár,mért kell idegesiteni ?
ez a 3. hogy leirom : #6107 #6107 #6107 #6107
töltsd már le azt a kbszt 2 fájlt,ird már felül a retkes cabal mappát vele,és menni fog a jo krv életbe bele ! -
#6117 Mármint az oldalról melyiket kell leszedni?:) -
Alex128 #6115 nemtudjátok mi az ??...rámék start cabal...kijön a fekete lap bal felül elkezd tölteni és kilép az egészből ..mi a baja ? -
#6114 hát nem lesz fizetös...legalábbis én nemtudok olyan free mmorol,ami fizetössé vált,annyira joment neki,te tucc ? :o -
#6113 #6107 -
ricsa008 #6112 kössz megnyugodtam -
Alex128 #6111 ahányszor bejön a fekete lap kilép :S -
#6110 Free -
ricsa008 #6109 itt nem a tört dologra helyeztem a hangsújt hanem a másik részére ugyanis sokáig játszottam a caballal és van egy jókis karim és most tervezem újra felrakni
a kérdés 1szrűsítve még mindig FREEMMO vagy fizetőssé vált?