Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
JÖJJÖN MÁR LE AZ UPPPPPDAAAAAAAAATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
2x nyomtál a launcherre,2x nem indithatod el...egyszer inditsd el,ne 50x....

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Super Saiyan
hogy néz ki* xD

>:C

most amikor a start cabal-ra kattintok azt irja ki h
another launcher is already started.Do you want to terminate?
Gando
mint 1 pálca :D csak hosszabb és középen fogja

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Super Saiyan
hogy néz mi?

>:C

Doomista
alig várom hogy bof+8 vagy +7-m legyen....

Gando
az elsõ szembetûnõ változás az a wizard astral botja XD

Doomista
minden uj updatehoz adnak uj launcher képet :D

közben figyelem rég az ogplanet cabalt is,hát ott baszki pont ugy állnak mint nálunk,pedig több honap után jött létre ott a cabal mint itt...ott eléggé gyorsabban felfejlödött.ottis ez az event van pont ugyanekkor etc.azért az oldaluk odabasz mennyire fasza :D

Gando
óóó je müködik :D

Gando
hohóóó a launcher kép az tetszik XD

Doomista
hihetetlen...:D
jah az kell az update betöltéséhez,az elött meg update.exe-t töltött mi ?
ez nekem 1 percig -% -s volt,aztán men szépen fel,szal én már ezt leszedtem.

Gando
nekem meg pont fordítva :D
amikor launcherrel próbálkoztam több ezer korrupt file lett, amikor meg manuálisan csináltam akkor jó lett, most meg valami imgrepository.dll-t tölt le... <#nemtudom>

Doomista
hát én eddig minden frissitést launcherrel szedtem,és nem manuálisan,igy sosem volt semi gondom,semmi bug,semmi file correct meg egyéb hüle hibák.
most kivételesen mert télleg krv lssan updatelt,manuálisan csináltam,és máris sok sok probléma jött,vesztetem kemény 6 orát...ha este nem nyomtam volna ki a launcher updatet,már rég végzet volna,és cabalozhatnénk.szal nekem van tanulság a dologbol.

Gando
én úgytudom hogy éppen launcherrel nagyobb a kockázat XD

Doomista
ez nálam akkor fordult elö,mikor valami nemjo helyre másoltam...
de én a launcheres updatelést ajánlom...több haverom is szolt,hogy mivel manuálisan rakta fel az updatet,és nem launcherrel,ezért bugok keletkeztek náluk is mint nálam...szal kockáztatni lehet xD

Gando
nekem az a baj hogy mindent bemásolok meg minden és még akkor is updatelni akarja magát...

Doomista
milyen part2 ?
update 405.dat ? az 2 MB csak...

Doomista
kezd nekem is egyre feljebb menni :DDD énmeg azt hittem egész nap updatelhetek :DD

amugy 4 pandát megöltem,droppok:
4 upgrade core low
2x 50 db return stone
6x 50 db mp poti hp poti 3 lv 3 lv
adept ring +1 2x

egyszoval semmi jó nem esett..de remélem egyszer esik millios értékü tárgy...
mert eshet sod,temple,slot ext. low med high,uch,meg egyéb finomságok...

az milyen krv nagy lenne már haesne slot ext. high O.o

Gando
ööö a part2 ben nincs semmi... ???

Gando
hohóóó nállam száguld :D 175kb/s -el XD

Nethyrrea
van, láttam egyesen jópár fchh-t, átlag 8 millától 15-ig darabját :D

pár nap és beáll az ára.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
nah :)) végre :))) szedi a 404 updatet,és 20 + kbittel,szal 3 ora alatt lejön min,hurrá ! talán ha igy szedem le nem lesznek bugjaim

Doomista
manuálisan én 30 perc alatt leszedtem másoltam felülirtam és már nyomtam a cabalt,csakhát azok a hüle bugok :D

10 kb/sec el megy nekem az updater, már csak 4 óra hohó! :D

Doomista
ujraraktam a cabalt,updatal...valszeg nekem manuális updatelés után ujab bugok keletkeztek,hogy hülyét kaptam :-o most várhatok erre a szar 38x updatere orákat,aztán jöhet a 404 405 ....deha megint lassan szedi,megint manuáisan fogom,hátha nem lesz már bugos...

Doomista
öszintén ésem láttam piacon :DDDDD
de ird ki hogy wtb,meg ilyenek.majd lesz ;) nincs sok belöle,de azért van mindig pár db...
ah jo neked,nekem nincs petem,de tervben van mar...
piacon 200-400 kkért van haha :D
majd lemegy az ára...mivel a koreaiban már egy pet értéke 30 kk :)
persze én venni fogom inkább.

Titan
Csak azért kérdeztem, mert gondolom tanítani kéne a petet, hogy harcolni tudjon, de ahhoz meg highest force core kell...és a piacon nincs sehol...
Vagy rosszul tudom?

Doomista
ósehogy :)
de nembaj,a force core highest amugy is olcso...
én most majd megprobálkozok a +8 +9cel :D
kül kevesen vannak a szerokon,de az is elég,hogy minden macit leöljenek.
most sikerült egy fél hpsat elkapnom,low core megint :-o
slot extender low eset havernak 1 db,valakinek 2 db...szal azért végülis érdemes keresni ölni,de ugyis sokáig tart az event,szal idö van :)

Titan
Köszi! Ezt akartam elkerülni hátha van valami gyors gomb-rá...:(
Nem tudjátok véletlen, hogy high force core-ból hogyan lehet Highest-et csinálni?

Doomista
mind1
esc-options-game-misc. camere views-auto attack pipát ki

Titan
Mind1, hogy melyik szerverre mész? Mert pl. a prémiumon majdnem egyedül voltam fent hajnalban és 1 db pandát se láttam..:(
Jó pofa ez az auto attack, de jó lenne ha valahogy jobban testre lehetne szabni és ne azt az elsõ 2 spelt nyomja egymás után....
Nincs valami gyors gomb az auto attack kikapcsolására?

Doomista
nah kéremszépen...
megöltem 2 pandát 40 perc alatt.
elsö pandábol 2 low core jött...hehe...undeadban öltem pedig.
másikat desertben,abbol meg return stone jött :DDDDDDD
gázos

Doomista
FIGYELEM !!
KIPROBÁLTAM EZT A CUCCOST,ÉS 100%BAN MEGY !!!
FIGYELEM !!

Doomista
a másik az télleg kaki...update 405 150 MB ?! 2 MB csak :)))) szal ratyi :SD

Doomista
ezt már GM irta...
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=67279
én kül manuálisan kapok,6 orája megy,félig lekapta az elsö updatet,most megprobálom ezt...

Nethyrrea
ha ezt nem GM írta akkor vagy fasság vagy valami hackelésgyanús dolog sztem....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
én igy csináltam,de nem megy...szal lekapom launcherrel,holnap lejön....jo8 én inkább alszok mert külömben zuzni fogok.

Nethyrrea
husky? miez, kutyakaja patch? :D

Doomista
Manuális patch:

WinRAR-t indítsd el, nyisd meg az update_404.dat -ot (megnyitás ablakban -> fájltípust állítsd minden fájlra!).
Tömörítsd ki (extract) a cabal FÕMAPPÁJÁBA a fájlokat, MINDENT írj felül! Ugyanezt tedd meg update_405.dat -tal is!

Ezek után:

cabalmain.exe -re jobb katt, Parancsikon létrehozása.
A Parancsikon - cabalmain.exe -re jobb katt, tulajdonságok, a cél mezõben lévõ szöveg végére (ami cabalmain.exe -re végzõdik) írd oda hogy husky. Alapértelmezésben így néz ki a Cím mezõd:

C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)\cabalmain.exe husky

Parancsikonra kattintás.

Doomista
C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)\launcher\update
látom hogy ide másolja azt az update dat fájlt,hát bameg...én is pont oda másoltam,erre a krv launcher felülirja 0 kb-tel,és szedi....pedig már ottvan :@@@@@ nah mind1,estére lejön,holnap ugy is délutános vagyok ugyhogy délelött eltökölök a caballal,ha most nem oldodik meg :D

Doomista
letöltöttem öket,aztán ugyanugy updatel nálam is hivatalosan...szal pasz de egyenlöre ez nemjött be...

Nethyrrea
én letöltöm ezeket az extrákat, de hagyom menni a hivatalos updatert is, hátha begyorsul elõbbutóbb.

Doomista
lejött a 3 linkröl a fájl,az egyiben felülkell irni a cabal mappában lévö fájlokat etc,viszont ezel a 404 update.dat fájllal nemtudok mit kezdeni,vagy hova kell máslni...egyenlöre ide oda másoltam,most update.xet meg imgxxxx.exe-t updatel...remélem j lesz..

Doomista
az nem lesz :)
panda az durva lesz,érdemes lesz ölni.
havernak esett slot extender low !!

Gando
akkor lehetne 1-2 skillfrissítés hogy ingyen supokhoz jussak XD (mint az ep2nél)

Doomista
persze :D ez a legnagyobb update a cabal történetében...és ezt nem viccnek szántam.

Gando
óóó ezmár ep 3 :D

Doomista
FIGYELEM !
http://rapidshare.com/files/146339877/update_404.part1.rar
http://rapidshare.com/files/146335401/update_404.part2.rar
http://files.filefront.com/update+405zip/;11827216;/fileinfo.html
EZ KELL AZ EP3-HOZ !!!

Doomista
EZ KELL !! ez a 2. fele.
2 része van,az egyik a 2 rapidos,ez meg a másik !!!